- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.101
ben her an yasin dinlettim canim kundak yaptim bide elleri bosta olunca korkuyo dendi bende kundak yapmistim anne karninda hissetsin diye elimden geldigi kadar banyo suyunu bile duayla besmeleyle döktüm yikadim basina kuran koydum azala azala gecti emzirirkende hep felak nas fatiha ihlas ayetel kursi okudum canim allahim korusun yawrunu walla suan icim nasil uzuldu yawruna elimden biside gelmiyo duadan baskaAtmiyorm cnm kim kiziyosa kusuyosa kussun umrumda degil.Bebegim hala korkuyo agliyo ruyasinda Ne zaman gecicekki cok uzuluyorm bu haline korkuyorm daSn bnim bebegimdede olmuatu demistn canm nasil gecti Yardim edermisn?
Bende öyle giydiriyorum, Bursa’da yaşıyoruz hava yağmurlu günlerdir ve öyle gidecek gibi görünüyor. Sıcaktan uyuyamıyor diye düşünmeye başlamıştım.Biz 1 Haziran doğumluyuzda uzun kollu
badi altına atlet. Alt kısmına da patikli alt giydiriyorum. Kayserideyiz bura daha ısınmadı çok. Haftaya ısınıyor sanırım o yüzden kısa kollu bırakmıyorum.
Seninle aynı gün olan @zeytin0919
Canım minik bebekler daha çabuk toparlanir boşver milleti sen önemli sağlıklı olmasi elhamdülillah bu ne zorluklarla dogurduk onları hiç takma kafana sağlıkla büyüsün kuzucukÇok şükür sürekli emzirdim 15.5ten 9dusmuş doktor artık kontrole gerek yok geçer dedi . Bizimki 2780 doğdu çok küçük hiç sorma o kadar acıyorum ki ona hastanede biri erken doğum mu dedi moralimi çok bozdu onunki tombikti çünkü . Inşallah sütüm yarar bebeğime
Bel agrisi degil canim inanılmaz bacak ve kasik kemik agrim oluyodu dogumdan sonra kalMadi gectifnd_50 canım senin doğumdan önce bel ağrıların oluyodu yürüyemiyodun doğumdan sonra gectimi ağrıların benimkide çok fena artık yürüyemiyorum doğumdan sonra kalmasindan korkuyorum
Prolac diye bir damla var doktor demişti bana çok iyi geldiAnneler, bebisleriniz emiyor mu? Sütunüz ne zaman gelmeye basladi? Dünden beri bebisi emzirmeye calisiyorum ama tam bir iskence.. kızım emmeye cok hevesli fakat benim gogus ucum yok, süt gelmiyorgogus ucu aldim silikon, onunla veriyorum aliyor memeyi. Fakat sütüm gelmiyor. Incecik 1 damla sivi geliyor sıkınca. 2 gundur az da olsa mama veriyolar hastanede cunku ac kalinca agliyor cok uzuluyorum. Var mi tavsiyeleriniz?
Sanah akşam 3 ay yazmış ama ordaki 3 ay 3 ay sonra mı yoksa 3 ay boyunca mı onu bilemedim doktora soracağımJeli günde kaç defa kullanacaksın canım bana üç hafta sonra yazabilirim jeli dedi .korse takıyorum ben terletmeyen kumaşı var
İlk çocukta 432 değil 200 diye biliyorum ben ikincide 400 üçüncüde 600Kızlar bu arada doğum parası ve süt parası işlemlerinizi başlattınız mı? Bunları hatırlatalım birbirimize.. İlk çocuğu olanlar için 432 tl ediyor.. 2. Ve 3. Çocuğu olanlar için daha fazla tabi..
Hayırlı olsun canım ben de o bastırmayı kötü hissetmiştim ilk gün dikiş ağrısı fena oluyor ama bol yürüyüş yapmaya çalış 2. Gün daha iyi olursun inşEvett kizlar bu sabah kizimizi sag salim aldik kucagimiza. Gercekten tarifsiz duygular. Spinal biraz sıkıntili gecti cunku cok mide bulantisi yasadim devamli ögurdum. Birde bebegi alirlarken gogsumun altina cok siddetli bastirdirlar en son nefes alamiyorum dedigimi hatirliyorum.. bir de kizlar benim dikis agrilarim cok fazla. Yuruyemeyecek derecede agrim var inliyorum yurumeye calisirken. Sadece dikisimin sol tarafinda tuz basilmis gibi bi yanma yasiyorum o da kabir azabi gibi uzeri kapali o yuzden de sebebini anlayamiyorum, icerde acilan bi dikis falan olabilir mi acaba? Bir de sezeryandan sonra karnimin icinde bebek bi tarafa topanir gibi hareket oluyr sag tarafta. Rahim kasilmasi falan mi bu normal mi?
Canım benim de hic ucum yoktu ayni senin gibi cok zorlandim nerdeyse 1 hafta ugrastim. Sut de hemen gelmemisti. Doktorum bir damla verdi onu kullandim sut gelmesi icinAnneler, bebisleriniz emiyor mu? Sütunüz ne zaman gelmeye basladi? Dünden beri bebisi emzirmeye calisiyorum ama tam bir iskence.. kızım emmeye cok hevesli fakat benim gogus ucum yok, süt gelmiyorgogus ucu aldim silikon, onunla veriyorum aliyor memeyi. Fakat sütüm gelmiyor. Incecik 1 damla sivi geliyor sıkınca. 2 gundur az da olsa mama veriyolar hastanede cunku ac kalinca agliyor cok uzuluyorum. Var mi tavsiyeleriniz?
Gözün aydın canım bugün aklıma geldin dedim doğurdu kesin yazmadığını göre :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kızlar 19 haziran gece saat 02.30 da oğlumu kucağıma aldım.. Normal doğum ile.. zoru bir süreçti çok şükür atlattık. Bugün öğlende hastaneden çıktık . Çok şükür ikimizde saglikliyiz yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz :) yakın zaman da doğum hikayemi yazarım inşallah..
Bu arada emziriyorum ama çok canım acıyorzeytinyağı lansinoh ve tahin üstünde ki yağı sürüyorum ama faydasını hemen göremeyeceğim sanırım . Emzirmek çok zor, bebeğinde sürekli emmek istiyor yavrum . Başka çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi ? Rabbim hepimizin evlatlarına saglik versin. Kavuşmayı bekleyen hamisleredr kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Canım benim eşim başvurmuş ama 300 tl yatacak sanırım.. süt parası nasıl oluyor o çalışan anneler için sanırım.. değil mi ?Kızlar bu arada doğum parası ve süt parası işlemlerinizi başlattınız mı? Bunları hatırlatalım birbirimize.. İlk çocuğu olanlar için 432 tl ediyor.. 2. Ve 3. Çocuğu olanlar için daha fazla tabi..
Canım benim inşalalh sağ salim alırsın kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar yarın sabah 8 30 da hasteneye yatışım yapılıyor bize de dua edin ikinci sezeryanım ama Allah’ın izniyle ilk defa bebeğimi kucağıma alacağım sağlıkla kavuştursun rabbim, ilk kızımı kaybetmiştim biliyorsunuz o yüzden biraz daha fazla stres endişe var bi o kadarda heyecan dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?