- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.061
Jeli günde kaç defa kullanacaksın canım bana üç hafta sonra yazabilirim jeli dedi .korse takıyorum ben terletmeyen kumaşı varSezeryan olan arkadaşlar iz kalmasın diye jel kullanıyormusunjz? Bana dr dermatix jel verdi 3 ay kullanıcam bir de korse kullnıyor musunuz sıcakta çok terletiyor çok tkamıyorum ama takınca da çok rahat hissediyorum
Sezeryan olmak istemiyorum. İnşallah kendi sancımla doğururum.Canım 0-6 ay yazıyor damaklı damaksız ayrımı yok sanırım ortodontik emzik.
Ben canım 39+5e kadar açılmam yoktu sancı nisan vs hiçbiri yoktu. O gün sabahtan akşama kadar adet olacakmışım gibi belim ağrıdı gece acile gittim 3 cm açıklık..
ertesi güne doğum yaptım
Çok saol canim evet 18 haziran
Benim dün nst de sancılarım çıktı hatta böyle biraz ağrı hissediyordum ama belimde değil vajinama doğru ve karnımda kasılmalar vardı.doktor dogum sancisi degil 1hafta daha bekleyelim zaten gunun dolacak muayene ederiz neden dogmuyor aciklik var mi bakariz dedi zaten kanala girmemis.bende yatmadan duş falan aldım kesin artar sabahı edemem diyordum ama uyumuşum.bugun birşey yok kendimi daha iyi hissediyorum.Ben nst girdim ama sancıyı göstermiyormuş sadece kalp atışına bakmışlar ztn üniversite hastanesine gidiyorum orda gerekmedikçe sezeryana almıyorlar önceden tarih vermiyorlar sabaha karşı adet sancısı çektim bi sevindim kalktım evde dolandım ama sonra gene kesildi hergün sıcak duş alıyorum gögüs uçlarımı uyarıyorum ama yok sancı falan bebeğim de baya üstte hareket ediyor hiç inmiş gibi değil A101 e pilates topu gelecekmiş bide onu alıp üstünde tepineyim bari hahahaiyice manyadım karnım daha da çatlıycak diye korkuyorum
insallah canim benim insallah yawrum 11 gundur sabim kokumdan sicagimdan nefesimden uzak yatiyo hastanede ewimize gelince sütüm gelirde bol bol insallah bu gunleri saglikli sihatli mus mutlu atlariz. rabbim bana dua ettiginiz icin hepinizden razi olsun. hepiniz bana kiz kardes oldunuz derdimi dinleyen duacim oldunuz. rabbim hepinizin ewinden SAGLİK HUZUR MUTLULUK BEREKETİ EKSİK ETMESİN. YAWRULARİNİZLA EŞLERİNİZLE SEWDİKLERİNİZLE ACISIZ DERTSİZ GÜNLER ÖMÜRLER NASİP ETSİNCanım ya Allah yardımcın olsun bebis gelince sütün gelsin şakır şakır inşallah
öylr bi kilo alcakki annesi bıdık bıdık olcak tosbacık gibi yuwarlancak sen hiç merak etme kilolu olmasinin zayif olmasinin degil saglikli olmasinin onemi war bak benim kuzum 3.400 dogdu simdi kuwezde 11 gun oldu 2.800 kalmis kilosu ilac werildiqinden saglikli olsunda sen yedigine ictigine iyi bak proteinli beslen cewiz bagdem kuru inci hurma bol su hoşaf sütlaç yap yap ye çorbanıda aynı sekil firsat buldukcada stresten uzak dur kuzun kucaginda op kokla saril bak nasil iki uc aylik olunca tosbik oluyo yumuk yumuk.Çok şükür sürekli emzirdim 15.5ten 9dusmuş doktor artık kontrole gerek yok geçer dedi . Bizimki 2780 doğdu çok küçük hiç sorma o kadar acıyorum ki ona hastanede biri erken doğum mu dedi moralimi çok bozdu onunki tombikti çünkü . Inşallah sütüm yarar bebeğime
Anneler, bebisleriniz emiyor mu? Sütunüz ne zaman gelmeye basladi? Dünden beri bebisi emzirmeye calisiyorum ama tam bir iskence.. kızım emmeye cok hevesli fakat benim gogus ucum yok, süt gelmiyorgogus ucu aldim silikon, onunla veriyorum aliyor memeyi. Fakat sütüm gelmiyor. Incecik 1 damla sivi geliyor sıkınca. 2 gundur az da olsa mama veriyolar hastanede cunku ac kalinca agliyor cok uzuluyorum. Var mi tavsiyeleriniz?
azmet canim stres yapiyosun ondan oluyo kuzunu emzir bebek emdikce gelcek acilcak süt kanallari bide ilk bebeginse sezeryansan iki gun icinde geliyo uzum hosafini suyunu bol aliyomusun peki allahim yardimcin olsun bol bol fiskirarak gelsin sütlerin insallah yawruna bol sütünü kana kana emzirmeyi nasip etsin rabbim yara olacak acıycak ama asla wazgecme lutfen. pompayla da sag amaAnneler, bebisleriniz emiyor mu? Sütunüz ne zaman gelmeye basladi? Dünden beri bebisi emzirmeye calisiyorum ama tam bir iskence.. kızım emmeye cok hevesli fakat benim gogus ucum yok, süt gelmiyorgogus ucu aldim silikon, onunla veriyorum aliyor memeyi. Fakat sütüm gelmiyor. Incecik 1 damla sivi geliyor sıkınca. 2 gundur az da olsa mama veriyolar hastanede cunku ac kalinca agliyor cok uzuluyorum. Var mi tavsiyeleriniz?
gözün aydin canm allahim anali babali saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin. insallah sütün cok cok gelir bebeginde hemen kavrar insallah uyutmamaya elinizden geldiqince emzirmeye calisin. uykuya megilli olmasi normal uyutma sariligi yukselmesin annesiBende 38+4 te spinal sezeryanla kizimi kucahima aldim darisi bekleyenlerin basina su an emme sorunu var uyumaktan emmiyor uyandiriyoruz tam cekemiyor
Aynı bizim de ABO UYUşmazlığı var kızım A pozitif olmuş oyuzden sarılık oldubizim bugun 9 .gunumuz.
bebegim benim degil babasinin kanini tasiyor sfir ve a grubu kanlarda oluyor bu sarilik turu ilk kizimdan deneyimliyim .dogumdan hemen sonra dogumkartinda kan grubunu gorunce heh dedim tamam buda sarilik olacak.nitekim de oyle oldu.
4.gun 13.6 olculdu.hastan3de degisik bi cihazla olctuler.cok sevindim cocugum delinmedi.4 gun sonra tekrar bakildi 14 cikti degeri o zaman kanla bakildi.cihaz kalibrasyona gitmis.
4 gun sonra tekrar cihazla bakildi 13.6 olmus.kilo alimuda oldugu icin daha fazla yukselmesini beklemiyoruz dedi.bir ay sonraya randevu verdi.bol bol em3cegiz.
internette iki cay kasigi sekerli su vwrenleride duyiyorum ama bilemedim.
Amin canım az kaldı üzülme her şey geçecekinsallah canim benim insallah yawrum 11 gundur sabim kokumdan sicagimdan nefesimden uzak yatiyo hastanede ewimize gelince sütüm gelirde bol bol insallah bu gunleri saglikli sihatli mus mutlu atlariz. rabbim bana dua ettiginiz icin hepinizden razi olsun. hepiniz bana kiz kardes oldunuz derdimi dinleyen duacim oldunuz. rabbim hepinizin ewinden SAGLİK HUZUR MUTLULUK BEREKETİ EKSİK ETMESİN. YAWRULARİNİZLA EŞLERİNİZLE SEWDİKLERİNİZLE ACISIZ DERTSİZ GÜNLER ÖMÜRLER NASİP ETSİN
Bizi baya bekletecek bu minişler belli canım hayırlısıyla alalım inşlah kucağımızaBenim dün nst de sancılarım çıktı hatta böyle biraz ağrı hissediyordum ama belimde değil vajinama doğru ve karnımda kasılmalar vardı.doktor dogum sancisi degil 1hafta daha bekleyelim zaten gunun dolacak muayene ederiz neden dogmuyor aciklik var mi bakariz dedi zaten kanala girmemis.bende yatmadan duş falan aldım kesin artar sabahı edemem diyordum ama uyumuşum.bugun birşey yok kendimi daha iyi hissediyorum.
İnşallah canım sağ salim alalım kucagimiza bekledik daha da bekleriz napalimBizi baya bekletecek bu minişler belli canım hayırlısıyla alalım inşlah kucağımıza
Geç gelebilir canım takma kafana.. Pozitif düşün.. Humananın çayını denedin mi?Anneler, bebisleriniz emiyor mu? Sütunüz ne zaman gelmeye basladi? Dünden beri bebisi emzirmeye calisiyorum ama tam bir iskence.. kızım emmeye cok hevesli fakat benim gogus ucum yok, süt gelmiyorgogus ucu aldim silikon, onunla veriyorum aliyor memeyi. Fakat sütüm gelmiyor. Incecik 1 damla sivi geliyor sıkınca. 2 gundur az da olsa mama veriyolar hastanede cunku ac kalinca agliyor cok uzuluyorum. Var mi tavsiyeleriniz?
Merhaba, nasıl bir korse kullanıyorsunuz? Kademeli olanlardan mı? Markası nedir?Jeli günde kaç defa kullanacaksın canım bana üç hafta sonra yazabilirim jeli dedi .korse takıyorum ben terletmeyen kumaşı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?