2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Blackbluee1 canım sen de nişan gelmismiydi doğumdan önce, ben ilkinde olmadı hani kanlı afedersin sumuksu akıntı diyorlar ya ama bu ara Hatta Bugün farkettim normal beyaz renkte ama uzayan akıntı başladı :/ Acaba ne ola ki :))) ilki direk suyun gelmesi ile başlamıştı

Tekrardan gecmis olsun cnm.Tuvalet mi ilk defa duyuyorm.Tuvalete goturmek ne kadar dogru olabilir ki :/ Bnce izin verme.Tuvalet iyi degil.Manevi bakimdan

canim benim icini ferah tut sende nolur eminim cok iyi bi annesin bende cocuk gelisim mezunuyum. ama ewlat bambaska cok baska. bu aksam 4 den beri benim vudum goguslerim igneleniyo kanim cekiliyo sanki sonra ustumu ortuyorum biraz kendime geliyorum ama göl gibi ter oluyorum bunyem mi kuwwetsiz kaldi acaba bilmiyorum.

Bütün aneslere ve bebislere selâmlar. Herkes artık bebek bakımını konusuyor ben hala göbekli kaldim. benim kızım sol tarafda. Hep yani. Bu normalmi? Hareket edince de sol tarafim çıkıyor .göbeğim yamuk duruyor. Hiç daha gitmiyor neden acaba

kizlar cok mutluyum ben dogum yaptim gece 5de zorlu bi surec atlattim ama cok sukur kavustum mis kokuluma. ama sutum gelmiyor hic bos emiyor ve yara olmaya basladi napmam lazim.
Geçmiş olsun canım, gözünüz aydın çok şükür kavusmussun bebeğine. Daha yeni doğum yaptın ve sütün muhakkak geliyordur canım ama sen farketmiyorsundur , ılk zamanlar bebisine bir kaç çay kaşığı süt yetiyor hiç sütünü dert etme canım bol bol emzir , emdikce çoğalacak. Göğüs yaraları içinde tahin yağı öneren arkadaşlar oldu faydalı oluyormuş bir dene istersen. Bol sütlü, koklasmali günler dilerim

Can

Canım benimde hep sağ da sağ tarafım oyuldu resmen son 4 gün

Ikisinide yasamos biri olarak bir fark olmadigini söyleyebilirim :

Kızlar bebeğimin hareketleri bayağı azaldı. Korkuyorum doktor normal dedi ama benim için rahat değil. 3 gündür sancı gelio gidiyordu bugün hiç birşey yok. Salı kontrol var acaba sezeryan mi istesem bilmiyorum kafam çok karıştı. Suni sancı almak istemiyorum kendi sancim yok . Suni sancı yetmez açılmaya diye de korkuyorum . Ne yapacağım ben

Merhaba :) Konuyu tesadüfen gördüm. Ben de ekim 2017 annesiyim. Kızım 8 aylık oldu :)
Bebeklerinizi sağlıkla,huzurla büyütün inşallah. şimdi ne güzel kokuyordur onlar.

İlk zamanlar sık sık emzirmek ve uykusuz kalmak zor. Gerektiğinde yardım isteyin, her şeyi tek başına yapmaya çalışmayın. uyku en iyi süt yapan şey. Gaz sorunu başlayınca da mutlaka damla kullanın. Bebeğiniz sancılanmasın, huzurlu uyusun. Benim size nacizane iki tavsiyem bunlar.
kizlar cok mutluyum ben dogum yaptim gece 5de zorlu bi surec atlattim ama cok sukur kavustum mis kokuluma. ama sutum gelmiyor hic bos emiyor ve yara olmaya basladi napmam lazim.
Süt mutlaka çoğalacaktır. Bebek memenin sadece ucunu tutarsa yara olur. Emerken kahverengi yerin tamamını ağzına itin. Çok acıyorsa göğüs pompasıyla sağıp kaşıkla ağzına verin. Göğüs pompası memeyi tam kavradığı için bebek gibi acıtmaz.
Ben yara için eczaneden yara merhemi ve slikon göğüs ucu koruyucu almıştım. Emzirmediğim sürece merhemi sürüp koruyucuyu koydum. Emzireceğim zaman merhemli yeri bebek şampuanı ve ılık suyla yıkadım. İki güne kurtuldum yaralardan. Sonra her emzirme sonrası lansinoh lanolin sürdüm, bebeğe hiçbir zararı yok.

Son zamanlarda böyle paniklemek çok normal. En iyisini doktor bilir. Ben de son hafta hüngür hüngür ağlayarak doktor arkadaşımı aramıştım, başka hastaneye mi gitsem diye. Şimdi sebebini bile hatırlamıyorum.
Bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra nasıl doğum yaptığınızın hiçbir önemi kalmayacak. İki doğum şeklinde de birkaç güne toparlanmış olursunuz inşallah. Sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum

gozun aydin canim allahim anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah sezeryansan ole olabilir ilk gun ama wazgecme su tuket hosaf incir kurusu hurma bol bol ye ic insallah bol bol gelir benimde ole oldu ikinci dogum olmasina ragmen ilk gun gelmedi gerci halada zor geliyo az az gelyo ama benim bebegim yanimdA degil emse sen emzir onun rizkini rabbim wercek

cok tesekkur ederim verdigin bilgilerden dolayi Allah razi olsun. tam kahverengi yeri kavriyamiyor ama simdiden yara olmaya basladi olmasa eve gittigimde pomba alip yapacagim insallah bi iki gune gelir sutum.

normal dogum oldu cnm sizin durumunuz nasil bebegin cikmadimi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…