2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben hastane için kendime kayısı+kuru erik+dut+üzüm kaytanıp komposta yaptım kızlar kabızlık olayından çok tırsıyorum ilkinde inanılmaz kötüydü aklınızda bulunsun siz de yapabilirisniz
Komposto yu nasıl yaptınız zahmet olmazsa tarif verir misiniz ben hiç yapmadım bilmiyorum da

canım sanki bu konuda kendimi gördüm sende.Hele bide " senin olsun göreceğiz sende aynısını yapacaksın"diyenlere daha illet oluyorum.Biz öyle mi yetiştirildik biraz otoriteni koy ortaya dimi canım.Ha bide şu gerçek var bizde sürekli bilgisayar başında olmayacağız ya da telde oyun moyun oynamayacağız.Ben öyle ailelere şaşırıyorum anne baba ikiside elinde tel biri oyun oynuyor diğeri facede ya da whatsappta eeee çocuk ta onlar gibi olacak.biz karı koca yemek yerken bile tv karşısında yemeyiz genelde radyo açarız muhabbet ederiz.Normal tv bile çok sık açılmaz evde olduğum için şu sıralar herşeye bakıyorum sıkıntıdan

ay baktımda ayakta çömelerek felan diyor onlar daha ürkütücü geldi bana ben normal yatayım valla.

Aynen yaaa eşiniz yapabilir demişlerde, yaptırmam tabi.. Hoş adam da yok zaten.. :) Ben zeytinyağı kullandım.. Etkisi olacak mı bakalım? Aslında haftada 3 kez yapmak lazımmış.. Benim toplam 3 oldu.. Aklıma geldikçe kolonya sürüyorum göğsüme.. Akşama krem sürmüyorum.. Bazen sadece krem sürüyorum.. Böyle düzensiz bir hazırlığım var..

Komposto yu nasıl yaptınız zahmet olmazsa tarif verir misiniz ben hiç yapmadım bilmiyorum da
komposto yapmak cok kolay cnm kuru meyve olarak ne tercih etin bilmiyorum ben erik kompostosu yapmisdim suyun icine atiyorsun kuru meyveyi su meyvenin miktarina bagli ve suyuna gorede toz seker atip kaynamaya birakiyosun zaten tadina bakarsin sekeri azsa atarsin bukadar yani bi zorlugu yok basit bisey

Kızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için

Iyiki yatis yapmadn canm.Sancilarini evde bekle iki gun daha Gelmezsse gidersin tekrardan acilmam artmis mi diye.bnimde nişan geldi.Sancilarimi bekliyorm.Zatn sali gunu bi parmak acilmam varadi Hakkimzda hayirlisi olsun

Kızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için
Aa süper bakarsın sen de 1 haziran annesi olursun :) eve gelmekle iyi yapmışsın,sancıların artarsa gidersin. Hayırlısı olsun insallah

Kuru diğil taze meyvelerle
Yapiyoruz biz. Kiraz renk veriyor erik ekşimsi tad. Gerisi de ayva armut falan. Kaynatib buzluğa atıyorum eşim hiç sevmiyor ben bi tencereyi bi güne içerim )

Hayirli olsun inşallah. Bak şikayet ediyordun sonunda senin de günün geldi. Hepsi gitcek grupta yalnız kalacağım diyordun )

Allah yardımcın olsun canım.acilman çok iyi başlamış.Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah

Coraspirini hiçbir alakası yok emin ol
Sen onu yeni bıraktığın için ona yoruyorsun
Bende iğne coraspirini kullanıyordum
Coraspirini 30. Haftada kestik.
Bıraktım
Ayrıca senin doktorum niye 35.haftaya kadar kullandırdığı onuda anlamadım.belli bir haftadan sonra
faydasindan cok zararı olur.
Coraspirinden değil bence sebep

Kuru diğil taze meyvelerle

Yapiyoruz biz. Kiraz renk veriyor erik ekşimsi tad. Gerisi de ayva armut falan. Kaynatib buzluğa atıyorum eşim hiç sevmiyor ben bi tencereyi bi güne içerim )
taze meyveyle hic denemedim hep kuru meyveyle yaptim ben. dedigin gibi erik eksi yapiyor biraz bnde hamileligimin basindan beri eksi sevdigim icin iy oluyor iciyorum :))

Yarın doğum yapacak arkadaşlar hepinize şimdiden geçmiş olsun
Kendinizi hiç kasmayin
Doğum haneye gidip duanizla okuyun kendinizi doktorunuza bırakın
Sonra gözünüzü açın
Doğum bitmiş olucak
Hepimiz bebeğimizi alıp evimize geçmiş oluruz insalhh.
Evden bebeklerimize ilgili şeyler paylaşırım doğum sancıları mız sizilarimiz geçse
Minnoslari anlatsak ahhh ahhh

hadi hayirlisi olsun cnm zaman geldi galiba:)) ben en son sen doqurursun diye bekliyodum ama saka biyana sancin artarsa gidersin artik saglikla gelsin bebis 1 2 gune gelir bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…