- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.721
Son kontroller yapiyorum ama hep birsey cikiyor ekliyorumMyhsa fnd_50 Mutlugunlergelecek dün gece aklımdaydınız. Cuma doğumları var, ne heyecanlıdırlar şimdi diyordum. Hastane çantalarınızı son kez kontrol ettiniz mi? Ben pipet koyacağım çantama. Bir de tuz. Az tuzlu yiyorum ama hastane cılkını çıkarıyor ve hiç tuz koymuyordu.Allah kolay doğum versin. Güle oynaya girip çıkın inşallah.
xra221 suyum çok fazla diye göbek kocaman olunca kesin aşırı kilo almışımdır doğum öncesi tartılırım belki diyordum ama bu sabah cesaretimi toplayıp basküle çıktım ve 13 kg almışım. Sevindim açıkçası. İlki gibi olursa 11_12sini yine 1 ayda veririm . Sen kaç kg aldın?
Amin insaALLAH o guzel dualarin dileklerin icin ❤ RABBim hepimize sagsalim hayirlisi ile evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin insaALLAH aminnnnSenin yerine ben heyecanlandım canm benim sağ salim kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum yarın:))
Sağol salim kucağına alırsın inşallah hiç kötü şeyler düşünme kavuşma anını hayal et sadece
Kokusunu minnacık ellerini yüzünü ağzını burnunu ♡♡
Gidip gelip bakıyorum çantama sürekli biseyler eksik gibi geliyor ama hicbisey de eklemiyorum :) Allah bugünlerin gösterdi bize,darısı siz bekleyenlere olsun inşallah. Ve bebek hasretiyle yanan herkese nasip etsin Allah'ımMyhsa fnd_50 Mutlugunlergelecek dün gece aklımdaydınız. Cuma doğumları var, ne heyecanlıdırlar şimdi diyordum. Hastane çantalarınızı son kez kontrol ettiniz mi? Ben pipet koyacağım çantama. Bir de tuz. Az tuzlu yiyorum ama hastane cılkını çıkarıyor ve hiç tuz koymuyordu.Allah kolay doğum versin. Güle oynaya girip çıkın inşallah.
xra221 suyum çok fazla diye göbek kocaman olunca kesin aşırı kilo almışımdır doğum öncesi tartılırım belki diyordum ama bu sabah cesaretimi toplayıp basküle çıktım ve 13 kg almışım. Sevindim açıkçası. İlki gibi olursa 11_12sini yine 1 ayda veririm . Sen kaç kg aldın?
Kizlr bn gecen sali kontrole gittogimde Alttan bakildi.o zamandan beri akintim boyle kahverengi ile karisk geliyo boyle bazen de mukus gibi tortuk tortuk sari geliyo et gibi resmen normal mi sizce Belimde cok agriyo
16 almışım canım ya . Bebek zayıf olduğu için çok fazla yiyorum hepsi bana yaramış galiba ilk ayda hepsini nasıl verdin kendiliğinden mi gittiMyhsa fnd_50 Mutlugunlergelecek dün gece aklımdaydınız. Cuma doğumları var, ne heyecanlıdırlar şimdi diyordum. Hastane çantalarınızı son kez kontrol ettiniz mi? Ben pipet koyacağım çantama. Bir de tuz. Az tuzlu yiyorum ama hastane cılkını çıkarıyor ve hiç tuz koymuyordu.Allah kolay doğum versin. Güle oynaya girip çıkın inşallah.
Yusuf bey ürolog mu canım. Peki 7 aylıktan sonra onamı yaptırdınız. Bende sorduğumda ilk 1 ay içinde yaptırırsanız anestezi verilmiyor dendi eğer 1 ayı geçerse anestezi alması lazımmış. Bundan dolayı hemen yaptırmak istiyorum ama ürologmu cerrahmı karar veremedim.
Bence çok iyiymiş10 kilo aldım canım doğuma kadar kaç olur bakalım
Gidip gelip bakıyorum çantama sürekli biseyler eksik gibi geliyor ama hicbisey de eklemiyorum :) Allah bugünlerin gösterdi bize,darısı siz bekleyenlere olsun inşallah. Ve bebek hasretiyle yanan herkese nasip etsin Allah'ımİnşallah yarın en hayırlı şekilde kavusuruz, çok farklı duygular içindeyim. Bı de kızım var 3 yaşında o napacak üzülecek mı sevinerek mı onu merak ediyorum sorunsuz atlatiriz insallah
Ya doğum hikayenizi yazın müsait olunca merak ederiz Burda .Allah kolaylık versin inşallahkızlar, yarın sabahtan doğum olacak inş. doğumdan sonra çok giremeyebilirim telden çok beceremiyorum çünkü 9 aylık süreyi birlikte atlattık herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua etmeyi unutmayın özellikle doğum esnasında
Geçmiş olsun canim rabbim anneli babalı büyütsün insallahKızlar dünden beri kasilmalarim siklasmisti bu akşam 9 gibi 5dkya bire düştü hastaneye yatisim yapıldı 5 cm açılmam olmus 2 saatte 00,30Da kızım 3kilo 333 gram 52 cm doğdu normal oldu elhamdülillah ikimizde iyiyiz Allahım hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin inşallah biz 37+5de dogduk üçüncü bebeğim
inşallah canım ilk fırsatta yazıcam :)Ya doğum hikayenizi yazın müsait olunca merak ederiz Burda .Allah kolaylık versin inşallah
bende sen kadar almışımdır artık heralde en son 18 kilo almıştım 2 hafta önce öyleydi ama 20 kiloyla kapatırım inşallah diye temenni ediyorum.Bende boylu olduğumdan doktor az almışsın diyor 18 kiloyu görünce tabi şaşırdı ama önemli değil gibi davrandı.Tek korkum normal çok istediğim için kilomun engel çıkarması,sorun olmaz inşallah.Valla ben dikkat edicem almıcam demiştim ama toplamda 20 kilo almışım.
Boyum uzun olduğu için çok farkedilmiyor, duyan inanamıyor o kadar aldığıma. Bende inanamıyorum ama fazla fazla yemedim ki hiç
Ben almadım canım 87 yim 85 le hamile kalmıştım. Bebekte 2600 dedi doktorKızlar artık son haftalar hatta son günlerdeyiz kaç kilo aldınız acaba ? Uzun zamandır tartilmiyordum bugün bi tartıldım baya almışım .
kız sende mi yarın doğumdasın anem 4 mü oldu Haziran 1 doğum yapacaklar,Aynı şekilde Allah seninde yardımcın olsun inşallahkızlar, yarın sabahtan doğum olacak inş. doğumdan sonra çok giremeyebilirim telden çok beceremiyorum çünkü 9 aylık süreyi birlikte atlattık herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua etmeyi unutmayın özellikle doğum esnasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?