2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
AnneAslan canım benim güçlü anne. Rabbim yar ve yardımcin olsun.. bak ne güzel herşey iyiye giidyirmus çok şükür çok sevindim.. inanıyorum ki çok yakın zaman da Allahın izni ile buraya evimizdeyiz diye yazakcaksin. Gönlünü ferah tut.

Kızlar acaba suyum mu geliyor azar azar anlayamadım.. sanki tuvaletimi tutamamış da azıcık kaçırmış gibi arada akinti oluyor birden su gibi akıyor ama çok az.
Benimki bir anda boşalmıştı ama kimisinde sızma tarzında olabiliyormuş canım, doktorunu ara istersen sanırım onlar özel bi pedle anlayabiliyor idrar mi şu mu

Selamlar güzel anneler. herkesler iyidir inşallah. doğum yapacak annelere allah güç kuvvet versin Benim dün akşam sağ kasığımda bacağıma doğru ağrı oldu biraz da sağ böbrek hizama vurdu ama sabah kalktığımda geçmişti. herhalde gaz ağrısıydı. karnım da semsertti dedim sancı mı geliyor bu sefer diye ama ağrı sıklığı düzensizdi. Bekliyoruz bakalım çarşamba günü gidicem bir daha doktora.. aslında yarın gitmem gerek ama istediğim doktor yarın çalışmıyor...

Kızlar acaba suyum mu geliyor azar azar anlayamadım.. sanki tuvaletimi tutamamış da azıcık kaçırmış gibi arada akinti oluyor birden su gibi akıyor ama çok az.
Bende de aynısı var perşembeden beri Dr um normal dedi açıklıkta yoktu yarın musyne ye gidicem

Bende emzik vermeye calisiyorum biraz emiyor atiyor agzindan. Nasil uyutucam gunduz anlamadim.

Yok canim alti kirliyken hic sorun etmiyor bakiyorum degisiyorum hep. Kirli hic kalmiuor nerdeyse. Pişik te gorunurde yok hicbirsey. Memedeyken keyfi yerinde memeden cekince basliyor aglamaya. Sutumde az degil ama anlamadim ya. Bugun 16gunluk olduk. Ben dogdugundan beri molfix kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…