2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Benimde belime vurmuyor kasiklarima vuruyor 10 dk da bir. Herkes de farkli oluyor belkide. Dk tuttunuzmu hic duzenlimi agriniz.

Eşim evde yok sıkıntıdan temizliğe sardım. Koltuk sildim belimin ağrısından ölüyorum. Neyimeyse benim temizlik süzme gerizekalıyım. Ya arkadaş bi insanın hamileliğinde hiçmi kimseden hayır gelmez. Evin yüzüne bakılacak hali kalmadı. Annemin oruç tutması yasak normalde ama kadın inat, oruç tutuyo gün boyu yarı baygın yatıyor. Bir kap yemek yaptım gel ye bile demez, eşimin tarafı zaten ölsek umurlarında olmaz. Kendime yetememek iyice sinir etmeye başladı beni

Canım ne koltuk silmesi? Bence yapma temizlik hadi yapacaksın bir makine bir silme yap.. Koltuk çok fazla olmuş..

Canım ne koltuk silmesi? Bence yapma temizlik hadi yapacaksın bir makine bir silme yap.. Koltuk çok fazla olmuş..
Bebeğin odasında köşe koltuk vardı. Halılar haftaya serilcek, halı işine girmeden sileyim temiz olsun dedim şu an baya bi pişmanım. Normal süpürge işine halim kalmadı zaten akşam adamın başına ekşiyeyim o yapsın

Tünaydın kızlar. Nihayet Doğum iznine ayrıldım dün. Son 3 hafta çok zordu. Bronşit oldum ve ilaç kullanmak zorunda kaldım. Şimdi de bel ağrısı başladı. Dün halılarımı verdim haftaya temizlik işleri var annem yardım edecek . Bir an önce bu işleri bitirip dinlenmek istiyorum artık.

Resmen kendini değil beni anlatmışsın

Emin ol çekerler o kv tarafı çok çeker daha bu halimle hiçbirşey demememe rağmen benlen uğraşıyorlar yardımları yok daha anca çene yapıyorlar

Sağolsun esim war da yardım ediyo onların ağzının payını da bi güzel veriyo

Aynı bende b varmis gibi yaptım temizlik ölüyorum bel ağrısından

Bnim de hep belden giriyo kasiklarima.Bi de cnm senin bebk kimildadiginda vajinana igne batar gibi oluyo mu Sanki vajinanin icnde kimildiyo gibi bnde ole
Yok ya ben bebegi hickirigi disinda hic asagida hissetmedim bundan dolayi kanala inmedimi acaba diye de dr.a sordum ama inmiş.

Kızlar ya 2 günden beri adet sancısı gibi agrim var ara ara oluyor her zaman değil. Bazen bacaklarıma bazen sırtıma vuruyor . Birde yürürken aşağıda çok baskı hissediyorum korkunç şekilde sanki çıkacak dışarı..

Kizlar 2-3 gun once bacagimin arkasinda kasinti olustu kasidikca kabariyor sivri sinek isirigi gibi. Sonra el bilegimde cikti, simdi de ayak bilegimde 7-8 tane yan yana. Cok kasiniyor ve kasidikca kabariyor. Boyle boyle her yerimde cikacak gibi duruyor. Neden olabilir ki?

Valla sivrisinekler cikmis meydana benimde belimi bacagimi isirmislar kaşınıyor

Kizlar bu sanciyi ne kadar cekmek lazim ne zaman gitmeliyim dr.a bilmiyorum. 24 saattir 10 dk da bir sancim var. Psikolojikmi bilmiyorum sanki bebekte az hareket ediyor salliyorum gobegimi dokunuyorum felan da ozaman bi tepki veriyor o kadar. Beklemek ne kotuymus olsa bitse istiyor insan..

Canım kaç haftalıksın kaçıncı hafta alacak beni bayramdan sonra 39 u doldurduğum gün alacak bende tereddüt ediyorum bekler mi beklemez mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…