2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür ederim canım bende ısmarladım hepsi içinde kolaylık diye inşallah memnun kalırım bende

Bugün doğuma girecek arkadaşlar inşallah kolaylıkla atlatırsınız,bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah,hiç korkmayın rüzgar gibi geçecek Allah'ın izniyle.

Benim daha çok var ya sanırım en son benim bebeğim doğacak, Dr 20 25 haziran arası olur dedi, bir an önce doğsun istiyorum artık.

Kızlar doğuma girecekler inşallah sağ salim kucaklarsınız.. bende gece 3 cm açılma ile hastaneye geldim nst de 100 e varan sancılarım çıkıyor ama ben pek hissetmiyorum. 9 gibi doktor gelecek bakalım ne diycek. Bu haftalarda sancı gelip tekrar gidebilirmiş. Inşallah geri gitmez..
Ebe ilk doğumun olduğu için açılma süren biraz uzun sürer sabır gerekir dedi.
Sabah kahvaltı geldi bi cay içiyim defim hiçbirşey de yemedim. Kadın sana yok bunu annene getirdim sen bişey yiyip icmiceksin dedi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

Son düzenleme:
Aaa dün eve dönmüştün, sonradan neden gittin canım? Kasılma filan mı oldu? Yatışın mı yapıldı? Hem doğuma giren yiyip içemez miymiş? Allahım neler gelecek başımıza

Canim benim o guzel dualarin guzel dileklerin icin hersey icin cok teşekkür ederim insaALLAH RABBim bzii de sagsalim bir sekilde minnaklarimiza kavusturur. Saat 10 da doktora girecegiz. Artik ne zaman yatis işlemi verir yapar bilmiyorum. Kendimi iyi hissettigim ilk firsatta yazacagim. Duani eksik etme

Gunaydin kizlarrr hayirli cumalar saat 10 da doktorda olacağım ne zaman doguma alir bilmiyorum. Belki girmeden bidaha yazamam diye simdi yaziyorum. Lutfen duanizi eksik etmeyin. RABBim sagsalim bebegimize kavusmayi nasip etsin insaALLAH kendime geldigim musait oldugum ilk firsatta yazacagim insaALLAH

Aaa dün eve dönmüştün, sonradan neden gittin canım? Kasılma filan mı oldu? Yatışın mı yapıldı? Hem doğuma giren yiyip içemez miymiş? Allahım neler gelecek başımıza

Evet gece sahurdan sonra geldik yatış yapıldı. Sezaryen olma ihtimaline karşı bişey yiyip icirmiyolar

Sanmıyorum benim ki 2 haziran i bulacak gibi görünüyor

beniim Myhsa Mutlugunlergelecek R rune Blackbluee1 kızlar hayırlı doğumlar Allah hepinizin yardımcısı olsun.sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı,sonrasında da ilk fırsatta Doğum hikayelerinizi burdan paylaşın lütfen, 9 aydır aile gibi olduk burda birbirimizi görmesek de çok yakından tanıyormuşuz gibi hep aklımdasınız inş herşey yolunda gider

Dr.banu çiftçi uygulamasında kasılma zamanlayıcısı var kızlar
Daha önce doğum yapan arkadaşım baya ise yarar bu ben kendim sayiyordum dk
Demişti
Belki işinize yarar ben sancı ve kasılma aşamasina gelince aklıma da gelirse kullanicam

Çok sekersin ya :) muhtemelen bende beceremezdim

Hayırlı cumalar mayıs ve haziran anneleribugün doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun ağrısız doğum olur inşallah.Bugün itibariyle benim de kavuşnaya 1 hafta kaldı haftaya bugün benim sezeryan doğumum düşündükçe heyecan yapıyorum.@Sm2014 hadi hayırlısı 1 haziran annesi ol hayırlısıyla inşallah

3 gundur girip bakamadim, dogum yapmis olan arkadaslar oldu mu takip edemedim :) bugun doguma girecek olan arkadaslarima da Allah guc kuvvet versin hayrlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin Allah. Benim de dün gece uyku arkasinda surekli belimde agri oldu defalarca kalkip dolastim oturdum falan bi sure sonra da gecti.. su anda yine var bel agrim.. boyle dogum yapanlari falan okudukca heycanlaniyorum. Umarim biraz daha bekler kizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…