2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Abla bende siz sezaryen oluyosunuz kötü ay şöyle böyle demedim normale vücudun müsaitse sezaryen olma böyle böyle sıkıntı yaşayanlar olmuş dedim yoksa kimseye hele ki zorunlu sezaryenlileri lafım yokki anlasilmayan bise demedim aslında arkadaşımızı iyi yonlendirmye çalıştım nacizane fikrim yinede sen bilirsin canm herşeyin doğalı güzel dedim yani . Zaten zorunlu sezaryenli olanlar sağlıkları için bebek için en doğru olanı önceki yazdıklarımı da okusalar anlicaklar ama direk yargılamak kolay olmuş

Canım tam olarak kaç + kaçta sezeryan oldun ? Hayırlı olsun bu arada

Ayy ne güzel öyle bir imkanınız varsa hiç durma zaten koy çocuklar için en güzel yer zaten

Birde göğüs kremlerini suruyormusunuz duzenli
Ben suremiyorum ya sürünce kendimden tiksiniyorum bide göğüslerime dokunmak beni psikolojik olarak kötü etkiliyor kendimden iğreniyorum resmen niye böyleyim hiç bilmiyorum ..komşum 4 ay önce doğum yaptı o bebeğini istemiyordu karnımin bu halinden nefret ediyorum derdi şimdi göğüslerim den sütmu gelicek iğrenç felan diyodu bende kızıyordum saçma sapan konuşma diye şimdi ben aynı oldum valla

Allah kolaylık versin ben bitirdim şükür ama çokta yoruluyödüm doğuma yakın bi siler süpürürum o kadar ..şimdide dolaba bir iki bişey yapıp atıcam o kadar

Ama sen o korkmasin diye yazdigin seyler bizi korkuttu arkadasim. Sezeryan söyle agrili boyle agrili şu kadar sene sürüyo agrisi sizisi tarzinda yazmissin. Belki mecburen sezeryan olmak zorunda olanlar var.onlardan biri benim. Zaten onyargiliydim korkuluydum kendimi yatistirmaya telkin etmeye calisiyordum ama senin o yazdiklarin benim gozlerimi ayirdi icime tekrar korku düşürdü bizim anlatmaya calistigimiz bu. Tabiki oncelik normal dogum onu savunuyoruz herseyin normali dogali guzel ama mecburen sezeryan olan kisileri normali savunim derken sezeryani korkutarak anlatman dogru degil.bence kabul et

Aynn valla mahvoluyoz.Senin sancin cikiyo mu nst dede
Ya benim iki hafta önce 100lerdeydi sancım.. Hemde 10 taneydi.. Doktor seninki yokluyor baya baya demişti.. Ama o zaman çalışıyordum, şimdi işten ayrıldım.. Geçen hafta gittim sancı 20-40 arasında çıktı.. Doktorda artacağına azalıyor dedi.. Galiba yorulduğum için öyleydi.. Bakalım tekrar gideceğim ama kasılmam ve adet sancım var sadece..

Bnimiide ilk girdigimde 25 ila 50 arasidi dun falan girdm 25 ila sifir arasiydi sancim bnimiide azaliyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…