2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canım bu arada bende ikizler olacak olmasından pek bi tırsıyorum cadı benim cadım

Canım sağ Salim kavuş yavruna bundan sonra herşey çok güzel olacak inşallah

Kızlar fnd_50 Myhsa beniim pek giremiyorum siteye mâlum bizim minnak kız pek rahat bırakmıyor. Yarın doğum varmış öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum. Moralinizi hiç bozmayin dua ederek girin doğuma gözünüzü açtığınızda doğum bitmiş olacak ve o an ilk düşündüğünüz bebeginiz olacak. Ben gözümü ilk açtığımda kendimden çok bebeğimi düşündüm ve kızım nasıl diye sordum. Özellikle ilk kucaginiza verdilerindeki o an bütün ağrıları unutturuyor emin olun. Güzel güzel doğuma girin sağlıcakla kucaginiza alın bebislerinizi Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Dualarimiz sizinle ♥

Blackbluee1 gözün aydın bak açılma başladı. İnşallah kolayca olur doğumun.
@kronik_unutkan başka doktpra gidince kafan karışabilir. Bence ölçümde bir sıkıntı olmuştur. Benim son kontrolümde aynı dr 10 sn arayla farklı ölçtü. Bir de bazı drlar son haftalarda bilerek az ölçüyormuş ki anne adayı doğum yapınca hani dediğiniz kilo farklıydı demesin diye. İlk hamileliğimde son 3 4 hafta doktorum bana kilosunu söylememişti.

Çok teşekkür ederim canım,aminnn inşallah sağ salim alırız kucagimiza Sen atlattın büyüttün bile :)

Kızlar instagram partibu dan çikolata ısmarlayan kimdi fpamuk senmiydin cAnım memnun kaldın mı kaç günde geldi
Evet cnm bendim. Ertesi gün kargoya verdiler hatırladığım kadarıyla. Kısa zamanda geldi. Memnun kaldım sadece çikolata kutusu beklediğimden küçük cıktı o hoşuma gitmedi. Fotolarda daha büyük duruyo

Canım senin 3 cm açıklık olmuştu demi ne kadar süre sonra doğum yaptın. Gerçi senin ki 2. Bebek benim ilk..

Kızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için

Hayırlısıyla bebişini kucagına al canım zamanın geldi artık allahın izniyle dualarımız seninle

Kızlar demin lavaboya gittim kan kan gelmiş normalde sezaryen olacagım ben bişey olurmu bana akıl verin alt tarafımdada agrı var ayagımı açamayacak derecede başına gelen oldumu sezaryen olan arkadaşlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…