2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Vakitli ve vaktinde gelirler inşallah canım.. Çok merak ediyorum nasıl bir macera bizi bekliyor, Allah bilir

Kiz ama cok zor olur bnce dogum.Bn dunden sonra hastaneden sogudm Cok acidi alttan bakinca Afedersin hayvan gibi soktu elini kadini.Dogumu dusunemiyorm

38+5 te oldum canim. Bir de göğüs kremi sürebildiginiz kadar sürün benim uçları hemen yara oldu erken baslamak lazimmis sürmeye ben ihmal etmistim
Sürüyorum ben inşallah ise yarar doktor beni 38+4te almayı düşünüyor bayramda yok çünkü erken değil o zaman. Sütün çabuk gelmiş darısı başıma inşallah

Sürüyorum ben inşallah ise yarar doktor beni 38+4te almayı düşünüyor bayramda yok çünkü erken değil o zaman. Sütün çabuk gelmiş darısı başıma inşallah
Incir kaynatip için başka hiç birseye gerek yok baya faydalı benim göğüsler öyle çok büyümedi bide tam anlamiyla gelmesi 3 günü buldu ilk gün gelen süt onlara yeter zaten. Saglikla kavuş sende

Sağol canım 40.haftada bir enerji geliyor dinlenmek için kullanın derler ya ondan geldi heralde banada
Yani bence de beklenmemeli bir şey ama bekleyen olursa da ne biliyim mahçup olmayalım diye koyayım dedim.

Benim de ilk defa pazartesi günü çıktı sancım, 10 dk da bir oldu. Bende de açılma yok ama yumuşama geçen hafta çatı muayenemde çıkmıştı ondan dr hatta heran olabilir doğum demişti. Bu hafta ki çatı muayenemde gene açılma yok yumuşama halaa aynı. bakalım cuma ne diyecek. Aynen canım hayırlısı olsun hakkımız da bir an önce alalım sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza..

Kiz ama cok zor olur bnce dogum.Bn dunden sonra hastaneden sogudm Cok acidi alttan bakinca Afedersin hayvan gibi soktu elini kadini.Dogumu dusunemiyorm
Tabi ki canım.. Boşuna Cennet anaların ayakları altındadır denmemiş.. Adet sancısının biraz biraz daha fazlası.. Sonrası da inşallah 20 dk ıkınma. Yani umuyorum böyle olur.. Seninkininde sebebi onların kabalığı.. Jel sürmedi galiba..

Sağol canım 40.haftada bir enerji geliyor dinlenmek için kullanın derler ya ondan geldi heralde banada
Yani bence de beklenmemeli bir şey ama bekleyen olursa da ne biliyim mahçup olmayalım diye koyayım dedim.
Tabi canım senin için nasıl rahat ederse ama inan bekleyen de gelmeyiversin.. 40 gün lohusasın zaten.. Ay, Allah yardımcımız olsun :)

ben de bu soruyu soracaktım bugün ya da yarın yapmayı planlıyorum. mayalı poğaça ve kurabiye yapmayı planlıyorum annemin yaptığı konserve sarmalar var başka da bişi yapamıcam

Ben de bugün poğaça yaptım, yarında börek sarar atarım bir de mozaik pasta yaparım. Yeter daha valla

Hacıyatmaz anneden merhaba. Dün gece saatte bir kasılma oldu. Sabaha kasılmaların arası sıklaşırsa yanarım dedim ama çok şükür şimdi iyiyim. Gece gece minik adamı strese soktum diye oldu sanırım. Erkek milleti işte sıkıntıya hiç gelemiyor
H Hayat ne garip terleme bende de var. Gece yastık ıslanıyor resmen. Krem sürmeye daha başlamadım. Erken gelme ihtimali var tontişin diye.
Kızlar bu kadar hamarat olmayın. Ben yapmıyorum siz de yapmayın dermişim. Şaka bir yana değer verdiğiniz birileri gelecekse yapın tabii de diğer türlü kendinizi yormayın. Bize aile dışında gelen pek olmaz sanırım. Gelirse de geç gelir. O zaman da duruma göre kek çırpar yanına bir şeyler alırım.

Ay kiz suni sanci cok zor olur insallah kendi sancinla dogurursn Kilosu nasil bebisin
Valla bekliyoruz inşallah kendi sancım gelir dua edin benim için.. en sonki 2 gün önce ölçtü doktor 3550 gr. Dedi tabi +/- 200 gr oynayabilir dedi. 3700 de olabilir 3300 de dedi. Cuma günü tekrar bakıcaz nst ye. Belki o zamana gelir ya başını iyice yerine yerleştirmiş. Umut var dedi

Nst de çıkan sancıyı hissetmiyorsun demi ben de hep o umutla gidiyorum belki hissetmiyorumdur diye ama çıkmıyo. Cumaya kadar gelmezse bizimkiler haberleşelim bakalım ne diyecekler

Terleme sorunu bende de var kızlar. Önceden bacak aram terliyordu uyurken. Uyku sersemi suyum geldi sanıyordum. Dün gece de eşim kalkmış beni sallıyor uyan uyan diye. Noldu dedim suyun gelmiş diyo yok yav o ter dedim. Adam şok oldu. daha ben hayatımda bu kadar terlediğimi asla hatırlamıyorum. Iyi ki son ayım agustosa falan gelmedi buna şükür..

Banada basi cok cok asagida dedi.Insallahhhh sancin olur canm bnimmmm Gelsin sancilar gelsin aciyada raziyizz:)

Bilmiyorm hic dikkat etmedim jel surup surmediginde Insallah hayirlisi olsun canm 2 gun sancili olanlarda var kimiside yarim saatte doguruyor Hayirlisi olsun

Ben sürdüm ama bi işe yaramadı. Göğüslerim yara. Ağlayarak emziriyorum. Dr um garmastan pomad yazmış. Oda çok işe yaramadı ama lansinohtan iyi.onu emzirmeden önce silmek gerekiyo.
Lansinohu ne zaman başlamıştın sürmeye .kolonyayla olanı mi uyguladin yoksa sadece krem mi uyguladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…