2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Istanbulda arkadaşım 130a temizletiyor evini. Bence çok fazla 250 tl. Birde çoğu isi yapmışsın onlarda sana istedikleri ücreti söylemişler neden fazla para veriyorsun anlamadım...

Ya Şafi.... canım biliyorum çok zor ama senin sütün evlâdın için çok önemli. Sen inan iyi olacak yanında olacak o pozitif enerji sütüne geçsin kuzun çabucak toparlasın. Inşaallah kısa sürede kucağında olur.

Kızlar ben eve döndüm. Bebişim orada kaldı. Hastaneden çıkarken ağladım. Onunla aynı çatıda olmak bile iyi geliyordu demek ki bana. Çıkmadan önce gördüm . Çok güzel uyuyordu. Elimi tuttu sımsıkı. Minik parmakları çok güçlü. Meleğim meğer anne karnında az da olsa kakasını yemiş ve son hafta strese girmiş. O yüzden solunum sıkıntısı oluşmuş. Ptesi için gün vermişti dr. Bebeğim iyiki suyu patlatıp erken gelmiş. Yoksa durum daha kötü olabilirdi. Durumu günden güne iyi gidiyor. Birazdan drdan bilgi alacağız. İnşallah birkaç güne kadar çıkar.

Çok geçmiş olsun canım başka hastaneye götür götürebiliyorsan bana da başta nefes alışı çok hızlı dendi sonra şekeri çok düşüyor dendi o bitti sarılık çıktı enfeksiyon çıktı değerleri bi 5 bi8 çıktı en sonunda Ablam nasıl enfeksiyon olur anne antibiyotik kullanıyor dedi dr şaşırdı anne ne diye kullanıyor antibiyotik dedi o zaman bir daha test isticem belki hata vardır dedi ve bu sefer enfeksiyon yok çıktı YÖK derecesinde çıkmasaydı bir hafta daha yatıp antibiyotik tedavisi görecekti düşün artık zaten 5 gün yattık bunlar yüzünden bende kendime 3 saat sonra geldim geldiğim gibi hastane sağma makinesiyle sağmaya başladım sol göğsüm yara oldu krem sürdüm sen de al kendine ebebek te satılıyor çok iyi geliyor

Hayirlisiyla bir an evvel toparlar yavrun insallah. Allahim sifa versin bayrami birlikte gecirmenizi nasip etsin canim. Aslinda gunun de gecmemis ki kakasini yaptigini onceden farkedemiyor mu acaba doktorlar? Genelde gununu gecirdiklerinde oyle bir risk gelisir ya.

Doğum yapmamış arkadaşlara belki fikir olur diye yazayım. İlk günün akşamına dek sadece pijama üstüyle kaldım. Hasta bezi ilk gün takıldı. Sonra ped aldırdılar. Lohısa pedi tavsiye ederim. Çocuk bezinin kenarları kesilmiş hali gibi . Humana çay bence mutlaka alınmalı. Abur cubur,meyve gibi şeyler de alınmalı. Ben ilk günler resmen aç kaldım. Şeker hastası olmama rağmen gaz çıkışından sonra bile doğru dürüst yemek vermediler. Ara öğün sadece 1 kere verdiler. Pijama iki tane yeterli oldu. Dileyen leke ihtimaline karşı bir alt daha alabilir.Çöp torbası, peçete, bardak,ıslak mendil götürmenizi de tavsiye ederim.

Dayımı kaybettim. Kafayı yemek üzereyim durup durup ağlıyorum. Bir yandan sakin kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ailemden kimse kalmadı apar topar memlekete gittiler. Dualarınıza talibim ağlamaktan delirip tek başıma doğuracağım diye korkuyorum. Daha 2 saat önce tek derdim temizlikti şimdi onlar içerde ben sürekli ağlama halindeyim.

Spinal anesteziyle sezeryan olan güzel annelere sormak istiyorum, doğumhanede heyecanlanmamak için doktor sakinleştirici bişeyler uyguluyormu ne biliyim hap, iğne yada hava maskesi gibi ... ?

Amin canım. Drlar fark edemezmiş bildiğim kadarıyla. Zamanı gelmiş veya geçmiş olan bebeklerde görülen bir durummuş. Oğlum da iki hafta ilerideydi hep. İri bebek olduğu için sanırım böyle oldu.

Spinal anesteziyle sezeryan olan güzel annelere sormak istiyorum, doğumhanede heyecanlanmamak için doktor sakinleştirici bişeyler uyguluyormu ne biliyim hap, iğne yada hava maskesi gibi ... ?
sakin ol deyip muhabbet aciyorlar.ama zaten kalp atislaruniz tansiyonunuz surekli kontrol altinda bende bisey dusuk deyip seruma bi igne yaptilar neydi bilmiyorum ama oyle kalp carpintisi falan olmuyor.

Basiniz sagolsun .Uzulmemek elde değil ama daha sakin atlatmaya calismalisiniz bebek icin .Her duygunuz ona geçiyor. Riske atmayin bebeginizi .Size iyi gelecek bir arkadasiniz falan varsa onla görüşün yalniz kalmayin .Aksam uzeri gücünüz varsa biraz yürüyüse çıkın. Rahatlarsiniz.
Ben bir kez cok ağlamıştım o kadar cok kasilmistim ki düşününce hala vicdanim sizliyor.

Allah sabırlar versin canım Mekanı cennet olsun inş.

AnneAslan canım ya her yazını okudukça boğazımda bişeyler düğümlendi çok üzüldüm inşallah hemen düzelir sağlıklıca hastaneden birlikte çıktığınızı görürsünüz canım benim ya,başka ne diyeceğimi bilemiyorum.

Selam kızlar bana bir akıl verin Ankara’da üniversite hastanesine gidiyorum bebeğimin başı 2 hafta önde gidiyor kilosu da öyle 2 hafta önde ama bana sürekli normal doğum diyor doktor 37+2 olduk başı 2 hafta önde bu çocuk sonuna kadar beklese ben nasıl doğurcam acaba eğer Sezeryan olmam gerekiyorsa puan tarih vermesi gerekmezmiydi napsam bilemedim özele mi gitsem diye düşünüyorum bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…