- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.861
Teşekkür ederim canım bende ısmarladım hepsi içinde kolaylık diye inşallah memnun kalırım bendeEvet cnm bendim. Ertesi gün kargoya verdiler hatırladığım kadarıyla. Kısa zamanda geldi. Memnun kaldım sadece çikolata kutusu beklediğimden küçük cıktı o hoşuma gitmedi. Fotolarda daha büyük duruyo
Inş canim sagol35+3te suyum geldi cnm benim.evet yogun bakima alindi cnm.10gun kaldi kuvezde
Sebebi solunumu hizliydi olmasi gerekenden.aynen seninde oleymis bak nefes alip vermesi hizli.cikar ins bikacgune senin bebisinde cnm.uzulme
merhaba canım. uyandım doğuma gidiyorum aneyyyy
Aaa dün eve dönmüştün, sonradan neden gittin canım? Kasılma filan mı oldu? Yatışın mı yapıldı? Hem doğuma giren yiyip içemez miymiş? Allahım neler gelecek başımızaKızlar doğuma girecekler inşallah sağ salim kucaklarsınız.. bende gece 3 cm açılma ile hastaneye geldim nst de 100 e varan sancılarım çıkıyor ama ben pek hissetmiyorum. 9 gibi doktor gelecek bakalım ne diycek. Bu haftalarda sancı gelip tekrar gidebilirmiş. Inşallah geri gitmez..
Ebe ilk doğumun olduğu için açılma süren biraz uzun sürer sabır gerekir dedi.
Sabah kahvaltı geldi bi cay içiyim defim hiçbirşey de yemedim. Kadın sana yok bunu annene getirdim sen bişey yiyip icmiceksin dedi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
Bugünün 5. Bebeği.. Haziran bebekleri, arkadaşları Mayıs ayında doğunca kıskandılar galiba.. Ard arda geliyorlar.. Hadi bakalım Sm2014'te doğurursa, 6. Bebeğimiz de gelmiş olacak.. Allah kolaylık versin hepinize..merhaba canım. uyandım doğuma gidiyorum aneyyyy
Canim benim o guzel dualarin guzel dileklerin icin hersey icin cok teşekkür ederim insaALLAH RABBim bzii de sagsalim bir sekilde minnaklarimiza kavusturur. Saat 10 da doktora girecegiz. Artik ne zaman yatis işlemi verir yapar bilmiyorum. Kendimi iyi hissettigim ilk firsatta yazacagim. Duani eksik etmeKızlarfnd_50 Myhsa beniim pek giremiyorum siteye mâlum bizim minnak kız pek rahat bırakmıyor. Yarın doğum varmış öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum. Moralinizi hiç bozmayin dua ederek girin doğuma gözünüzü açtığınızda doğum bitmiş olacak ve o an ilk düşündüğünüz bebeginiz olacak. Ben gözümü ilk açtığımda kendimden çok bebeğimi düşündüm ve kızım nasıl diye sordum. Özellikle ilk kucaginiza verdilerindeki o an bütün ağrıları unutturuyor emin olun. Güzel güzel doğuma girin sağlıcakla kucaginiza alın bebislerinizi Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Dualarimiz sizinle ♥
Aaa dün eve dönmüştün, sonradan neden gittin canım? Kasılma filan mı oldu? Yatışın mı yapıldı? Hem doğuma giren yiyip içemez miymiş? Allahım neler gelecek başımıza
Bugünün 5. Bebeği.. Haziran bebekleri, arkadaşları Mayıs ayında doğunca kıskandılar galiba.. Ard arda geliyorlar.. Hadi bakalım Sm2014'te doğurursa, 6. Bebeğimiz de gelmiş olacak.. Allah kolaylık versin hepinize..
Çok sekersin ya :) muhtemelen bende beceremezdimŞuan dk tutmaya çalışıyorum ama beceremiyorum
Ay canım Allah yardımcınız olsun.. Doktor geldikten sonra da haber ver.. Maşallah senin bebeğe, pek vakitliEvet gece sahurdan sonra geldik yatış yapıldı. Sezaryen olma ihtimaline karşı bişey yiyip icirmiyolar
Evet ya bende de oluyor aynisi. Artan kan basincindan dolayi oluyor heralde. Bazen kulaklarimda pit pit kalp sesi de duyuyorum.Kızlar yatınca sanki başımdaki damarlara basınç oluyormuş gibi hissediyorum başım sanki çatlayacak sizde öyle bir durum varmı
Çok sekersin ya :) muhtemelen bende beceremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?