- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.741
Ahah aynen ben bizim ki de gündüzleri uyuyor çok nadir gözlerini açıyor gece 12 1 den sonra 3 e kadar oturuyoruz emiyor yetmiyor mama veriyorum sabah 5 e kadar yetiyor sonra tekrar uyanıyor ondan sonra da sen uyuyamıyorsun
Gündüz küp gibi uyuyo gece gözler fal taşı gibi açık ya.. nasıl değiştircez bu uyku düzenini bilmem ama arada ben mahvoluyorum.kaç gündür uykusuzum çok zor gerçekten
Bende oyleyim canim malesef gittim de kac kere 1bucuk parmak aciklik var bugun sancilar 59a kadar cikiyordu nstde kac hafta oldu sizinKızlar ben sancı mi çekiyorum bilmiyorum lütfen bir akıl verin çok kötüyüm
Bebek bayağı aşağıda hareket ettikçe canımdan can gidiyor ve kasiklarimin ortasında bir sancı giriyor deliricem oğlum hiç durmuyor içeride ve onun hareketleri beni öldürüyor resmendoktora girsem mi bilemedim.. 3. Gün böyle hissettiğim ..
Hele tuvaletimi (idrarimi) yapmak işkence sanki bebek çıkacak tuvaletimi yaparken
Bende oyleyim canim malesef gittim de kac kere 1bucuk parmak aciklik var bugun sancilar 59a kadar cikiyordu nstde kac hafta oldu sizin
Jel suruyor aslinda aci olmuyo bende ama kisiden kisiye degisiyor demek cokmu kasiyorsun.bizde 40+3olduk bi yandan korkuyorum bide bebek iri dedilerIste gidip ebenin bakmasından korkuyorum o açıklığa çok canım açıyor bakarken..
Biz 40. Haftanın içindeyiz. Salı günü 40 hafta bitiyor.
Jel suruyor aslinda aci olmuyo bende ama kisiden kisiye degisiyor demek cokmu kasiyorsun.bizde 40+3olduk bi yandan korkuyorum bide bebek iri dediler
Birde aşırı neredeyse sürekli kasılmalarım var
Amin inşallah canım benimGeçmiş olsun canim rabbim acil şifalar versin kuzucuga insallah ...gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz çok üzüldüm okurken biran önce düzelir inşallah
Malesef 6 günlükten antibiyotik igne vuruldu 4 tane taburcu ettigindede doktor 10 tane iğne verdiydi de ne üzüldüm incecik bacaklari var zaten sabah akşam nasil neresine vuracaklar da aciyacak diye , Allahtan igneyi hicbir eczanede bulamayinca şurup yazip receteyi atti ( il de dogum yaptim biz ilcedeyiz ) . Şimdi antibiyotik şurup iciyozAy kiyamam ya cocuk simdiden antibiyotik mi aliyoAllahim sifa versin.Isal icinde emziriyorsan dikkat et gediklerine
Kızlar ben sancı mi çekiyorum bilmiyorum lütfen bir akıl verin çok kötüyüm
Bebek bayağı aşağıda hareket ettikçe canımdan can gidiyor ve kasiklarimin ortasında bir sancı giriyor deliricem oğlum hiç durmuyor içeride ve onun hareketleri beni öldürüyor resmendoktora girsem mi bilemedim.. 3. Gün böyle hissettiğim ..
Hele tuvaletimi (idrarimi) yapmak işkence sanki bebek çıkacak tuvaletimi yaparken
Amin insallah canim sag salim dogum yapalim bizdeAllah yardımcımiz olsun canim gece de böyle devam ederse kasılmalar 3 dakika da bir . Acile gideceğiz artık..
Canım ben 12 sinde doğum yaptım yazmayı unutmuşsun bebek telaşı dan sanırımCanım ihmal etme hastaneye git. Doğumun başlamış olabilir
Hayirli olsun canim Allah yavrunu bagislasin♡nasildi dogumun normal mi olduCanım ben 12 sinde doğum yaptım yazmayı unutmuşsun bebek telaşı dan sanırım
Yok canım sezeryan doktor bebek büyük kafası iri diyordu 39+2 de sezeryan oldum eşim ve doktorun baskisiyla kilosu 3900 çıktı boyu 51 cm kafa dediği gibi 38 cm benim catim da eğri idi muhtemelen dogamayacakti bizim bebiş hayırlısı önemli olan sağlıkla kucağa almak Rabbim herkese nasip etsin. Böyle bir duygu yok.Hayirli olsun canim Allah yavrunu bagislasin♡nasildi dogumun normal mi oldu
Bizde de gece uyku yok dediğin gibi burun tıkanıklığı ile uğraşıyoruz...sürekli temizliyorum ama yine sümük yine sümük... bu uykusuz geceler beni mahvetti ya gündüz de 3 yaşındaki oğlumun 3 yaş krizleri ile uğraşıyoruz uyku yok banaVallahi oyle yogun tempolu ki gunler buraya hic giremez oldum ama ben de hep sizleri merak ediyordum. Ya gece uykumuz hic yok geceden oglen 11 e kadar asker gibi ayakta tutuyo bizi sipa. Iyi ki annem var yoksa ustesinden gelememe. Zaten dikiskerim yeni yeni agrisi azaliyo kucagima bile zor alip emziriyordum cok zorlaniyorduk oyle daha cok. Sabaha kadar ayaktayiz. Gunduz uyuyo. Onun disinda yenidogan sariligi geciyor gibi sukur. Bir de ya benimcyavrumun gözünde capaklanma var doktor damla vermisti kullandik bi ara duzeliyor gibi oldu ama bugun tekrar capaklanma oldu. Ona aklim takılıyor. Gogus uclarim cok fena aci cekiyorum emerken cigerim sökülüyor sanki.sizde durumlar nasil canim @Myhsabeniim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?