2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gözün aydın canım sona kaldım diyordun bak ne güzel gelmiş allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

insallah kardesim insallah artik gun ne gecer oldu ne kendimi oyaliycak bisi bulabilir oldum herkesin aramasini hic solemiyorum noldu cocuk nerde fotosunu atsana dogmadimi daha demeleri yordu aciklama yapmak duygusallik hat safada hayirlisi olsun allahim insallah tez zamanda kavuscaz kuzumla tum anneleride kuzularindan ayirmasin rabbim ewlerden sagliqi eksik etmesin huzuru eksik etmesin rabbim

Kizlar Allah'ın izniyle ben de yarın sabah 8:30'da kucagima alacagim kizimi. Dualarinizi esirgemeyin, saglikla kucagima alayim evladimi insallah. Cok heyecan var, korku var... insallah hersey yolunda gider.
Allah yardımcın olsun
Gecen hafta pazartesi aynı senin yerindeydi
M.
Bir hafta oldu bak geçti bile
Su an kanepede uzanmış Survivor izliyoruz eşimle:)) kızımda içerde beşiğinde uyuyor
Senin gibi heyecanlı ve korkulu idim.
Doğuma gideceğim gün akşama kadar eşimle son ev temizliğini yaptık gece taa saat 2 ye kadar uğraştık banyomuzi yaptık ve 2 de yattık son kontrollerle.
Sabah oldu tam uyuyamadım kızımla karnındayken son uykumdu.
Ben aç gidecektim hazırlandık
ciktik.
Hastane yoluna düştük
Hastanede saat 9:30 olmalıydık.
Yatısim yapildi
Odamıza çıktık bana ameliyat kıyafetlerini verdiler soyundum giyindim
Ablam yardım etti eşimle kızım dışarda bekledi.
Hazırım içimden hep dua okuyordum ve çok korkuyordum
Bayağı bekledik öğlen oldu ve beni çağırdılar.ameliyat için sandalye getirdiler
Oturdum kızım eşim ve hemşireler ben ameliyat haneye indik
İçeri gitme vakti geldi eşime ve kızıma sarıldım.agladim kendimi tutamadım.ve arkamı dönüp hemşireye gittim
Bir yerleri geçip ameliyat odasına girdim
Hiçbir yere bakmadım çok ürkütücü geliyor bana o ortamlar.
Sedyeye uzandım damar yolu açıldı
Doktorum geldi elini yıkayıp başlayacağız dedi
Bende elini tutup doktorun bebeğim size emanet dedim merak etme dedi
İki dk sonra doktor geldi anestezi uzmanı başlayalım mı hocam dedi
Ve uyumuşum narkozla beni yukarı çıkarmışlar bebeğimide eşim ve kızım ikimizde karşılamış
Kardesiyle kizimn karsilastiginda hepsini eşim çekmiş ben narkozun etkisinde uyuyor musum hala bu benim için o kadar iyi olduğu ben uyurken iğnenin vurmuşlar beni yatağıma almışlar serum bağlamışlar bitmiş biri birine geçilmiş kızımı göğsüme koymuşlar çık cuk emmis yarım saat.ben kendime gelmeye başladığında ağrı kesici etki ettiği için kendimi çok iyi hissettim Allah'a şükür diye elimi acmisim.bebegimi kucağıma aldım emzirmeye çalıştım yine kendimi ağrı kesicinin etkisiyle çok cockkkkk iyi hissettim ilk doğumundan daha kolay ve rahattır ilki zor olmuştu korktum buda DHA kötü olursa diye Allah'ıma bin şükür iyi geçti ve ayağa kalkma vaktim geldi kalktım yürüdüm eşimin yardımıyla WC ye gittim bisküvi ve meyve suyu içtim yedim.sonrasi gece nöbeti sabah oldu bebeğimizin alıp doktorumuzun izniyle çıktık evimize geldik su an tam bir haftalığına geçen hafta bugün ben tam bu saatte doğum yaptım 12:34 Allah tüm doğum yapanların yardımcısı olsun
Uffff biz daha bekliyoruz alamadılar bir türlü bekledikçe iyice stres olmaya başladım şimdi tansiyonum cikicak biran önce olsun bitsin istiyorum artık ..... bide öyle susadım ki anlatamam
Bende aynı bekledim 9:30 .da burda olun dediler saat 12 de aldılar ameliyata
Benim için iyi oldu heyecanın azaldi

Son düzenleme:
Merhaba kızlar dogum yapan anneler ömürlü olsun bebisleriniz bugün doğacak olanlarda sağ sağlim alırlar inşallah kontrole gittik 3600 g olmuşuz bas aşağıda 2. Dogum olacağı için dogum sancıları başladığında kanala inermiş bebek şancı da çıkmadı 12 gün kaldı bekliyorum artk sabırsızlanıyorum

Kızlar acaba suyum mu geliyor azar azar anlayamadım.. sanki tuvaletimi tutamamış da azıcık kaçırmış gibi arada akinti oluyor birden su gibi akıyor ama çok az.
Ne yaptın beybisi, devam etti mi??

Kizlar kanamam oldu hastaneye gidiyorum simdi dua edin lütfen hafif hafif sancilarim da geliyor
Ne yaptın canım, eve gönderdiler mi, doğumla uğraşıyorsun yoksa??

cok.sukur bende kavustum saat 10gibi sezeryan ile.bugun sezeryan olacaklar nasilsiniz ben karnima bastirmasalar.iyimde bu bastirmalar beni bitiriyo
Allah bağışlasın canım.. Rabbim şifa versin..

Bugün doğumu olan diğer arkadaşlar nasıllar acaba?

Herkese mutlu haftalar diliyorum, Bugün doğum yapacak olan arkadaşlara Rabbim kolaylık versin. Sancısı başlayan, suyu , kanaması olan arkadaşlara da rahat rahat atlatacaklari sancılar diliyorum . Ben bekliyorum hala sancı falan işte bişeyler Bu kız abisi gibi değil galiba biraz nazlı , Tam gününü doldurmadan yüzünü gostermeyecek herhalde

Merhaba kızlar
Kontrolden geldik beklemeye devam.nst de 100 e yakın 3 sancim çıktı ama doktor birşey yok dedi devamlı olmasi gerekiyormuş
Haftaya kontrole çağırdı muayene ederim açılma var mı diye bakarım duruma göre karar veririz dedi.haftaya günüm doluyor.ozaman kadar dogurmazsam tabikide

cok.sukur bende kavustum saat 10gibi sezeryan ile.bugun sezeryan olacaklar nasilsiniz ben karnima bastirmasalar.iyimde bu bastirmalar beni bitiriyo
Canım banada yaptılar ilk doğumda ebe tüm gücüyle bastırdi ama bu sefer ebe dediki sürekli karnına masaj yap onları beklemeden ben yaptım şükür üstüme bastirmadikar sende sürekli masaj yap bide bebek emdikce toparlanır dediler Allahım analı babalı büyütsün inşallah.

Kızlar bebekleriniz nasıl sizler nasılsınız.sarilik durumları nasıl bebeklerinizin.biz bugün topuk kanı verdik sağlık ocağına.naail ağladı yavrum içim parçalandı.
Bide yüzünde biraz sarılık var dedi bugün doktora gidin dedi yarın zaten kontrolünü var yarın randevu aldık.
Gövdesine bile inmedi kadın panik yaptı bide sürekli emziriyorum çiş ve kakada yapıyor ben anlamıyorum ebemi abartiyor BENMİ bilmiyorum bişey bizi panikletti

Sezeryan olan arkadaşlar iz kalmasın diye jel kullanıyormusunjz? Bana dr dermatix jel verdi 3 ay kullanıcam bir de korse kullnıyor musunuz sıcakta çok terletiyor çok tkamıyorum ama takınca da çok rahat hissediyorum

Sezeryan olan arkadaşlar iz kalmasın diye jel kullanıyormusunjz? Bana dr dermatix jel verdi 3 ay kullanıcam bir de korse kullnıyor musunuz sıcakta çok terletiyor çok tkamıyorum ama takınca da çok rahat hissediyorum
Canim ben dermatix i burun ameliyat yaramda kullandim 3 tup bitirdim iz kalmadi .Ancak ameliyattan bir ay sonra kullanmaya basladim .Taze dikis yaralarina kullanilmiyor .Sen ne zaman basladin ?

Kizlar selam.sizlere bi sorum olucak.oglumun sunny baby mini cool besiginin icine annemlernpamuk yatak yapmislardi.halbuki icinde kendi pedi wardi ama ince geldi bize.pamuk yatakta gocuyor cocugun kafasi asagida ayaklari yukarida gibi sanki.rahat degil bence.icine dunger kestirsem olurmu?yada napmaliyim sizce ?ufak olculerde yatak satiliyormu bilginiz warmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…