- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.301
Hahah güldüm ya valla bende resim falan çekilenlere doğumda video çekenlere hayretle bakıyorum o an nasıl yapıyolar diyeBende sezaryenden korkuyordum hiç düşünmemiştim son haftalar geldiğinde acaba sezaryen mi olsam falan diye sürekli içimden geciriyordum doktor bebekte biraz tombik falan deyince korktum. Uyur uyanırım sezaryenden sonra kucaklarım diye düşündüm. Sonra vazgeçtim. Şimdi diyorum ki iyi ki de vazgeçmişim. En azından şansınızı deneyin kızlar o sancıyı çekip dogumhaneye gitmek o anı bizzat yaşamak orda doğsun diye çaba sarfetmek o an zor geliyor. Ama sonra hatırlayınca çok güzel bir anı.. benim sancı zamanımda doğum haneye giderken hasta koltuğunda eşim hep resmimi çekiyordu. Bağırıyordum benim resim çekinecek halim mi var defoooll diye.Şimdi bakıp bakıp iyi ki çekmişsin diyorum
Kızlar çok şukur ben doğum yaptım.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun bebeğimde bende iyiyyiz.uzun zaman sonra tekrar anne oldum.
Küçük bebek ozlemisiz.cok güzel bir duygu.dogum yapacaklara şimdiden bol şans.
Korkmayın oluyor bitiyor.allah bebeğinize de sizede sağlık versin
Ay bakalim bizler ne yaşayacağız .benim bebiş çok kilolu değil zaten ondan biraz gaza geliyorum kafa büyük ama kilosu çok değil yaparım diye denemekte fayda var bakalım inşallah deneyeceğim xanim valla çok sağol
Valahi eşim çekmiş bir kaç tane hep sinirli sinirli çıkmışımHahah güldüm ya valla bende resim falan çekilenlere doğumda video çekenlere hayretle bakıyorum o an nasıl yapıyolar diye
Tşkler Allah razı olsun sizlerden deHayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt bebeğini
Sana da çok geçmiş olsun
Gözün aydın canım maşallah size. Analı babalı büyüsün bebeğinKızlar çok şukur ben doğum yaptım.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun bebeğimde bende iyiyyiz.uzun zaman sonra tekrar anne oldum.
Çok tşk ederimGözün aydın canım maşallah size. Analı babalı büyüsün bebeğin
Maşallah canımKızlar çok şukur ben doğum yaptım.
Erkekler hassas ya benimki girse bayılırdı herhaldeSezeryan olup esi doğuma giren var mi kizlar ?Hastane almasina ragmen eski doktorum karşı olduğu icin almiyordu .Doktor ve hastane degistirdim .Simdi de hastane almiyor
Aslında o an destek olsun cok istiyordum.Bir yandan da benden cok heyecanlanir beni gererse diyordum
Kızlar bişey sorcam şimdi ben isimli hastane çıkışı yaptırmıştım ama Doğum anında giydirmeleri için başka bi kıyafet mi versem diyorum kirlenir mi ki foto çekinmeden.sizler nasıl yaptınız?
Benim eşim ilkine girdi normal doğum .bunda da girecek . Elinde kahve , başımda dikiliyordu bana komut veriyorduErkekler hassas ya benimki girse bayılırdı herhaldeYouTube dan sezeryan videosu bile izletemedim
Benimki o dogum videolarını benle birlikte izliyor hep .Heyecanlanirim ama yanında olmak istiyorum senle beraber oglumuzu ilk goren olmak istiyorum diyordu ama hayaller suya düştü. Genel olursa benden once görür yine .Ama spinal anestezi olma ihtimali daha yuksek.Erkekler hassas ya benimki girse bayılırdı herhaldeYouTube dan sezeryan videosu bile izletemedim
Sağol canım öyle yapayımKirleniyo cnim kan oluyo her yeri.bence baska kiyafet wer sen derim.odaya gelince silersiniz bi guzel onu giyer
Çok iyiymiş valla benimkinde yok o cesaretBenim eşim ilkine girdi normal doğum .bunda da girecek . Elinde kahve , başımda dikiliyordu bana komut veriyorduo yüzden çocuğumuzun ebesi sensin derim ona :) Ama herşey oldu bitti bebiş doğdu bi baktım eşim boylu boyunca uzanmış koltukta , fenalık geçirmiş ikinci de de yanımda olacak Allah nasip ederse
Allah razi olsun sizinde iyi geçer insalhhMaşallah canımgözün aydın analı babalı sağlıkla büyüsün evladın,darısı bizlere çarşamba da benim Doğum var kısmetse inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?