2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Son kontroller yapiyorum ama hep birsey cikiyor ekliyorum aynen canim heyecan dorukta bu gece uyku yok bana anacığıma ağdamı da yaptirdim bedenen hazirim ruhen ise bilemiyom heyecanliyam

Amin insaALLAH o guzel dualarin dileklerin icin ❤ RABBim hepimize sagsalim hayirlisi ile evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin insaALLAH aminnnn

Gidip gelip bakıyorum çantama sürekli biseyler eksik gibi geliyor ama hicbisey de eklemiyorum :) Allah bugünlerin gösterdi bize,darısı siz bekleyenlere olsun inşallah. Ve bebek hasretiyle yanan herkese nasip etsin Allah'ım İnşallah yarın en hayırlı şekilde kavusuruz, çok farklı duygular içindeyim. Bı de kızım var 3 yaşında o napacak üzülecek mı sevinerek mı onu merak ediyorum sorunsuz atlatiriz insallah

Bende kontroldeyim. Muayeneyi öğleden önce oldum nst yi yeni gösterdim. Geçen hafta 2700 demişti kilosuna bu hafta 2600 dedi haftasıyla uyumlu dedi ama ac 34 hafta 3 gün ölçmüş sordum aynıdır muhtemelen haftaya bakmak lazım 2 haftada belli olur dedi. Şimdilik herşey yolunda görünüyor

Kizlr bn gecen sali kontrole gittogimde Alttan bakildi.o zamandan beri akintim boyle kahverengi ile karisk geliyo boyle bazen de mukus gibi tortuk tortuk sari geliyo et gibi resmen normal mi sizce Belimde cok agriyo

Kizlar internette arstirgima gore nisan olabilirmis boyle sarimtrak sumuk gibi akinti.Var mi bilgisi olan yardim edein ilk gebeeligim

16 almışım canım ya . Bebek zayıf olduğu için çok fazla yiyorum hepsi bana yaramış galiba ilk ayda hepsini nasıl verdin kendiliğinden mi gitti

Yusuf bey ürolog ona yaptırmadık genel anestezi istemediğimden, bizimkini Zafer bey yaptı hem çocuk cerrahı 50 günlükken oldu lokal anestezi ile erdem hastanesinde

ben de aynen sürekli çantalara bakıyorum eksik olmasın diye :)benim oğlum kreşte olacak akşama gelir hastaneye kesin ağlama krizi tutar beni şimdi bile düşündükçe gözerim doluyor abi-abla olacaklar birden o ilk kardeşleri ile karşılaştıkları anda eminim içten içe çok kıskanacak hep öyle olur çünkü boynunu büker hemen Allahım inş sorunsuz atlatırız bu zor süreci

Ya doğum hikayenizi yazın müsait olunca merak ederiz Burda .Allah kolaylık versin inşallah

Geçmiş olsun canim rabbim anneli babalı büyütsün insallah

Valla ben dikkat edicem almıcam demiştim ama toplamda 20 kilo almışım .
Boyum uzun olduğu için çok farkedilmiyor, duyan inanamıyor o kadar aldığıma. Bende inanamıyorum ama fazla fazla yemedim ki hiç
bende sen kadar almışımdır artık heralde en son 18 kilo almıştım 2 hafta önce öyleydi ama 20 kiloyla kapatırım inşallah diye temenni ediyorum.Bende boylu olduğumdan doktor az almışsın diyor 18 kiloyu görünce tabi şaşırdı ama önemli değil gibi davrandı.Tek korkum normal çok istediğim için kilomun engel çıkarması,sorun olmaz inşallah. xra221 canım üzülme vereceğiz inşallah kiloları zor vermek falan yok paylaşacağız bütün bildiklerimizi vereceğiz ,benim 8-10 ayda vermem gerekiyor hepsini 2. gebeliği istiyorum çünkü Allah izin verirse, inanıyorum veririz ya
kız fnd_50 yarın büyük gün hep aklımdasın valla,Güzel haberlerle gel inşallah Haziranın ilk annesi,su gibi gidin su gibi (bu sefer kucağında )gelin oğluşunla kuzucum

Bu arada burada benim gibi normal planlayan arkadaşlara soracağım bir kaç soru var.Perine masajını ve ahu dudu yaprağı çayını duydunuzmu?Ve nasıl hazırlanıyorsun bu süreç için özellikle yaptığınız bir şey var mı kolaylaştırabilmek için.Bir de şunu duydum doğum pozisyonunu kendin seçmek her zaman herkese uygun olmuyormuş yatar şekildeki pozisyon.Değerli paylaşımlarınızı bekliyorum bu kanuda

Mutlugunlergelecek ve Myhsa canım sizlerde yarınmışsınız aynı duayı size ediyorum,demek "3 tane Haziran annemiz" olacak.(kusuruma bakmayan girdiğimde çok şey yazılmış oluyor yetişemiyor bazen atlayarak okuyorum sonra birisi yazınca farkediyorum,sırtım hiç izin vermiyor Pc başında çok duramıyorum telden de giremiyorum)

kız sende mi yarın doğumdasın anem 4 mü oldu Haziran 1 doğum yapacaklar,Aynı şekilde Allah seninde yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…