- 6 Temmuz 2017
- 401
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.701
ALLAH RAZİ OLSUN CANİM KARDESİM. Duani eksit etme o kadar iyi anliyorum ki seni o kadar o icindeki yangini yasiyorum ki bilemezsin. Süt icin hakli herkes bende aglamamak icin söz werip hep agliyorum ama bebegimizin bizim guclu olmamiza ihtiyaci war allahim kimseyi ewladiyla sinamasin kimseye boyle acilar wermesin kucucuk yawrumun heryeri delik desik hep igne izi kim dayanabilir buna ama sabretcez geccek kuzum bu gunlerIyi bayramlar canlar
Cok zor zamanlar gecirdik girip mesajlari okuyup öyle yaziyim dedim . Dogum yapan arkadaslarim hayırlı olsun. Kuvezde olan bebeklerimize Rabbim Safi ismiyle şifalar versin annelerine tez zaman da kavussun inşallah .
Bizde 6 günlük rutin kotrole gittik bebeğimin gözünde capaklanma var sanıyorduk . Cocuk doktoruna fotoğraf atip göz damlası yapiyorduk . Doktor kontrolünde gözüne bir bastırdı irin çıktı " enfeksiyon kapmış böyle gonderemem burası beyne cok yakin Allah korusun , yatış yapalim " dedi . Ne oldugumuzu anlamadik esim yatış islemi yapti oda yok acilde yattik . Bebegimin kolunu damar yolu acmaya çalıştılar . 6 günlük bebegimin koluni burkarak her iki koluna 4 kere denediler damar yolu abbebegim agliyor ben ağlıyorum . Mafoldum cocugumun iki koluna da o uzun uzun igneleri sokup canini yaktılar . Rabbim hicbir anneyi evladiyls sinamasin gözümün önünde cani yaniyor aglamaktan sesi titriyor ama hicbirsey yapamiyon aglamaktan baska . 6 saate bir antibiyotik igne vurdular gözünü bastira bastira irin çıkarak temizlediler. Bütün gün agladim 6 günlük bebeğim neler yapiyirlar daha küçücük diye . Annemler sütun kesilecek diye uyarıyor . Onun icin susuyorum sonra tekrar başlıyorum aglamaya . Bir gün daha yatacaktik vazgecti Doktor 10 tane sabah akşam igne verdi göz damlasiyla taburcu olduk. İğne ye üzülürken bulunduğumuz yerde igneyi bulamayınca . Aradik Antibiyotik şuruba cevirdi Allahtan . Şimdi 10 günlüğüz antibiyotik şurup tan dolayi sürekli uyuyor zor uyanduriyorum ishal oldu ilk çocuğum tecrubesizim el kadar çocuğum bunlari yaşıyor birsey yapamıyorum . Bayramdan sonra tekrar görecek doktor inşallah iyi olur kuzum. Rabbim beterinden korusun diyorum . Şu mübarek günler hürmetine Rabbim yavrularimiza şifa versin . Kuvezde olan arkadaşlar , AnneAslan Rabbim sabırlar versin inşallah tez zaman da bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alın . Bebekler , çocuklar hasta olmasin çok zorrrr
korkma bitanem bendende dun geldi ole icimiz temizlenyo o dusmeden once ben bi saat sizi cektim sonra tuwalete gitme hissi oldu bi anda koptu dustu sandim bisi icimden bi baktim cewizden buyuk parca kan gibi ama daha siyahimsi sonra bi rahatladim kus gibi sukur dedim agri yapan oymus sende rahatlamissin iyi sukurKızlar herkese hayırlı bayramlar
Bu sabah uyandım rahim ağzım tıkalı gibiydi. Hissettim yani tuvalete gittim. Kocaman bi pıhtı pijamamdan yere düştü. Baya da büyüktü çok korktum içerde parca kaldı o düştü sandım yani öyle pıhtı daha ömrümde görmedim. Peçeteyle alıp baktım sepsert simsiyah olmuş içerde kalmış sanırım doktor bunun için ilaç vermişti 1 hafta öncem rahminde pıhtı var demişti ama o zaman düşmemiş demek ki.yüreğim ağzıma geldi vallahi bayram bayram
Geceleri daha rahatımSizde demi son haftalarda göbek aşağı düşünce rahatlama oldu. Eğilip kalkıyorum midemi sıkmıyor. Çok az hareket ediyor. 36 37 haftalardayim.
korkma bitanem bendende dun geldi ole icimiz temizlenyo o dusmeden once ben bi saat sizi cektim sonra tuwalete gitme hissi oldu bi anda koptu dustu sandim bisi icimden bi baktim cewizden buyuk parca kan gibi ama daha siyahimsi sonra bi rahatladim kus gibi sukur dedim agri yapan oymus sende rahatlamissin iyi sukur
Vallahi oyle yogun tempolu ki gunler buraya hic giremez oldum ama ben de hep sizleri merak ediyordum. Ya gece uykumuz hic yok geceden oglen 11 e kadar asker gibi ayakta tutuyo bizi sipa. Iyi ki annem var yoksa ustesinden gelememe. Zaten dikiskerim yeni yeni agrisi azaliyo kucagima bile zor alip emziriyordum cok zorlaniyorduk oyle daha cok. Sabaha kadar ayaktayiz. Gunduz uyuyo. Onun disinda yenidogan sariligi geciyor gibi sukur. Bir de ya benimcyavrumun gözünde capaklanma var doktor damla vermisti kullandik bi ara duzeliyor gibi oldu ama bugun tekrar capaklanma oldu. Ona aklim takılıyor. Gogus uclarim cok fena aci cekiyorum emerken cigerim sökülüyor sanki.sizde durumlar nasil canimMyhsa fnd_50 beniim @Mutlugunlergelecek Kızlar neler yapıyorsunuz bebekleriniz nasıl. Bugün 13 günlük olduk alışabildiniz mi?
Çok zormuş canim . Ben anne olduğumu anlamamistim ilk başta . Bir minik var sana Allahin emaneti , sana muhtaç getiriyorlar emzuriyon uyuyor , uyaniyor emzuriyon uyuyor . Taki o damar yolu actiklarinda bebegimin çığlıklarıni icimde hissettigimde anladim ciğerimin parcalandi resmen . O an acisini dindirmek icin kendimi parcaladim dua ede ede.Gecmis olsun cnm allahim sifa versin.Bizde dun topuk kani alindi.dayanamadm Allahim sabir versin sanaAnne olmak cok zor
Vallahi oyle yogun tempolu ki gunler buraya hic giremez oldum ama ben de hep sizleri merak ediyordum. Ya gece uykumuz hic yok geceden oglen 11 e kadar asker gibi ayakta tutuyo bizi sipa. Iyi ki annem var yoksa ustesinden gelememe. Zaten dikiskerim yeni yeni agrisi azaliyo kucagima bile zor alip emziriyordum cok zorlaniyorduk oyle daha cok. Sabaha kadar ayaktayiz. Gunduz uyuyo. Onun disinda yenidogan sariligi geciyor gibi sukur. Bir de ya benimcyavrumun gözünde capaklanma var doktor damla vermisti kullandik bi ara duzeliyor gibi oldu ama bugun tekrar capaklanma oldu. Ona aklim takılıyor. Gogus uclarim cok fena aci cekiyorum emerken cigerim sökülüyor sanki.sizde durumlar nasil canimMyhsa beniim
Evet canim biz bebeklerimiz icin güçlü olmaliyix . Çok dua ediyorum canim bir tek benim bebegime degil bütün bebeklere diye , hastanede o kadar cok bebek aglamasi geliyordu ki icim acıdı hepsineALLAH RAZİ OLSUN CANİM KARDESİM. Duani eksit etme o kadar iyi anliyorum ki seni o kadar o icindeki yangini yasiyorum ki bilemezsin. Süt icin hakli herkes bende aglamamak icin söz werip hep agliyorum ama bebegimizin bizim guclu olmamiza ihtiyaci war allahim kimseyi ewladiyla sinamasin kimseye boyle acilar wermesin kucucuk yawrumun heryeri delik desik hep igne izi kim dayanabilir buna ama sabretcez geccek kuzum bu gunlersakın bebegine kimseyi elletme opturme onun bulundugu ortama mumkun oldukca kimseyi sokma havalandir banyosunu ettir insallah hic birseyi kalmiycak Allahim onlari korusun onlar rabbime emanet
olsa duramazdin cokbaqri yapardi canim insallahta yokturEvet canım şancı giriyordu ama ben gaz sancısı sanmistim meğer o yapıyormuş ağrıyı aynen cevizden büyük siyah sert bişey bende cok sevindim zaten düşünce demek ki bu içimde duruyormuş dedim. Insalalh devamı yoktur. Varsa da düşer insallah
Eki Görüntüle 2157552
Bu kadar bişeydi ya çok şükür içimde kalacağına dışarı çıkmış. Umarım devamı yoktur içerde. Insallah seninki de iyi çıkar
Çok zormuş canim . Ben anne olduğumu anlamamistim ilk başta . Bir minik var sana Allahin emaneti , sana muhtaç getiriyorlar emzuriyon uyuyor , uyaniyor emzuriyon uyuyor . Taki o damar yolu actiklarinda bebegimin çığlıklarıni icimde hissettigimde anladim ciğerimin parcalandi resmen . O an acisini dindirmek icin kendimi parcaladim dua ede ede.
Bende topuk kaninda aglamistim sıkıyor ya kuzum ağlıyor diye . Benim sezeryan da Damar yolu actiklarinda canim ne kadar acimisti kan akti kolundan da fenalasmistim. Ben böyle olmusken o daha 6 günlük dedim . 4 kez denediler Ellerinin üstü mos mor simdi . Bide iki tüp kan alındı sıka sıka coook zordu . Rabiim bir daha yasatmasin beterinden korusun
Aynen canim analik zormus RABBim yaridmcimiz olsun ve analarin hakkini asla odeyemezmisiz onu cok iyi anladim. Gogus uclarin icin bisey yaptin mi peki benimkiler hep kanadi karardi morardi et parcasi kopan bile olduYa canım bebek büyütmek zor işmiş gerçekten ama dur bakalım bismillah daha yeni başladık.Benim de altan dikişlerim ilk hafta çok ağrıdı emzirirken kendim hareket edemiyordum. Şimdi çok şükür iyiyim. Göğüs uclarimda ilk hafta fenaydı şuan onlarda iyi.. oğlum da gece uyanık bütün gün uyuyo ama bütün gece de nöbetteyiz
İyi bayramlar herkeseİyi bayramlarımız olsun inşallah kızlar.. Bende eşim yok, aileler başka yerdeler.. Bayram mı değil mi ayırt edemiyorum.. Ama oğlum doğduktan sonra herşey düzene girer inşallah.. Benim gibi kavuşmayı bekleyenler sağlıkla, bayramdan sonra kavuşurlar inşallah.. Kavuşan annelerimiz de; süsleyip, giydirip, kucaklayıp bizim içinde öpün yavrularımızı.. Rabbim nice güzel bayramlar göstersin inşallah..
Bence gitmelisinKızlar 4,5dakikada bir karnım geriliyor sertleşiyor.
Aşırı bir ağrı olmuyor ama rahatsızlık veriyor. 1saattir böyle devam ediyor. Doğum kasılmaları böyle olabilir mi sizce? Yalancı sancı mıdır yoksa acile gideyim mi bilemedim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?