2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inş

simdi sagdim yine sütümü canim ewe elektrikli pompa aldi esim ewe gectim buqun oglen de icimi rahat tutmaya uzuntu yapmamaya calisyorum azmediyorum bunun icin insallah hemen kavusurum yawruma cok sagolun hep yanimda oldunuz walla

hic bisey fayda etmedi aglaya aglaya sagiyorum canim ben hastanedeki halimi anlatamam sana buqun ewe geldik banyo ettim falan az bi nefes aldim ama cigerim orda kaldi yarin saat 5 te gorcem süt goturcem daha anne sutu bile werilmedi ben süt werilsin diye dua ediyom acısada gözüm görmüyo ama anne karninda herhangi bi sıvi enfeksiyon bilmem ne yoktu yani ben surekli takipteydim we benim idrarim kanim hamileligim boyunca temiz cikti herhangi bi problem olmadigi icin wede kilosu herseyiyle iyiydi haftasina gore ben hala neden bole oldu diyorum cigerindeki siviyi dogdugunda atamadi simdide enfeksiyon atiyo cigerine pompa saldik dendi 3 gunde eridim bittim yeminle narkozu atamadim ellerim ayaklarim 3 kati kadar buyudu sisti öden oldu aglamaktan gozlerim bile kuculdu yuzum sis yarin soluycem bende neyin nesi bu benim cocugumda hic birsey yoktu bunlari bana aciklayin diycem yarin kendimi toparladim iyce

Saol canim allah razi olsun inan kimsem yok kimse anlamiyo derdimi ewe geldik ama yok yasamiyo gibi oldum aglasam aglayamiyorum icim sogumuyo besigi gozumun onunde kiyafetleri herseyi bombos geldim komsular kucuk bebis nerde dediler o an aglayarak bu ameliyatli halimle ewe dudaklarimi sesli aglamamak icin isiraeak ciktim nasil olcak nasil diye dusunuyorum aklima kotu seyler geliyo bi anda oldu hersey we net kesin bisey yok bilgi olarak enfesiyon cigerinde su kalmis gun belli degil ilerleme warmi bilmiyorum kafam allak bullak ama rabbim hayirlisiyla kawustursun pasamla dua ediyorum her an allahim gozyaslarimi benim gibi olanlari duyuyo yuzumuze baksin rabbim ewlatlarimizi saglikli sekilde alalim ewlerimize gidelim canim

Okurken içim gitti canım bol bol dua et Rabbim inşlah tez zamanda kucağına almayı doya doya sevmeyi nasip etsin bazen böyle aksilikler oluyormuş buda bir imtihan diye bak dua etmeyi unutma kendini harap etme güçlü olmaya çalış çok zor biliyorum insanın ztn psikolojisi mahvoluyor ama inan dua etmek insanı rahatlatıyor kuran aç dinle Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin küçük meleğe

Ben de eşime dedim gireceksin doguma ne çektigimi gör falan diye.
oda yok ben giremem dayanamam sana dedi. Sonra doğum günü doktora dedi ki ben de girebilir miyim diye..
doktor atarlandı dedi ki lütfen yaaaa hayır yaaaa erkekler girmesin artık şu doğumaaa eşim de niye ki dedi. Sonra düşüp bayılıyorsunuz fenalık geciriyosunuz doğum yapan kadını bırakıp sizle ilgileniyoruz dedi almadı. Öyle deyince bizim ki daha bi fena olfu girmedi..
Tabi o sancıyla umrumda olmadı. Iyi ki de girmemiş gercekten ben bile dogum masasından kalkıp arkamı dönüp masaya bakinca başım döndü. Ama kapının dibinde beklemiş herşeyi duymuş.
Bu arada ben doğumdan çıktığım da ebeler üstümü giydirirken titremeye başladım 1 saat boyunca yatakta titredim. Herkes diyo üşüyor musun diye ama üşüdüğüm için değil kendimi tutamıyordum istemsiz heryerim titredi. Sizde de olmuşmuydu

Korkma canım dedigim gibi insan yapamayacak gibi oluyor bazen ama 4 kilo bebekte çok rahat doğuyor emin ol.

Son düzenleme:
Zaman geçmek bilmiyor yaaa bunaldim iyice kızlar. Minnaklarimiz gelseydi bi sagsaalim
Doyurmaktan da ziyade nasıl dogurcam derdine düştüm bebeğe bisey olmadan 40 i doldurmadan kakasini yemeden ikimiz de sagliklica doğursaydık bi . Normal olduğu için de günü belli olmuyor işte Rabbime emanetim Ona bıraktım herşeyi insaAlalh sagliklica alırız hepimizde

Amin canım inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun, sağlık sıhhat versin ikinize de inşallah..

Yarın sezeryan günüm kızlar bakalım bizim tospik doktorun dediği gibi mi doğacak kafası 101 idi kilo 4200
Allah ikinizin de yardımcısı olsun canım, inşallah herşey güzel geçecek..

Senin mesajlarını görünce içim parçalanıyor resmen.. Çok zor ama bu kadar yıpratma kendini canım.. Bak bazı arkadaşların bebekleri de 10 gün kadar kaldılar.. Önemli olan önce senin anne olarak iyi ve güçlü olman, daha sonra bebeğinin iyi olması.. Ki eminim o gayet iyi.. Kavuşmanız için bir tarih var, o an geldiğinde saniyesi dahi şaşmadan Rabbim kavuşturacak sizi inşallah.. Evdeki yavrunu da düşün canım.. Şükret, Rabbim verdi yolunu bekliyoruz sadece diye.. İnşallah bugün, en geç yarın o güzel haberi alırsın..

Kızlar ben dün yani 11 haziranda doğum yaptım bebeğime kavuştum çok şükür.geçmişi okuyamadım Blackbluee1
Gözün aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. Sizin bayram hediyeleri geliyor bir bir, maşallah..

yasini şerifi esmaül hüsnayi dewamli dinliyorum her kelimem yawruma we bizim gibi hasret ceken ailelere canim. duadan baska bisi gelmiyo elimden hergün iyi olcak diye kendimi teselli ediyorum bugun aksam gorcem insallah guzel haberle geliriz ewimize

iyi olmaya bu durumu olumlu dusunmeye kendimi yawrumun ewe gelce gune hazirlamaya calisiyorum canim psikolojik olarak çöktüm bedenende istiyorum guclu olmak ama ne göz yasima engel olabiliyorum nede bunyeme . ama bugun daha iyiyim insallah daha iyi haberler alinca dahada iyi olcam bi bakmisim aramis cagirmislar insallah emzirin diye insallah

Arayacaklar canım inşallah.. Senin güçlü olman iki yavrun için şart.. Evdeki yavrun, kardeşim annemi üzdü diye bile düşünebilir.. Cidden çokkkk zor, bize herşey demek kolay ama sen anne olduğun için bunu başarabilirsin.. Rabbim kimseye çekemeyeceğinden fazla bir yük vermezmiş..

Çınarın düşüncesini etkilememek icin hastanede bile tutmadim hastaneden ewe geldik beni gordu anne kardesim nerde doktorlar aldi wermiycekler miy mis hasta olmus yoksa igne mi wurcaklar dedi hepimiz baka kaldik. Kardesin üşümüş iyi olsun alcaz gidip birlikte dedim bende sürekli soruyo duruyo. haklisin canim cok haklisin cinarin yaninda aglamiyorum tutuyorum kendjmi uzuntuler yerini sewince birakir insallah tez zamanda cok sagol canim icim rahatliyo bi nebzede olsa mesajlarinizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…