- 17 Mart 2018
- 202
- 450
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.901
Sağ ol canım. Yine çok güzel şeyler yazmışsın. Bebek uyurken çoğunlukla ben de uyumaya çalışıyorum. Uyamadığım zamanlarda da enerjim o kadar az oluyor ki. Çok az oyun oynayabiliyorum. Sık sık kızıma seni seviyorum diyorum. Sarılıyorum . Bugün öfke patlaması yaşadım. Her şey birikmiş. Annem 3. gün eve geldiğimizde 2 saat kalıp çekti gitti. Sonra da 2 saat kalıp gidiyor. Her şey eşime ve bana kaldı. Çok şükür Allah acıdı da çabuk toparlandım. Eşim bugün mobilya sildi. Aynayı kağıt havluyla sildi. Annem utanmadan izliyor ve onunla silinir mi diye akıl veriyor. Kendimi zor tuttum. Damadı iş yapıyor ama o utanmıyor bile. Hamileyken de her şeyi eşime yıktılar. Annem babam bile olsa herkes hak ettiğini yaşasın diyorum. Bıktım artık bu tavırlardan. Bebeğimi yıkarken göbeğini ıslattım. Çok az da olsa kanadı. Orada da ağlamaya başladım. Çocuklarıma karşı çok hassasım. En küçük şeyde kendimi suçluyorum. Sen nasılsın? Hep aklımdasın.daha sen bile duruma adapte olamadinki canim ole dusunme bebegin de sen de kizinda bi iki hafta sonrasi nasil kaynascaksiniz annedende ewlat uzaklasmaz sadce kuzucuk uyudukca onla konus kardesin uyudu ne istersin anneyle ne yapalim de yorucu olmayan resim mesela olur yapboz olur biblo olur oyun hamuru falan ben hep aldim senin gibi dusundugumden firsat kaldikca onla oynarim dedim oglumla cokta sewdiqi seyler oglumun hemde sessiz oynancak seyler oldugu icin kucuk uyurken uykusu dagilmaz buyuge firsatin kalir rabbim kolaylik wersin
Baby me leke çıkarıcı almıştım. Kaka için hiç denemedim ama bilemiyorum. Bir yerde kaka lekesi için akşamdan sütte beklettiklerini okumuştum. Bizim bebiş altı kirliyken kesinlikle uyumuyor. Hatta bazen emmiyor. Buna dikkat ettin mi? Belki kirli olduğundan uyumuyordur. Pişiği varsa da uyumayabilir. Bizde Sleepy sanırım pişik yaptı. Değiştireceğim. Kaç günlük oldunuz?Selam anneler. Nasil gidiyor bebekli gunler. Bizimki gunduz hic uyumuyor surekli memede. Memede uyuyor yataga yatırınca açıyor gozlerini boyle nasil olacak hic bilmiyorum.
Kullandigimiz deterjan kiyafetlerin uzerindeki kaka lekelerini cikarmiyor onereceginiz leke cikarici varmi bebellere uygun?
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah ....sende en kısa zamanda sağlicakla kavuşacaksınız yavruna dilerimicini kalbini rahat serin tut canim hersey bi an olup geccek we kuzunu saglikli sihatli alcaksin insllah kucagina
Canım güçlü anne maşallah sana hiç üzülme gelecek kuzucuk Allah'ın izni ile hemde öyle bir gelecek ki keşke kuvezdeyken uyusaydim diyeceksin inan duamdasin Allahım yardımcın olsungittim gördüm yawrumu gün gün düzeliyo ama bi hafta daha bekler dediler canim aglayarak yine geldim ewe 35-40 cc süt veryoz dedi 65 e cikinca antibiyotigi kescez dedi sonra uygun oldugundada beni emzirmeye cagircaklarmis bende tum yawrularimiza dua ediyorum cNim kendi ewladima ederken hepsi iyi olsun hepsi ana kuzusu can parcasi hic birinin farki yok
Sezaryen olacaklara öyle diyorlar.. Ama sezaryen tarihinden önce doğumu başlayıp ani doğum yapanlarda ne oluyor acaba? Tolare edilebilir bir durum mu acaba?Ya kızlar sizede sezeryandan önceki gün gece 12 den sonra bişey yiyip içmeyin dendi mi bana bişey yiyip içmek yok dediler ama ben bütün gece bardak bardak su içiyorum bu gece nasıl dayanicam hiç bilmiyorum içsem bişey olurmu ki sizede böyle bişey dediler mi genel anestezi benimki
Sakın içme canım bir damla dahi içme dediler bana ciğerlere kaçma ihtimali var ameliyat öncesi defalarca sordular içmedim yemeğin dimi diye.Ya kızlar sizede sezeryandan önceki gün gece 12 den sonra bişey yiyip içmeyin dendi mi bana bişey yiyip içmek yok dediler ama ben bütün gece bardak bardak su içiyorum bu gece nasıl dayanicam hiç bilmiyorum içsem bişey olurmu ki sizede böyle bişey dediler mi genel anestezi benimki
Yok canım hicbir sey gelmeden direk açılma olmuş 3 cmBlackbluee1 canım sen de nişan gelmismiydi doğumdan önce, ben ilkinde olmadı hani kanlı afedersin sumuksu akıntı diyorlar ya ama bu ara Hatta Bugün farkettim normal beyaz renkte ama uzayan akıntı başladı :/ Acaba ne ola ki :))) ilki direk suyun gelmesi ile başlamıştı
Ani sezeryanda lavman yapılıyor ilaçla içi boşaltılıyor hastanin.Sezaryen olacaklara öyle diyorlar.. Ama sezaryen tarihinden önce doğumu başlayıp ani doğum yapanlarda ne oluyor acaba? Tolare edilebilir bir durum mu acaba?
Maden suyu susatmaz derler.. Onunla kapanış yapmaya çalışabilirsin..
Yarın içinde tüm doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun..
Selam anneler. Nasil gidiyor bebekli gunler. Bizimki gunduz hic uyumuyor surekli memede. Memede uyuyor yataga yatırınca açıyor gozlerini boyle nasil olacak hic bilmiyorum.
Kullandigimiz deterjan kiyafetlerin uzerindeki kaka lekelerini cikarmiyor onereceginiz leke cikarici varmi bebellere uygun?
Çok iyi anliyorum canim seni bende dogum yaptigimdan beri esimle kaldik basbasa hamilelikte ayni dun titreme tuttu beni bugunde dikis yerlerim sismis kizarmis. oglumu bi hafta kadar daha tutcaklarini solediler. süt getirme daha dediler kuzum iyi olmaya calisiyorum ama gun be gun zor dahada zorlasiyo beklemek sütüm kesildi kesilcek o kadar azaldikiSağ ol canım. Yine çok güzel şeyler yazmışsın. Bebek uyurken çoğunlukla ben de uyumaya çalışıyorum. Uyamadığım zamanlarda da enerjim o kadar az oluyor ki. Çok az oyun oynayabiliyorum. Sık sık kızıma seni seviyorum diyorum. Sarılıyorum . Bugün öfke patlaması yaşadım. Her şey birikmiş. Annem 3. gün eve geldiğimizde 2 saat kalıp çekti gitti. Sonra da 2 saat kalıp gidiyor. Her şey eşime ve bana kaldı. Çok şükür Allah acıdı da çabuk toparlandım. Eşim bugün mobilya sildi. Aynayı kağıt havluyla sildi. Annem utanmadan izliyor ve onunla silinir mi diye akıl veriyor. Kendimi zor tuttum. Damadı iş yapıyor ama o utanmıyor bile. Hamileyken de her şeyi eşime yıktılar. Annem babam bile olsa herkes hak ettiğini yaşasın diyorum. Bıktım artık bu tavırlardan. Bebeğimi yıkarken göbeğini ıslattım. Çok az da olsa kanadı. Orada da ağlamaya başladım. Çocuklarıma karşı çok hassasım. En küçük şeyde kendimi suçluyorum. Sen nasılsın? Hep aklımdasın.
Baby me leke çıkarıcı almıştım. Kaka için hiç denemedim ama bilemiyorum. Bir yerde kaka lekesi için akşamdan sütte beklettiklerini okumuştum. Bizim bebiş altı kirliyken kesinlikle uyumuyor. Hatta bazen emmiyor. Buna dikkat ettin mi? Belki kirli olduğundan uyumuyordur. Pişiği varsa da uyumayabilir. Bizde Sleepy sanırım pişik yaptı. Değiştireceğim. Kaç günlük oldunuz?
amin canim insallah duan icin cok sagol sende benim dualarimdasinCanım çok teşekkür ederim amin inşallah ....sende en kısa zamanda sağlicakla kavuşacaksınız yavruna dilerim
Canım güçlü anne maşallah sana hiç üzülme gelecek kuzucuk Allah'ın izni ile hemde öyle bir gelecek ki keşke kuvezdeyken uyusaydim diyeceksin inan duamdasin Allahım yardımcın olsun
Kendime gelecek olursam 4 yaş ve 2 yaş bebeğimle evde tek başına herşeye koşuyoruz eşimle canımız çıktı kimsemiz yok Allah yardım ediyorda hem yemek hem temizlik işini yapıyorum eşimde yardım ediyor ama hiç uyumuyoruz sürekli çocuklardan biri uyanık bir yandan da onların gönlünü ediyoruz velhasıl kelam çok duaya ihtiyacım var ne olur dua edin de bir an önce daha iyi olayım hepinizi öpüyorum güzel anneler.
bak neguzel iste ilerleme var 1 hafta sora sen gidersin sora bikacgunede cikarirlar en azindan sagligi iye gidiyo bunu dusenerek mutlu ol annesi. eminim yakin zmanda kavuscaksin meleyine. Rabbim tum bebeklerimizi annelerimiz korusun saglik versingittim gördüm yawrumu gün gün düzeliyo ama bi hafta daha bekler dediler canim aglayarak yine geldim ewe 35-40 cc süt veryoz dedi 65 e cikinca antibiyotigi kescez dedi sonra uygun oldugundada beni emzirmeye cagircaklarmis bende tum yawrularimiza dua ediyorum cNim kendi ewladima ederken hepsi iyi olsun hepsi ana kuzusu can parcasi hic birinin farki yok
aminn canimmmmm amin insallah bende kendimi hep ole diyerek ayakta tutuyom sagligi iyi bi problemi yok sadce biraz ayri kalcaz sonra hep yanimda olcak diyorum insallahbak neguzel iste ilerleme var 1 hafta sora sen gidersin sora bikacgunede cikarirlar en azindan sagligi iye gidiyo bunu dusenerek mutlu ol annesi. eminim yakin zmanda kavuscaksin meleyine. Rabbim tum bebeklerimizi annelerimiz korusun saglik versinsanada en kisa zmanda kavusmayi nasip etsin cnm benm
Rabnim guc kuvbet versin .Dogum icnde korkma Gercekten Rabbim yardim ediyor Pirt diye doguruyosun :)))
Aynen ben de Rüyamda doğurduğumu ve çok kolay olduğunu görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?