2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Atmiyorm cnm kim kiziyosa kusuyosa kussun umrumda degil.Bebegim hala korkuyo agliyo ruyasinda Ne zaman gecicekki cok uzuluyorm bu haline korkuyorm da Sn bnim bebegimdede olmuatu demistn canm nasil gecti Yardim edermisn?
ben her an yasin dinlettim canim kundak yaptim bide elleri bosta olunca korkuyo dendi bende kundak yapmistim anne karninda hissetsin diye elimden geldigi kadar banyo suyunu bile duayla besmeleyle döktüm yikadim basina kuran koydum azala azala gecti emzirirkende hep felak nas fatiha ihlas ayetel kursi okudum canim allahim korusun yawrunu walla suan icim nasil uzuldu yawruna elimden biside gelmiyo duadan baska

Bende öyle giydiriyorum, Bursa’da yaşıyoruz hava yağmurlu günlerdir ve öyle gidecek gibi görünüyor. Sıcaktan uyuyamıyor diye düşünmeye başlamıştım.
Bugün Gün boyunca 20 şer dakika uyudu sürekli emiyor ben de ona uyum sağlamaya çalışıyorum diğer günlerde daha fazla uyuyordu sıcaktan uyumuyor diye düşünmüştüm ama emme isteği ile eli ağzına gidiyor koynuma alıyorum ağız hep açık meme arıyor. Doktoruna gittiğimiz gün bahsettim o günlerde 2-3 saat kadar uyulmadığı olmuştu normal dedi yorumlamadı

Canım minik bebekler daha çabuk toparlanir boşver milleti sen önemli sağlıklı olmasi elhamdülillah bu ne zorluklarla dogurduk onları hiç takma kafana sağlıkla büyüsün kuzucuk

fnd_50 canım senin doğumdan önce bel ağrıların oluyodu yürüyemiyodun doğumdan sonra gectimi ağrıların benimkide çok fena artık yürüyemiyorum doğumdan sonra kalmasindan korkuyorum
Bel agrisi degil canim inanılmaz bacak ve kasik kemik agrim oluyodu dogumdan sonra kalMadi gecti

Prolac diye bir damla var doktor demişti bana çok iyi geldi

Blackbluee1 emziğin resmini atrmısın rica etsem. İnternette hep arkadan çekilmiş resmi var niye anlamadım. Bende emzik arayışındayım. Ben chicco aldım kabul etmiyo. Dr farklı model al dene dedi.

Kendimin iki ve etrafimda bir cok kisinin cocugu oldu komsularimin eltimin gorumcemin kendi baba tarafi akrabalarimin kimsenin kuzusuna ne kiyip kirki cikana kadar bakabildim ole icten nede dokundum ki hasta olmasin rahatsiz olmasin icten sewerim nazar deger belki diye foto isi hele basli basina beni dellendirir aticam o baskasina baskasina ortalikta bi doncek yorumlancak incelencek olan kime olcak el kadar sabiye kimin totisi duycak pardon kimsenin olan o anneyle ewlada oluyo iste. hic kıyılası bir sey degillerki yuzunu opmedim elini optum diyenler bi turlu kilosunu begendiremediklerimiz agladiginda ac ac bu demeleri kim kuserse kussun kim kizarsa kizsin rabbim onlari bize bagisladi ne zorluklarla koruyup kollamak bizim gorewimiz hepimiz onlar icin yasiyoruz herseyimizden fedakarlik ediyoruz rabbim acilarini gostermesin.

İlk çocukta 432 değil 200 diye biliyorum ben ikincide 400 üçüncüde 600
Süt parası da 142 TL sanırım
Ben başvurdum kimliğini de çıkarttık 25 temmuzdan sonra ödenecek.kagit verdiler.
Bide çalışan bayanlar
Doğum ödeneğini ne zaman alacağız doğum raporunu işverene verdim
Sskdada gözüküyor temmuzda ödenir mi acaba

Hayırlı olsun canım ben de o bastırmayı kötü hissetmiştim ilk gün dikiş ağrısı fena oluyor ama bol yürüyüş yapmaya çalış 2. Gün daha iyi olursun inş

Bu emzik olayını nsl çözecepim ya ilk oğlum da almamıştı bu da almıyor emzik yerine konulmak istemiyorum bütün gün böyle koltuğa yapışıp meme vermek heleki bu sıcakta işkence resmen napıcam nsl alışıtırıcam kızlar başaranlar bi akıl verin bana

Kızlar 19 haziran gece saat 02.30 da oğlumu kucağıma aldım.. Normal doğum ile.. zoru bir süreçti çok şükür atlattık. Bugün öğlende hastaneden çıktık . Çok şükür ikimizde saglikliyiz yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz :) yakın zaman da doğum hikayemi yazarım inşallah..

Bu arada emziriyorum ama çok canım acıyor zeytinyağı lansinoh ve tahin üstünde ki yağı sürüyorum ama faydasını hemen göremeyeceğim sanırım . Emzirmek çok zor, bebeğinde sürekli emmek istiyor yavrum . Başka çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi ? Rabbim hepimizin evlatlarına saglik versin. Kavuşmayı bekleyen hamisleredr kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Canım benim de hic ucum yoktu ayni senin gibi cok zorlandim nerdeyse 1 hafta ugrastim. Sut de hemen gelmemisti. Doktorum bir damla verdi onu kullandim sut gelmesi icin
Ve ne olursa olsun emzirmeye devam et. Benimkinin de ucu yok ilk zaman siringanin ucu ile cekip ucunu cikardik o sekil agzina verdik deneye deneye emdikce ucu cikti ve emzirdikce sut gelmeye basladi suan hala ahim sahim sutum yok ama buna sukur. Mamayi azalttim

Gözün aydın canım bugün aklıma geldin dedim doğurdu kesin yazmadığını göre :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kızımda hatırlamıyorum nasıl emzirmeye başladığımı vallahi. Çok acı olmamıştı sanırım. Kanallar açıldığından acıyor olabilir umarım zamanla geçer. Tekrar gözünüz aydın darısı başımıza

O kadar doğum yapan olmuş ki maşallah benim sorum arkalarda kalmış .

Benim sorum ikinci sezeryani olan annelere

1. Sezeryan yerini aynı yerden mi kesiyorlar?

2. Acaba ilkinden daha mı zor oluyor toparlamak?

2016 da ilk spinal sezeryani oldum çabuk toparlanmıştım. Ama bunda şimdiden sezaryen yerim oturup klkerken acıyor gb. Çok kilo almamama rağmen.

Cevaplarsanız sevinirim.

Kızlar yarın sabah 8 30 da hasteneye yatışım yapılıyor bize de dua edin ikinci sezeryanım ama Allah’ın izniyle ilk defa bebeğimi kucağıma alacağım sağlıkla kavuştursun rabbim, ilk kızımı kaybetmiştim biliyorsunuz o yüzden biraz daha fazla stres endişe var bi o kadarda heyecan dualarınızı eksik etmeyin

fpamuk lolita555 beniim Bizim emzik kızlar. Yine philipsin soothie emzik var onu da çok tutuyormuş küçük bebekler.

Canım benim eşim başvurmuş ama 300 tl yatacak sanırım.. süt parası nasıl oluyor o çalışan anneler için sanırım.. değil mi ?

Canım benim inşalalh sağ salim alırsın kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…