2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Herkese hayırlı bayramlar...ismini hatırlayamadığım biri göğüs yarasi için tahin yağı önermişti gercekten mucize gibi birsey. Allah razi oldun emzirebiliyirum sayesinde iyi ki yazmış. Siz de deneyin göğüs yarasina agrisina çabucak iyi geliyor. Ki ben 32 haftadan itibaren lansinoh kullandigim halde hic faydasi olmadı. Tekrar tesekkur ederim.

ALLAH RAZİ OLSUN CANİM KARDESİM. Duani eksit etme o kadar iyi anliyorum ki seni o kadar o icindeki yangini yasiyorum ki bilemezsin. Süt icin hakli herkes bende aglamamak icin söz werip hep agliyorum ama bebegimizin bizim guclu olmamiza ihtiyaci war allahim kimseyi ewladiyla sinamasin kimseye boyle acilar wermesin kucucuk yawrumun heryeri delik desik hep igne izi kim dayanabilir buna ama sabretcez geccek kuzum bu gunler sakın bebegine kimseyi elletme opturme onun bulundugu ortama mumkun oldukca kimseyi sokma havalandir banyosunu ettir insallah hic birseyi kalmiycak Allahim onlari korusun onlar rabbime emanet

korkma bitanem bendende dun geldi ole icimiz temizlenyo o dusmeden once ben bi saat sizi cektim sonra tuwalete gitme hissi oldu bi anda koptu dustu sandim bisi icimden bi baktim cewizden buyuk parca kan gibi ama daha siyahimsi sonra bi rahatladim kus gibi sukur dedim agri yapan oymus sende rahatlamissin iyi sukur

Evet canım şancı giriyordu ama ben gaz sancısı sanmistim meğer o yapıyormuş ağrıyı aynen cevizden büyük siyah sert bişey bende cok sevindim zaten düşünce demek ki bu içimde duruyormuş dedim. Insalalh devamı yoktur. Varsa da düşer insallah

Myhsa fnd_50 beniim @Mutlugunlergelecek Kızlar neler yapıyorsunuz bebekleriniz nasıl. Bugün 13 günlük olduk alışabildiniz mi?
Vallahi oyle yogun tempolu ki gunler buraya hic giremez oldum ama ben de hep sizleri merak ediyordum. Ya gece uykumuz hic yok geceden oglen 11 e kadar asker gibi ayakta tutuyo bizi sipa. Iyi ki annem var yoksa ustesinden gelememe. Zaten dikiskerim yeni yeni agrisi azaliyo kucagima bile zor alip emziriyordum cok zorlaniyorduk oyle daha cok. Sabaha kadar ayaktayiz. Gunduz uyuyo. Onun disinda yenidogan sariligi geciyor gibi sukur. Bir de ya benimcyavrumun gözünde capaklanma var doktor damla vermisti kullandik bi ara duzeliyor gibi oldu ama bugun tekrar capaklanma oldu. Ona aklim takılıyor. Gogus uclarim cok fena aci cekiyorum emerken cigerim sökülüyor sanki.sizde durumlar nasil canim Myhsa beniim

Gecmis olsun cnm allahim sifa versin.Bizde dun topuk kani alindi.dayanamadm Allahim sabir versin sana Anne olmak cok zor
Çok zormuş canim . Ben anne olduğumu anlamamistim ilk başta . Bir minik var sana Allahin emaneti , sana muhtaç getiriyorlar emzuriyon uyuyor , uyaniyor emzuriyon uyuyor . Taki o damar yolu actiklarinda bebegimin çığlıklarıni icimde hissettigimde anladim ciğerimin parcalandi resmen . O an acisini dindirmek icin kendimi parcaladim dua ede ede.
Bende topuk kaninda aglamistim sıkıyor ya kuzum ağlıyor diye . Benim sezeryan da Damar yolu actiklarinda canim ne kadar acimisti kan akti kolundan da fenalasmistim. Ben böyle olmusken o daha 6 günlük dedim . 4 kez denediler Ellerinin üstü mos mor simdi . Bide iki tüp kan alındı sıka sıka coook zordu . Rabiim bir daha yasatmasin beterinden korusun

Ya canım bebek büyütmek zor işmiş gerçekten ama dur bakalım bismillah daha yeni başladık. Benim de altan dikişlerim ilk hafta çok ağrıdı emzirirken kendim hareket edemiyordum. Şimdi çok şükür iyiyim. Göğüs uclarimda ilk hafta fenaydı şuan onlarda iyi.. oğlum da gece uyanık bütün gün uyuyo ama bütün gece de nöbetteyiz

Evet canim biz bebeklerimiz icin güçlü olmaliyix . Çok dua ediyorum canim bir tek benim bebegime degil bütün bebeklere diye , hastanede o kadar cok bebek aglamasi geliyordu ki icim acıdı hepsine cok zor Rabbim herkesin bebegine şifa versin , acilarini yasatmasin . İnan o kadar çok kendimi suçladım ki sezeryan olmak durumunda kaldum çatı kemiğim basikti ve bebegimin kafasi 4-5 hafta önden gidiyordu doktor normal dogum zor dedi vakum gerekir çıkmazsa normalden sezeryan dönmek zorunda kalirim dedi. Bende bebegimin sağlığı daha önemli dedim sezeryan oldum. Normal olsaydım enfeksiyon olmazdi bağışıklık kazanirdi . Şimdi 6 günlük ten beri antibiyotik tedavisine basladindi . Bu kadar erken basladiysa Ilerisi icin nasil bir hayati olacak endiseliyim .
Kimseyi öptürmuyorum ama ev kalabalik ne menkun yüzünü opmeseler eldivenlerinde öpüyorlar bebegimde ellerini yüzünde hep ne anladim ben o isten. Bide ellerinizi yikayip sevin diyince alınıyorlar . Kusura bakmayın ama ben ve bebegim neler cektik diyorum.

olsa duramazdin cokbaqri yapardi canim insallahta yoktur

Eki Görüntüle 2157552

Bu kadar bişeydi ya çok şükür içimde kalacağına dışarı çıkmış. Umarım devamı yoktur içerde. Insallah seninki de iyi çıkar

Iste bnim nisanim oyleydi canm ama bnimki kirmizi degil beyazdi.Allahtan cikmis.Bizim bebis cok sukur cikan seslere tepki veriyor.Insallah makimadan da cikar sizinki ciktimi isitme testi.Bi de kalca cikisi ne zaman yapiliyor

Aynen canm.Rabbim sifa verin insallh Bidaha yasatmasin.Simdi nasil durumu

Aynen canim analik zormus RABBim yaridmcimiz olsun ve analarin hakkini asla odeyemezmisiz onu cok iyi anladim. Gogus uclarin icin bisey yaptin mi peki benimkiler hep kanadi karardi morardi et parcasi kopan bile oldu ayni sekilde biz de gece nobetteyiz gunduz de uyuyo

Salı dan beri ölüp tekrar diriliyorum resmen epidural anestezi etkisi başım ağrıyor çok kötü durumdayım ameliyattan çıkınca arkadaşlar topluca geldi biri çekiyor biri bırakıyor öpüyorlar derken başım çok oynadı,sakın basinizi oynatmayın,ameliyattan sonra insanlari yaklastirmayin uzaktan selamlasin.

İyi bayramlar herkese
Bizde sabah kızımı eşimle yıkadık
Bu ikinci banyosu
Bayramlıgini giydirdik:))
Evimizin neşesi oldu güzel kuzum
Su an emzirdim kucağımda uyuyor
Sizler neler yaptınız kızlar
Misafirlerimiz geldi bayramlaştık
Öyle ailecek evdeyiz ilk defa bayramda köye gitm şık bebeğimiz küçük 40 çıksın gidecegiz

Kızlar 4,5dakikada bir karnım geriliyor sertleşiyor.
Aşırı bir ağrı olmuyor ama rahatsızlık veriyor. 1saattir böyle devam ediyor. Doğum kasılmaları böyle olabilir mi sizce? Yalancı sancı mıdır yoksa acile gideyim mi bilemedim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…