2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sezeryan olan arkadaşlar iz kalmasın diye jel kullanıyormusunjz? Bana dr dermatix jel verdi 3 ay kullanıcam bir de korse kullnıyor musunuz sıcakta çok terletiyor çok tkamıyorum ama takınca da çok rahat hissediyorum
Jeli günde kaç defa kullanacaksın canım bana üç hafta sonra yazabilirim jeli dedi .korse takıyorum ben terletmeyen kumaşı var

Sezeryan olmak istemiyorum. İnşallah kendi sancımla doğururum.

Benim dün nst de sancılarım çıktı hatta böyle biraz ağrı hissediyordum ama belimde değil vajinama doğru ve karnımda kasılmalar vardı.doktor dogum sancisi degil 1hafta daha bekleyelim zaten gunun dolacak muayene ederiz neden dogmuyor aciklik var mi bakariz dedi zaten kanala girmemis.bende yatmadan duş falan aldım kesin artar sabahı edemem diyordum ama uyumuşum.bugun birşey yok kendimi daha iyi hissediyorum.

Canım ya Allah yardımcın olsun bebis gelince sütün gelsin şakır şakır inşallah
insallah canim benim insallah yawrum 11 gundur sabim kokumdan sicagimdan nefesimden uzak yatiyo hastanede ewimize gelince sütüm gelirde bol bol insallah bu gunleri saglikli sihatli mus mutlu atlariz. rabbim bana dua ettiginiz icin hepinizden razi olsun. hepiniz bana kiz kardes oldunuz derdimi dinleyen duacim oldunuz. rabbim hepinizin ewinden SAGLİK HUZUR MUTLULUK BEREKETİ EKSİK ETMESİN. YAWRULARİNİZLA EŞLERİNİZLE SEWDİKLERİNİZLE ACISIZ DERTSİZ GÜNLER ÖMÜRLER NASİP ETSİN

Anneler, bebisleriniz emiyor mu? Sütunüz ne zaman gelmeye basladi? Dünden beri bebisi emzirmeye calisiyorum ama tam bir iskence.. kızım emmeye cok hevesli fakat benim gogus ucum yok, süt gelmiyor gogus ucu aldim silikon, onunla veriyorum aliyor memeyi. Fakat sütüm gelmiyor. Incecik 1 damla sivi geliyor sıkınca. 2 gundur az da olsa mama veriyolar hastanede cunku ac kalinca agliyor cok uzuluyorum. Var mi tavsiyeleriniz?

öylr bi kilo alcakki annesi bıdık bıdık olcak tosbacık gibi yuwarlancak sen hiç merak etme kilolu olmasinin zayif olmasinin degil saglikli olmasinin onemi war bak benim kuzum 3.400 dogdu simdi kuwezde 11 gun oldu 2.800 kalmis kilosu ilac werildiqinden saglikli olsunda sen yedigine ictigine iyi bak proteinli beslen cewiz bagdem kuru inci hurma bol su hoşaf sütlaç yap yap ye çorbanıda aynı sekil firsat buldukcada stresten uzak dur kuzun kucaginda op kokla saril bak nasil iki uc aylik olunca tosbik oluyo yumuk yumuk.

Canım ben hastane tipi pompayla sağdım goguslerimi 3 gün gelmemişti hastanede pompayla sağınca damarlar açıldı heralde gelmeye başladı. Tabi sağarken şişeye 1 damla bile dolmadı boş boş sağdım. Eve gelince akmaya başladı

azmet canim stres yapiyosun ondan oluyo kuzunu emzir bebek emdikce gelcek acilcak süt kanallari bide ilk bebeginse sezeryansan iki gun icinde geliyo uzum hosafini suyunu bol aliyomusun peki allahim yardimcin olsun bol bol fiskirarak gelsin sütlerin insallah yawruna bol sütünü kana kana emzirmeyi nasip etsin rabbim yara olacak acıycak ama asla wazgecme lutfen. pompayla da sag ama Blackbluee1 kuzumun dedigi gibi elektirikli hastane pompasi war ayarina bak ama en yuksek ayarda bi anda cektirme lop diye cekiyo yara yapma hemen dusuk ayarda basla mutlaka gelcek

Bende 38+4 te spinal sezeryanla kizimi kucahima aldim darisi bekleyenlerin basina su an emme sorunu var uyumaktan emmiyor uyandiriyoruz tam cekemiyor
gözün aydin canm allahim anali babali saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin. insallah sütün cok cok gelir bebeginde hemen kavrar insallah uyutmamaya elinizden geldiqince emzirmeye calisin. uykuya megilli olmasi normal uyutma sariligi yukselmesin annesi

Aynı bizim de ABO UYUşmazlığı var kızım A pozitif olmuş oyuzden sarılık oldu

Amin canım az kaldı üzülme her şey geçecek

Bizi baya bekletecek bu minişler belli canım hayırlısıyla alalım inşlah kucağımıza

Bizim de kontrolümuz vardı.isitmw testi iyi çıktı çok sukur kilo alımı var Azda olsa ama sarılıkta var dedi doktor kızımın kan grubundan A Rh negatif benimki A Rh pozitif. Kan testi istedi verdik kuzucuk çok ağladı.bqkalim hayırlısıyla yarın çıkacak sonuc insalhh düşüktür.doktor bundan sonra yükselmesini beklemiyoruz dedi.bakalim hayırlısıyla su sarılık illetini atlatalim

Geç gelebilir canım takma kafana.. Pozitif düşün.. Humananın çayını denedin mi?

Allahima sukur kizlar yawrumu gormeye gittim herseyi cikarilmis kuzum uyuyo acikinca uyanyomus cok uysal bi bebek miz miz degil dediler 4 gunu war dolmasi gereken antibiyotik icin onu atlatinca kavuscam yawruma insallah emzirmeye cagircaklar bu sewinci yasatan rabbime sukurler olsun sariydi teni isik weryolarmis oda cok az kalmis sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…