- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.961
Bana madecassol krem yazmışSezeryan olan arkadaşlar iz kalmasın diye jel kullanıyormusunjz? Bana dr dermatix jel verdi 3 ay kullanıcam bir de korse kullnıyor musunuz sıcakta çok terletiyor çok tkamıyorum ama takınca da çok rahat hissediyorum
Küçük yataklar satılıyor onlardan alabilirsin .Kizlar selam.sizlere bi sorum olucak.oglumun sunny baby mini cool besiginin icine annemlernpamuk yatak yapmislardi.halbuki icinde kendi pedi wardi ama ince geldi bize.pamuk yatakta gocuyor cocugun kafasi asagida ayaklari yukarida gibi sanki.rahat degil bence.icine dunger kestirsem olurmu?yada napmaliyim sizce ?ufak olculerde yatak satiliyormu bilginiz warmi?
Kızlar doğumhane de üzerimizde ameliyat önlüğü mü oluyor? Bazı doktorlar sitelerinde paylaşım yapıyorlar da, kadınların üzerinde hep gecelik var..
Canım bizde bugün sağlık ocağına götürdük sarılık var dediler acilden giriş aldık sonuç 15 dk çıkıyor gerçekten sarılığı varmış akşam tekrar çağırdı Dr ihmale gelmez bir sabah bir akşam kontrol edilecekmis düşene kadar beyne zarar vermesin diye gerekli görülürse fitoterabi verilir ihmal etmeyin kontrolü bekleme bence geçmiş olsun Allahım analı babalı büyütsün inşallah tüm kuzulari.Kızlar bebekleriniz nasıl sizler nasılsınız.sarilik durumları nasıl bebeklerinizin.biz bugün topuk kanı verdik sağlık ocağına.naail ağladı yavrum içim parçalandı.
Bide yüzünde biraz sarılık var dedi bugün doktora gidin dedi yarın zaten kontrolünü var yarın randevu aldık.
Gövdesine bile inmedi kadın panik yaptı bide sürekli emziriyorum çiş ve kakada yapıyor ben anlamıyorum ebemi abartiyor BENMİ bilmiyorum bişey bizi panikletti
Bende kıyafetlileri görünce şaşırdım baya.. Hayalimde önlük ile beklemek var..Devlet hastanesinde üstüne ne giydiysen onla doğurtuyorlar. benden basma etek istemişlerdi mesela muayene kolay olsun diye. Özelleri bilmiyorum.
Maalesef aileler böyle. İş o kadar yüzsüzlüğe vardı ki annem doğru dürüst gelmediği gibi eşimin yarın onları köye götürmesini istedi. Bu kadarına da pes! Gelip yardım etmiyorsun, bir de keyif için gezmeye götürtüyorsun. Sinirden deliriyorum artık. Süt götürmesen de mutlaka sağ canım. Sütün azalmaz. Sen bebeğin emiyormuş gibi 3 saatte bir sağ, sık sık yıkan, göğüslerine masaj yap. Dut kurusu, incir, kayısı doğrayıp komposto yap. Hem süte hem bağırsaklara iyi gelir. İyice dinlen ve lütfen uyu. Kendini yoruyorsun. İşleri bir süreliğine ertele. En azından iki gün dinlen ki güç topla.Çok iyi anliyorum canim seni bende dogum yaptigimdan beri esimle kaldik basbasa hamilelikte ayni dun titreme tuttu beni bugunde dikis yerlerim sismis kizarmis. oglumu bi hafta kadar daha tutcaklarini solediler. süt getirme daha dediler kuzum iyi olmaya calisiyorum ama gun be gun zor dahada zorlasiyo beklemek sütüm kesildi kesilcek o kadar azaldikiama bebegim gelince belki cogalicak diye kendimi teselli ediyorum tum dualarimda sizi de ekliyorum hep ailemizden cogu kisiden daha fazla aniyoruz burda birbirimizi sagol canim
benim arkadaş 40+6 da yaptı doğumu :) İnşallah gelsin bugün yarın . Senin de ikinci bebek dimi canım ? Kız mı erkek miydi ?yav bizim yarın 40+3 olacak ne zaman gelecek bu çocuk
Bir kürtaj, bir opu, iki transfer tecrübesiyle ameliyat önlüğü giydirilir yine diye düşünüyorum:) doğum kısmını tecrübe etmek için sabırsızlıktan zamanı geçiremeyenlerKızlar doğumhane de üzerimizde ameliyat önlüğü mü oluyor? Bazı doktorlar sitelerinde paylaşım yapıyorlar da, kadınların üzerinde hep gecelik var..
Aslında kağıda yazdığı notta 3 ay yazılı bu 3 ay sonra olabilir doktoruma sorayım öyle kullanayımCanim ben dermatix i burun ameliyat yaramda kullandim 3 tup bitirdim iz kalmadi .Ancak ameliyattan bir ay sonra kullanmaya basladim .Taze dikis yaralarina kullanilmiyor .Sen ne zaman basladin ?
bizde ilk kontrolde 13.9 cihazla olculdu.4 gun sonra kanda 14 yine 4 gun sonra cihazla 13.6 cikti.kilo alimi vardi doktor endiselenecek bisey yok yukselmesini beklemeyiz dedi.bol bol emip cis kaka yoluyla atacak .Bizim 4.gün 13.5 6.gün 15.5 çıktı yükselmiş yani doktor yatırmaya gerek yok dedi korkuyorum çok yükselirse diye emziriyorum kaka da yapıyor. Eşim çoğu bebek sarılık oluyor artık goturmeyelim deldiler her tarafını diyor bilmiyorum tekrar edelim mi yoksa emzirmeye ve geçmesini mi bekleyelim
Iyi olur canim .Ama ise yarayacagina eminim guvenle kullanabilirsin.Aslında kağıda yazdığı notta 3 ay yazılı bu 3 ay sonra olabilir doktoruma sorayım öyle kullanayım
bugun uyudum bebegi gormeden geldigimizde inan 5 dakka bile degil araba sarsti diye oda oglumunda karni tok tv izlesin dedim tembihledim bide ben gelcem karnim agridi dedim lafimi dinler cinar 4 bucuk yasinda bi uzandim az bi icim huzursuz ses geldi kulagima bi baktim agzina bisiler aliyo cinar o ne bakim dedim benim ilaclar avcunda yattigim yerden nasil firladiysam dikisim icten parcalandi sandim oldugum yere yigildim esimi aradim ayagi kalkamadim geldi kusturdu falan allahtan kan ilaci ama ben mahfoldum dikisler yeni kesi gibi ayaga kalkamiyorum bitmis hissediyorum kendimi ama yine diyorum allahim benim elime kimseyi dusurmesin daha bu gunlerimde esimden baskasi olmadi perisanligimi bi ben bi allah bilirMaalesef aileler böyle. İş o kadar yüzsüzlüğe vardı ki annem doğru dürüst gelmediği gibi eşimin yarın onları köye götürmesini istedi. Bu kadarına da pes! Gelip yardım etmiyorsun, bir de keyif için gezmeye götürtüyorsun. Sinirden deliriyorum artık. Süt götürmesen de mutlaka sağ canım. Sütün azalmaz. Sen bebeğin emiyormuş gibi 3 saatte bir sağ, sık sık yıkan, göğüslerine masaj yap. Dut kurusu, incir, kayısı doğrayıp komposto yap. Hem süte hem bağırsaklara iyi gelir. İyice dinlen ve lütfen uyu. Kendini yoruyorsun. İşleri bir süreliğine ertele. En azından iki gün dinlen ki güç topla.
korse ben de takim yoksa ayaga kalkamiycam canim sen nasil bi korse kullanyosun cok fena dikislerim aciyoSezeryan olan arkadaşlar iz kalmasın diye jel kullanıyormusunjz? Bana dr dermatix jel verdi 3 ay kullanıcam bir de korse kullnıyor musunuz sıcakta çok terletiyor çok tkamıyorum ama takınca da çok rahat hissediyorum
Tam gujunde gelecek yani minnos ne güzel canım.benim de sancılarım çıktı nst de ama doktor doğum sancisi değil dedi hem de 100yakindi haftaya tekrar çağırdı.bence beklemeyecek ama anlamadım gitti.hayirli doğumlar dilerim sana tatlimKızlar doktora gittim sancılarım çıktı açıklık 1.5 santimmis ister kal ister eve git dedi. Bende eve geldim yarın saat 9da yatış dedi ama beklemeyebilir o saati dedi. Benim de sancılarım çok düzensiz gibi bi geliyor çok uzun sürüyor bir geliyor kısa sürüyor . 5 dakika da 1 e düşünce gideceğim . Şimdilik eğil kalk hareketler yapıyorum. Son hazırlıkları yaptım herşeyimiz hazır koyduk kapıya. Çok heyecanlıyım bir o kadar da sancılı. Rabbim kolaylıkla atlattirsin inşallah. Dualarinizi eksik etmeyin.
Aynen canım, bende bir kürtaj oldum ve önlük giydim maalesef.. Başka bir ruh haline giriyor insan.. Hoş o gün gözümüz görür mü bilemiyorum :)Bir kürtaj, bir opu, iki transfer tecrübesiyle ameliyat önlüğü giydirilir yine diye düşünüyorum:) doğum kısmını tecrübe etmek için sabırsızlıktan zamanı geçiremeyenler
Ay bu değerler hep kanla mı ölçülüyor? Yazık yavrulara ya.. Rabbim şifa versin tüm yavrularımıza.. Bebek için de hayata mı gidiyorsunuz canım?bizde ilk kontrolde 13.9 cihazla olculdu.4 gun sonra kanda 14 yine 4 gun sonra cihazla 13.6 cikti.kilo alimi vardi doktor endiselenecek bisey yok yukselmesini beklemeyiz dedi.bol bol emip cis kaka yoluyla atacak .
Eve gelmekle iyi yapmışsın canım.. İnşallah kendi sancın olur da yarın suni filan almana gerek kalmaz.. Çok rahat atlatırsın inşallah.. Valla tebrik ediyorum, tam gününde gelecek seninki.. Doktor kilosu ile doğum kilosu uyumlu olacak mı bakalım.. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz .Kızlar doktora gittim sancılarım çıktı açıklık 1.5 santimmis ister kal ister eve git dedi. Bende eve geldim yarın saat 9da yatış dedi ama beklemeyebilir o saati dedi. Benim de sancılarım çok düzensiz gibi bi geliyor çok uzun sürüyor bir geliyor kısa sürüyor . 5 dakika da 1 e düşünce gideceğim . Şimdilik eğil kalk hareketler yapıyorum. Son hazırlıkları yaptım herşeyimiz hazır koyduk kapıya. Çok heyecanlıyım bir o kadar da sancılı. Rabbim kolaylıkla atlattirsin inşallah. Dualarinizi eksik etmeyin.
bizim bugun 9 .gunumuz.Kızlar bebekleriniz nasıl sizler nasılsınız.sarilik durumları nasıl bebeklerinizin.biz bugün topuk kanı verdik sağlık ocağına.naail ağladı yavrum içim parçalandı.
Bide yüzünde biraz sarılık var dedi bugün doktora gidin dedi yarın zaten kontrolünü var yarın randevu aldık.
Gövdesine bile inmedi kadın panik yaptı bide sürekli emziriyorum çiş ve kakada yapıyor ben anlamıyorum ebemi abartiyor BENMİ bilmiyorum bişey bizi panikletti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?