2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen canm.Rabbim sifa verin insallh Bidaha yasatmasin.Simdi nasil durumu
Amin canım antibiyotik şurup içiyoruz ağır geliyor heral sürekli uyku halinde uyandırıp göz damlalarini yapmak lazım zor oluyor bide ishal oldu ona üzülüyorum doğum kilosunun 200 gr vermisti simdide vererir heral

Çok rahatsız etmiyorsa biraz daha takip et bence canım.. Herkes için değişebilir tabi ama doğum sancısı belli olur derler.. Tabi kendin daha iyi bilirsin..

Geçmiş olsun canim rabbim acil şifalar versin kuzucuga insallah ...gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz çok üzüldüm okurken biran önce düzelir inşallah

fnd_50 canım senin doğumdan önce bel ağrıların oluyodu yürüyemiyodun doğumdan sonra gectimi ağrıların benimkide çok fena artık yürüyemiyorum doğumdan sonra kalmasindan korkuyorum

Yok canım sadece lanomast krem vermişti doktor onu kullandım

Iste bnim nisanim oyleydi canm ama bnimki kirmizi degil beyazdi.Allahtan cikmis.Bizim bebis cok sukur cikan seslere tepki veriyor.Insallah makimadan da cikar sizinki ciktimi isitme testi.Bi de kalca cikisi ne zaman yapiliyor
Yok bizim test temiz cıktı. Kalça testi de sanırım 2 aylıkken

Sanci gerçekten tam adet agrisi gibiydi benim. Kasiklarimdaydi hep sanci. Dikişten dogumdan sakin korkma aci veren sey sanci. Dikisi kesigi hicbisekilde hissrtmiyorsun. Sadece sanci insana aci veren. Gerisi kolay.

Sancilarin dakikasini tutun benim 5 dkda bire dustugunde gitmistim dr.a o gun de doğumum oldu zaten. Lavman bana yapmadilar. Hastaneden hastaneyr degisiyor sanırım. Coguna yapilmis cunku.

Herkese iyi bayramlar kızlar, bizim cadı korkuttu bugün kaç gündür çok hareketli çocuk bugün 15 20 kez ancak hareket etti akşam üzeri de hiç hareket etmeyince soluğu hastenede aldık nst ye girdim çok şükür bi sıkıntı yoktu Çarşamba Doğum kısmetse

Sancilarin dakikasini tutun benim 5 dkda bire dustugunde gitmistim dr.a o gun de doğumum oldu zaten. Lavman bana yapmadilar. Hastaneden hastaneyr degisiyor sanırım. Coguna yapilmis cunku.

Akşam 7den beri 4,5dakikada karnım sertleşti çok gerginleşti rahatsızlık hissi oldu. Saat 10a kadar böyle devam etti canım. Şimdi Aralıkları uzadı biraz. Çok korktum. Gidecektik hastaneye artık Doğum başlıyor sandım. Bu kasılmalarla beraber ağrının fazla olması gerek sanırım demi? Yoksa kasılma olup da sancı,ağrı hissetmiyor olabilir miyim? Geçende nst de 60çıktı sancım ama ben hiçbirşey hissetmedim. Doğum zamanı kaça çıkıyor sancılar bu arada?100ü geçiyor mu?

Ömürlü olsun inşallah allah bağışlasın acılarını göstermesin bize de nasip etsin

Ay kiyamam ya cocuk simdiden antibiyotik mi aliyo Allahim sifa versin.Isal icinde emziriyorsan dikkat et gediklerine

merhabalar güzel anneler. çok fazla aranızda olamadım. bebeğini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum. allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün inşallah. Bizimki henüz gelmedi yarın tam 40 haftalık oluyor. ultrasonda bir hafta geriden görünüyor ama bakalım..

Gözün aydın canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim

Bana hiç birşey yapmadı direk spinal ne test ne de başka birşey karambole yaptı sanırım :)

Gündüz küp gibi uyuyo gece gözler fal taşı gibi açık ya.. nasıl değiştircez bu uyku düzenini bilmem ama arada ben mahvoluyorum. kaç gündür uykusuzum çok zor gerçekten
Ahah aynen ben bizim ki de gündüzleri uyuyor çok nadir gözlerini açıyor gece 12 1 den sonra 3 e kadar oturuyoruz emiyor yetmiyor mama veriyorum sabah 5 e kadar yetiyor sonra tekrar uyanıyor ondan sonra da sen uyuyamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…