- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.841
Amin canım bu arada bende ikizler olacak olmasından pek bi tırsıyorum cadı benim cadımreoc çok güldüm ha güzel demiş beyfendi. Ama ne bileyim bende ilk baş ikizler falan bir korkmuştum ama sonra alıştım ne bileyim(gerçi ilk hamile kaldığımda da akrep doğumlu olacaktı en anlaşamadığım burç benim ters burcum ama onu bile karnımdayken "akrebim benim" diye seviyordum annelik çok değişik bir duygu) .Bide Hilmi Cemin ikizler olduğunu öğrenince daha da sevdim ikizleri,çocuk maşallah ne kadar hayat enerjisiyle dolu gözlerinden bile okunabiliyor. Pilates topu hakketen işe yarıyormuş ama ben onuda söndürdüm taşıncaz diye ama hastanede öyle doğum topuda olmaz heralde keşke olsa
@aeengineer Aynen canım bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacam bilemedim ağdayı zor yapıyorum bide eşiniz falan da yapabilir demiş yok artık.Önce bele yapılan bir masaj sandım eşime dedim sen yaparsın bana diye sonra açıp bir baktım ki Birde gliserin ve buğday gibi yağlarla yapıldığı yazıyor sen kullanıyormusun herhangi bi birşey.Ben doktoruma size sorduğum şeyleri sorayım sonra yine yazarım buraya ahududu yaprağı çayı çok etkiliymiş.
Kid-j canım inşallah hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur
Canım sağ Salim kavuş yavruna bundan sonra herşey çok güzel olacak inşallahEtiketlemeyi beceremedimçok teşekkür ederim kızlar. Inşaallah Haziran annesi olmak nasip olacak. Çantam hazır. 9 gibi gidip hastane odasını süsleyeceğiz. Sabah 9 gibide doğuma alacak doktor. Ilk fırsatta da yazacağım size. Ben oğluma çok zor yollardan kavuşuyorum. Kanser atlattım üzerine 13 haftalık bebegimin kalbi durdu. Oğlum şans getirecek, sağlık getirecek annesine inşaallah. Duanızı eksik etmeyin öncelikle evladimi kucağıma sağ salim alayim ve Allah torunlarımı büyütmeyi nasip etsin Hepinizi çok seviyorum Allah Hepimize çocuklarımızın güzel günlerini gostersin
Canım nst de sancı cıktı mıAynen kızlar şimdi sıcak duş alıp bekleyeceğim.
Nst ye almadılar ki canım yatış yapılacak dedi doktor ama ben hiçbirşey demeden öylece eve geldimCanım nst de sancı cıktı mı
Amin inşallah canım benim hepinizin dualarını bekliyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum allah hayırlısını versinBlackbluee1 Canım gözün aydın senin bebiste yoldaymış. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.
Amin inşallah canım benim hepinizin dualarını bekliyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum allah hayırlısını versin
Çok teşekkür ederim canım,aminnn inşallah sağ salim alırız kucagimizaKızlarfnd_50 Myhsa beniim pek giremiyorum siteye mâlum bizim minnak kız pek rahat bırakmıyor. Yarın doğum varmış öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum. Moralinizi hiç bozmayin dua ederek girin doğuma gözünüzü açtığınızda doğum bitmiş olacak ve o an ilk düşündüğünüz bebeginiz olacak. Ben gözümü ilk açtığımda kendimden çok bebeğimi düşündüm ve kızım nasıl diye sordum. Özellikle ilk kucaginiza verdilerindeki o an bütün ağrıları unutturuyor emin olun. Güzel güzel doğuma girin sağlıcakla kucaginiza alın bebislerinizi Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Dualarimiz sizinle ♥
Çok teşekkür ederim canım,aminnn inşallah sağ salim alırız kucagimizaSen atlattın büyüttün bile :)
Evet cnm bendim. Ertesi gün kargoya verdiler hatırladığım kadarıyla. Kısa zamanda geldi. Memnun kaldım sadece çikolata kutusu beklediğimden küçük cıktı o hoşuma gitmedi. Fotolarda daha büyük duruyoKızlar instagram partibu dan çikolata ısmarlayan kimdifpamuk senmiydin cAnım memnun kaldın mı kaç günde geldi
Evet cnm bendim. Ertesi gün kargoya verdiler hatırladığım kadarıyla. Kısa zamanda geldi. Memnun kaldım sadece çikolata kutusu beklediğimden küçük cıktı o hoşuma gitmedi. Fotolarda daha büyük duruyo
Amin inşallah hepiniz çok sağolun kızlarHiç korkma canım dua ederek gir doğuma dualarimiz sizinle. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ♥
Kızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için
Amin inşallah..Hayırlısıyla bebişini kucagına al canım zamanın geldi artık allahın izniyle dualarımız seninle
Ben ısmarladım çok memnun kaldım. 2 günde geldiay baktımda ayakta çömelerek felan diyor onlar daha ürkütücü geldi banaben normal yatayım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?