2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ahah aynen ben bizim ki de gündüzleri uyuyor çok nadir gözlerini açıyor gece 12 1 den sonra 3 e kadar oturuyoruz emiyor yetmiyor mama veriyorum sabah 5 e kadar yetiyor sonra tekrar uyanıyor ondan sonra da sen uyuyamıyorsun

Aynen ya gündüz uykusuzluktan ölüyorum bu sefer de ben uyyamiyorum gece de yine nöbet... ne zaman düzene girer acaba ya artık başım dönüyor uyumak istiyorum

Kızlar ben sancı mi çekiyorum bilmiyorum lütfen bir akıl verin çok kötüyüm

Bebek bayağı aşağıda hareket ettikçe canımdan can gidiyor ve kasiklarimin ortasında bir sancı giriyor deliricem oğlum hiç durmuyor içeride ve onun hareketleri beni öldürüyor resmen doktora girsem mi bilemedim.. 3. Gün böyle hissettiğim ..

Hele tuvaletimi (idrarimi) yapmak işkence sanki bebek çıkacak tuvaletimi yaparken

Bende oyleyim canim malesef gittim de kac kere 1bucuk parmak aciklik var bugun sancilar 59a kadar cikiyordu nstde kac hafta oldu sizin

Bende oyleyim canim malesef gittim de kac kere 1bucuk parmak aciklik var bugun sancilar 59a kadar cikiyordu nstde kac hafta oldu sizin

Iste gidip ebenin bakmasından korkuyorum o açıklığa çok canım açıyor bakarken..

Biz 40. Haftanın içindeyiz. Salı günü 40 hafta bitiyor.

Iste gidip ebenin bakmasından korkuyorum o açıklığa çok canım açıyor bakarken..

Biz 40. Haftanın içindeyiz. Salı günü 40 hafta bitiyor.
Jel suruyor aslinda aci olmuyo bende ama kisiden kisiye degisiyor demek cokmu kasiyorsun.bizde 40+3olduk bi yandan korkuyorum bide bebek iri dediler

Geçmiş olsun canim rabbim acil şifalar versin kuzucuga insallah ...gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz çok üzüldüm okurken biran önce düzelir inşallah
Amin inşallah canım benim

Ay kiyamam ya cocuk simdiden antibiyotik mi aliyo Allahim sifa versin.Isal icinde emziriyorsan dikkat et gediklerine
Malesef 6 günlükten antibiyotik igne vuruldu 4 tane taburcu ettigindede doktor 10 tane iğne verdiydi de ne üzüldüm incecik bacaklari var zaten sabah akşam nasil neresine vuracaklar da aciyacak diye , Allahtan igneyi hicbir eczanede bulamayinca şurup yazip receteyi atti ( il de dogum yaptim biz ilcedeyiz ) . Şimdi antibiyotik şurup iciyoz şurubun yan etkisiyle ishal olduğunu düşünüyorum canim şuruba başlayınca oldu çünkü

Sancı girdiğinde aynı anda karnında sertleşip kasılıyor mu

Kizlaaarrrr.. Bu aksam belimde kasiklarimda garip agrilar hissettim. Hastaneye gittik nst bagladilar. 2 dk.da bir 100e vuran sancilarim cikti ve belimin ortasinda agri kasiklarimdan asagi inen bi agri... pazartesi gunu sezaryen tarihim verilmisti zaten. Ama sancilar falan gelince elim ayagim dolasti. Doktorum nst.ye bakti ooo seni boyle birakamam acilma varsa sezaryene alacagim dedi. Acilma bakti ama hic acilma yok. O yuzden de gonderdi eve. Agrin artarsa, suyun gelirse gel dedi. Simdi evdeyim ama 2 dk.da bir sancim devam ediyor. Belime belime vuruyor. Acaba sezaryene ne zaman alinirim bilmiyorum.

Hayirli olsun canim Allah yavrunu bagislasin♡nasildi dogumun normal mi oldu
Yok canım sezeryan doktor bebek büyük kafası iri diyordu 39+2 de sezeryan oldum eşim ve doktorun baskisiyla kilosu 3900 çıktı boyu 51 cm kafa dediği gibi 38 cm benim catim da eğri idi muhtemelen dogamayacakti bizim bebiş hayırlısı önemli olan sağlıkla kucağa almak Rabbim herkese nasip etsin. Böyle bir duygu yok.

Bizde de gece uyku yok dediğin gibi burun tıkanıklığı ile uğraşıyoruz...sürekli temizliyorum ama yine sümük yine sümük... bu uykusuz geceler beni mahvetti ya gündüz de 3 yaşındaki oğlumun 3 yaş krizleri ile uğraşıyoruz uyku yok bana

Kızlar size başımızdan geçen kötü bi tecrübeyi anlatacağım aman dikkat edin
Öğlen oğlumu emzirdim ve salona gittim ama emzirdikten bi yarım saat sonra filan neyse eşim acele acele beni çağırdı geldim ki burnu yüzü süt nefes zor alıyor napıcamı şaşırdım ters çevirdim kussun diye ama burnu sütten iyice tıkanmıştı hemen aspiratörle çeltim sütleti çok şükür ucuz atlattık çok daha kötüsü olabilirdi Allah korusun kendime gelemedim düşündükçe kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…