- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.941
Evet nişanın gelmiş doktorunu ara hemen
Gözün aydın canım sona kaldım diyordun bak ne güzel gelmiş allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Ben tam bayram günü bayram namazi zamanı şeker gibi bi minnoş dünyaya getirmek için hastaneye kostum:))
Kızlar geceden beri sancim wardi altımi tirmaliyordu sancilandim felan çok hareketliydi hiç durmuyordu kasilirken biri demişti çok hareket edince doğuyor diye neyse 4e kadar cektim ysttim 5.30da geri esimi kaldirdim 6ya doğru gitti eşimi namaza gönderdim yattım 6da kesem tik tik dedi duydum çıt çıt etti salladı beni patladı kesem birden akmaya başladı ne çok suyum warmis akti aktı eşime yazdım hemen geldi giyindik taksite binip gittik aldılar hemen yukarı çıktım soyundum baktı direk dedi 7cm açılma var . Birini dogurtturdu o arada ben sanci çektim geldi gitti bsktilar 8 oldu acilma. Çok ikindim başta nasıl olduğunu anlayamamıştım tarif ettiler ikindim ikindim sonra diğerinin işi bitince beni aldılar şansıma 3 4 tane doktor geldi girdi doğuma baktılar elleriyle çekip çekip sürdürdüler çok ikindim en son aşağıyı kestiler bebişin kalp atışı yavasliyordu karnıma bastılar 3.basışta ikinmamla çikti. Elhamdülillah iyi simdilik çok dikisim oldu doğumdan çok dikiş sürdü çok agrım yok fazla karnımı felan temizlediler bebiş iyi bende iyiyim emdirmeye çalışıyor um doğum çok farklı bise beni çok tebrik ettiler sancimi evde cekip 7cm açılması olan nadir kişilerdensin helal olsun walla dediler 2. 3. Cocugu olanlar direk geliyo sen beklemişsin cabucak oldu diye tebrik ettiler .
8 30 da yatmadın mo sen hastaneye niye bu kadar bekletiyorlar ya aç susuz bu sıcaktaUffff biz daha bekliyoruz alamadılar bir türlü bekledikçe iyice stres olmaya başladım şimdi tansiyonum cikicak biran önce olsun bitsin istiyorum artık ..... bide öyle susadım ki anlatamam
insallah kardesim insallah artik gun ne gecer oldu ne kendimi oyaliycak bisi bulabilir oldum herkesin aramasini hic solemiyorum noldu cocuk nerde fotosunu atsana dogmadimi daha demeleri yordu aciklama yapmak duygusallik hat safada hayirlisi olsun allahim insallah tez zamanda kavuscaz kuzumla tum anneleride kuzularindan ayirmasin rabbim ewlerden sagliqi eksik etmesin huzuru eksik etmesin rabbimAnneAslan canım benim güçlü anne. Rabbim yar ve yardımcin olsun.. bak ne güzel herşey iyiye giidyirmus çok şükür çok sevindim.. inanıyorum ki çok yakın zaman da Allahın izni ile buraya evimizdeyiz diye yazakcaksin. Gönlünü ferah tut.
Allah yardımcın olsunKizlar Allah'ın izniyle ben de yarın sabah 8:30'da kucagima alacagim kizimi. Dualarinizi esirgemeyin, saglikla kucagima alayim evladimi insallah. Cok heyecan var, korku var... insallah hersey yolunda gider.
Bende aynı bekledim 9:30 .da burda olun dediler saat 12 de aldılar ameliyataUffff biz daha bekliyoruz alamadılar bir türlü bekledikçe iyice stres olmaya başladım şimdi tansiyonum cikicak biran önce olsun bitsin istiyorum artık ..... bide öyle susadım ki anlatamam
Kraftın almıştım ben 3 aenedir hala kullanıyoruz ama kameralı alabilrsen bence kameralı al ben şimdi kameralı bakıyorumKızlar merhabalar
Bebek telsizi almayı düşünmüyordum şimdi almaya karar verdim.kullanan tavsiye edebilecek olan var mi
Ben de kameralı düşünüyorum arqstirma içindeyimKraftın almıştım ben 3 aenedir hala kullanıyoruz ama kameralı alabilrsen bence kameralı al ben şimdi kameralı bakıyorum
Ne yaptın beybisi, devam etti mi??Kızlar acaba suyum mu geliyor azar azar anlayamadım.. sanki tuvaletimi tutamamış da azıcık kaçırmış gibi arada akinti oluyor birden su gibi akıyor ama çok az.
Ne yaptın canım, eve gönderdiler mi, doğumla uğraşıyorsun yoksa??Kizlar kanamam oldu hastaneye gidiyorum simdi dua edin lütfen hafif hafif sancilarim da geliyor
Allah bağışlasın canım.. Rabbim şifa versin..cok.sukur bende kavustum saat 10gibi sezeryan ile.bugun sezeryan olacaklar nasilsiniz ben karnima bastirmasalar.iyimde bu bastirmalar beni bitiriyo
Canım banada yaptılar ilk doğumda ebe tüm gücüyle bastırdi ama bu sefer ebe dediki sürekli karnına masaj yap onları beklemeden ben yaptım şükür üstüme bastirmadikar sende sürekli masaj yap bide bebek emdikce toparlanır dediler Allahım analı babalı büyütsün inşallah.cok.sukur bende kavustum saat 10gibi sezeryan ile.bugun sezeryan olacaklar nasilsiniz ben karnima bastirmasalar.iyimde bu bastirmalar beni bitiriyo
Canim ben dermatix i burun ameliyat yaramda kullandim 3 tup bitirdim iz kalmadi .Ancak ameliyattan bir ay sonra kullanmaya basladim .Taze dikis yaralarina kullanilmiyor .Sen ne zaman basladin ?Sezeryan olan arkadaşlar iz kalmasın diye jel kullanıyormusunjz? Bana dr dermatix jel verdi 3 ay kullanıcam bir de korse kullnıyor musunuz sıcakta çok terletiyor çok tkamıyorum ama takınca da çok rahat hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?