- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.621
Doğumdan önce 3 hafta kadar falan sürmüsümdür. Sadece krem.Lansinohu ne zaman başlamıştın sürmeye .kolonyayla olanı mi uyguladin yoksa sadece krem mi uyguladin
İkinci bebeğim bu benim. İlkinde de oldu şimdi de. Ucunu tam sokuyorum ağzına. Her emmeden sonrada sürüyorum ama şuan için bi iyileşme olmadı. Sık sık emziriyorum bu yüzden fırsat kalmıyo iyileşmeye. Hafif sarılık var. Dr bol bol emzir dedi.Göğsünün kahverengi kısmını tam vermeye çalış ucunu tutturma
Bide ilk gebelikte biraz olur göğsün alışana kadar her emzirmeden sonra sur
Emzirirken sil
Diğeri zor olur bu en iyisi (lansinoh)emin ol devam et
Bebeğiniz kaç kg doğdu birdeİkinci bebeğim bu benim. İlkinde de oldu şimdi de. Ucunu tam sokuyorum ağzına. Her emmeden sonrada sürüyorum ama şuan için bi iyileşme olmadı. Sık sık emziriyorum bu yüzden fırsat kalmıyo iyileşmeye. Hafif sarılık var. Dr bol bol emzir dedi.
Lohusalıkta emzirirken cokkkk fena ter atılıyorTerleme olayı bende de oluyor hamileyken de oluyordu. Emzirirken ter içinde kalıyorum. Lohusalıktan mıdır bilmiyorum. Birde kızlar yeni doğan bebeklere Bera testi yani işitme testi yapiyolarmis bunu biz yaptiriyormuşuz. Bu test zorunlu mu, devlet hastaneleri yapıyor mu bilgisi olan yaptıran arkadaşlar var mı ??
İnşallah.. Ama emeksiz de olmayacak gibi.. Cidden şuan çokkk rahatız..Aminnn. Bende aynı şekilde mayis annelerine baktim. Onlar da öyle. Şimdiki zamanlarim son rahat zamanlarim mi ne dedim. Gozum korktuinsallah uyumlu cocuk olur bizimkiler. Ugrastirmasalar bariii
Allah korusun canım.. Ama neden plasenta ayrılması Vs dedi.. O tip özel bir durum mu gördü ? Normalde herkeste plasenta yaşlanması oluyor.. Zor bir karar.. Allah yardımcın olsun..Artık daha fazla beklemeyelim plesenta ayrılması vs sıkıntı yaşamadan alalım bebeği kucağımıza dedi.
Nst de çıkan sancıyı hissetmiyorsun demi ben de hep o umutla gidiyorum belki hissetmiyorumdur diye ama çıkmıyo. Cumaya kadar gelmezse bizimkiler haberleşelim bakalım ne diyecekler
Tansiyonum yüksek ilaç içiyorum ama hala düşmüyor. Plesentada yaşlanma da varmış zaten ama bu plesenta ayrılması tansiyon yüzünden olabilirmiş.İnşallah.. Ama emeksiz de olmayacak gibi.. Cidden şuan çokkk rahatız..
Allah korusun canım.. Ama neden plasenta ayrılması Vs dedi.. O tip özel bir durum mu gördü ? Normalde herkeste plasenta yaşlanması oluyor.. Zor bir karar.. Allah yardımcın olsun..
,32.haftadan başlanması öneriliyor. Sen biraz geç kalmışsın . Ben kolanyayla uyguluyorum ise yararsa buraya yazarımDoğumdan önce 3 hafta kadar falan sürmüsümdür. Sadece krem.
Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Benim 2 haftadır falan küçük tansiyonum yükseldi dr ilaç verdi. Bugün kontrolde yine küçük tansiyonum 9 çıktı. Dr çatı muaynesi yaptı. Yaparken rahim ağzındaki Keseyi sıyırmış bilerek ki gerekli hormonlar salgılansın doğum başlasın. Çok acıdı canım. 3 cm açılmam varmış ve rahim ağzım incelmiş.
Velhasıl kelam bu gece sancım geldi geldi gelmezse sabah hastaneye yatışım yapılacak ve suni sancı verilecek.
Dua edin kızkar bana kendiliğnden sancım gelsin gece.
Hiç müdahale istemiyodum. Hayırlısı tabii ki ama biraz dr işine geldiği gibi ayarladı gibime geldi.
3.600 doğdu. Evde 3-4 kez mama verdim ağlaması susmadığında.Bebeğiniz kaç kg doğdu birde
Akşamları biraz mama veriyormusunuz
Sarilik ilerlemez
Biz büyük oğlumu çocuk cerrahına sünnet ettirdik. 1 yaşını bir kaç ay geçmişti. Geçen gün kontrolde sorduk dr a sünneti ya 3 ayı geçmeden yada 1 yaşından sonra yaptırın dedi. Biz 1 yaşını geçince düşünüyoruz yine.bezden çıkmadan.Kızlar benim bebeğim erkek. Yenidoğan sünneti düşünüyorum artık dr.lar bunu öneriyor. Gittiğim hastanede istersen ürolog yapıyor istersen çocuk cerrahı.. Hangisi daha iyidir acaba..Tecrübeli anneler ya da erkek bebek bekleyenler fikirlerinizi bekliyorumm
Doğum yaptığın hastane nin çağırması lazım gün vermiş olması lazım eğer vermediyse devlet hastaneleride yapıyor iki haftalıkken işitme testi bir aylıkken de kalça ultrasonu çekiliyor bunların mutlaka yapılması lazım unutmayın kızlarTerleme olayı bende de oluyor hamileyken de oluyordu. Emzirirken ter içinde kalıyorum. Lohusalıktan mıdır bilmiyorum. Birde kızlar yeni doğan bebeklere Bera testi yani işitme testi yapiyolarmis bunu biz yaptiriyormuşuz. Bu test zorunlu mu, devlet hastaneleri yapıyor mu bilgisi olan yaptıran arkadaşlar var mı ??
Biz ürologa yaptırmıştık cnm 1 yaşındaykenKızlar benim bebeğim erkek. Yenidoğan sünneti düşünüyorum artık dr.lar bunu öneriyor. Gittiğim hastanede istersen ürolog yapıyor istersen çocuk cerrahı.. Hangisi daha iyidir acaba..Tecrübeli anneler ya da erkek bebek bekleyenler fikirlerinizi bekliyorumm
Ben krem sürmek erken doğumu tetikliyormuş diye başlamamıştım. Bugün başladım gümüş kapaklara güveniyorum bende inşallah işe yarar. Haftaya pazartesiden itibaren günde 1 saat takarak alıştırmaya başlayacağım,32.haftadan başlanması öneriliyor. Sen biraz geç kalmışsın . Ben kolanyayla uyguluyorum ise yararsa buraya yazarım
Bu deneyeceğin şey nedir tam olarakBen krem sürmek erken doğumu tetikliyormuş diye başlamamıştım. Bugün başladım gümüş kapaklara güveniyorum bende inşallah işe yarar. Haftaya pazartesiden itibaren günde 1 saat takarak alıştırmaya başlayacağım
Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Benim 2 haftadır falan küçük tansiyonum yükseldi dr ilaç verdi. Bugün kontrolde yine küçük tansiyonum 9 çıktı. Dr çatı muaynesi yaptı. Yaparken rahim ağzındaki Keseyi sıyırmış bilerek ki gerekli hormonlar salgılansın doğum başlasın. Çok acıdı canım. 3 cm açılmam varmış ve rahim ağzım incelmiş.
Velhasıl kelam bu gece sancım geldi geldi gelmezse sabah hastaneye yatışım yapılacak ve suni sancı verilecek.
Dua edin kızkar bana kendiliğnden sancım gelsin gece.
Hiç müdahale istemiyodum. Hayırlısı tabii ki ama biraz dr işine geldiği gibi ayarladı gibime geldi.
Terleme olayı bende de oluyor hamileyken de oluyordu. Emzirirken ter içinde kalıyorum. Lohusalıktan mıdır bilmiyorum. Birde kızlar yeni doğan bebeklere Bera testi yani işitme testi yapiyolarmis bunu biz yaptiriyormuşuz. Bu test zorunlu mu, devlet hastaneleri yapıyor mu bilgisi olan yaptıran arkadaşlar var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?