- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.681
Amiiin canım sağolasın, darısı siz hamislerin olsun bir avazda kurtulun inşallahMaşallah canım.ne güzel dogum olmuş.darisi bizlerin başına inşallah.cok geçmiş olsun.gule güle büyüt bebegini
Aynen öyleallah seni kopardın benii :)) ya şaka bi yana iyiki yaz hamileliği geçirmemişiz valla Allah kolaylık versin o sıcaktaki hamişlere
canım benim... heyecanla seni bekliyorum bende burdaki diğer arkadaşlar gibi...Aynen öylehesaplayıp yapmak gerekiyor aman ağustosu bulmasın
Amin canım Allah razı olsun:) öncelikle kasılmalar zaten hepimizin son haftalarfa sık yaşadığı birşey ama benim dün daha da sık gelmeye başladı giderek süresi azaldı ama ben doktora gitmedim yani iyice sikilasana kadar gitmeye gerek yok bence, ne zaman 5 dk bir geldi ki zaten ağrılar düzene girdi o zman gittik 5cm açılma varmış. Yatisim yapıldıktan 2 saat sonra kızım doğdu üçüncü evet daha çabuk ilerliyor ama 5dk bir sancıya kadar evde beklemek daha mantıklı bence yoksa hastanede yipranirsinzS sevilesi öncelikle tebrik ederim.. gözünüz aydın... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebişinizi...
benimde 3. hamileliğim birşey merak ediyorum ne kadar sürede doğum yaptınız ? ağrılar başladıktan sonra yani... nedense bana çok çabuk ilerleyecek herşey ve hastaneye yetişemeyeceğim gibi geliyor... birde diğer doğumlara göre daha mı kolaydı ? çok soru sordum helal edin hakkınızı
canım benim... heyecanla seni bekliyorum bende burdaki diğer arkadaşlar gibi...
Rabbim bir avazda inşallah bebişini kucağına versin... sağlıkla tabii ki
çok tşk ederim... benim 2. oğluşum 36. haftada doğdu da onunda stresi, merakı, heyecanı var... bakalım bu prenses ne zaman gelecek hayırlısıAmin canım Allah razı olsun:) öncelikle kasılmalar zaten hepimizin son haftalarfa sık yaşadığı birşey ama benim dün daha da sık gelmeye başladı giderek süresi azaldı ama ben doktora gitmedim yani iyice sikilasana kadar gitmeye gerek yok bence, ne zaman 5 dk bir geldi ki zaten ağrılar düzene girdi o zman gittik 5cm açılma varmış. Yatisim yapıldıktan 2 saat sonra kızım doğdu üçüncü evet daha çabuk ilerliyor ama 5dk bir sancıya kadar evde beklemek daha mantıklı bence yoksa hastanede yipranirsinz
Aminnn canım,inşallah sağ salim kavusuruz hepimiz :) Bu gece uyuyamam ben heyecandanS sevilesi canım gözün aydın.. darısı bize artikk..
fnd_50 , Myhsa , Mutlugunlergelecek Kızlar çok heyecanlı yarın kucağınıza alacaksınız. Inşallah sağ salim kucaklayın darısı bize
Aminnn canım,inşallah sağ salim kavusuruz hepimiz :) Bu gece uyuyamam ben heyecandan
Amin canim benim cok teşekkür ederiz ❤En kolay ve ağrısız şekilde sağlıkla kavusin inşaallah hepiniz
Canim benim amin insaALLAH cok teşekkür ederim ben de❤ RABBim hepimize sagsalim kavusmayi nasip etsinS sevilesi canım gözün aydın.. darısı bize artikk..
fnd_50 , Myhsa , Mutlugunlergelecek Kızlar çok heyecanlı yarın kucağınıza alacaksınız. Inşallah sağ salim kucaklayın darısı bize
Amin inşallah canımCanim benim amin insaALLAH cok teşekkür ederim ben de❤ RABBim hepimize sagsalim kavusmayi nasip etsin
Ay canım ben doğurcam gibi heyecanlandım hayırlısı ile kucağınıza alınAyyy canım sabahtan beri yarın doğum var diye evde dolasiyorum , sen yarın doğum var yazınca gözlerim dolduHakikaten yarın doğum var :) Hala inanamıyorum 9 ayın sonuna geldik. Sağ salim güzelce doğum hikayemizi de yazalım buraya inşallah . Senin saat belli mi,benim daha belli değil. Ama yarın kucağımiza gelecek,demin aynada son kez baktım hamile göbeğime :)
Gözün aydın canımÇok sağol caniiiimm
benimde ucuncu dogumum olacak digerlerinde benim once hep suyum geldi.bunda sanci ile baslarsa ve anlamassa diye cok korkuyorum hastanede cok uzakta.Siklastiysa gelir canım, benim de yavaş yavaş 24 saat boyunca hissettirdi kendini kasılmalar başta ağrısız sadece setlesiyordu akşamına da ağrıyla beraber gelmeye başlayınca doğum sancısı olduğundan emin olup hastaneye gittim
Senin yerine ben heyecanlandım canm benim sağ salim kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum yarın:))Ayyy canım sabahtan beri yarın doğum var diye evde dolasiyorum , sen yarın doğum var yazınca gözlerim dolduHakikaten yarın doğum var :) Hala inanamıyorum 9 ayın sonuna geldik. Sağ salim güzelce doğum hikayemizi de yazalım buraya inşallah . Senin saat belli mi,benim daha belli değil. Ama yarın kucağımiza gelecek,demin aynada son kez baktım hamile göbeğime :)
Sağol salim kucağına alırsın inşallah hiç kötü şeyler düşünme kavuşma anını hayal et sadeceInan bana ayni sekildeyim :) evin icinde yarin dogum var diye dolanip duruyorum :) onun hareketlerini karnimizda son defalar artik hissediyoruz, ayni bedende son gunumuz❤ sonra kucagimiza alacagiz insaALLAHcok heycanliyim korku telas heycan hepsi biarada. Dun gece yatakta okadar degisiktim ki eşim noldu noldu diyo basladim aglamaya noldu dedi. Sacma sapan şeyler icindeyim diyorum "ya oglusumla seni goremezsem bidaha " hic bisey olmayacak cok guzel olacak diye telkin etti garibim kocam sagsalim kavusalim evlatlarimiza hikayemizi paylasalim insaALLAH yarin burda ALLAH yardimcimiz olsun saat belli degil csnim sabah 10 a randevu aldik doktordan.gidince ona gore belli olacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?