- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.681
Ayy sen öyle diyence bi heyecanlandım ben şimdi son üç gün ...Çok haklısın valla, içini ferah tut ama.. Hareketlerini kontrol et sen.. Allahın izniyle birşey yoktur..
Bak birde oğlanlar gününü doldurur derler :) Bayramdan sonra gelsinler artık.. 16 haftalık iznin 5 haftası gitmiş oluyor, o kadar küçük bebeğimi kime bırakırım diye düşünmeye başladım valla.. Zaten kaburga ağrısı, göğüs altımda tarif edemediğim bir ağrı ve vajinadaki dediğin gibi galiba çatı ağrısı zorluyor.. Hoş bunlar iyi günlerim diye de düşünüyorum..
Allah yardımcımız olsun, bir avazda kurtulalım inşallah canım..
Ayy sizin doğumlar bayramdan sonra.. Son üç gün resmen.. İnşallah sonuçlar tertemiz, ameliyat sıkıntısız geçecek..
Bende de aynı durum var dün 3 kere günlük pedi ıslatacak kadar geldi 4.sü daha yoğundu yerlere aktı bizde hemen hastaneye gittik alttan musyne etti Ebe Açıklık yoktu nst ye bağladı Sancı da yok Dr um tatilde tlf ile aradı bardaktan boşanırcasına gelmesi lazımmış ağrım var dedim o da arttan basınçtandır dedi inş bayrama kadar bisi olmaz muayne olunca içim rahatladıya bole pembe sulu akinti. kirmizi degil tabiki insan cok tedirgin oluyor ama doktorda kanama olmadii surece bisey olmaz diyo demesi kolay gel bana sor bide sabahtandir stresteyim.
Benim de karnimdaki sertlesmeler çok arttı, Hatta uzandığımda daha fazla oluyor gibi, Onun harici çatı ağrısı mı deniyor bacaklarımın arası felaket ağrıyor , ara ara kasık ağrısı çok hafifte bel ağrısı oluyor ama rahatsızlık verecek gibi değil. Akıntı arttı gibi su bi kaç gündür ve nefes almam rahatladı :) Yani ben de durum bu , farkettigim belirtiler. Yarın 38. I haftaya giriyorum kalıyor 20 gün. Oğlum iki hafta falan erken gelmişti bakalım bu zilli ne yapacak.
Evet canım aslında benim de 25 haziran gibiydi Dogum ama en son yaptığım ultrasonda 5 Temmuz dedi doktor geç dollenmeden dolayı ama bakalım ben temmuzdan önce bekliyorum inşallahBenim doğumum 26 Haziran sat lar aynı ikimizin
Evet canım benim ikinci Doğum olacak Allah nasip ederse, ilkinde hiç bir belirtim falan yoktu hatta dogurmadan bir gün önce fıldır fıldır gezmistim. O gecesi hatta sabaha karşı 4 u geçiyordu tuvalete diye kalktım , yatağa geri dönerken bi an suyum boşaldı . Sancı vs yoktu o gün akşam üstü 6 buçuk 7 gibi gittim hastaneye saat 10 gibi bebeğim kucagimdaydi. Normal doğum oldu anestezi falan almadan , sancılar zordu ama sonuçta bir can çıkıyor içimizden yani demem o ki bana göre çok rahat ve güzel animsayacagim bir doğumda Insallah darısı başımıza tekrar. Bu arada yurtdisindayim ben , 20. Haftadan beri bebeğimi görmedim ve kilosunu Bilmiyorum, ilki 4 kiloydu bu da 3 kilo üstü olup sağlıkla doğsa şükür derim
Valla diyaframdan yani karından nefes alabiliyorsan ordan al. Yoksa alabildigin en büyük nefesi al iste. Ikinma sirasinda da nefes olmuyor zaten. Büyük abdest yaparken zorlaniyor gibi olmasi gerek. Ben 10a kadar nefes falan tutmadan direk ikinmistim.
Sizin dikişlerinize bakmamak gibi bi şansınız var. Bizim oda yok. Her duştan sonra gözüme çarpıyo hatta arada yanma oluyo oturduğum yerden açıp bakıyorum hemen içim bi kötü oluyo. Alışamadım daha. Dr Zamanla küçülecek dedi kesi yeri. Bekliyorum bende.Yakında cebimde cetvelle gezebilirim
Allahim ya bu erkek hep ayni Bizimkide safak 33 diyor
Hahahaha40 gün sonra eşine görmedim , duymadım , Bilmiyorum dersin adamlar Bizim gördüğümüz gibi görmez
Kan tahlili yapıyor sezeryandan bor gün önceSpinal sezaryen olan arkadaslar birsey sorcam. Spinal mi yoksa genel mi uygun diye bakiliyormus, nasil bakiliyor? Ben spinal istedigimi soyledim doktoruma, benim de tercihim spinal anneyle ilk karsilasma onemli, anestezi uzmani tıbbi bir engel gormez ise spinal yapilir dedi. Anestezi uzmani nasil anliyor uygun olup olmadigini? Test gibi birsey mi yapiyorlar bunun icin?
Kızlar herkese hayırlı bayramlar
Bu sabah uyandım rahim ağzım tıkalı gibiydi. Hissettim yani tuvalete gittim. Kocaman bi pıhtı pijamamdan yere düştü. Baya da büyüktü çok korktum içerde parca kaldı o düştü sandım yani öyle pıhtı daha ömrümde görmedim. Peçeteyle alıp baktım sepsert simsiyah olmuş içerde kalmış sanırım doktor bunun için ilaç vermişti 1 hafta öncem rahminde pıhtı var demişti ama o zaman düşmemiş demek ki.yüreğim ağzıma geldi vallahi bayram bayram
Iyi bayramlar canlar
Cok zor zamanlar gecirdik girip mesajlari okuyup öyle yaziyim dedim . Dogum yapan arkadaslarim hayırlı olsun. Kuvezde olan bebeklerimize Rabbim Safi ismiyle şifalar versin annelerine tez zaman da kavussun inşallah .
Bizde 6 günlük rutin kotrole gittik bebeğimin gözünde capaklanma var sanıyorduk . Cocuk doktoruna fotoğraf atip göz damlası yapiyorduk . Doktor kontrolünde gözüne bir bastırdı irin çıktı " enfeksiyon kapmış böyle gonderemem burası beyne cok yakin Allah korusun , yatış yapalim " dedi . Ne oldugumuzu anlamadik esim yatış islemi yapti oda yok acilde yattik . Bebegimin kolunu damar yolu acmaya çalıştılar . 6 günlük bebegimin koluni burkarak her iki koluna 4 kere denediler damar yolu abbebegim agliyor ben ağlıyorum . Mafoldum cocugumun iki koluna da o uzun uzun igneleri sokup canini yaktılar . Rabbim hicbir anneyi evladiyls sinamasin gözümün önünde cani yaniyor aglamaktan sesi titriyor ama hicbirsey yapamiyon aglamaktan baska . 6 saate bir antibiyotik igne vurdular gözünü bastira bastira irin çıkarak temizlediler. Bütün gün agladim 6 günlük bebeğim neler yapiyirlar daha küçücük diye . Annemler sütun kesilecek diye uyarıyor . Onun icin susuyorum sonra tekrar başlıyorum aglamaya . Bir gün daha yatacaktik vazgecti Doktor 10 tane sabah akşam igne verdi göz damlasiyla taburcu olduk. İğne ye üzülürken bulunduğumuz yerde igneyi bulamayınca . Aradik Antibiyotik şuruba cevirdi Allahtan . Şimdi 10 günlüğüz antibiyotik şurup tan dolayi sürekli uyuyor zor uyanduriyorum ishal oldu ilk çocuğum tecrubesizim el kadar çocuğum bunlari yaşıyor birsey yapamıyorum . Bayramdan sonra tekrar görecek doktor inşallah iyi olur kuzum. Rabbim beterinden korusun diyorum . Şu mübarek günler hürmetine Rabbim yavrularimiza şifa versin . Kuvezde olan arkadaşlar , AnneAslan Rabbim sabırlar versin inşallah tez zaman da bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alın . Bebekler , çocuklar hasta olmasin çok zorrrr
Gecmis olsun canm dusmus iste Allahtan icerde kalmamis.Bndende geliyor ama ole buyuk degil akinti gibi kati sumuksu oluyi.Bana ultrsonda bakti doktr Parca kalmamis demisti.Iki hafta sonra kontrole gel dedi.Gidicem insallah haftaya Cocugun isitme testide var 20 haziranda.Ilk goturdugumde sivi var dedi randevu verdi.Bakalm hayirlisi insallah temiz cikar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?