2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar biz bgun eve ciktik.emzirmek bence cin iskencesi olmali.ne zaman gecicek yaradan degil emerken yasadgim bu aci.agliyorum resmen,dikisimin acsini unutup sacma sapan kiliklara giriyorum.ilk iki gun adam gbi sut inmeynce ve o bosluklar mamayla dolunca makineyi kullandim.hic gelmeyen gogsumden de o ilk sutun damlalari geldi.yani kanallar acilmaya basladi makine ile.o zamandan beride emzirmenin acisi bine katlandi.sizde durumlar ne/neydi daha onceki dogumlarda.ne zaman geçecek.bu arada sutum makine sayesinde geldi(once dua) bebegin emisi bi yerden snra yetmiyor, oncesinde sut gelmeye baslamayanlar icin gecerli tabi bu.sukur sutum baya gelmeye basladi ama acisi sadece evlat icin cekilir

Bu deneyeceğin şey nedir tam olarak
Silverette gümüş göğüs kapağı diye birşey aldım. İnstagramda yorumları ürün mucizeymiş gibi ama deneyip göreceğim. Gümüşün iyileştirici etkisi varmış, yara olmasını engelliyor ve mevcut yaraların hızla kapanmasına yardımcı oluyormuş. Annelerin genel yorumu kanayan yaraların bile hemen kapandığı en başta kullanınca yara oluşmadığı yönünde. Temizlemek için karbonatla arada silmek yeterliymis ekstra krem kullanmaya gerek yok yazıyor. Kapağa anne sütü temas edince iyileştirici etkisi artıyormuş. Doğumdan 2 hafta önce günde 1 saat doğumdan sonra sürekli kullanım öneriliyor

Ya dr a güvenmem lazım artık istemiyorum ama bi şey olursa diye korkuyorum bi yandan. Tansiyon kötü etkiliyomuş çünkü.

Nst de çıkan sancıyı hissetmiyorsun demi ben de hep o umutla gidiyorum belki hissetmiyorumdur diye ama çıkmıyo. Cumaya kadar gelmezse bizimkiler haberleşelim bakalım ne diyecekler
bende 40-60 arası sancı çıkmıştı ilk kez girdim nstye. hiçbir şey hissetmiyordum bebek hareket ediyor sanıyordum.

Facebookta emzirme sanatı diye bie grup var. Orada emzirme danışmanları var canım ben çok şey öğrendim oradan. Orda konu açıp bu yaralarla ilgili soru sorarsan yardımcı olurlar çok .

Sana tek tavsiyem artık sütun varmış bebekte emiyor sağım yapma. Gereğinden fazla süt üretimi oluyor daha sonra mastite yol açıyor.

Neden bilmiyorum ne sezeryan fikri nede bebeğin uyumaması vs. gözümü korkutmuyor. Cahil cesareti denilen şeyi dibine kadar yaşıyorum şu ara

Al benden de o kadar

Hiç birseyden gözüm korkmuyor uykunun tadını çıkart diyorlar ben 20. Haftadan beri uyku nedir doğru düzgün bilemedim bel ağrıları yüzünden.. e simdi de yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum saat başı bazen daha da sık wc deyim gazından da korkmuyorum neredeyse her bebekte var atlatılır bir şekilde uyumazsa da koyarım göğsüme koklasiriz oglusumla cook heyecanlıyım ya Valla hayali bile içimi bi tuhaf yapıyor. Rabbim göstersin de kucağımiza alacağımız günleri gerisi hallolur bence (olmalı yani )

o emzirme acısı gerçekten o kadar fena ki, İlk dogumumdan sonra emzirmek beni mahvetti çok şükür sütüm boldu ve doğumdan hemen sonra geldi ama iki gün içinde felaket yara oldu artık ağlaya ağlaya, sinirle bağırıyordum emzirirken ama sonra eczaneden medela silikon göğüs ucu aldım ve onunla sütten kesene kadar devam ettim çok şükür herşey keyifli olmaya başladı onunla , o yüzden ikinciye de onu kullanırım ben tavsiye ederim

Banada basi cok cok asagida dedi.Insallahhhh sancin olur canm bnimmmm Gelsin sancilar gelsin aciyada raziyizz:)
Aynen öyle gelsin korku falan da kalmadı artıkın

Yok canım hissetmiyorum. Dr. 10 dk da bir sancın var diyince ama ben hissetmiyorum dedim :) Acı eşiğin yüksektir dedi ama doğum zamanında hissedersin dedi. Tamam canım dr.dan çıkınca yazarım zaten hemen.
tamm bende yazarım hayırlısı olsun..

bende 40-60 arası sancı çıkmıştı ilk kez girdim nstye. hiçbir şey hissetmiyordum bebek hareket ediyor sanıyordum.
. O 40-60 Bende de her zaman var ama daha da yükselmesi lazım onları ben de hissetmiyordum

Kızlar dünden beri kasilmalarim siklasmisti bu akşam 9 gibi 5dkya bire düştü hastaneye yatisim yapıldı 5 cm açılmam olmus 2 saatte 00,30Da kızım 3kilo 333 gram 52 cm doğdu normal oldu elhamdülillah ikimizde iyiyiz Allahım hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin inşallah biz 37+5de dogduk üçüncü bebeğim

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı uzun ömürler ver sana da bebisine de.. açılman hemen olmuş darısı başımıza

Maşalalh barekallah.geçmiş olsun.benim de aynı durum dünden beri hatta suan bile sancım var baya da sık 37/5 bizim de.sanırım bugun bende doğururum Benim de 3.dogumum olacsk Allah’ın izniyle

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı uzun ömürler ver sana da bebisine de.. açılman hemen olmuş darısı başımıza
Amiiin caniiiiimmm, bolca hurma yedim tüketmistim ne kadar faydası oldu bilemiyorum ama açılma çok hızlı oldu ama şancinin çoğunu evde çektim hemen gitmedim hepinize tavsiyemdir cekebildiginiz yere kadar evde çekin ki hastaneye pek birşey kalmasın

Maşalalh barekallah.geçmiş olsun.benim de aynı durum dünden beri hatta suan bile sancım var baya da sık 37/5 bizim de.sanırım bugun bende doğururum Benim de 3.dogumum olacsk Allah’ın izniyle
Siklastiysa gelir canım, benim de yavaş yavaş 24 saat boyunca hissettirdi kendini kasılmalar başta ağrısız sadece setlesiyordu akşamına da ağrıyla beraber gelmeye başlayınca doğum sancısı olduğundan emin olup hastaneye gittim

Tansiyonum yüksek ilaç içiyorum ama hala düşmüyor. Plesentada yaşlanma da varmış zaten ama bu plesenta ayrılması tansiyon yüzünden olabilirmiş.
Doğru canım yaa, yazdıktan sonra hatırladım tansiyon sıkıntını.. Ne yaptın şimdi, geldi mi sancın?
Ben hastaneye sordum, üroloji doktorumuz yapıyor dedi.. Ama hangisi iyi bilemiyorum..
Gözünüz aydın,maşallah.. Rabbim size bağışlasın inşallah.. Kilosu da boyu da iyi.. Sizin sadece sancı vardı değil mi? Suyunuz gelmiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…