- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.721
Amin canım antibiyotik şurup içiyoruz ağır geliyor heral sürekli uyku halinde uyandırıp göz damlalarini yapmak lazım zor oluyor bide ishal oldu ona üzülüyorum doğum kilosunun 200 gr vermisti simdide vererir heralAynen canm.Rabbim sifa verin insallh Bidaha yasatmasin.Simdi nasil durumu
Çok rahatsız etmiyorsa biraz daha takip et bence canım.. Herkes için değişebilir tabi ama doğum sancısı belli olur derler.. Tabi kendin daha iyi bilirsin..Kızlar 4,5dakikada bir karnım geriliyor sertleşiyor.
Aşırı bir ağrı olmuyor ama rahatsızlık veriyor. 1saattir böyle devam ediyor. Doğum kasılmaları böyle olabilir mi sizce? Yalancı sancı mıdır yoksa acile gideyim mi bilemedim??
Geçmiş olsun canim rabbim acil şifalar versin kuzucuga insallah ...gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz çok üzüldüm okurken biran önce düzelir inşallahIyi bayramlar canlar
Cok zor zamanlar gecirdik girip mesajlari okuyup öyle yaziyim dedim . Dogum yapan arkadaslarim hayırlı olsun. Kuvezde olan bebeklerimize Rabbim Safi ismiyle şifalar versin annelerine tez zaman da kavussun inşallah .
Bizde 6 günlük rutin kotrole gittik bebeğimin gözünde capaklanma var sanıyorduk . Cocuk doktoruna fotoğraf atip göz damlası yapiyorduk . Doktor kontrolünde gözüne bir bastırdı irin çıktı " enfeksiyon kapmış böyle gonderemem burası beyne cok yakin Allah korusun , yatış yapalim " dedi . Ne oldugumuzu anlamadik esim yatış islemi yapti oda yok acilde yattik . Bebegimin kolunu damar yolu acmaya çalıştılar . 6 günlük bebegimin koluni burkarak her iki koluna 4 kere denediler damar yolu abbebegim agliyor ben ağlıyorum . Mafoldum cocugumun iki koluna da o uzun uzun igneleri sokup canini yaktılar . Rabbim hicbir anneyi evladiyls sinamasin gözümün önünde cani yaniyor aglamaktan sesi titriyor ama hicbirsey yapamiyon aglamaktan baska . 6 saate bir antibiyotik igne vurdular gözünü bastira bastira irin çıkarak temizlediler. Bütün gün agladim 6 günlük bebeğim neler yapiyirlar daha küçücük diye . Annemler sütun kesilecek diye uyarıyor . Onun icin susuyorum sonra tekrar başlıyorum aglamaya . Bir gün daha yatacaktik vazgecti Doktor 10 tane sabah akşam igne verdi göz damlasiyla taburcu olduk. İğne ye üzülürken bulunduğumuz yerde igneyi bulamayınca . Aradik Antibiyotik şuruba cevirdi Allahtan . Şimdi 10 günlüğüz antibiyotik şurup tan dolayi sürekli uyuyor zor uyanduriyorum ishal oldu ilk çocuğum tecrubesizim el kadar çocuğum bunlari yaşıyor birsey yapamıyorum . Bayramdan sonra tekrar görecek doktor inşallah iyi olur kuzum. Rabbim beterinden korusun diyorum . Şu mübarek günler hürmetine Rabbim yavrularimiza şifa versin . Kuvezde olan arkadaşlar , @anneaslan Rabbim sabırlar versin inşallah tez zaman da bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alın . Bebekler , çocuklar hasta olmasin çok zorrrr
Vallahi oyle yogun tempolu ki gunler buraya hic giremez oldum ama ben de hep sizleri merak ediyordum. Ya gece uykumuz hic yok geceden oglen 11 e kadar asker gibi ayakta tutuyo bizi sipa. Iyi ki annem var yoksa ustesinden gelememe. Zaten dikiskerim yeni yeni agrisi azaliyo kucagima bile zor alip emziriyordum cok zorlaniyorduk oyle daha cok. Sabaha kadar ayaktayiz. Gunduz uyuyo. Onun disinda yenidogan sariligi geciyor gibi sukur. Bir de ya benimcyavrumun gözünde capaklanma var doktor damla vermisti kullandik bi ara duzeliyor gibi oldu ama bugun tekrar capaklanma oldu. Ona aklim takılıyor. Gogus uclarim cok fena aci cekiyorum emerken cigerim sökülüyor sanki.sizde durumlar nasil canim @Myhsa @beniim
Aynen canim analik zormus RABBim yaridmcimiz olsun ve analarin hakkini asla odeyemezmisiz onu cok iyi anladim. Gogus uclarin icin bisey yaptin mi peki benimkiler hep kanadi karardi morardi et parcasi kopan bile olduayni sekilde biz de gece nobetteyiz gunduz de uyuyo
Yok bizim test temiz cıktı. Kalça testi de sanırım 2 aylıkkenIste bnim nisanim oyleydi canm ama bnimki kirmizi degil beyazdi.Allahtan cikmis.Bizim bebis cok sukur cikan seslere tepki veriyor.Insallah makimadan da cikar sizinki ciktimi isitme testi.Bi de kalca cikisi ne zaman yapiliyor
İnş rahat ve güzel bi doğum olur hepimizin canım. 4kilo bebeği normal doğurmak da büyük başarı gerçekten. Doktorlar bazen sezeryana alıyorlar iri olduğu için. Bu aralar karnım taş gibi oluyor ve ardından adet ağrısı gibi ağrı,sızı giriyor karnıma. Bunlar Doğum sancısı mı oluyor canım? Yani tabi Doğum zamanı daha şiddetli olur mutlaka ama bu sancılar da rahatsız edici oluyor artık. Vücut Doğuma hazırlanıyor diye düşünüyorum. Bi de dikişlerden korkuyorum benkaç dikişin oldu senin ve onun acısını hissediyor musun atılırken ya da sonrasında ?
Peki sancılar başlayınca ne zaman gitmek gerek hastaneye canım? Yanı şu an karnım taş gibi sertleşiyor ardından karnıma adet ağrısı gibi ağrı giriyor bütün enerjim gidiyor resmen bi anda. 2,3dakika sonra geçiyor. Düzenli değil bu durum ama Doğum sancısı da bu şekilde mi oluyor o zaman? Bi de normal Doğum öncesi lavman yapılıyor mu yoksa hastaneden hastaneye değişiyor mu?
Sancilarin dakikasini tutun benim 5 dkda bire dustugunde gitmistim dr.a o gun de doğumum oldu zaten. Lavman bana yapmadilar. Hastaneden hastaneyr degisiyor sanırım. Coguna yapilmis cunku.
Ömürlü olsun inşallah allah bağışlasın acılarını göstermesin bize de nasip etsinKizlar iyi aksamlar ve iyi bayramlar
Dün akşam yani 14 haziran 20.30 da kızımı normal doğumla kucağıma aldım. Yaklaşık 15 saat sanci çektim bunun 7.saatinden sonra epidural aldım. . (Bulandan ALLAH razı olsun)
Sonunda kavuştuk kizımla :) rabbim geride kalanlara kolay doğum nasip etsin:)
Amin canım antibiyotik şurup içiyoruz ağır geliyor heral sürekli uyku halinde uyandırıp göz damlalarini yapmak lazım zor oluyor bide ishal oldu ona üzülüyorum doğum kilosunun 200 gr vermisti simdide vererir heral
Yok bizim test temiz cıktı. Kalça testi de sanırım 2 aylıkken
Gözün aydın canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbimKizlar iyi aksamlar ve iyi bayramlar
Dün akşam yani 14 haziran 20.30 da kızımı normal doğumla kucağıma aldım. Yaklaşık 15 saat sanci çektim bunun 7.saatinden sonra epidural aldım. . (Bulandan ALLAH razı olsun)
Sonunda kavuştuk kizımla :) rabbim geride kalanlara kolay doğum nasip etsin:)
Bana hiç birşey yapmadı direk spinal ne test ne de başka birşey karambole yaptı sanırım :)Spinal sezaryen olan arkadaslar birsey sorcam. Spinal mi yoksa genel mi uygun diye bakiliyormus, nasil bakiliyor? Ben spinal istedigimi soyledim doktoruma, benim de tercihim spinal anneyle ilk karsilasma onemli, anestezi uzmani tıbbi bir engel gormez ise spinal yapilir dedi. Anestezi uzmani nasil anliyor uygun olup olmadigini? Test gibi birsey mi yapiyorlar bunun icin?
Ahah aynen ben bizim ki de gündüzleri uyuyor çok nadir gözlerini açıyor gece 12 1 den sonra 3 e kadar oturuyoruz emiyor yetmiyor mama veriyorum sabah 5 e kadar yetiyor sonra tekrar uyanıyor ondan sonra da sen uyuyamıyorsunGündüz küp gibi uyuyo gece gözler fal taşı gibi açık ya.. nasıl değiştircez bu uyku düzenini bilmem ama arada ben mahvoluyorum.kaç gündür uykusuzum çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?