2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay canım ben doğurcam gibi heyecanlandım hayırlısı ile kucağınıza alın fnd_50 ve biri daha vardı sanki bu arada Myhsa doyasıya tatlı ye benim içinde
Aminnn canım inşallah, kendime gelince yazarım zaten sizlere de ,anlatırım herşeyi :) Aynen o tatlıyı bı yicem bı yicem :) bı tane de senin yerine yerim,ohhh mis
Canım benim aminnn inşallah, yarına haber veririm inşallah sorunsuz sağ salim gelir bebislerimiz

masallah size Allah anali babali buyutsun neguzel kolay olmus. bizede olesi nasip olur insallah

Yusuf bey ürolog mu canım. Peki 7 aylıktan sonra onamı yaptırdınız. Bende sorduğumda ilk 1 ay içinde yaptırırsanız anestezi verilmiyor dendi eğer 1 ayı geçerse anestezi alması lazımmış. Bundan dolayı hemen yaptırmak istiyorum ama ürologmu cerrahmı karar veremedim.

Kizlr bn gecen sali kontrole gittogimde Alttan bakildi.o zamandan beri akintim boyle kahverengi ile karisk geliyo boyle bazen de mukus gibi tortuk tortuk sari geliyo et gibi resmen normal mi sizce Belimde cok agriyo

Aynen canım ürolog 750 + muayene cerrah 900 + muayene. Erdem de çalışan arkadaşım var orası olabilir haklısın. Sağol araştırayım canım.

Ay guldurdun beni canim.haklisin vala:))
Lolita sen kac hafta lik doğum yaptin cnm birde bebeğin yoğun bakıma alinmismiydi kaç gün kaldı ve sebebi neydi soruyorum cunki bilmiyorum benim bebeğinde yoğun bakımda 2 dk görüyorum antibiyotik tedavisi görüyor nefes alıp verişi hızlı birde kordon dolunmis nezaman çıkar bilmiyorum 5 gün oldu çokta minik

Kizlr bn gecen sali kontrole gittogimde Alttan bakildi.o zamandan beri akintim boyle kahverengi ile karisk geliyo boyle bazen de mukus gibi tortuk tortuk sari geliyo et gibi resmen normal mi sizce Belimde cok agriyo

Benim ilk alttan baktığında olmamıştı ama pazartesi 2.defa bakıldı ozaman 2 gün dediğiniz gibi kahverengi karışık geldi akıntım. Dr. olur korkma demişti. Ama ağrım felan yoktu.

Kızlar artık son haftalar hatta son günlerdeyiz kaç kilo aldınız acaba ? Uzun zamandır tartilmiyordum bugün bi tartıldım baya almışım .

Valla ben dikkat edicem almıcam demiştim ama toplamda 20 kilo almışım .
Boyum uzun olduğu için çok farkedilmiyor, duyan inanamıyor o kadar aldığıma. Bende inanamıyorum ama fazla fazla yemedim ki hiç

Valla ben dikkat edicem almıcam demiştim ama toplamda 20 kilo almışım .
Boyum uzun olduğu için çok farkedilmiyor, duyan inanamıyor o kadar aldığıma. Bende inanamıyorum ama fazla fazla yemedim ki hiç

16kilo aldım ben bu gebelikte. Çokta yemiyorum aslında ama neden bu kadar aldım bilmiyorum
Ben de en son 12 kilo almıştım bugün 16 kilo olmuş zor kilo veren biri olarak ayvayı yedim sanırım .bebek kilo almiyo diye hopurdettim yedim yedim bi anda çok aldım galiba

Myhsa fnd_50 Mutlugunlergelecek dün gece aklımdaydınız. Cuma doğumları var, ne heyecanlıdırlar şimdi diyordum. Hastane çantalarınızı son kez kontrol ettiniz mi? Ben pipet koyacağım çantama. Bir de tuz. Az tuzlu yiyorum ama hastane cılkını çıkarıyor ve hiç tuz koymuyordu.Allah kolay doğum versin. Güle oynaya girip çıkın inşallah.
xra221 suyum çok fazla diye göbek kocaman olunca kesin aşırı kilo almışımdır doğum öncesi tartılırım belki diyordum ama bu sabah cesaretimi toplayıp basküle çıktım ve 13 kg almışım. Sevindim açıkçası. İlki gibi olursa 11_12sini yine 1 ayda veririm . Sen kaç kg aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…