- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.661
Doğru canım yaa, yazdıktan sonra hatırladım tansiyon sıkıntını.. Ne yaptın şimdi, geldi mi sancın?
Ben hastaneye sordum, üroloji doktorumuz yapıyor dedi.. Ama hangisi iyi bilemiyorum..
Gözünüz aydın,maşallah.. Rabbim size bağışlasın inşallah.. Kilosu da boyu da iyi.. Sizin sadece sancı vardı değil mi? Suyunuz gelmiş miydi?
canım ne güzel hayırlı olsun, allah hepimize Kolay doğumla nasip etsin. Ben de o civarlarda geleceğini hissediyorum bebeğimin yani 37 . Haftalarda gibi bakalım hayırlısı olsun inşallah :) bebisinle bol bol keyifli zamanlar diliyorumKızlar dünden beri kasilmalarim siklasmisti bu akşam 9 gibi 5dkya bire düştü hastaneye yatisim yapıldı 5 cm açılmam olmus 2 saatte 00,30Da kızım 3kilo 333 gram 52 cm doğdu normal oldu elhamdülillah ikimizde iyiyiz Allahım hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin inşallah biz 37+5de dogduk üçüncü bebeğim
E
Epidural ile spinal farkli seyler mihic bilmiyorum benn yaa.ilk olunca da
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün, maşallah haftasına göre kilosu boyu çok iyi :) 37+5 gibi değil sağlıkla büyütün...Kızlar dünden beri kasilmalarim siklasmisti bu akşam 9 gibi 5dkya bire düştü hastaneye yatisim yapıldı 5 cm açılmam olmus 2 saatte 00,30Da kızım 3kilo 333 gram 52 cm doğdu normal oldu elhamdülillah ikimizde iyiyiz Allahım hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin inşallah biz 37+5de dogduk üçüncü bebeğim
Kızlar benim bebeğim erkek. Yenidoğan sünneti düşünüyorum artık dr.lar bunu öneriyor. Gittiğim hastanede istersen ürolog yapıyor istersen çocuk cerrahı.. Hangisi daha iyidir acaba..Tecrübeli anneler ya da erkek bebek bekleyenler fikirlerinizi bekliyorumm
Biz büyük oğlumu çocuk cerrahına sünnet ettirdik. 1 yaşını bir kaç ay geçmişti. Geçen gün kontrolde sorduk dr a sünneti ya 3 ayı geçmeden yada 1 yaşından sonra yaptırın dedi. Biz 1 yaşını geçince düşünüyoruz yine.bezden çıkmadan.
Lohusalıkta emzirirken cokkkk fena ter atılıyor
Boynum sırtım yuUm ter içinde kalıyordu.bu yüzden hemen kilo verdim
Bu sefer kendime ter bezleri hazırladım:))
Boynuma koyup emziricegin bebeğimi
Atletim su içinde kalıyordu
Birini çıkarıp birini giyiyordum atlete çok aldim
Biri arko krem çok iyi geliyor diye söylemişti ondan dene istersen canım lanolin ise yaramamıştı benin ilk çocuğumda cunku arko yu aklımda tutuyorum sürcem doğunca
Terleme sorunu bende de var kızlar. Önceden bacak aram terliyordu uyurken. Uyku sersemi suyum geldi sanıyordum. Dün gece de eşim kalkmış beni sallıyor uyan uyan diye. Noldu dedim suyun gelmiş diyoyok yav o ter dedim. Adam şok oldu. daha ben hayatımda bu kadar terlediğimi asla hatırlamıyorum. Iyi ki son ayım agustosa falan gelmedi buna şükür..
Anladim canim teşekkür ederim ❤epidural normal doğumda yapılan sancıyı azaltma işlemi beşden yapılıyor yine; spinal de sezeryan için belden aşağı uyuşturma işlemi o da belden yapılıyor canım
Merhabalar, bence ebeye aldırmayın. Normal doğumun faydalarını hepimiz biliyoruz ilaveten gerçekten her şeyin en doğalı makbul. Ayrıca doktorunuzla epidural normal doğumu konuştunuz mu? Acı çekmekten korkuyorsanız bunun çözümü de var. Açılma belirli bir cm ulaştıktan sonra epidural ile doğum yaptırabilir.Ah bir bilsen neler çektim 32. Haftamda erken doğum riskim vardı o haftaya kadar normal doğum yapacağım diyordum ama gecenin bir yarısi ağlamaktan gözlerim kapanmış bir şekilde hastaneye gittim ebe direk alttan muayene etti ve çok çok acı vericiydi ruhumu teslim ettim diyebilirim . Daha sonra da biraz bağırınca bana sen normal doğum yapamazsın dedi ve benim korkularım tam da bu acı ve bu sozden sonra başladı . Icim de bir gram normal doğum yapılabilecek kadar güç vs hissedemiyorum. Evet dediklerine bir bir katılıyorum ama korkum hepsinin üstüne çıkıyor
Ayyy canım sabahtan beri yarın doğum var diye evde dolasiyorum , sen yarın doğum var yazınca gözlerim doldu40. Haftadan selamlarrrbugun 39+1 olduk. 1 hazirancilar nerdesinizzzzzz yarın doğum varrrr
Gözün aydın canım darısı bekleyenlereIyi geceler kizlar yazmaya vaktim olmadi
Sabah 09.36 da prensesim Mila 50 cm 3560 kg dogdu. Genel aneztezi ile oldu. Sütüm geldi cok sukur emme reflekside oldukca kuvvetli.o kadar saçli bir bebekki anlatamam. Hamilelikte hic mide bulantm vs.de olmamisti.bu saclar nasil bu kadar sık ve uzun anlamadik . . Dogum yapan arkadaslara ve bebialerine Allah saglik versn insallah yapacak olanlarada kolayliklar diliyorum. . Genel anesteziden sonra hemen kendime geldm yatarken birseyim yok sadece yururken dikis yerleri sizliyor.insallah carsamba gunu taburcu olucaz
Biri yazmıştı burda iyi geldiğini eğer çözüm olmassa denenebilir bence iyice yikanir vermeden once tabi doğruluğunu bilmiyorum ben yapmadım hiç inşallah gerek de olmazarko muya arko kremin içinde neler var kimbilir bebek o memeyi ağzına sokacak ne kadar temizlesen de kesin kalıntı olur bence çok yanlış arko, lansinoh tamamen bitkisel temizlemene gerek olmadan bile memeyi verebiliyorsun
Inan bana ayni sekildeyim :) evin icinde yarin dogum var diye dolanip duruyorum :) onun hareketlerini karnimizda son defalar artik hissediyoruz, ayni bedende son gunumuz❤ sonra kucagimiza alacagiz insaALLAHAyyy canım sabahtan beri yarın doğum var diye evde dolasiyorum , sen yarın doğum var yazınca gözlerim dolduHakikaten yarın doğum var :) Hala inanamıyorum 9 ayın sonuna geldik. Sağ salim güzelce doğum hikayemizi de yazalım buraya inşallah . Senin saat belli mi,benim daha belli değil. Ama yarın kucağımiza gelecek,demin aynada son kez baktım hamile göbeğime :)
Çok sağol caniiiimm
Çok sağolun 1 hafta öndeydi hep kiloda onun yararını gördük sukur :)gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün, maşallah haftasına göre kilosu boyu çok iyi :) 37+5 gibi değil sağlıkla büyütün...
Bu bebisler biliyorlar gelecekleri vakitleri canım ama şu bir gerçek ki kız bebekler en geç 38 olunca beklemiyor :)) çok teşekkürlercanım ne güzel hayırlı olsun, allah hepimize Kolay doğumla nasip etsin. Ben de o civarlarda geleceğini hissediyorum bebeğimin yani 37 . Haftalarda gibi bakalım hayırlısı olsun inşallah :) bebisinle bol bol keyifli zamanlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?