2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben sürdüm ama bi işe yaramadı. Göğüslerim yara. Ağlayarak emziriyorum. Dr um garmastan pomad yazmış. Oda çok işe yaramadı ama lansinohtan iyi.onu emzirmeden önce silmek gerekiyo.
Göğsünün kahverengi kısmını tam vermeye çalış ucunu tutturma
Bide ilk gebelikte biraz olur göğsün alışana kadar her emzirmeden sonra sur
Emzirirken sil
Diğeri zor olur bu en iyisi (lansinoh)emin ol devam et

Ben tüm kıyafetleri yıkadım roxy ile artk kullandıktan sonra 2. 'ye öyle yikarim

Ben sürdüm ama bi işe yaramadı. Göğüslerim yara. Ağlayarak emziriyorum. Dr um garmastan pomad yazmış. Oda çok işe yaramadı ama lansinohtan iyi.onu emzirmeden önce silmek gerekiyo.
Biri arko krem çok iyi geliyor diye söylemişti ondan dene istersen canım lanolin ise yaramamıştı benin ilk çocuğumda cunku arko yu aklımda tutuyorum sürcem doğunca

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Benim 2 haftadır falan küçük tansiyonum yükseldi dr ilaç verdi. Bugün kontrolde yine küçük tansiyonum 9 çıktı. Dr çatı muaynesi yaptı. Yaparken rahim ağzındaki Keseyi sıyırmış bilerek ki gerekli hormonlar salgılansın doğum başlasın. Çok acıdı canım. 3 cm açılmam varmış ve rahim ağzım incelmiş.
Velhasıl kelam bu gece sancım geldi geldi gelmezse sabah hastaneye yatışım yapılacak ve suni sancı verilecek.
Dua edin kızkar bana kendiliğnden sancım gelsin gece.
Hiç müdahale istemiyodum. Hayırlısı tabii ki ama biraz dr işine geldiği gibi ayarladı gibime geldi.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah kendi sancın gelir.. Yarına kadar gelmezse cumayı filan beklemende sorun mu varmış?

Ayy, az önce Mart annelerine baktım, gözüm korktu, çıktım hemen heyecanla beklerken, doğumdan sonra uyumuyor, ağlıyor, emmiyorlar havada uçuşuyor.. Ay inşallah emen, uyuyan, gazsız bebeklerimiz olur..
Aminnn. Bende aynı şekilde mayis annelerine baktim. Onlar da öyle. Şimdiki zamanlarim son rahat zamanlarim mi ne dedim. Gozum korktu insallah uyumlu cocuk olur bizimkiler. Ugrastirmasalar bariii

Terleme olayı bende de oluyor hamileyken de oluyordu. Emzirirken ter içinde kalıyorum. Lohusalıktan mıdır bilmiyorum. Birde kızlar yeni doğan bebeklere Bera testi yani işitme testi yapiyolarmis bunu biz yaptiriyormuşuz. Bu test zorunlu mu, devlet hastaneleri yapıyor mu bilgisi olan yaptıran arkadaşlar var mı ??

Canım benim annem odyolog o testi yaptırmak mecburi annem yapıyor bebeklere testi uyurken yapılan bir test işitme olup olmadığı erken den fark ediliyor testi geçip geçmemesine bağlı

Allah yardımcın olsun canım, inşallah kendi sancın gelir.. Yarına kadar gelmezse cumayı filan beklemende sorun mu varmış?
Artık daha fazla beklemeyelim plesenta ayrılması vs sıkıntı yaşamadan alalım bebeği kucağımıza dedi.

Canım benim annem odyolog o testi yaptırmak mecburi annem yapıyor bebeklere testi uyurken yapılan bir test işitme olup olmadığı erken den fark ediliyor testi geçip geçmemesine bağlı

Canım devlet hastaneleri yapıyor mu bide hastaneden nasıl randevu alcaz mhrs den kendi adıma mı alcam yoksa bebek için de mhrs ye kayıt edip öyle mi alcam randevuyu?

Canım devlet hastaneleri yapıyor mu bide hastaneden nasıl randevu alcaz mhrs den kendi adıma mı alcam yoksa bebek için de mhrs ye kayıt edip öyle mi alcam randevuyu?
Valla onu bilmiyorum canım annem Üniversite hastanesin de orda testleri yapmadan taburcu bile etmiyorlar ama sanırım devlette KBB den randevu alırsan bebek için sonra seni yönlendirirler teste

D
Evet hastanesi yapıyor.ozelde de doğumdan sonra yapılıyor.ama ilk testi gecmezse bebeğiniz endiselenmeyin çünkü doğumda kulağa su falan kacabikiyormus.ablamin bebişinebbir kulak geçememişti.1ay sonra devlet Hastanesi'nde yaptırdı geçti.devlette yapiyor.randevuyu MHRS den alamamıştırnedense.saglik ocağındaki doktor devlet hastanesinu arayıp almıştı.ayrica kalça filmini de devlette cektirmisti ayrı bir randevu alip

canım ben vanish leke çıkarıcıyı döktüm üstüne beklettim öyle yıkadım diğer dikişleri de suya bastırabilirisin ondan sonra ikisini de normal yıka daha sonra bebek deterjanıyla ben öyle yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…