2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben hep ölmüş akrabalarimi görüyorum. Ya da başkalarının doğum yapmasını. Kedi yavruları. Cok-da bebek buluyorum kimin belli digil .saçma ruyalar

Ilgin tuvalet isi.Mesela bizde bi saga bi sola bide sirt ustu uzandiriyorz Kafasi icin oda yamuk yumuk olmasin diye.Tabi sirt ustunu sadece uyanikken yapiyorz bebise yoksa kusar falan diye hep sag sol.Bnimki dun gece baya bi kustu.Yedigim pilav yagliydi baya heralde sutumden ona gecti.Kuzum bnim.yagli seyler yemeyin

Selam kızlar nasılsınız ...bizimde doğum yarın kismetse sabah 8.30 hastanede olucam artık ne zaman doğuma alınırım bilmiyorum ...ama bana hic doğuracakmisim gibi gelmiyor pek bi rahatım bugün nedense.... aslında doğuma gitmek istemiyorum içimde garip sacmasapan bir his Rabbim hayırlara cikarsin ...bide gordugum sacma rüyalar var tabi. ..Son kontrollerimi yapıp cantami kapatıcam kendimde o gücü bulamıyorum enerjim tükenmiş gibi ...bunların hepsi psikolojik biliyorum sona gelmiş olmanın verdigi hüzun galiba bendeki ...karnımda ki hallerini ozluycem çok zor günlerden geçerek bugünlere geldik biz çünkü ...neyse bizde durumlar parçalı bulutlu şu sıralar. .
Yarın benimle birlikte doğum yapicak herkese hayırlı dogumlar sağlıklı evlatlar diliyorum insallah iyi haberlerimizide paylaşmak nasip olur burada

benimde oyle canim 8.gunumuz bugun iki kere olcum yapildi degeri 14 .yarin yine bakilacak.surekli emziriyorum cis kaka yoluyla atacak.
Bizim 4.gün 13.5 6.gün 15.5 çıktı yükselmiş yani doktor yatırmaya gerek yok dedi korkuyorum çok yükselirse diye emziriyorum kaka da yapıyor. Eşim çoğu bebek sarılık oluyor artık goturmeyelim deldiler her tarafını diyor bilmiyorum tekrar edelim mi yoksa emzirmeye ve geçmesini mi bekleyelim

Aynen ben de Rüyamda doğurduğumu ve çok kolay olduğunu görüyorum.

Merhaba. Geçmişi pek okuyamıyorum ama hasta olan bebişler varmış. Geçmiş olsun. Göğüs yarası bebeğin tam kavrayamamasından kaynaklanıyor. Oğlum da yeni yeni kavrıyor. Bazen beceremiyor. C pozisyonu denilen şekilde vermeye çalışın. Yani baş parmak üstte işaret parmağı memenin altında destekleyecek. İnternetten bakabilirsiniz. Memeyi havalandırmak da önemli. Islakken kapatılmamalı. Oğlumda çapaklanma var. Bir arkadaş çapaklanma sandık ama iltihapmış yazınca korktum. Yarın dr muayenesinde soracağım. Günler yorucu ama güzel. Kızımla yeterince ilgilenemiyorum. Bu da vicdanımı sızlatıyor. İnşallah benden uzaklaşmaz.

sagol canim benim dualarin icin insallah sütün icinde dua et stres yapma ben yaptigim icin az az geliyo kanli geliyo yara olduqundan ama pes etmek yok biz annelere yawrularimiz icin
tabiki hersey onlar icin en kisa zamanda bebisinle eve dondugunuzun guzel haberlerini ver bize dua etcem sizin icin

tabiki hersey onlar icin en kisa zamanda bebisinle eve dondugunuzun guzel haberlerini ver bize dua etcem sizin icin
gittim gördüm yawrumu gün gün düzeliyo ama bi hafta daha bekler dediler canim aglayarak yine geldim ewe 35-40 cc süt veryoz dedi 65 e cikinca antibiyotigi kescez dedi sonra uygun oldugundada beni emzirmeye cagircaklarmis bende tum yawrularimiza dua ediyorum cNim kendi ewladima ederken hepsi iyi olsun hepsi ana kuzusu can parcasi hic birinin farki yok

Kizlar Allah'ın izniyle ben de yarın sabah 8:30'da kucagima alacagim kizimi. Dualarinizi esirgemeyin, saglikla kucagima alayim evladimi insallah. Cok heyecan var, korku var... insallah hersey yolunda gider.
Hayirlisiyla saglikli sihatli kavusursun kuzuna insallah canim kolay dogumlar wersin rabbim insallah

daha sen bile duruma adapte olamadinki canim ole dusunme bebegin de sen de kizinda bi iki hafta sonrasi nasil kaynascaksiniz annedende ewlat uzaklasmaz sadce kuzucuk uyudukca onla konus kardesin uyudu ne istersin anneyle ne yapalim de yorucu olmayan resim mesela olur yapboz olur biblo olur oyun hamuru falan ben hep aldim senin gibi dusundugumden firsat kaldikca onla oynarim dedim oglumla cokta sewdiqi seyler oglumun hemde sessiz oynancak seyler oldugu icin kucuk uyurken uykusu dagilmaz buyuge firsatin kalir rabbim kolaylik wersin

icini kalbini rahat serin tut canim hersey bi an olup geccek we kuzunu saglikli sihatli alcaksin insllah kucagina

Kizlar Allah'ın izniyle ben de yarın sabah 8:30'da kucagima alacagim kizimi. Dualarinizi esirgemeyin, saglikla kucagima alayim evladimi insallah. Cok heyecan var, korku var... insallah hersey yolunda gider.
Hadi bakalım canım hayırlısıyla sıra sende inşallah, kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Darısı artık biz bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…