2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy sen öyle diyence bi heyecanlandım ben şimdi son üç gün ...
Amin canım inşallah hepimizinki iyi gecer ...korkular tavan bende malum

ya bole pembe sulu akinti. kirmizi degil tabiki insan cok tedirgin oluyor ama doktorda kanama olmadii surece bisey olmaz diyo demesi kolay gel bana sor bide sabahtandir stresteyim.
Bende de aynı durum var dün 3 kere günlük pedi ıslatacak kadar geldi 4.sü daha yoğundu yerlere aktı bizde hemen hastaneye gittik alttan musyne etti Ebe Açıklık yoktu nst ye bağladı Sancı da yok Dr um tatilde tlf ile aradı bardaktan boşanırcasına gelmesi lazımmış ağrım var dedim o da arttan basınçtandır dedi inş bayrama kadar bisi olmaz muayne olunca içim rahatladı

Benim doğumum 26 Haziran sat lar aynı ikimizin

İnş rahat ve güzel bi doğum olur hepimizin canım. 4kilo bebeği normal doğurmak da büyük başarı gerçekten. Doktorlar bazen sezeryana alıyorlar iri olduğu için. Bu aralar karnım taş gibi oluyor ve ardından adet ağrısı gibi ağrı,sızı giriyor karnıma. Bunlar Doğum sancısı mı oluyor canım? Yani tabi Doğum zamanı daha şiddetli olur mutlaka ama bu sancılar da rahatsız edici oluyor artık. Vücut Doğuma hazırlanıyor diye düşünüyorum. Bi de dikişlerden korkuyorum ben kaç dikişin oldu senin ve onun acısını hissediyor musun atılırken ya da sonrasında ?

Peki sancılar başlayınca ne zaman gitmek gerek hastaneye canım? Yanı şu an karnım taş gibi sertleşiyor ardından karnıma adet ağrısı gibi ağrı giriyor bütün enerjim gidiyor resmen bi anda. 2,3dakika sonra geçiyor. Düzenli değil bu durum ama Doğum sancısı da bu şekilde mi oluyor o zaman? Bi de normal Doğum öncesi lavman yapılıyor mu yoksa hastaneden hastaneye değişiyor mu?

Hala doğurmadın mı diye arayanlarınızın azalarak bitmesi dileğiyle, hayırlı bayramlar kızlar. Umarım şu bayramı kimseye ağız burun dalmadan atlatırım bir yere gitmedim bu bayram annemlerde dinleniyorum. Ben çocuk doktorum yokken doğmasın diye dua ederken millete dert oluyor

Aynen karnında olunca duşta ister istemez çarpar canım ya geçecek elbet o da bu da.

Kızlar herkese hayırlı bayramlar

Bu sabah uyandım rahim ağzım tıkalı gibiydi. Hissettim yani tuvalete gittim. Kocaman bi pıhtı pijamamdan yere düştü. Baya da büyüktü çok korktum içerde parca kaldı o düştü sandım yani öyle pıhtı daha ömrümde görmedim. Peçeteyle alıp baktım sepsert simsiyah olmuş içerde kalmış sanırım doktor bunun için ilaç vermişti 1 hafta öncem rahminde pıhtı var demişti ama o zaman düşmemiş demek ki. yüreğim ağzıma geldi vallahi bayram bayram

Bugün
Kan tahlili yapıyor sezeryandan bor gün önce

Gecmis olsun canm dusmus iste Allahtan icerde kalmamis.Bndende geliyor ama ole buyuk degil akinti gibi kati sumuksu oluyi.Bana ultrsonda bakti doktr Parca kalmamis demisti.Iki hafta sonra kontrole gel dedi.Gidicem insallah haftaya Cocugun isitme testide var 20 haziranda.Ilk goturdugumde sivi var dedi randevu verdi.Bakalm hayirlisi insallah temiz cikar❤

Iyi bayramlar canlar
Cok zor zamanlar gecirdik girip mesajlari okuyup öyle yaziyim dedim . Dogum yapan arkadaslarim hayırlı olsun. Kuvezde olan bebeklerimize Rabbim Safi ismiyle şifalar versin annelerine tez zaman da kavussun inşallah .
Bizde 6 günlük rutin kotrole gittik bebeğimin gözünde capaklanma var sanıyorduk . Cocuk doktoruna fotoğraf atip göz damlası yapiyorduk . Doktor kontrolünde gözüne bir bastırdı irin çıktı " enfeksiyon kapmış böyle gonderemem burası beyne cok yakin Allah korusun , yatış yapalim " dedi . Ne oldugumuzu anlamadik esim yatış islemi yapti oda yok acilde yattik . Bebegimin kolunu damar yolu acmaya çalıştılar . 6 günlük bebegimin koluni burkarak her iki koluna 4 kere denediler damar yolu a bbebegim agliyor ben ağlıyorum . Mafoldum cocugumun iki koluna da o uzun uzun igneleri sokup canini yaktılar . Rabbim hicbir anneyi evladiyls sinamasin gözümün önünde cani yaniyor aglamaktan sesi titriyor ama hicbirsey yapamiyon aglamaktan baska . 6 saate bir antibiyotik igne vurdular gözünü bastira bastira irin çıkarak temizlediler. Bütün gün agladim 6 günlük bebeğim neler yapiyirlar daha küçücük diye . Annemler sütun kesilecek diye uyarıyor . Onun icin susuyorum sonra tekrar başlıyorum aglamaya . Bir gün daha yatacaktik vazgecti Doktor 10 tane sabah akşam igne verdi göz damlasiyla taburcu olduk. İğne ye üzülürken bulunduğumuz yerde igneyi bulamayınca . Aradik Antibiyotik şuruba cevirdi Allahtan . Şimdi 10 günlüğüz antibiyotik şurup tan dolayi sürekli uyuyor zor uyanduriyorum ishal oldu ilk çocuğum tecrubesizim el kadar çocuğum bunlari yaşıyor birsey yapamıyorum . Bayramdan sonra tekrar görecek doktor inşallah iyi olur kuzum. Rabbim beterinden korusun diyorum . Şu mübarek günler hürmetine Rabbim yavrularimiza şifa versin . Kuvezde olan arkadaşlar , AnneAslan Rabbim sabırlar versin inşallah tez zaman da bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alın . Bebekler , çocuklar hasta olmasin çok zorrrr

Gecmis olsun cnm allahim sifa versin.Bizde dun topuk kani alindi.dayanamadm Allahim sabir versin sana Anne olmak cok zor

Bu kadar bişeydi ya çok şükür içimde kalacağına dışarı çıkmış. Umarım devamı yoktur içerde. Insallah seninki de iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…