- 26 Mart 2017
- 361
- 835
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.241
Rutin kontrolünde biraz yüksekti sonra takibe alalım dedi doktor gün geçtikçe yükseldi. Bence bir git göster. Gözlerinde ve yüzünde hafif sarilik vardı.Canim senmi farkettin sariligi goturdun dr.a. banada sari gibi geliyor teni ama annemler degil diyor.
Istanbulda arkadaşım 130a temizletiyor evini. Bence çok fazla 250 tl. Birde çoğu isi yapmışsın onlarda sana istedikleri ücreti söylemişler neden fazla para veriyorsun anlamadım...Tanıdık ya söylemiyorlar bende bilemedim. Arkamdan konuşmasınlar diye panik oldum :)) yaşadığım şehirde istanbul taşı toprağı sözde altın olanından aldığımız nefes içinde para vercez yakında:) 250 versem yetermi 2 kisi icin ?
Ya Şafi.... canım biliyorum çok zor ama senin sütün evlâdın için çok önemli. Sen inan iyi olacak yanında olacak o pozitif enerji sütüne geçsin kuzun çabucak toparlasın. Inşaallah kısa sürede kucağında olur.kızlar simdi süt sagdim
yawruma goturdum bugun hastaneden ben taburcu ediliyorum. yawrum kalcak burda iyiyim iyi olmaya calisiyorum hala kendimi kasmamdan sıkmamdan aglamamdan dolayi agrilarim war ama hic zor degil agrilarim. Sadce evladimsiz olmak yiyip bitiriyo beni cok isterdim gule oynaya dogum hikayemi anlatmak olsun bunada sukur ewladim korunakli bi yerde ve bana kavusmak icin cok ugrasyo eminim.Mücadele veryo bu 3 cü sabah demin yanina aldilar beni eldivenlede olsa dokundum sanki benim dokundugumu bildi meme arar gibi arandi yawrum.agizdan cigerine tup werilmis haldeydi gayet rahat gordum bilgi aldim cigerleri temizlendikce asamalar hafifliycekmis azcik azcik anne sutu de werilmeye baslamislar gece ben sagip wercem hergun saglikli olsun kalici bi hastalik problem olmasin duzene girsin kucaqima saglikla sihatle alim yeter . yawrumda o azmi gördüm hamileyken hep ayagini karnima bastirirdi bende sewerdim konusurdum hep deminde ayaklarina dokunup konustum beni hissetti sanki bildi ben oldugumu insallah en kisa zamanda kucagima alip ewimde olurum allahim herkese kaldiracagi yükler verirmis rabbim kimseyi ewladiyla imtihan etmesin
Oo cok erkn olmus gercktn cnm dikkat et hamile kalma
Ama gelmesi iyi birşey gelmediği zaman şişkinlik falan olurdu sıkılırdın benim arkadaşın 7 ay falan gelmemişti sıkılmıştı baya benim ilk dogum da 20. Gün mu ne gelmişti adetimBayağı erken oldu canım hayırlısı bakalım. Rahatım iyiydi öbür türlü.
Çok geçmiş olsun canım başka hastaneye götür götürebiliyorsan bana da başta nefes alışı çok hızlı dendi sonra şekeri çok düşüyor dendi o bitti sarılık çıktı enfeksiyon çıktı değerleri bi 5 bi8 çıktı en sonunda Ablam nasıl enfeksiyon olur anne antibiyotik kullanıyor dedi dr şaşırdı anne ne diye kullanıyor antibiyotik dedi o zaman bir daha test isticem belki hata vardır dedi ve bu sefer enfeksiyon yok çıktı YÖK derecesinde çıkmasaydı bir hafta daha yatıp antibiyotik tedavisi görecekti düşün artık zaten 5 gün yattık bunlar yüzünden bende kendime 3 saat sonra geldim geldiğim gibi hastane sağma makinesiyle sağmaya başladım sol göğsüm yara oldu krem sürdüm sen de al kendine ebebek te satılıyor çok iyi geliyorkızlar
bebegime ilk cigerlerinde su var atamadi dendi. bi burundan sonra cigere tüp takildi. simdi yine buruna takip degistirmisler. cigerde takili dendi. sonrada cigerde cok enfeksiyon war duzelmiyo kotuye gitti dedi enfeksiyonmu dedigimde balgam atamiyo bla bla bla bos bos agzinda laf geveledi cocugum oyuncak olmus gibi ellerinde antibiyotigini degistirmisler. süt werdim bugun 3 kez sagip param parca yapti pompalari aglaya sizlana iyi olsun ewladim die disimi sıka sıka sagdim ama iyiye gitmeme demesi beni mahfetti koca cocuk herseyi yerinde 9 ay iyi dendi bi anda noldu ben anlamadim aklimi beynimi aldilar kimse anlamiyo derdimi sezeryan agrisi bi yerde goguslerim yarildi kan hep ewladim yatyo ne oldu bi anlmadj allahim kadir gecesi yuzu suyu hurmetine ewlatlarimizi bize bagisla
Gecirdigim rahim ameliyati sonrasi vajinusmus atlattim .Dr tekrarlama riskini goze almak istemedi.Amin cümlemizin sorun ne canım
Hayirlisiyla bir an evvel toparlar yavrun insallah. Allahim sifa versin bayrami birlikte gecirmenizi nasip etsin canim. Aslinda gunun de gecmemis ki kakasini yaptigini onceden farkedemiyor mu acaba doktorlar? Genelde gununu gecirdiklerinde oyle bir risk gelisir ya.Kızlar ben eve döndüm. Bebişim orada kaldı. Hastaneden çıkarken ağladım. Onunla aynı çatıda olmak bile iyi geliyordu demek ki bana. Çıkmadan önce gördüm . Çok güzel uyuyordu. Elimi tuttu sımsıkı. Minik parmakları çok güçlü. Meleğim meğer anne karnında az da olsa kakasını yemiş ve son hafta strese girmiş. O yüzden solunum sıkıntısı oluşmuş. Ptesi için gün vermişti dr. Bebeğim iyiki suyu patlatıp erken gelmiş. Yoksa durum daha kötü olabilirdi. Durumu günden güne iyi gidiyor. Birazdan drdan bilgi alacağız. İnşallah birkaç güne kadar çıkar.
Amin canım. Drlar fark edemezmiş bildiğim kadarıyla. Zamanı gelmiş veya geçmiş olan bebeklerde görülen bir durummuş. Oğlum da iki hafta ilerideydi hep. İri bebek olduğu için sanırım böyle oldu.Hayirlisiyla bir an evvel toparlar yavrun insallah. Allahim sifa versin bayrami birlikte gecirmenizi nasip etsin canim. Aslinda gunun de gecmemis ki kakasini yaptigini onceden farkedemiyor mu acaba doktorlar? Genelde gununu gecirdiklerinde oyle bir risk gelisir ya.
sakin ol deyip muhabbet aciyorlar.ama zaten kalp atislaruniz tansiyonunuz surekli kontrol altinda bende bisey dusuk deyip seruma bi igne yaptilar neydi bilmiyorum ama oyle kalp carpintisi falan olmuyor.Spinal anesteziyle sezeryan olan güzel annelere sormak istiyorum, doğumhanede heyecanlanmamak için doktor sakinleştirici bişeyler uyguluyormu ne biliyim hap, iğne yada hava maskesi gibi ... ?
Basiniz sagolsun .Uzulmemek elde değil ama daha sakin atlatmaya calismalisiniz bebek icin .Her duygunuz ona geçiyor. Riske atmayin bebeginizi .Size iyi gelecek bir arkadasiniz falan varsa onla görüşün yalniz kalmayin .Aksam uzeri gücünüz varsa biraz yürüyüse çıkın. Rahatlarsiniz.Dayımı kaybettim. Kafayı yemek üzereyim durup durup ağlıyorum. Bir yandan sakin kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ailemden kimse kalmadı apar topar memlekete gittiler. Dualarınıza talibim ağlamaktan delirip tek başıma doğuracağım diye korkuyorum. Daha 2 saat önce tek derdim temizlikti şimdi onlar içerde ben sürekli ağlama halindeyim.
Allah sabırlar versin canım Mekanı cennet olsun inş.Dayımı kaybettim. Kafayı yemek üzereyim durup durup ağlıyorum. Bir yandan sakin kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ailemden kimse kalmadı apar topar memlekete gittiler. Dualarınıza talibim ağlamaktan delirip tek başıma doğuracağım diye korkuyorum. Daha 2 saat önce tek derdim temizlikti şimdi onlar içerde ben sürekli ağlama halindeyim.
uyustuktanGunaydin kizlar .
Tecrubeli annelere bir sorum var .Spinal sezeryande lavman yapılıyor mu her koşulda?
hayir yapilmiyor sondayi bile uyustuktan sonra taktirdimGunaydin kizlar .
Tecrubeli annelere bir sorum var .Spinal sezeryande lavman yapılıyor mu her koşulda?
Icimi rahatlattiniz .Dogum hikayelerinde okuyorum .Kotu seyler yazdigi da oluyor. Haliyle tedirgin oluyor insan .hayir yapilmuyor sondayi bile
uyustuktan
hayir yapilmiyor sondayi bile uyustuktan sonra taktirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?