- 17 Mart 2018
- 202
- 450
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.561
Canım en iyisi tabiki normal adı üstünde ama birçok kişi buradaki çoğunluk dahil mecburi sezeryan olmak zorunda kaldı ki hala mecburen sezeryan doğum yapacaklar var birini överken diğerini kötüleme hele ki bu kadar Doğum yapmamış ve ilk Doğumu olacaklar varken rabbim Doğum şeklimiz ne olursa olsun sağlıklısını hayırlısını nasip etsin birde bol bol süt inşallah
Çamaşır suyu ile yıkadım ama mavi dikişler kaldı :) Ama tertemiz oldu , Ne yapalım artık abisiyle Aynı olsun ilerde bakarlar fotoğraflarda :))Evet öyle yapılabilir yada renkli yerlere sürebilirsiniz
Canım tam olarak kaç + kaçta sezeryan oldun ? Hayırlı olsun bu aradaCanim ben de 18 mayista spinal sezeryan oldum. Normal doğum korkumdan dolayi gönüllü istedim senelerce vajinusmusla uğraştım çünkü alttan olan herşeyden korkuyorumspinalden sonra kendime güvenim geldi agri sizi zaten hissedilmiyo bebegi görünce hepsi bitiyo sadece bastırma cekme gibi hareketleri az az hissettim. Hafif midem bulandi zaten başımda 1 kişi vardi sürekli takip etti konuştuk. Evet sonrasi agri oldu ilaçlarla hafifliyo ayağa kalkamicak gibi oldum ama ilk adimi attım sonrasi geldi zaten gece hep gezdim. Sütüm hemen geldi bebegi hemen tuttum. Yanliz en kötüsü baş ve boyun agrisi çok çok zor oldu sana tavsiyem kahve ve bitter cikolata düşmesin elinden 10 gün o ağrı ara ara devam etti şükür o da geçti. Şimdi kizimla alisma surecindeyiz annem burda iyi ki ev işleri onda kiz bende. Hiç korkma hepiniz sağlıkla mutlulukla alin kucaklariniza miniklerinizi
Aynen daha güzel sarı lekeler cıktı miÇamaşır suyu ile yıkadım ama mavi dikişler kaldı :) Ama tertemiz oldu , Ne yapalım artık abisiyle Aynı olsun ilerde bakarlar fotoğraflarda :))
yaa tüh.. Birde bizim yedikten sonra sırtımız yere gelmemeli.. O da mahvediyorBni süt kesmiyor canminan dun nst ye girmeden cikolata yedim.Nst de öldüm resmen mide yanmasindan
yaa tüh.. Birde bizim yedikten sonra sırtımız yere gelmemeli.. O da mahvediyor
Merhaba kacinci haftadasiniz doktor beni de 37+4 te alacak erken mi diye dusunuyorum 1 hafta erteletecegim sankiBilemedim benimki 38 girince alacak
Pazartesi gid cegim bakalım netlestirecegz
Ayy ne güzel öyle bir imkanınız varsa hiç durma zaten koy çocuklar için en güzel yer zatenBende bayramda olursa diye korktuğum iciçn doktorum burda olmayacak
Başka doktora yaptırmak istemedim
Sesimi.cikarmadim bakalım hayırlısı.
Kilosunu tamamladıktan sonra
Sıkıntı olmaz erken gelsede
Bide benimki ciğer geliştirici iğne vurdurdu 34. Haftada insalh sıkıntı olmadan kurtarış hepimiz
Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum:)) anneciğim hayırlısıyla olup bitse bebeklerimiz tostis olsa emzirsek baksam iki aylık 3 aylık olsa köye gitsek
Kalacak kizkm yazık okul tatil olunca köyü çok oLuyor orda çok güzel oynayıp zaman geçiriyor serin yeşillik bu sene tostisimizle gideceğiz
Bende de oluyo canm maalesefKızlar bu hafta çok başım dönüyor bayilik gibi oluyorum niye ama hiç bilmiyorum sade tansiyonum hep düşük ondan olabilir diyorum ...aranızda benim durumumda olan varmi
Merhaba kacinci haftadasiniz doktor beni de 37+4 te alacak erken mi diye dusunuyorum 1 hafta erteletecegim sanki
Ben suremiyorum ya sürünce kendimden tiksiniyorum bide göğüslerime dokunmak beni psikolojik olarak kötü etkiliyor kendimden iğreniyorum resmen niye böyleyim hiç bilmiyorum ..komşum 4 ay önce doğum yaptı o bebeğini istemiyordu karnımin bu halinden nefret ediyorum derdi şimdi göğüslerim den sütmu gelicek iğrenç felan diyodu bende kızıyordum saçma sapan konuşma diye şimdi ben aynı oldum vallaBirde göğüs kremlerini suruyormusunuz duzenli
Allah kolaylık versin ben bitirdim şükür ama çokta yoruluyödüm doğuma yakın bi siler süpürürum o kadar ..şimdide dolaba bir iki bişey yapıp atıcam o kadarİnşallah bekler minik kuzular bende dinlenmeye çalışıyorum daha bizim temizlik var hafta sonu mutfak halloldu birşey yapmadığım halde eşimin başında durmaktan yoruldum bu haftasonu da bebeğin odası boyanacak düşünmekten strese giriyorum
Evet yaka ve omuz kısmında sarı lekeler vardı açık renk eşyaların ama hepsi çıktı, rengi açık olupta bbeyaz olmayanlara da kosla leke çıkarıcı sprey sıkıp yıkadım onlarda tertemiz olmuşAynen daha güzel sarı lekeler cıktı mi
Hadi ya şu son haftalarida bir hayırlısıyla atlatsaydikBende de oluyo canm maalesef
Ama sen o korkmasin diye yazdigin seyler bizi korkuttu arkadasim. Sezeryan söyle agrili boyle agrili şu kadar sene sürüyo agrisi sizisi tarzinda yazmissin. Belki mecburen sezeryan olmak zorunda olanlar var.onlardan biri benim. Zaten onyargiliydim korkuluydum kendimi yatistirmaya telkin etmeye calisiyordum ama senin o yazdiklarin benim gozlerimi ayirdi icime tekrar korku düşürdü bizim anlatmaya calistigimiz bu. Tabiki oncelik normal dogum onu savunuyoruz herseyin normali dogali guzel ama mecburen sezeryan olan kisileri normali savunim derken sezeryani korkutarak anlatman dogru degil.bence kabul etKızlar ne bu atar ben kimseye kötü bişey yazmadım benim normal doğuma garantim yok ben etrafımdaki tecrübeleri söyledim kötü bişey dediğimi sanmıyorum boşuna bu kadar pimi çekilmiş bomba gibi patlamışsınz nacizane fikrimi söyledim aşırı derecede rahatsız olanlsri anlayamadimayrıca ben hayali şeyler yazmadım kendi ailemden arkadaslarimdan duyduklarim arkadas bi hemşire yüzünden normalden korkmasın diye yazdım sizde mübarek neler neler demissiniz
Ya benim iki hafta önce 100lerdeydi sancım.. Hemde 10 taneydi.. Doktor seninki yokluyor baya baya demişti.. Ama o zaman çalışıyordum, şimdi işten ayrıldım.. Geçen hafta gittim sancı 20-40 arasında çıktı.. Doktorda artacağına azalıyor dedi.. Galiba yorulduğum için öyleydi.. Bakalım tekrar gideceğim ama kasılmam ve adet sancım var sadece..Aynn valla mahvoluyoz.Senin sancin cikiyo mu nst dede
38+5 te oldum canim. Bir de göğüs kremi sürebildiginiz kadar sürün benim uçları hemen yara oldu erken baslamak lazimmis sürmeye ben ihmal etmistimCanım tam olarak kaç + kaçta sezeryan oldun ? Hayırlı olsun bu arada
Ya benim iki hafta önce 100lerdeydi sancım.. Hemde 10 taneydi.. Doktor seninki yokluyor baya baya demişti.. Ama o zaman çalışıyordum, şimdi işten ayrıldım.. Geçen hafta gittim sancı 20-40 arasında çıktı.. Doktorda artacağına azalıyor dedi.. Galiba yorulduğum için öyleydi.. Bakalım tekrar gideceğim ama kasılmam ve adet sancım var sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?