2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Benim gittiğim hastanede de ürolog yapıyormuş ama cerrah istersek dışardan getirtiyorlar mış. Kadın doğumcumada sorayım bi diğer doğum yapanlar ne tercih etmiş.

canım ne güzel hayırlı olsun, allah hepimize Kolay doğumla nasip etsin. Ben de o civarlarda geleceğini hissediyorum bebeğimin yani 37 . Haftalarda gibi bakalım hayırlısı olsun inşallah :) bebisinle bol bol keyifli zamanlar diliyorum

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün, maşallah haftasına göre kilosu boyu çok iyi :) 37+5 gibi değil sağlıkla büyütün...

ben ilk oğlum 50 günlükken yaptırmıştım çok araştırmıştım ve bu konuda ürolog değil çocuk genel cerrahisi en iyiysi neden çünkü cerrahlar ameliyat konusunda daha tecrübeliler.. ürologlar ne kadar ameliyat yapıyor sonuçta işleri ameliyat değil.. zaten hastaneden fiyat aldıysan genel cerrah daha pahalıdır... ben erdem hastanesinde yaptırmıştım çakmak-erdem doktor Zafer Dörtdoğan. adam sünnet konusunda çok tecrübeli tavsiye ederim. fiyatı da centrala göre çok uygun. centralda 900 +muayene erdemde 370 + muayeneydi sanırım.

bize de çocuk doktorumuz 2 ayı geçmeden yaptırın demişti yenidoğan yapılacaksa ilk aylarda olursa lokal anestezi ile oluypr ama bebek biraz büyürse genel anestezi yapıyorlar.. biz önce centraldaki Yusuf beye götürmüştük 50 günlükken bebeği görünce bu çocuk büyümüş ben bunu lokal yapamam 7 aylık olunc agelin genel anestezi ile yapalım demişti Amazing_Queen

evet ben de aynen öyleydim ter bezi iyi fikirmiş :)

Biri arko krem çok iyi geliyor diye söylemişti ondan dene istersen canım lanolin ise yaramamıştı benin ilk çocuğumda cunku arko yu aklımda tutuyorum sürcem doğunca

arko mu ya arko kremin içinde neler var kimbilir bebek o memeyi ağzına sokacak ne kadar temizlesen de kesin kalıntı olur bence çok yanlış arko, lansinoh tamamen bitkisel temizlemene gerek olmadan bile memeyi verebiliyorsun

allah seni kopardın benii :)) ya şaka bi yana iyiki yaz hamileliği geçirmemişiz valla Allah kolaylık versin o sıcaktaki hamişlere

Merhabalar, bence ebeye aldırmayın. Normal doğumun faydalarını hepimiz biliyoruz ilaveten gerçekten her şeyin en doğalı makbul. Ayrıca doktorunuzla epidural normal doğumu konuştunuz mu? Acı çekmekten korkuyorsanız bunun çözümü de var. Açılma belirli bir cm ulaştıktan sonra epidural ile doğum yaptırabilir.

40. Haftadan selamlarrr bugun 39+1 olduk. 1 hazirancilar nerdesinizzzzzz yarın doğum varrrr
Ayyy canım sabahtan beri yarın doğum var diye evde dolasiyorum , sen yarın doğum var yazınca gözlerim doldu Hakikaten yarın doğum var :) Hala inanamıyorum 9 ayın sonuna geldik. Sağ salim güzelce doğum hikayemizi de yazalım buraya inşallah . Senin saat belli mi,benim daha belli değil. Ama yarın kucağımiza gelecek,demin aynada son kez baktım hamile göbeğime :)

Gözün aydın canım darısı bekleyenlere

arko mu ya arko kremin içinde neler var kimbilir bebek o memeyi ağzına sokacak ne kadar temizlesen de kesin kalıntı olur bence çok yanlış arko, lansinoh tamamen bitkisel temizlemene gerek olmadan bile memeyi verebiliyorsun
Biri yazmıştı burda iyi geldiğini eğer çözüm olmassa denenebilir bence iyice yikanir vermeden once tabi doğruluğunu bilmiyorum ben yapmadım hiç inşallah gerek de olmaz

Inan bana ayni sekildeyim :) evin icinde yarin dogum var diye dolanip duruyorum :) onun hareketlerini karnimizda son defalar artik hissediyoruz, ayni bedende son gunumuz❤ sonra kucagimiza alacagiz insaALLAH cok heycanliyim korku telas heycan hepsi biarada. Dun gece yatakta okadar degisiktim ki eşim noldu noldu diyo basladim aglamaya noldu dedi. Sacma sapan şeyler icindeyim diyorum "ya oglusumla seni goremezsem bidaha " hic bisey olmayacak cok guzel olacak diye telkin etti garibim kocam sagsalim kavusalim evlatlarimiza hikayemizi paylasalim insaALLAH yarin burda ALLAH yardimcimiz olsun saat belli degil csnim sabah 10 a randevu aldik doktordan.gidince ona gore belli olacak canim

Bu bebisler biliyorlar gelecekleri vakitleri canım ama şu bir gerçek ki kız bebekler en geç 38 olunca beklemiyor :)) çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…