2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hahah güldüm ya valla bende resim falan çekilenlere doğumda video çekenlere hayretle bakıyorum o an nasıl yapıyolar diye

Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt bebeğini
Sana da çok geçmiş olsun

Hahah güldüm ya valla bende resim falan çekilenlere doğumda video çekenlere hayretle bakıyorum o an nasıl yapıyolar diye
Valahi eşim çekmiş bir kaç tane hep sinirli sinirli çıkmışım bide bebekle ilk buluşma anını çekmiş ebeler sağolsunlar. Hadi bakalım allahım sizi de bir avazda kurtarsın inşalalh

Gözün aydın canım maşallah size. Analı babalı büyüsün bebeğin

Kızlar bugün kontrolüm vardı 3.500 gr 53 cm olmuş sancı yok su yok nişan yok açılma 1 cm birde üstüne bir tür kordon dolamis boynuna kan akışı güzel gevşek duruyor bekleyelim dedi Dr. Perşembe tekrar kontrol var p.teside suni sancı veririz dedi Dr. Ben suan çok tedirginim ya sıkılasirsa kordon sezeryanmi istesem yarın gidipte. Druma sordum kordon varken normal doğum zor olmazmi diye 2 tur dolansada normal doğum yapılıyor dedi ne yapacagimi şaşırdım

Maşallah canım gözün aydın analı babalı sağlıkla büyüsün evladın,darısı bizlere çarşamba da benim Doğum var kısmetse inşallah herşey yolunda gider

H Hayat ne garip buarada hastane çantası için mama biberon sormuştun diye hatırlıyorum ihtiyacın oldu mu?sütün hemen geldi mi? Benim ilk Doğumda 2. Gün evde duş alınca gelmişti hastanede bir damla bile gelmemişti de bunda da korkuyorum ön hazırlık yapıyorum kendimce işe yarar mı bilmem tabi

Sezeryan olup esi doğuma giren var mi kizlar ?Hastane almasina ragmen eski doktorum karşı olduğu icin almiyordu .Doktor ve hastane degistirdim .Simdi de hastane almiyor
Aslında o an destek olsun cok istiyordum.Bir yandan da benden cok heyecanlanir beni gererse diyordum

Blackbluee1 canım o kadar güzel anlatmışsın ki bi ara ben mi yazmışım Sanki diye düşündüm Tam benim düşünceler ve duygular olmuş normal doğum la ilgili. Maşallah yine senin gücüne kuvvetine sen bir de suni sancı çekmişsin ki o normal doğum sancısı ndan daha ağırmış Benim oğlumda 4 kiloydu şükür bi sıkıntı olmadı , dediğin gibi kimse dikisten korkmasın çünkü bebek çıkınca o dikiş anlaşılmıyor bile iki üç tane. Benim de bir sürü resmim var eşim çekmiş hep doğumda, Hatta birinde de Sanki açılış merasimind e kurdele keser gibi kendini çekmiş kordonu kesiyor

Erkekler hassas ya benimki girse bayılırdı herhalde YouTube dan sezeryan videosu bile izletemedim

Kirleniyo cnim kan oluyo her yeri.bence baska kiyafet wer sen derim.odaya gelince silersiniz bi guzel onu giyer

Erkekler hassas ya benimki girse bayılırdı herhalde YouTube dan sezeryan videosu bile izletemedim
Benim eşim ilkine girdi normal doğum .bunda da girecek . Elinde kahve , başımda dikiliyordu bana komut veriyordu o yüzden çocuğumuzun ebesi sensin derim ona :) Ama herşey oldu bitti bebiş doğdu bi baktım eşim boylu boyunca uzanmış koltukta , fenalık geçirmiş ikinci de de yanımda olacak Allah nasip ederse

Benimki o dogum videolarını benle birlikte izliyor hep .Heyecanlanirim ama yanında olmak istiyorum senle beraber oglumuzu ilk goren olmak istiyorum diyordu ama hayaller suya düştü. Genel olursa benden once görür yine .Ama spinal anestezi olma ihtimali daha yuksek.

Çok iyiymiş valla benimkinde yok o cesaret diyorum sen doğurmak zorunda olsaydın çocuk falan yapmazdın

Maşallah canım gözün aydın analı babalı sağlıkla büyüsün evladın,darısı bizlere çarşamba da benim Doğum var kısmetse inşallah herşey yolunda gider
Allah razi olsun sizinde iyi geçer insalhh
İlaçlarınızi düzenli ictiyseniz kronik bir sıkıntı yoksa iyi geçiyor.hic korkmayin
Sezeryanda benimki Allah'a şükür iyiyim

Kızlar doktora gittim bugün ,kafamı çok karıştırdı ,38+0 olduk bugün ,şimdiye kadar doğmasını bekliyordum dedi ee daha iki hafta var dedim ,ne kadar beklerse iyi dedim, haftaya renkli döblör e randevu aldırdı bir şey çıkarsa eğer hemen sezeryan diyor ,ilk önce de sordu sezeryan ister misin diye hayır dedim. İkinci gebeliğim ilkini normal yaptım bunu da normal istiyorum bir şeyleri bahane edip sezeryan a alacak gibi , devlete mi gitsem ne yapsam bilmiyorum ,kafamı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…