Sağ ol canım. Yine çok güzel şeyler yazmışsın. Bebek uyurken çoğunlukla ben de uyumaya çalışıyorum. Uyamadığım zamanlarda da enerjim o kadar az oluyor ki. Çok az oyun oynayabiliyorum. Sık sık kızıma seni seviyorum diyorum. Sarılıyorum . Bugün öfke patlaması yaşadım. Her şey birikmiş. Annem 3. gün eve geldiğimizde 2 saat kalıp çekti gitti. Sonra da 2 saat kalıp gidiyor. Her şey eşime ve bana kaldı. Çok şükür Allah acıdı da çabuk toparlandım. Eşim bugün mobilya sildi. Aynayı kağıt havluyla sildi. Annem utanmadan izliyor ve onunla silinir mi diye akıl veriyor. Kendimi zor tuttum. Damadı iş yapıyor ama o utanmıyor bile. Hamileyken de her şeyi eşime yıktılar. Annem babam bile olsa herkes hak ettiğini yaşasın diyorum. Bıktım artık bu tavırlardan. Bebeğimi yıkarken göbeğini ıslattım. Çok az da olsa kanadı. Orada da ağlamaya başladım. Çocuklarıma karşı çok hassasım. En küçük şeyde kendimi suçluyorum. Sen nasılsın? Hep aklımdasın.
Baby me leke çıkarıcı almıştım. Kaka için hiç denemedim ama bilemiyorum. Bir yerde kaka lekesi için akşamdan sütte beklettiklerini okumuştum. Bizim bebiş altı kirliyken kesinlikle uyumuyor. Hatta bazen emmiyor. Buna dikkat ettin mi? Belki kirli olduğundan uyumuyordur. Pişiği varsa da uyumayabilir. Bizde Sleepy sanırım pişik yaptı. Değiştireceğim. Kaç günlük oldunuz?