- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.821
Komposto yu nasıl yaptınız zahmet olmazsa tarif verir misiniz ben hiç yapmadım bilmiyorum daben hastane için kendime kayısı+kuru erik+dut+üzüm kaytanıp komposta yaptım kızlar kabızlık olayından çok tırsıyorum ilkinde inanılmaz kötüydü aklınızda bulunsun siz de yapabilirisniz
canım sanki bu konuda kendimi gördüm sendeAynen hatta geçen ağlayan kızına telini veren arkadaşıma kızdım ona video acıyor ama kız sürekli ağlıyor teli versin diye çok yanlış yapmışsın dedim sen de görürsün insan sussun diye her şeyi yapıyoyapiyo dedi. Böyle olsun istemiyorum.eşim de sürekli bana çok mudahalecisin diyor o rahat olduğu için olabilir . Inşallah baskıcı da olmam arayı bulabilirim
ay yazık babasına ya ama yapacak birşey yok dediğin gibi hasta olunca eşine geçmiş olsun hemen düzelirde oda yanınazda yatar canım benim. Ay bak anlattıkların yine gözümde canlandı darısı başımıza ya.Ben hayal bile kuramıyorum,şuan hayran durumdayım doğum yapanlara
Yok canım onunda pozisyonları var her kişi kendine uygun pozisyonu seçiyor (tabi bunu o anda deneyerek buluyorsun-en rahat ettiğin pozisyon) Nette var bak yaz "doğum pozisyonu" hemen çıkıyor.Hurmayı bende şuan tüketiyorum senin gibi ama dün bir video izledim kendisi hemşire kadın 2 normal yapmış ve 2. doğumun da bunları uygulayarak yapmış çok rahat olmuş doğumu bende size sorayım dedim artık ne öğrenirsem burda size sorarım yandınız
Aynen yaaa eşiniz yapabilir demişlerde, yaptırmam tabi.. Hoş adam da yok zaten.. :) Ben zeytinyağı kullandım.. Etkisi olacak mı bakalım? Aslında haftada 3 kez yapmak lazımmış.. Benim toplam 3 oldu.. Aklıma geldikçe kolonya sürüyorum göğsüme.. Akşama krem sürmüyorum.. Bazen sadece krem sürüyorum.. Böyle düzensiz bir hazırlığım var..@reoc çok güldüm ha güzel demiş beyfendi. Ama ne bileyim bende ilk baş ikizler falan bir korkmuştum ama sonra alıştım ne bileyim(gerçi ilk hamile kaldığımda da akrep doğumlu olacaktı en anlaşamadığım burç benim ters burcum ama onu bile karnımdayken "akrebim benim" diye seviyordum annelik çok değişik bir duygu) .Bide Hilmi Cemin ikizler olduğunu öğrenince daha da sevdim ikizleri,çocuk maşallah ne kadar hayat enerjisiyle dolu gözlerinden bile okunabiliyor. Pilates topu hakketen işe yarıyormuş ama ben onuda söndürdüm taşıncaz diye ama hastanede öyle doğum topuda olmaz heralde keşke olsa
A aeengineer Aynen canım bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacam bilemedim ağdayı zor yapıyorum bide eşiniz falan da yapabilir demiş yok artık.Önce bele yapılan bir masaj sandım eşime dedim sen yaparsın bana diye sonra açıp bir baktım ki Birde gliserin ve buğday gibi yağlarla yapıldığı yazıyor sen kullanıyormusun herhangi bi birşey.Ben doktoruma size sorduğum şeyleri sorayım sonra yine yazarım buraya ahududu yaprağı çayı çok etkiliymiş.
Kid-j canım inşallah hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur
komposto yapmak cok kolay cnm kuru meyve olarak ne tercih etin bilmiyorum ben erik kompostosu yapmisdim suyun icine atiyorsun kuru meyveyi su meyvenin miktarina bagli ve suyuna gorede toz seker atip kaynamaya birakiyosun zaten tadina bakarsin sekeri azsa atarsin bukadar yani bi zorlugu yok basit biseyKomposto yu nasıl yaptınız zahmet olmazsa tarif verir misiniz ben hiç yapmadım bilmiyorum da
Canım sen bugün Doğum mu yaptın yoksa merak ettimArtık daha fazla beklemeyelim plesenta ayrılması vs sıkıntı yaşamadan alalım bebeği kucağımıza dedi.
Kızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için
Aa süper bakarsın sen de 1 haziran annesi olursun :) eve gelmekle iyi yapmışsın,sancıların artarsa gidersin. Hayırlısı olsun insallahKızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için
Yapiyoruz biz. Kiraz renk veriyor erik ekşimsi tad. Gerisi de ayva armut falan. Kaynatib buzluğa atıyorum eşim hiç sevmiyor ben bi tencereyi bi güne içerim )komposto yapmak cok kolay cnm kuru meyve olarak ne tercih etin bilmiyorum ben erik kompostosu yapmisdim suyun icine atiyorsun kuru meyveyi su meyvenin miktarina bagli ve suyuna gorede toz seker atip kaynamaya birakiyosun zaten tadina bakarsin sekeri azsa atarsin bukadar yani bi zorlugu yok basit bisey
Hayirli olsun inşallah. Bak şikayet ediyordun sonunda senin de günün geldi. Hepsi gitcek grupta yalnız kalacağım diyordun )Kızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için
Allah yardımcın olsun canım.acilman çok iyi başlamış.Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallahKızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için
Coraspirini hiçbir alakası yok emin olKızlar birşey soracağım. Karın çevresinin geriye gitmesi ve geçen haftayla bu hafta arasındaki kilo alamama hatta 100 gr vermiş olmasıyla ilgili başka bir doktordan görüş almalımıyım sizce ? Coraspini pazar günü kestik acaba ona bağlı bir gerileme olurmu haftaya persembe bir dahaki kontrol sorun olursa geçmi kalmış olurum diye endişeleniyorum. Beni önceki kaybımdan tanıyan bu bebektede 22 haftaya kadar gittiğim bir doktor daha var. Damdan düşer gibi adama gitmiş olacağım ama geri çevirmez heralde
Hadi hakkinda hayirlisi olsun kuzum benim❤ insaALLAH RABBIM kolay ve hayirli doğum nasip ederAynen kızlar şimdi sıcak duş alıp bekleyeceğim.
taze meyveyle hic denemedim hep kuru meyveyle yaptim ben. dedigin gibi erik eksi yapiyor biraz bnde hamileligimin basindan beri eksi sevdigim icin iy oluyor iciyorum :))Kuru diğil taze meyvelerle
Yapiyoruz biz. Kiraz renk veriyor erik ekşimsi tad. Gerisi de ayva armut falan. Kaynatib buzluğa atıyorum eşim hiç sevmiyor ben bi tencereyi bi güne içerim )
hadi hayirlisi olsun cnm zaman geldi galiba:)) ben en son sen doqurursun diye bekliyodum amaKızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?