- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.341
Bazı hastanelerde izin veriyorlar ama çoğunda yok canımTR de sokuyorlar mi bilmiyorum ama ben de çok baskı yaptım, Bu çocuğu kendim yapmadım sende yanımda olup neler çektiğimi göreceksin diye :)) Ona kalsa girmezdi ama ikinci de kendi de istekli
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun benim de yarın doğum olacak dualarda buluşmak dileğiyle selamlar Allah bekleyen diğer annelere sağ salelamet almayı nasip etsin inşallah kuzum sağlıkla doğar dua eder dua bekleriz sizlerden.
simdi sagdim yine sütümü canim ewe elektrikli pompa aldi esim ewe gectim buqun oglen de icimi rahat tutmaya uzuntu yapmamaya calisyorum azmediyorum bunun icin insallah hemen kavusurum yawruma cok sagolun hep yanimda oldunuz wallaYa Şafi.... canım biliyorum çok zor ama senin sütün evlâdın için çok önemli. Sen inan iyi olacak yanında olacak o pozitif enerji sütüne geçsin kuzun çabucak toparlasın. Inşaallah kısa sürede kucağında olur.
hic bisey fayda etmedi aglaya aglaya sagiyorum canim ben hastanedeki halimi anlatamam sana buqun ewe geldik banyo ettim falan az bi nefes aldim ama cigerim orda kaldi yarin saat 5 te gorcem süt goturcem daha anne sutu bile werilmedi ben süt werilsin diye dua ediyom acısada gözüm görmüyo ama anne karninda herhangi bi sıvi enfeksiyon bilmem ne yoktu yani ben surekli takipteydim we benim idrarim kanim hamileligim boyunca temiz cikti herhangi bi problem olmadigi icin wede kilosu herseyiyle iyiydi haftasina gore ben hala neden bole oldu diyorum cigerindeki siviyi dogdugunda atamadi simdide enfeksiyon atiyo cigerine pompa saldik dendi 3 gunde eridim bittim yeminle narkozu atamadim ellerim ayaklarim 3 kati kadar buyudu sisti öden oldu aglamaktan gozlerim bile kuculdu yuzum sis yarin soluycem bende neyin nesi bu benim cocugumda hic birsey yoktu bunlari bana aciklayin diycem yarin kendimi toparladim iyceÇok geçmiş olsun canım başka hastaneye götür götürebiliyorsan bana da başta nefes alışı çok hızlı dendi sonra şekeri çok düşüyor dendi o bitti sarılık çıktı enfeksiyon çıktı değerleri bi 5 bi8 çıktı en sonunda Ablam nasıl enfeksiyon olur anne antibiyotik kullanıyor dedi dr şaşırdı anne ne diye kullanıyor antibiyotik dedi o zaman bir daha test isticem belki hata vardır dedi ve bu sefer enfeksiyon yok çıktı YÖK derecesinde çıkmasaydı bir hafta daha yatıp antibiyotik tedavisi görecekti düşün artık zaten 5 gün yattık bunlar yüzünden bende kendime 3 saat sonra geldim geldiğim gibi hastane sağma makinesiyle sağmaya başladım sol göğsüm yara oldu krem sürdüm sen de al kendine ebebek te satılıyor çok iyi geliyor
Saol canim allah razi olsun inan kimsem yok kimse anlamiyo derdimi ewe geldik ama yok yasamiyo gibi oldum aglasam aglayamiyorum icim sogumuyo besigi gozumun onunde kiyafetleri herseyi bombos geldim komsular kucuk bebis nerde dediler o an aglayarak bu ameliyatli halimle ewe dudaklarimi sesli aglamamak icin isiraeak ciktim nasil olcak nasil diye dusunuyorum aklima kotu seyler geliyo bi anda oldu hersey we net kesin bisey yok bilgi olarak enfesiyon cigerinde su kalmis gun belli degil ilerleme warmi bilmiyorum kafam allak bullak ama rabbim hayirlisiyla kawustursun pasamla dua ediyorum her an allahim gozyaslarimi benim gibi olanlari duyuyo yuzumuze baksin rabbim ewlatlarimizi saglikli sekilde alalim ewlerimize gidelim canimAnneAslan canım ya her yazını okudukça boğazımda bişeyler düğümlendi çok üzüldüm inşallah hemen düzelir sağlıklıca hastaneden birlikte çıktığınızı görürsünüz canım benim ya,başka ne diyeceğimi bilemiyorum.
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsinKızlar ben dün yani 11 haziranda doğum yaptım bebeğime kavuştum çok şükür.geçmişi okuyamadımBlackbluee1
Okurken içim gitti canım bol bol dua et Rabbim inşlah tez zamanda kucağına almayı doya doya sevmeyi nasip etsin bazen böyle aksilikler oluyormuş buda bir imtihan diye bak dua etmeyi unutma kendini harap etme güçlü olmaya çalış çok zor biliyorum insanın ztn psikolojisi mahvoluyor ama inan dua etmek insanı rahatlatıyor kuran aç dinle Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin küçük meleğeSaol canim allah razi olsun inan kimsem yok kimse anlamiyo derdimi ewe geldik ama yok yasamiyo gibi oldum aglasam aglayamiyorum icim sogumuyo besigi gozumun onunde kiyafetleri herseyi bombos geldim komsular kucuk bebis nerde dediler o an aglayarak bu ameliyatli halimle ewe dudaklarimi sesli aglamamak icin isiraeak ciktim nasil olcak nasil diye dusunuyorum aklima kotu seyler geliyo bi anda oldu hersey we net kesin bisey yok bilgi olarak enfesiyon cigerinde su kalmis gun belli degil ilerleme warmi bilmiyorum kafam allak bullak ama rabbim hayirlisiyla kawustursun pasamla dua ediyorum her an allahim gozyaslarimi benim gibi olanlari duyuyo yuzumuze baksin rabbim ewlatlarimizi saglikli sekilde alalim ewlerimize gidelim canim
Ben de eşime dedim gireceksin doguma ne çektigimi gör falan diye.Blackbluee1 canım o kadar güzel anlatmışsın ki bi ara ben mi yazmışım Sanki diye düşündüm Tam benim düşünceler ve duygular olmuş normal doğum la ilgili. Maşallah yine senin gücüne kuvvetine sen bir de suni sancı çekmişsin ki o normal doğum sancısı ndan daha ağırmış Benim oğlumda 4 kiloydu şükür bi sıkıntı olmadı , dediğin gibi kimse dikisten korkmasın çünkü bebek çıkınca o dikiş anlaşılmıyor bile iki üç tane. Benim de bir sürü resmim var eşim çekmiş hep doğumda, Hatta birinde de Sanki açılış merasimind e kurdele keser gibi kendini çekmiş kordonu kesiyor
Korkma canım dedigim gibi insan yapamayacak gibi oluyor bazen ama 4 kilo bebekte çok rahat doğuyor emin ol.Ay canım ya çok tatlı anlatmışsın,bayıldım.Ben şuan tamda o duygular içindeyim bir taraftan doktorların baskısı yok efenim 40. haftadan sonra alalım.Bende sen gibi 40 dolduruncaya kadar beklemek istiyorum ama inatla beklemeyelim tarih verelim diye uğraşıyorlar resmen.Benimkide 4 yakın olacak heralde 40. haftada buda korkutuyor beni ya bıdığıma birşey olursa diye biraz korkuyorum açıkçası.Bir taraftanda dediğin gibi sezaryen yapıp kucağıma alıversemmi ne zaman gelecek sancılar nasıl olacak diye düşünmesemmi diye düşünüyorum.Duygularıma resmen tercüman oldun canımcım
@reoc canım sağolasın açıklamaların için.Çok geçmiş olsun 35ten 39 a kadar gelmesi bile büyük birşey,insan çünkü erken doğum riski olunca diken üstünde oluyor,İnşallah hemencecik geçiverir hastanede geçirdiği vakit yavrunun hemen getiriverirsin evine.Bütün bunları unutturuverir yaşadığın mutluluk inşallah
Amin canım inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun, sağlık sıhhat versin ikinize de inşallah..Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun benim de yarın doğum olacak dualarda buluşmak dileğiyle selamlar Allah bekleyen diğer annelere sağ salelamet almayı nasip etsin inşallah kuzum sağlıkla doğar dua eder dua bekleriz sizlerden.
Allah ikinizin de yardımcısı olsun canım, inşallah herşey güzel geçecek..Yarın sezeryan günüm kızlar bakalım bizim tospik doktorun dediği gibi mi doğacak kafası 101 idi kilo 4200
Senin mesajlarını görünce içim parçalanıyor resmen.. Çok zor ama bu kadar yıpratma kendini canım.. Bak bazı arkadaşların bebekleri de 10 gün kadar kaldılar.. Önemli olan önce senin anne olarak iyi ve güçlü olman, daha sonra bebeğinin iyi olması.. Ki eminim o gayet iyi.. Kavuşmanız için bir tarih var, o an geldiğinde saniyesi dahi şaşmadan Rabbim kavuşturacak sizi inşallah.. Evdeki yavrunu da düşün canım.. Şükret, Rabbim verdi yolunu bekliyoruz sadece diye.. İnşallah bugün, en geç yarın o güzel haberi alırsın..Saol canim allah razi olsun inan kimsem yok kimse anlamiyo derdimi ewe geldik ama yok yasamiyo gibi oldum aglasam aglayamiyorum icim sogumuyo besigi gozumun onunde kiyafetleri herseyi bombos geldim komsular kucuk bebis nerde dediler o an aglayarak bu ameliyatli halimle ewe dudaklarimi sesli aglamamak icin isiraeak ciktim nasil olcak nasil diye dusunuyorum aklima kotu seyler geliyo bi anda oldu hersey we net kesin bisey yok bilgi olarak enfesiyon cigerinde su kalmis gun belli degil ilerleme warmi bilmiyorum kafam allak bullak ama rabbim hayirlisiyla kawustursun pasamla dua ediyorum her an allahim gozyaslarimi benim gibi olanlari duyuyo yuzumuze baksin rabbim ewlatlarimizi saglikli sekilde alalim ewlerimize gidelim canim
Gözün aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. Sizin bayram hediyeleri geliyor bir bir, maşallah..Kızlar ben dün yani 11 haziranda doğum yaptım bebeğime kavuştum çok şükür.geçmişi okuyamadımBlackbluee1
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben dün yani 11 haziranda doğum yaptım bebeğime kavuştum çok şükür.geçmişi okuyamadımBlackbluee1
yasini şerifi esmaül hüsnayi dewamli dinliyorum her kelimem yawruma we bizim gibi hasret ceken ailelere canim. duadan baska bisi gelmiyo elimden hergün iyi olcak diye kendimi teselli ediyorum bugun aksam gorcem insallah guzel haberle geliriz ewimizeOkurken içim gitti canım bol bol dua et Rabbim inşlah tez zamanda kucağına almayı doya doya sevmeyi nasip etsin bazen böyle aksilikler oluyormuş buda bir imtihan diye bak dua etmeyi unutma kendini harap etme güçlü olmaya çalış çok zor biliyorum insanın ztn psikolojisi mahvoluyor ama inan dua etmek insanı rahatlatıyor kuran aç dinle Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin küçük meleğe
iyi olmaya bu durumu olumlu dusunmeye kendimi yawrumun ewe gelce gune hazirlamaya calisiyorum canim psikolojik olarak çöktüm bedenende istiyorum guclu olmak ama ne göz yasima engel olabiliyorum nede bunyeme . ama bugun daha iyiyim insallah daha iyi haberler alinca dahada iyi olcam bi bakmisim aramis cagirmislar insallah emzirin diye insallahAmin canım inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun, sağlık sıhhat versin ikinize de inşallah..
Allah ikinizin de yardımcısı olsun canım, inşallah herşey güzel geçecek..
Senin mesajlarını görünce içim parçalanıyor resmen.. Çok zor ama bu kadar yıpratma kendini canım.. Bak bazı arkadaşların bebekleri de 10 gün kadar kaldılar.. Önemli olan önce senin anne olarak iyi ve güçlü olman, daha sonra bebeğinin iyi olması.. Ki eminim o gayet iyi.. Kavuşmanız için bir tarih var, o an geldiğinde saniyesi dahi şaşmadan Rabbim kavuşturacak sizi inşallah.. Evdeki yavrunu da düşün canım.. Şükret, Rabbim verdi yolunu bekliyoruz sadece diye.. İnşallah bugün, en geç yarın o güzel haberi alırsın..
Gözün aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. Sizin bayram hediyeleri geliyor bir bir, maşallah..
gözün aydin canim allahim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin bayram sekeri gibi ewini senlendirsinKızlar ben dün yani 11 haziranda doğum yaptım bebeğime kavuştum çok şükür.geçmişi okuyamadımBlackbluee1
Arayacaklar canım inşallah.. Senin güçlü olman iki yavrun için şart.. Evdeki yavrun, kardeşim annemi üzdü diye bile düşünebilir.. Cidden çokkkk zor, bize herşey demek kolay ama sen anne olduğun için bunu başarabilirsin.. Rabbim kimseye çekemeyeceğinden fazla bir yük vermezmiş..iyi olmaya bu durumu olumlu dusunmeye kendimi yawrumun ewe gelce gune hazirlamaya calisiyorum canim psikolojik olarak çöktüm bedenende istiyorum guclu olmak ama ne göz yasima engel olabiliyorum nede bunyeme . ama bugun daha iyiyim insallah daha iyi haberler alinca dahada iyi olcam bi bakmisim aramis cagirmislar insallah emzirin diye insallah
Çınarın düşüncesini etkilememek icin hastanede bile tutmadim hastaneden ewe geldik beni gordu anne kardesim nerde doktorlar aldi wermiycekler miy mis hasta olmus yoksa igne mi wurcaklar dedi hepimiz baka kaldik. Kardesin üşümüş iyi olsun alcaz gidip birlikte dedim bende sürekli soruyo duruyo. haklisin canim cok haklisin cinarin yaninda aglamiyorum tutuyorum kendjmi uzuntuler yerini sewince birakir insallah tez zamanda cok sagol canim icim rahatliyo bi nebzede olsa mesajlarinizdanArayacaklar canım inşallah.. Senin güçlü olman iki yavrun için şart.. Evdeki yavrun, kardeşim annemi üzdü diye bile düşünebilir.. Cidden çokkkk zor, bize herşey demek kolay ama sen anne olduğun için bunu başarabilirsin.. Rabbim kimseye çekemeyeceğinden fazla bir yük vermezmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?