2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ilk kontrol dogum paketine dahil oldugu icin hayat a gittim cocuk doktoru ali tunc bakmisti dogdugunda otomatik gene ona atiyor sarilik olcumu icin hayatta degisik bi cihaz var ciltten bakiyorlar b3nce super otesi bi icat olmus.netten arastirdim tubitak yapmis.cok sevindim.cok fazla bebek olcum yaptiriyor canlari yanmasin yeni dogan in damar yolunu bulmak buyuk mesele canlari cok yaniyor.
olcum yaptiklarinda cok sevindim.ikinci kontrole bayramda cagirdi onu kullanan hemsire olmadigi icin kandan baktilar acilde.
doktor ilgili fena degil telefonla arayin bilgilenditrin d3di bayramda.tek aramamda cvp verdi yonlendirdi.
hastane cok uzak bundan sonraki kontrolleri icin bidaha gidermiyim bilmiyorum
esim otoparkiyla sorun yasadi pek gitmek istemiyor.
arastirmadayim nereye gotursem diye.diger cocuklarimi cekirge doruk levent usluya goturuyordum ama orasida cok kalabalik oldu.
sen nasilsin hayatta mi doguracaksin son kararin nedir

Ya cok heyecanli .Allah bir avazda kurtarsin insallah .Abese Suresi 20.ayeti bol bol okumaya çalışın.

Benim kızım mi bugun tartti kilo almış 200 Gr birde gunluk çiş ve kakası bayağı iyi
Eğer ebenin dediği çıkarsa bende bişey bilmiyorum.bakalim yarın doktorumuz ne diyecek hayirlisi

Ay çok heyecanlandım. Ne güzel kendi sancınlaaa. Darısı biz bekleyenlere başına :)))

AnneAslan çok geçmiş olsun. Allah korumuş. İnsan o an nasıl koşacağını şaşırır. Ben de ilaç yutmasından öok korkarım. Eşim bazen alçak bir yere bırakır, bağırıp çağırırım ona. Şimdi nasıl oğlun? Hastaneye gittiniz mi?

Küçük yataklar satılıyor onlardan alabilirsin .
Ama o beşiği çok kullanamayacak ki
Büyür içinden kalanlar artık onun için n alma değmez bence

Sunger kestirdim bugun besige gore cnm.daha duzgun suanda uyuyor oglusum.icime biraz daha sindi diyebilirim.bu arada senunde gozunaydin evladina kavusmussun anali babali saglikla buyusun

iki kere kusturduk esim acile goturdu sukur bisey yok canim cok sagol. bende yüksege koydum sen sandalye koy cik al olacak ya beni mahfetti sinirlerim alt üst sinir krizi gecirdim resmen korkudan

A
Sunger kestirdim bugun besige gore cnm.daha duzgun suanda uyuyor oglusum.icime biraz daha sindi diyebilirim.bu arada senunde gozunaydin evladina kavusmussun anali babali saglikla buyusun
Amin sağol canım
Bende doğum yapalı bir hafta oldu geçen hafta pazartesi yaptım.
BEBEGİMİZLE uğraşıyoruz.
Emzir uyut yatır alışma cabasindayiz
Çok şükür iyi gidiyor.biraz sarılığı var atlatirsak rahatlayacagiz.
Senin bebeğin nasıl
Alıştınizmi yeni yasaminiza

iki kere kusturduk esim acile goturdu sukur bisey yok canim cok sagol. bende yüksege koydum sen sandalye koy cik al olacak ya beni mahfetti sinirlerim alt üst sinir krizi gecirdim resmen korkudan
Canım senin sinirlerin iyice yıprandı biraz sakinleş.kendini yıpratma çocuklarının sana ihtiyacı var.esinle birbirinize sarılıp herşeyin üstesinden gelirsiniz.bebegind çıkar ailecek evde gülücükler atarsanız merak etme bugünleride hatırlamasın insalhh

Aa süper bilgiler.. O cihaza çok sevindim.. Yoksa her seferinde kan, dayanılacak birşey değil.. Rabbim bebeğine ve tüm bebeklere şifa versin inşallah..
Evet hayat hastanesi baya uzak kalıyor sana.. Valla eski doktorum daha güleryüzlü idi.. Naile hanım, ciddi baya.. Belki de son anda geldim, başta gelsem biraz daha ısınırdık.. Ama normal doğum dediği için ona gideceğim.. Dayanabilirsem çarşamba günü randevum var bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…