- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.861
duzelyo canim biberonla beslenmeye cok az cc le baslanmis normalde icermis istiyomusta kuzum ama yoruyo kndini dedi doktorumuz gun gun daha da zorlasyo birakip gelmek az kaldi diyorum dua ediyorum dogum ayin 9 unda oldu hala kavusmayi bekliyorum süt pompasi beni mahfetti bebek gibi olmuyonormal dogum oldu cnm sizin durumunuz nasil bebegin cikmadimi daha.
Canım sarılık ne kadar sürdü.Vallahi oyle yogun tempolu ki gunler buraya hic giremez oldum ama ben de hep sizleri merak ediyordum. Ya gece uykumuz hic yok geceden oglen 11 e kadar asker gibi ayakta tutuyo bizi sipa. Iyi ki annem var yoksa ustesinden gelememe. Zaten dikiskerim yeni yeni agrisi azaliyo kucagima bile zor alip emziriyordum cok zorlaniyorduk oyle daha cok. Sabaha kadar ayaktayiz. Gunduz uyuyo. Onun disinda yenidogan sariligi geciyor gibi sukur. Bir de ya benimcyavrumun gözünde capaklanma var doktor damla vermisti kullandik bi ara duzeliyor gibi oldu ama bugun tekrar capaklanma oldu. Ona aklim takılıyor. Gogus uclarim cok fena aci cekiyorum emerken cigerim sökülüyor sanki.sizde durumlar nasil canim @Myhsa @beniim
Bebek emerken dışarıda kalan kısmı iki parmağınla sıkıp ağzına it. Ben hemşireye sormuştum, o itmişti bebeğin ağzınacok tesekkur ederim verdigin bilgilerden dolayi Allah razi olsun. tam kahverengi yeri kavriyamiyor ama simdiden yara olmaya basladi olmasa eve gittigimde pomba alip yapacagim insallah bi iki gune gelir sutum.
cnm benin ya cok iy anliyorum seni ablamda ole oldu 10 gun boyunca git gel git gel ama sonunda kavusdu bebegine sende kavuscaksin az kaldi iy dusun hep uzuntu stres yapma yakin zmanda eminim cikicaktir. benimde gelmiyo hic sutum dunden beri ac pompa deniycem eve gidince bakalim insalah gelirde bebegim doyar.duzelyo canim biberonla beslenmeye cok az cc le baslanmis normalde icermis istiyomusta kuzum ama yoruyo kndini dedi doktorumuz gun gun daha da zorlasyo birakip gelmek az kaldi diyorum dua ediyorum dogum ayin 9 unda oldu hala kavusmayi bekliyorum süt pompasi beni mahfetti bebek gibi olmuyo
hic gelmiyo ya gozenekleri acilmadimi acaba simdiden yara olmaya basladi bos emip duruyo kuzum benim biberonla mama veryom onuda icemiyo.Bebek emerken dışarıda kalan kısmı iki parmağınla sıkıp ağzına it. Ben hemşireye sormuştum, o itmişti bebeğin ağzına
Dört günden sonra süt gelir derler. Ben de başlarsa mama verdim. Sonra altı ay boyunca anne sütü aldı. Mamayı kaşıkla ya da şırıngayla ağzına akıtın. Hastanedeyseniz hemşirelere sorun aklınıza takılanlarıhic gelmiyo ya gozenekleri acilmadimi acaba simdiden yara olmaya basladi bos emip duruyo kuzum benim biberonla mama veryom onuda icemiyo.
hastanedeyim siringa verdide ben biberon var dedim oyuzden almadim biberonuda tam kavrayamiyo ucu sertya bir iki damla anca.Dört günden sonra süt gelir derler. Ben de başlarsa mama verdim. Sonra altı ay boyunca anne sütü aldı. Mamayı kaşıkla ya da şırıngayla ağzına akıtın. Hastanedeyseniz hemşirelere sorun aklınıza takılanları
Götürmüyor canım kapisindan tuvalete baktiriyor . Nazar gidermis diyor . He diyom geçiyorum canım artik. Bugün gelmiş uyuyan çocuğu sol tarafindan sag tarafina cevir sırtı agrir bizim bile ayni yerr yatinca ağrıyor diyor. 2 yada en fazla oda ilactan 3 saat uyuyor ." Birazdan kaldiracam gerek yok anne :" dedim artikTekrardan gecmis olsun cnm.Tuvalet mi ilk defa duyuyorm.Tuvalete goturmek ne kadar dogru olabilir ki :/ Bnce izin verme.Tuvalet iyi degil.Manevi bakimdan
Rabbim dermansiz dert vermesin diyorum rahatlatmaya çalışıyorum bende .canim benim icini ferah tut sende nolur eminim cok iyi bi annesin bende cocuk gelisim mezunuyum. ama ewlat bambaska cok baska. bu aksam 4 den beri benim vudum goguslerim igneleniyo kanim cekiliyo sanki sonra ustumu ortuyorum biraz kendime geliyorum ama göl gibi ter oluyorum bunyem mi kuwwetsiz kaldi acaba bilmiyorum.
Anin inşallah, donmezse riske girmem.Normal doğum tabii ki çok iyi keşke herkes normal doğum yapabilse ama işte şartlar koşullar bazen sezeryana sebep olabiliyor. riske girmektense sezeryan tercihi daha mantıklı. inşallah bebişin döner. allah hayırlısını versin
İnşallah doner, takibi yağan dr da dedi döner diye, hata doğumumu yapacak olan dr ilk görüşmemi 38 haftadan sonra olmasını soyledi.Daha zamanın çok , dönebilir canım
sagol canim benim dualarin icin insallah sütün icinde dua et stres yapma ben yaptigim icin az az geliyo kanli geliyo yara olduqundan ama pes etmek yok biz annelere yawrularimiz icincnm benin ya cok iy anliyorum seni ablamda ole oldu 10 gun boyunca git gel git gel ama sonunda kavusdu bebegine sende kavuscaksin az kaldi iy dusun hep uzuntu stres yapma yakin zmanda eminim cikicaktir. benimde gelmiyo hic sutum dunden beri ac pompa deniycem eve gidince bakalim insalah gelirde bebegim doyar.
aynisi iste kuzum aynisi bendede oluyo yatip ustumude ortuncede bardakla dokmus gibi islak uyaniyom tum wucudum korktum ama o usume geldiqinde bayilcak gibi ellerim ayaklarimin kanı gitti bembeyaz oldumGötürmüyor canım kapisindan tuvalete baktiriyor . Nazar gidermis diyor . He diyom geçiyorum canım artik. Bugün gelmiş uyuyan çocuğu sol tarafindan sag tarafina cevir sırtı agrir bizim bile ayni yerr yatinca ağrıyor diyor. 2 yada en fazla oda ilactan 3 saat uyuyor ." Birazdan kaldiracam gerek yok anne :" dedim artik
Rabbim dermansiz dert vermesin diyorum rahatlatmaya çalışıyorum bende .
Üşüme sende de mi var ben geceleri titreyerek uyaniyorum bu sicakta esimden battaniye ysda yorgan istiyorum sabah sırılsıklam uyaniyom. Kansız mi kaldim diyorum . Saglik ocagina gidecegiz sali günü 15. Gün takip var bende kan tahlili isteyecem . Sende yaptir istersen cacanım
Son zamanlarda böyle paniklemek çok normal. En iyisini doktor bilir. Ben de son hafta hüngür hüngür ağlayarak doktor arkadaşımı aramıştım, başka hastaneye mi gitsem diye. Şimdi sebebini bile hatırlamıyorum.
Bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra nasıl doğum yaptığınızın hiçbir önemi kalmayacak. İki doğum şeklinde de birkaç güne toparlanmış olursunuz inşallah. Sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum
günaydın haziran anneleri
A ha gebelik takvimim silinmiş artık, fakat bizim küçük beyin hala gelmeye niyeti yok gibi
Insallah saglikla kavusalim artik bende ayni durumdayim her gece farkli bir dogum sekli farkli ruyalarKızlar gece rüyamda doğuruyordum
Ama sezeryan ile , bebeğimi gördüm çok çok tatlı kilolu bembeyaz bir bebekti saçları simsiyah kulaklarına değiyordu gözleri de masmaviama olay şu ki doktor bana veriyir sarılıyorum daha sonra selfi çekmek istiyorum herkes tamam diyor ben yerimden kalkıyorum daha dikişlerimi dikmemişler ama hahah bir kaç foto çekiliyoruz sonra geri yatıyorum dikim yapılıyor o sırada doktor gelip diyor ki bebek kız biz ışıktan dolayı hep erkek görmüşüz neyse diyorum önemli degol sağlıklı ya . ay artık saçma sapan rüyaların da dibini gördüm sanırım daha nasıl rüyalar görebilirim acaba
Insallah saglikla kavusalim artik bende ayni durumdayim her gece farkli bir dogum sekli farkli ruyalarbide hala dogurmadin mi diyenler..
Aynen sanki hic gecmiyor zamanHahha evet hele onlar yok mu .özellikle arıyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?