- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.041
Doğum yapan bütün arkadaşlar hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün inş37+5 günlük hamileyim daha 2 haftam var görünüyor ama dün geceden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor karnım yada kasıklarıma vurmuyor.. şimdiye kadar hiç sancım çıkmadı.. Doğum ağrısı olabilir mi?
Canım ne koltuk silmesi? Bence yapma temizlik hadi yapacaksın bir makine bir silme yap.. Koltuk çok fazla olmuş..Eşim evde yok sıkıntıdan temizliğe sardım. Koltuk sildim belimin ağrısından ölüyorum. Neyimeyse benim temizlik süzme gerizekalıyım. Ya arkadaş bi insanın hamileliğinde hiçmi kimseden hayır gelmez. Evin yüzüne bakılacak hali kalmadı. Annemin oruç tutması yasak normalde ama kadın inat, oruç tutuyo gün boyu yarı baygın yatıyor. Bir kap yemek yaptım gel ye bile demez, eşimin tarafı zaten ölsek umurlarında olmaz. Kendime yetememek iyice sinir etmeye başladı beni
Bebeğin odasında köşe koltuk vardı. Halılar haftaya serilcek, halı işine girmeden sileyim temiz olsun dedim şu an baya bi pişmanım. Normal süpürge işine halim kalmadı zaten akşam adamın başına ekşiyeyim o yapsınCanım ne koltuk silmesi? Bence yapma temizlik hadi yapacaksın bir makine bir silme yap.. Koltuk çok fazla olmuş..
Kızlar merak eden arkadaşlar olmuş tesekur ederim hepinize. 1 haziran öglen 13.33 te doğdu oğlum çok şükür
10 dk da bir var halaa sancim. Kasiklarima giriyor belimde bir sey yok ama. Bakalim bugun siklascakmi..
Eşim evde yok sıkıntıdan temizliğe sardım. Koltuk sildim belimin ağrısından ölüyorum. Neyimeyse benim temizlik süzme gerizekalıyım. Ya arkadaş bi insanın hamileliğinde hiçmi kimseden hayır gelmez. Evin yüzüne bakılacak hali kalmadı. Annemin oruç tutması yasak normalde ama kadın inat, oruç tutuyo gün boyu yarı baygın yatıyor. Bir kap yemek yaptım gel ye bile demez, eşimin tarafı zaten ölsek umurlarında olmaz. Kendime yetememek iyice sinir etmeye başladı beni
Aynı bende b varmis gibi yaptım temizlik ölüyorum bel ağrısındanEşim evde yok sıkıntıdan temizliğe sardım. Koltuk sildim belimin ağrısından ölüyorum. Neyimeyse benim temizlik süzme gerizekalıyım. Ya arkadaş bi insanın hamileliğinde hiçmi kimseden hayır gelmez. Evin yüzüne bakılacak hali kalmadı. Annemin oruç tutması yasak normalde ama kadın inat, oruç tutuyo gün boyu yarı baygın yatıyor. Bir kap yemek yaptım gel ye bile demez, eşimin tarafı zaten ölsek umurlarında olmaz. Kendime yetememek iyice sinir etmeye başladı beni
Yok ya ben bebegi hickirigi disinda hic asagida hissetmedim bundan dolayi kanala inmedimi acaba diye de dr.a sordum ama inmiş.Bnim de hep belden giriyo kasiklarima.Bi de cnm senin bebk kimildadiginda vajinana igne batar gibi oluyo mu Sanki vajinanin icnde kimildiyo gibi bnde ole
teşekkür ederim canım 35+6 da doğdu aceleci kızım
Bnim de hep belden giriyo kasiklarima.Bi de cnm senin bebk kimildadiginda vajinana igne batar gibi oluyo mu Sanki vajinanin icnde kimildiyo gibi bnde ole
Kizlaaar oglusumla a❤s❤k yasamaktan gecmisi okuyamiyorum cok.dogum yapan tum arkadaslari tebrik ediyorum.Rabbim anali babali buyutsun ins.ömürlu olsunlar yavrularimiz hayirli evlat olsunlar ins.opuyorum bebisleri
Kizlar 2-3 gun once bacagimin arkasinda kasinti olustu kasidikca kabariyor sivri sinek isirigi gibi. Sonra el bilegimde cikti, simdi de ayak bilegimde 7-8 tane yan yana. Cok kasiniyor ve kasidikca kabariyor. Boyle boyle her yerimde cikacak gibi duruyor. Neden olabilir ki?
Canım kaç haftalıksın kaçıncı hafta alacak beni bayramdan sonra 39 u doldurduğum gün alacak bende tereddüt ediyorum bekler mi beklemez mi diyeKızlar bugün kontrolüm vardı . Bebeğim 2800 olmuş 200 gram daha almış ... bebeği haftaya da alabiliriz dedi bayram tatiline gideceği için ama ben daha çok kalsın dedim . Bebek beklemeyebilir diyor ama benim hiç sancım çıkmıyor nst de 20 çıkıyor beklemez mi sizce ? Bu arada @Umutt19 doktora gittim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?