- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.701
Aminnn canım inşallah, kendime gelince yazarım zaten sizlere de ,anlatırım herşeyi :) Aynen o tatlıyı bı yicem bı yicem :) bı tane de senin yerine yerim,ohhh mis
Canım benim aminnn inşallah, yarına haber veririm inşallah sorunsuz sağ salim gelir bebislerimizSenin yerine ben heyecanlandım canm benim sağ salim kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum yarın:))
Sağol salim kucağına alırsın inşallah hiç kötü şeyler düşünme kavuşma anını hayal et sadece
Kokusunu minnacık ellerini yüzünü ağzını burnunu ♡♡
masallah size Allah anali babali buyutsun neguzel kolay olmus. bizede olesi nasip olur insallahKızlar dünden beri kasilmalarim siklasmisti bu akşam 9 gibi 5dkya bire düştü hastaneye yatisim yapıldı 5 cm açılmam olmus 2 saatte 00,30Da kızım 3kilo 333 gram 52 cm doğdu normal oldu elhamdülillah ikimizde iyiyiz Allahım hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin inşallah biz 37+5de dogduk üçüncü bebeğim
Ben martın 12sine kadar 12 kilo almistim,sonra şeker çıktı diyete başladım 1 kilo bile almadım :) toplamda 12yle kapatıyorum :)Kızlar artık son haftalar hatta son günlerdeyiz kaç kilo aldınız acaba ? Uzun zamandır tartilmiyordum bugün bi tartıldım baya almışım .
Şekerden çok çektin ama sonucu iyi Olmuş bence :)Ben martın 12sine kadar 12 kilo almistim,sonra şeker çıktı diyete başladım 1 kilo bile almadım :) toplamda 12yle kapatıyorum :)
Aynen öyle gelsin korku falan da kalmadı artıkın
tamm bende yazarım hayırlısı olsun..
. O 40-60 Bende de her zaman var ama daha da yükselmesi lazım onları ben de hissetmiyordum
bize de çocuk doktorumuz 2 ayı geçmeden yaptırın demişti yenidoğan yapılacaksa ilk aylarda olursa lokal anestezi ile oluypr ama bebek biraz büyürse genel anestezi yapıyorlar.. biz önce centraldaki Yusuf beye götürmüştük 50 günlükken bebeği görünce bu çocuk büyümüş ben bunu lokal yapamam 7 aylık olunc agelin genel anestezi ile yapalım demiştiAmazing_Queen
Evet o yönden çok iyi oldu, bebek aldı kiloyu ben almadım :) yoksa son gaz gidiyordum 20 kiloya doğruŞekerden çok çektin ama sonucu iyi Olmuş bence :)
ben ilk oğlum 50 günlükken yaptırmıştım çok araştırmıştım ve bu konuda ürolog değil çocuk genel cerrahisi en iyiysi neden çünkü cerrahlar ameliyat konusunda daha tecrübeliler.. ürologlar ne kadar ameliyat yapıyor sonuçta işleri ameliyat değil.. zaten hastaneden fiyat aldıysan genel cerrah daha pahalıdır... ben erdem hastanesinde yaptırmıştım çakmak-erdem doktor Zafer Dörtdoğan. adam sünnet konusunda çok tecrübeli tavsiye ederim. fiyatı da centrala göre çok uygun. centralda 900 +muayene erdemde 370 + muayeneydi sanırım.
Lolita sen kac hafta lik doğum yaptin cnm birde bebeğin yoğun bakıma alinmismiydi kaç gün kaldı ve sebebi neydi soruyorum cunki bilmiyorum benim bebeğinde yoğun bakımda 2 dk görüyorum antibiyotik tedavisi görüyor nefes alıp verişi hızlı birde kordon dolunmis nezaman çıkar bilmiyorum 5 gün oldu çokta minikAy guldurdun beni canim.haklisin vala:))
Kizlr bn gecen sali kontrole gittogimde Alttan bakildi.o zamandan beri akintim boyle kahverengi ile karisk geliyo boyle bazen de mukus gibi tortuk tortuk sari geliyo et gibi resmen normal mi sizce Belimde cok agriyo
Kızlar artık son haftalar hatta son günlerdeyiz kaç kilo aldınız acaba ? Uzun zamandır tartilmiyordum bugün bi tartıldım baya almışım .
16kilo aldım ben bu gebelikte. Çokta yemiyorum aslında ama neden bu kadar aldım bilmiyorumKızlar artık son haftalar hatta son günlerdeyiz kaç kilo aldınız acaba ? Uzun zamandır tartilmiyordum bugün bi tartıldım baya almışım .
Benim ilk alttan baktığında olmamıştı ama pazartesi 2.defa bakıldı ozaman 2 gün dediğiniz gibi kahverengi karışık geldi akıntım. Dr. olur korkma demişti. Ama ağrım felan yoktu.
Valla ben dikkat edicem almıcam demiştim ama toplamda 20 kilo almışım.
Boyum uzun olduğu için çok farkedilmiyor, duyan inanamıyor o kadar aldığıma. Bende inanamıyorum ama fazla fazla yemedim ki hiç
Ben de en son 12 kilo almıştım bugün 16 kilo olmuş16kilo aldım ben bu gebelikte. Çokta yemiyorum aslında ama neden bu kadar aldım bilmiyorum
10 kilo aldım canım doğuma kadar kaç olur bakalımBen de en son 12 kilo almıştım bugün 16 kilo olmuşzor kilo veren biri olarak ayvayı yedim sanırım .bebek kilo almiyo diye hopurdettim yedim yedim bi anda çok aldım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?