2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İkinci bebeğim bu benim. İlkinde de oldu şimdi de. Ucunu tam sokuyorum ağzına. Her emmeden sonrada sürüyorum ama şuan için bi iyileşme olmadı. Sık sık emziriyorum bu yüzden fırsat kalmıyo iyileşmeye. Hafif sarılık var. Dr bol bol emzir dedi.

Bebeğiniz kaç kg doğdu birde
Akşamları biraz mama veriyormusunuz
Sarilik ilerlemez

Lohusalıkta emzirirken cokkkk fena ter atılıyor
Boynum sırtım yuUm ter içinde kalıyordu.bu yüzden hemen kilo verdim
Bu sefer kendime ter bezleri hazırladım:))
Boynuma koyup emziricegin bebeğimi
Atletim su içinde kalıyordu
Birini çıkarıp birini giyiyordum atlete çok aldim

Haa birde işitme testini ve kalça çıkıklgı testini bız doğumevin de yaptirdik.
Randevu alıp ikiside orda yapıldı.ve ayrıca mecburi ve gerekli olduğu için sende rahat edersin.muhakkak yaptır
Daha ayrıntılı yaptırmak istersen ozellerdede yaparlar
Devlet hastaneleri belli bir desibelle ölçüm yapıyor.onlar daha ayrıntılı tespit ediyor

Aminnn. Bende aynı şekilde mayis annelerine baktim. Onlar da öyle. Şimdiki zamanlarim son rahat zamanlarim mi ne dedim. Gozum korktu insallah uyumlu cocuk olur bizimkiler. Ugrastirmasalar bariii
İnşallah.. Ama emeksiz de olmayacak gibi.. Cidden şuan çokkk rahatız..

Artık daha fazla beklemeyelim plesenta ayrılması vs sıkıntı yaşamadan alalım bebeği kucağımıza dedi.
Allah korusun canım.. Ama neden plasenta ayrılması Vs dedi.. O tip özel bir durum mu gördü ? Normalde herkeste plasenta yaşlanması oluyor.. Zor bir karar.. Allah yardımcın olsun..

Nst de çıkan sancıyı hissetmiyorsun demi ben de hep o umutla gidiyorum belki hissetmiyorumdur diye ama çıkmıyo. Cumaya kadar gelmezse bizimkiler haberleşelim bakalım ne diyecekler

Yok canım hissetmiyorum. Dr. 10 dk da bir sancın var diyince ama ben hissetmiyorum dedim :) Acı eşiğin yüksektir dedi ama doğum zamanında hissedersin dedi. Tamam canım dr.dan çıkınca yazarım zaten hemen.

Tansiyonum yüksek ilaç içiyorum ama hala düşmüyor. Plesentada yaşlanma da varmış zaten ama bu plesenta ayrılması tansiyon yüzünden olabilirmiş.

Zamanınız var daha neden vakti dolmadan doğurmaya çalışıyor, tansiyondan dolayı mı?

Kızlar benim bebeğim erkek. Yenidoğan sünneti düşünüyorum artık dr.lar bunu öneriyor. Gittiğim hastanede istersen ürolog yapıyor istersen çocuk cerrahı.. Hangisi daha iyidir acaba..Tecrübeli anneler ya da erkek bebek bekleyenler fikirlerinizi bekliyorumm

Biz büyük oğlumu çocuk cerrahına sünnet ettirdik. 1 yaşını bir kaç ay geçmişti. Geçen gün kontrolde sorduk dr a sünneti ya 3 ayı geçmeden yada 1 yaşından sonra yaptırın dedi. Biz 1 yaşını geçince düşünüyoruz yine.bezden çıkmadan.

Doğum yaptığın hastane nin çağırması lazım gün vermiş olması lazım eğer vermediyse devlet hastaneleride yapıyor iki haftalıkken işitme testi bir aylıkken de kalça ultrasonu çekiliyor bunların mutlaka yapılması lazım unutmayın kızlar

Biz ürologa yaptırmıştık cnm 1 yaşındayken

,32.haftadan başlanması öneriliyor. Sen biraz geç kalmışsın . Ben kolanyayla uyguluyorum ise yararsa buraya yazarım
Ben krem sürmek erken doğumu tetikliyormuş diye başlamamıştım. Bugün başladım gümüş kapaklara güveniyorum bende inşallah işe yarar. Haftaya pazartesiden itibaren günde 1 saat takarak alıştırmaya başlayacağım

Kızlar benimde bugun kontrol vardı 34+3 gunlükmüş bende anlamadım nasıl oluyor 4temmuz sezaryen günü verdi normalde 36 haftalık. Zaten dogumum 2temmuz hesaplamama göre valla bu marmara üniversitesine kaldım allah hakkımda hayırlısını versin

Daha gunun var canm bi haftan var bekleyemezmisin bi kac gun daha bebek saglikliysa suyunda gelmedigi surece sıkintı yok.Banada bi parmak aciklik var dedileer sancimda yoktu.diger doktorm ne zaman sancin olursa o zaman gel dedi.Yinede sn bilirsn canm ama yatis olma surekli alttan bakralar suni sancida cok zormus kendin sancindam daha cok aci veriyolar Bnce sancilarini bekle illaki gelir

Yaptir cnm bnim gorumcem yaptirmadi 3 ay sonra gitti Kizinda isitme kaybi cikti geciktirmeden yap Devlette yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…