- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.021
Allah beterinden şaklasın canım bu kadarla olsun bitsin inşallahkuzucuk gelsin allahin izniyle saglikli sihatli ewe insallah canim hersey yoluna gircem rabbimden baska destekcim yok esim ne bayram bildi ne izin 7 gun izinliydi dondu git gel arabayla hastanede gelenle gidenle derken çöktü iyce bende böle derken allahimin bi imtihani canim yasiycakmisiz demekki diyip icimi sogutuyorum napim demi
Evett kizlar bu sabah kizimizi sag salim aldik kucagimiza. Gercekten tarifsiz duygular. Spinal biraz sıkıntili gecti cunku cok mide bulantisi yasadim devamli ögurdum. Birde bebegi alirlarken gogsumun altina cok siddetli bastirdirlar en son nefes alamiyorum dedigimi hatirliyorum.. bir de kizlar benim dikis agrilarim cok fazla. Yuruyemeyecek derecede agrim var inliyorum yurumeye calisirken. Sadece dikisimin sol tarafinda tuz basilmis gibi bi yanma yasiyorum o da kabir azabi gibi uzeri kapali o yuzden de sebebini anlayamiyorum, icerde acilan bi dikis falan olabilir mi acaba? Bir de sezeryandan sonra karnimin icinde bebek bi tarafa topanir gibi hareket oluyr sag tarafta. Rahim kasilmasi falan mi bu normal mi?Canım merak ediyoruz seni sağ Salim kavuşmuşsunuzdur umarım
Evet yaşadıklarının hepsi normal. Ben ilk gün ayağa kalkamadım o dikiş yerinin acisindan gözlerim karardı. İkinci gün yurudum eşimden tutunarak kambur ve aşırı yavaş bir şekilde. Üçüncü gün kendim yürümeye başladım. Bugün 4 kendim doğrulabiliyorum yataktan. Sana da serum taktilarsa onun içinde rahim toparlayıci var o kasılma yapıyor. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün insallahEvett kizlar bu sabah kizimizi sag salim aldik kucagimiza. Gercekten tarifsiz duygular. Spinal biraz sıkıntili gecti cunku cok mide bulantisi yasadim devamli ögurdum. Birde bebegi alirlarken gogsumun altina cok siddetli bastirdirlar en son nefes alamiyorum dedigimi hatirliyorum.. bir de kizlar benim dikis agrilarim cok fazla. Yuruyemeyecek derecede agrim var inliyorum yurumeye calisirken. Sadece dikisimin sol tarafinda tuz basilmis gibi bi yanma yasiyorum o da kabir azabi gibi uzeri kapali o yuzden de sebebini anlayamiyorum, icerde acilan bi dikis falan olabilir mi acaba? Bir de sezeryandan sonra karnimin icinde bebek bi tarafa topanir gibi hareket oluyr sag tarafta. Rahim kasilmasi falan mi bu normal mi?
O önlüğü giyeceğiz yani.. Cidden bende ebe baksın istemem ama mecbur ebe bakacak galiba.. Hele gece gidersek kaçışımız yok.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..Canım normal doğumda belli bi açıklığa kadar kendi elbisemle bekledim doktor geldiğinde esofmanimi çıkarıyordum bakıyordu. Zaten çok sık bakmıyor o zaman. Sonra bi geldip baktığında artık sana önlük giydirecegiz dedi. Önlük getirdiler onu giydim. Sancı süresince üstümde önlük vardı ve sürekli muayene ettiler. Sürekli muayene ediyorlar diye başta kızmaya başladım. Ama sonra dan doktor gelsin de muayene etsin diyordumdoğum yaptığım hastaneden çok memnun kaldım. Açıklığıma hep bizzat doktor baktı suyumu doktor açtı. Sürekli gelip kontrol etti. Her süreçte yanımdaydı ebeler bişey yapmadı çünkü gerçekten bazılarının eli ağır oluyor doktorumun ki hafifti. Ebeler gençti sadece izlediler nasıl yapıyor falan diye
Amin canım.. Allah yardımcınız olsun..Yarin sabah ben de doguma giriyorum Rabbim herkese kolaylik versin iyi geceler
Aa sende erken kavuşmuşsın canım.. Gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah.. 4.-5. Gün sağlık ocağında topuk kanı alınıyor zannımca, o kadarlık olduysanız oradaki ebede diyebilir sarılık var mı yok mu diye.. İkinci bir doktora gidebilirsiniz.. Tabi ben yaşamadım bunları, bilen arkadaşlar net yazarlar.. İlla ölçülüyor mu, göz ile fark edildikten sonra mı ölçülüyor diye..Herkese merhaba ben de doğum yaptım çok şükür oğlum zayıf biraz 37+2 de doğdu ama sağlığı yerinde. Sarılık değeri nasıl ölçülüyor? Bugün ilk kontrolü vardı doktor gözüyle bakıp yok dedi ama bana sanki var gibi geliyor
Allah bağışlasın canım, gözünüz aydın.. Gelmeye niyeti yoktu zaten, 24 saat bekletmiş resmen :)Kızlar merhaba ben bugun dogum yaptım epiduralli normal doğum. Biraz zorlu bi surec oldu suniye başladık acılma olmadı 17 sinde saat 15 de yattık bugün 14:10 da doğduk çok şükür darısı bekleyenlerin başına olsun. Şu an hastanedeyim ayrıntılı olarak sonra yazarım. .
Gözünüz aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. Bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah..Evett kizlar bu sabah kizimizi sag salim aldik kucagimiza. Gercekten tarifsiz duygular. Spinal biraz sıkıntili gecti cunku cok mide bulantisi yasadim devamli ögurdum. Birde bebegi alirlarken gogsumun altina cok siddetli bastirdirlar en son nefes alamiyorum dedigimi hatirliyorum.. bir de kizlar benim dikis agrilarim cok fazla. Yuruyemeyecek derecede agrim var inliyorum yurumeye calisirken. Sadece dikisimin sol tarafinda tuz basilmis gibi bi yanma yasiyorum o da kabir azabi gibi uzeri kapali o yuzden de sebebini anlayamiyorum, icerde acilan bi dikis falan olabilir mi acaba? Bir de sezeryandan sonra karnimin icinde bebek bi tarafa topanir gibi hareket oluyr sag tarafta. Rahim kasilmasi falan mi bu normal mi?
Herkes doğum yaptıkça bizde istiyoruz.. Benimde normal tarihi 23 haziran.. Senin 30 haziranmış.. İçerde kalabildikleri kadar kalsınlar canım.. Vakitli, sağlıkla doğusundan inşallah.. Soranlara temmuzun başında doğum de.. Ben haziranın sonu diyorum aramasınlar diye.. Hoş annem ısrarla Haziran 20 si gibi diyor, aradıkça arıyorlar.. Her gün rüyasında gören biri çıkıyor.. Bunda öğrendim .bundan sonra bir ay sonrasını söyleyeceğim :)Kızlar doğuramayan 3 5 kişi kaldık heralde ya en zoru da herkesin arayıp daha doğmadı mı demesi herkes beni bekliyor sanki
amin canim benim amin allah senden de razi olsunAllah beterinden şaklasın canım bu kadarla olsun bitsin inşallah
Aynen çok az kaldık herhalde .biz gununu bekliyoruz.doktor beklemende sakınca yok okadar bekledin devam dedi.nst de 2-3sancim çıktı.gece sıklaşir sandım ama sabahı etmisimKızlar doğuramayan 3 5 kişi kaldık heralde ya en zoru da herkesin arayıp daha doğmadı mı demesi herkes beni bekliyor sanki
Ben de bekliyorum daha, doguramadin mi diyenlere yok diyorum ben fil yavrusu bekliyorum daha çok yolumuz varKızlar doğuramayan 3 5 kişi kaldık heralde ya en zoru da herkesin arayıp daha doğmadı mı demesi herkes beni bekliyor sanki
Fil yavrusu çok iyiymis canim.gun geçmiyor ki daha dogurmadin mi diye soran olmasın.sanki dogursam duymayacaklarBen de bekliyorum daha, doguramadin mi diyenlere yok diyorum ben fil yavrusu bekliyorum daha çok yolumuz varfillerin Dogum süresi uzun ya :)) Hiç cevap verme kuzum, Doğum tarihini ileri bir zamana şöyle, Yoksa baş edilmiyor insanlarla. Bide moral bozuyorlar
Karnı burnunda görüp yinede geçip karşına doğurmadın mı diyen versiyonlarıda mevcut, geçen birine doğurdum bak yerine yenisini bile koydum dedim bön bön baktızaten gerim gerim geriliyorum yetmezmis gibi bunlarla ugraşıyoruz. Bir de çok mübarek insanmışım farkında değilim heralde o rüya senin bu rüya benim geziyorum bu ara
Benim bebe de Sanki yukarı çıktı geneYine sancı yok2gün sonra çağırdı bir daha 3.500 olmuş kilosu. Doğuramıcam galiba yemek yedikten sonra soluna yat iki saatte en az 10 hareket say daha azsa hemen acile gel dedi 40 hafta üstü riskli dedi
Babam hep olacakla öleceğin önüne geçilmez der. Keşke yanında birileri olsa da dinlenebilsen. Eşim yanımda olmasa ben de mahvolurdum. Annenler ve kız kardeşlerin uzakta mı canım?iki kere kusturduk esim acile goturdu sukur bisey yok canim cok sagol. bende yüksege koydum sen sandalye koy cik al olacak ya beni mahfetti sinirlerim alt üst sinir krizi gecirdim resmen korkudan
annem basi bos biri babamla ayrilar wede daha 6 senelik ewliyim bi kez kapima gelip bi derdimde yanimda olmamistir canim kiz kardesim yok zaten ama yanarim yanarimda safligima yanarim. eltime gorumceme amca kizima hamileliklerinde dogumlarinda nisan dugun cocuklarinin dogum gunlerinde deli gibi döndügüme yanarim hic birinin bi iyiliqini gormedim demekki rabbim bak gor neyin ne olduqunu diyede bunlari gosterdi allahim herseyin hayirlisini bilirBabam hep olacakla öleceğin önüne geçilmez der. Keşke yanında birileri olsa da dinlenebilsen. Eşim yanımda olmasa ben de mahvolurdum. Annenler ve kız kardeşlerin uzakta mı canım?
Benim bebe de Sanki yukarı çıktı genehareketleri yukarı da hissetmeye başladım ve boğaz yanmalarim geri geldi iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?