2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
S sevilesi öncelikle tebrik ederim.. gözünüz aydın... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebişinizi...

benimde 3. hamileliğim birşey merak ediyorum ne kadar sürede doğum yaptınız ? ağrılar başladıktan sonra yani... nedense bana çok çabuk ilerleyecek herşey ve hastaneye yetişemeyeceğim gibi geliyor... birde diğer doğumlara göre daha mı kolaydı ? çok soru sordum helal edin hakkınızı

Amin canım Allah razı olsun:) öncelikle kasılmalar zaten hepimizin son haftalarfa sık yaşadığı birşey ama benim dün daha da sık gelmeye başladı giderek süresi azaldı ama ben doktora gitmedim yani iyice sikilasana kadar gitmeye gerek yok bence, ne zaman 5 dk bir geldi ki zaten ağrılar düzene girdi o zman gittik 5cm açılma varmış. Yatisim yapıldıktan 2 saat sonra kızım doğdu üçüncü evet daha çabuk ilerliyor ama 5dk bir sancıya kadar evde beklemek daha mantıklı bence yoksa hastanede yipranirsinz

canım benim... heyecanla seni bekliyorum bende burdaki diğer arkadaşlar gibi...
Rabbim bir avazda inşallah bebişini kucağına versin... sağlıkla tabii ki

Valla herkes bi beklemede ailede de herkesin gözü kulağı şuan bende bekliyoruz. Amin insaalah canım benim çok sağol

çok tşk ederim... benim 2. oğluşum 36. haftada doğdu da onunda stresi, merakı, heyecanı var... bakalım bu prenses ne zaman gelecek hayırlısı

Ay canım ben doğurcam gibi heyecanlandım hayırlısı ile kucağınıza alın fnd_50 ve biri daha vardı sanki bu arada Myhsa doyasıya tatlı ye benim içinde

benimde ucuncu dogumum olacak digerlerinde benim once hep suyum geldi.bunda sanci ile baslarsa ve anlamassa diye cok korkuyorum hastanede cok uzakta.
sizin diger dogumlarinizda sanciylami basladi

Senin yerine ben heyecanlandım canm benim sağ salim kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum yarın:))
Sağol salim kucağına alırsın inşallah hiç kötü şeyler düşünme kavuşma anını hayal et sadece
Kokusunu minnacık ellerini yüzünü ağzını burnunu ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…