- 18 Ekim 2013
- 472
- 310
- 123
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.981
ilk kontrol dogum paketine dahil oldugu icin hayat a gittim cocuk doktoru ali tunc bakmisti dogdugunda otomatik gene ona atiyor sarilik olcumu icin hayatta degisik bi cihaz var ciltten bakiyorlar b3nce super otesi bi icat olmus.netten arastirdim tubitak yapmis.cok sevindim.cok fazla bebek olcum yaptiriyor canlari yanmasin yeni dogan in damar yolunu bulmak buyuk mesele canlari cok yaniyor.Aynen canım, bende bir kürtaj oldum ve önlük giydim maalesef.. Başka bir ruh haline giriyor insan.. Hoş o gün gözümüz görür mü bilemiyorum :)
Ay bu değerler hep kanla mı ölçülüyor? Yazık yavrulara ya.. Rabbim şifa versin tüm yavrularımıza.. Bebek için de hayata mı gidiyorsunuz canım?
Eve gelmekle iyi yapmışsın canım.. İnşallah kendi sancın olur da yarın suni filan almana gerek kalmaz.. Çok rahat atlatırsın inşallah.. Valla tebrik ediyorum, tam gününde gelecek seninki.. Doktor kilosu ile doğum kilosu uyumlu olacak mı bakalım.. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz .
Inşallah canım orası öyle Rabbim. Kimseye dayanamayacağı acıyı yaşatmaz . Beklemedeyiz bakalım salı günü doktor hanım ne diyecek..
Hayirli olsun canim. Benim hiç bastırmadılar neden acaba ?cok.sukur bende kavustum saat 10gibi sezeryan ile.bugun sezeryan olacaklar nasilsiniz ben karnima bastirmasalar.iyimde bu bastirmalar beni bitiriyo
Ben bekliyorum canım yanlız değilsinHâlâ doğumu bekleyen var mı benim gibi?yoksa hepsi doğurdu bi tek ben mi kaldım ))
Ya cok heyecanli .Allah bir avazda kurtarsin insallah .Abese Suresi 20.ayeti bol bol okumaya çalışın.Kızlar doktora gittim sancılarım çıktı açıklık 1.5 santimmis ister kal ister eve git dedi. Bende eve geldim yarın saat 9da yatış dedi ama beklemeyebilir o saati dedi. Benim de sancılarım çok düzensiz gibi bi geliyor çok uzun sürüyor bir geliyor kısa sürüyor . 5 dakika da 1 e düşünce gideceğim . Şimdilik eğil kalk hareketler yapıyorum. Son hazırlıkları yaptım herşeyimiz hazır koyduk kapıya. Çok heyecanlıyım bir o kadar da sancılı. Rabbim kolaylıkla atlattirsin inşallah. Dualarinizi eksik etmeyin.
Benim kızım mi bugun tartti kilo almış 200 Gr birde gunluk çiş ve kakası bayağı iyibizim bugun 9 .gunumuz.
bebegim benim degil babasinin kanini tasiyor sfir ve a grubu kanlarda oluyor bu sarilik turu ilk kizimdan deneyimliyim .dogumdan hemen sonra dogumkartinda kan grubunu gorunce heh dedim tamam buda sarilik olacak.nitekim de oyle oldu.
4.gun 13.6 olculdu.hastan3de degisik bi cihazla olctuler.cok sevindim cocugum delinmedi.4 gun sonra tekrar bakildi 14 cikti degeri o zaman kanla bakildi.cihaz kalibrasyona gitmis.
4 gun sonra tekrar cihazla bakildi 13.6 olmus.kilo alimuda oldugu icin daha fazla yukselmesini beklemiyoruz dedi.bir ay sonraya randevu verdi.bol bol em3cegiz.
internette iki cay kasigi sekerli su vwrenleride duyiyorum ama bilemedim.
Evet canım ikinci .İlki kız bu da nasipse erkek olacak :)benim arkadaş 40+6 da yaptı doğumu :) İnşallah gelsin bugün yarın . Senin de ikinci bebek dimi canım ? Kız mı erkek miydi ?
Ay çok heyecanlandım. Ne güzel kendi sancınlaaa. Darısı biz bekleyenlere başına :)))Kızlar doktora gittim sancılarım çıktı açıklık 1.5 santimmis ister kal ister eve git dedi. Bende eve geldim yarın saat 9da yatış dedi ama beklemeyebilir o saati dedi. Benim de sancılarım çok düzensiz gibi bi geliyor çok uzun sürüyor bir geliyor kısa sürüyor . 5 dakika da 1 e düşünce gideceğim . Şimdilik eğil kalk hareketler yapıyorum. Son hazırlıkları yaptım herşeyimiz hazır koyduk kapıya. Çok heyecanlıyım bir o kadar da sancılı. Rabbim kolaylıkla atlattirsin inşallah. Dualarinizi eksik etmeyin.
Bende buradayım 40+3Hâlâ doğumu bekleyen var mı benim gibi?yoksa hepsi doğurdu bi tek ben mi kaldım ))
Göğsün altından belime kadar bi korse benimki tüm karın cevremi belimi kavrıyorkorse ben de takim yoksa ayaga kalkamiycam canim sen nasil bi korse kullanyosun cok fena dikislerim aciyo
Küçük yataklar satılıyor onlardan alabilirsin .
Ama o beşiği çok kullanamayacak ki
Büyür içinden kalanlar artık onun için n alma değmez bence
tamam canjmmGöğsün altından belime kadar bi korse benimki tüm karın cevremi belimi kavrıyor
iki kere kusturduk esim acile goturdu sukur bisey yok canim cok sagol. bende yüksege koydum sen sandalye koy cik al olacak ya beni mahfetti sinirlerim alt üst sinir krizi gecirdim resmen korkudanAnneAslan çok geçmiş olsun. Allah korumuş. İnsan o an nasıl koşacağını şaşırır. Ben de ilaç yutmasından öok korkarım. Eşim bazen alçak bir yere bırakır, bağırıp çağırırım ona. Şimdi nasıl oğlun? Hastaneye gittiniz mi?
Amin sağol canımSunger kestirdim bugun besige gore cnm.daha duzgun suanda uyuyor oglusum.icime biraz daha sindi diyebilirim.bu arada senunde gozunaydin evladina kavusmussun anali babali saglikla buyusun
Canım senin sinirlerin iyice yıprandı biraz sakinleş.kendini yıpratma çocuklarının sana ihtiyacı var.esinle birbirinize sarılıp herşeyin üstesinden gelirsiniz.bebegind çıkar ailecek evde gülücükler atarsanız merak etme bugünleride hatırlamasın insalhhiki kere kusturduk esim acile goturdu sukur bisey yok canim cok sagol. bende yüksege koydum sen sandalye koy cik al olacak ya beni mahfetti sinirlerim alt üst sinir krizi gecirdim resmen korkudan
Bende merak ediyorum şekerci kızıSlm kizlarSekercikiz dan haber alan var mi?
Aa süper bilgiler.. O cihaza çok sevindim.. Yoksa her seferinde kan, dayanılacak birşey değil.. Rabbim bebeğine ve tüm bebeklere şifa versin inşallah..ilk kontrol dogum paketine dahil oldugu icin hayat a gittim cocuk doktoru ali tunc bakmisti dogdugunda otomatik gene ona atiyor sarilik olcumu icin hayatta degisik bi cihaz var ciltten bakiyorlar b3nce super otesi bi icat olmus.netten arastirdim tubitak yapmis.cok sevindim.cok fazla bebek olcum yaptiriyor canlari yanmasin yeni dogan in damar yolunu bulmak buyuk mesele canlari cok yaniyor.
olcum yaptiklarinda cok sevindim.ikinci kontrole bayramda cagirdi onu kullanan hemsire olmadigi icin kandan baktilar acilde.
doktor ilgili fena degil telefonla arayin bilgilenditrin d3di bayramda.tek aramamda cvp verdi yonlendirdi.
hastane cok uzak bundan sonraki kontrolleri icin bidaha gidermiyim bilmiyorum
esim otoparkiyla sorun yasadi pek gitmek istemiyor.
arastirmadayim nereye gotursem diye.diger cocuklarimi cekirge doruk levent usluya goturuyordum ama orasida cok kalabalik oldu.
sen nasilsin hayatta mi doguracaksin son kararin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?