2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canım iyiki suyunu patlatmışta gelmiş kuzucuğun Allah korumuş.Üzülme desemde zor ama inşallah çabuk çıkarırsınız evinize geldiğinizi görürsünüz hep birlikte.
Niye sıkıntıya giriyorki bebek anne karnında biliyormusun.Bende 39. haftanın içindeyim ama drum 40tan sonra beklemeyelim gün verelim sana sezaryen yapalım her zaman herşey olabilir dedi.Çok moralim bozuldu normal beklerken sezaryene odaklandım,çok korkuyorum.Sezaryen yapan arkadaşlar nasıl geçti ,ağrınız çok oldumu,ameliyatla ilgili anlatabileceğiniz birşeyler varsa biraz bilgi verirseniz sevinirim

G
Geçmiş olsun 37 38 sen almadılar mı 40 tan sonra kaka yeme riski bar diye biliyordum daha neler öğreneceğiz, inşallah en yakın zamanda çıkar

Başın sağolsun canım bebişi düşün biliyorsun 1 gün bile kalsa kardır inşallah doğurmadan önce dönerler

benim bu 3. gunum sadece yatarken dogrulamiyorum birinin yardimina ihtiyacim var.gezinirken korse taktiriyorum o iyi hissetiriyor.sadece sirt ustu yatabiliyorum yan yatamiyorum.
oyle aman aman agrilarim yok.zaten agri kesici hap ve antibiyotik verdi.bol bol kayisi hosafi iciyorum.ama daha buyuk tuvalete cikamadim siz nasilsiniz.

Benim de kafası önde doktor bana önde diyor bende ısrarla normal deneyeyim normali kafası 9.68 olmuş 9
9.50tan sonra zor dedi ama istiyorsan dene diyor doktorum kilosu çok fazla değil 3250olmus
Özele gidersen yaparlar sezeryan büyük ihtimalle ben tamam desem doktor hemen yapacak yani

Basiniz sagolsun, Allah sabir versin canim. Ama bebegin icin biraz saglam durmalisin, bebegini strese sokma kafani dagitmaya calis canim. Arkadasina falan haber versen, gelip yaninda bulunsa.

Başınız sağolsun benim de kaynanam kalp krizi geçirmiş aynı sehirdeyiz gerçi ama dogum da yakın olunca bide insan kendini mi düşünsün onu mu bilemiyor

Ama daha zamanın var eğer normale uygunsa normali bekleyin derim ama tabi hayırlısı neyse o olsun

Ya bende İstanbul’da özele gitmiştim 102 cm olunca sezeryan yapıyoruz demişti canım Burda doktora soruyorum epizyotomi yapıyoruz ztn size yardımcı oluyoruz diyor ama nereye kadar kesecekler benim bebek bgn 3450 gram çıktı 37+2 bakalım ne olcak eşime bgn özele mi gitsek acaba dedim tırsmaya başladım sanırım

Rutin kontrolünde biraz yüksekti sonra takibe alalım dedi doktor gün geçtikçe yükseldi. Bence bir git göster. Gözlerinde ve yüzünde hafif sarilik vardı.

Rutin kontrolde dr.a dedim sarilik varmi diye bana var gibi gelmedi dedi. Hic test felan bisi yapmadi yani. Bir sonra ki kontrolde 1ay sonra. Bugun saglikocagina göturdum hemsirede sari degil teni bolbol emzir dedi.

I
Rutin kontrolde dr.a dedim sarilik varmi diye bana var gibi gelmedi dedi. Hic test felan bisi yapmadi yani. Bir sonra ki kontrolde 1ay sonra. Bugun saglikocagina göturdum hemsirede sari degil teni bolbol emzir dedi.
Bir alet var ışık gibi birşey onunla ölçüyorlar. Yok dediyse doktorlar yoktur canim

Doktor beni gaza getirsin yaparsın desin istiyorum ama olmuyor gerçi öyle dese yapamazsam belki adam zan altında kalmak istemiyor ama böyle hem istiyorum hem korkuyorum.

Canım benim 39 da bende merak ediyorum bekleyecek mi diye inşallah beklerler
erkek bebekler bekler diye dusunuyorum ama genelde erkek fazla goturuyor ya canm ama.kizlar oyle olmuyor genede nolacagi belli olmaz bakalm yasayip gorecegiz saglicakla.kucagimiza alalimda.insAllahs sizin kizmi erkekmi benm erkek

Canım başın sağolsun,Mekani cennet olsun,çok zor bir durum bebegin için sakin kalmaya çalış.esin arkadaşların elbet biri yanında olur ama sen sakın ol yeterli hem daha zamanın var hatirladigim kadarıyla moralini bozma

hanhi hastaneye gidiyorsun canm

Doktor beni gaza getirsin yaparsın desin istiyorum ama olmuyor gerçi öyle dese yapamazsam belki adam zan altında kalmak istemiyor ama böyle hem istiyorum hem korkuyorum.
Herşey bilinmezlik cidden canım sona geldiğimiz için insan tırsıyor sanırım artık Allah’a emanetiz

Herşey bilinmezlik cidden canım sona geldiğimiz için insan tırsıyor sanırım artık Allah’a emanetiz
Ama 40haftayi beklerse sezeryan isterim gibi hem kilo hem kafa alıp basini gider ozaman .o saatten sonra hem suni sancı çekip hem sezeryan olsun istemiyorum ayyy kafam çok karışık
Sancı nasıl birşey onu da bilmiyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…