2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah beterinden şaklasın canım bu kadarla olsun bitsin inşallah

Kızlar merhaba ben bugun dogum yaptım epiduralli normal doğum. Biraz zorlu bi surec oldu suniye başladık acılma olmadı 17 sinde saat 15 de yattık bugün 14:10 da doğduk çok şükür darısı bekleyenlerin başına olsun. Şu an hastanedeyim ayrıntılı olarak sonra yazarım. .

Canım merak ediyoruz seni sağ Salim kavuşmuşsunuzdur umarım
Evett kizlar bu sabah kizimizi sag salim aldik kucagimiza. Gercekten tarifsiz duygular. Spinal biraz sıkıntili gecti cunku cok mide bulantisi yasadim devamli ögurdum. Birde bebegi alirlarken gogsumun altina cok siddetli bastirdirlar en son nefes alamiyorum dedigimi hatirliyorum.. bir de kizlar benim dikis agrilarim cok fazla. Yuruyemeyecek derecede agrim var inliyorum yurumeye calisirken. Sadece dikisimin sol tarafinda tuz basilmis gibi bi yanma yasiyorum o da kabir azabi gibi uzeri kapali o yuzden de sebebini anlayamiyorum, icerde acilan bi dikis falan olabilir mi acaba? Bir de sezeryandan sonra karnimin icinde bebek bi tarafa topanir gibi hareket oluyr sag tarafta. Rahim kasilmasi falan mi bu normal mi?

Evet yaşadıklarının hepsi normal. Ben ilk gün ayağa kalkamadım o dikiş yerinin acisindan gözlerim karardı. İkinci gün yurudum eşimden tutunarak kambur ve aşırı yavaş bir şekilde. Üçüncü gün kendim yürümeye başladım. Bugün 4 kendim doğrulabiliyorum yataktan. Sana da serum taktilarsa onun içinde rahim toparlayıci var o kasılma yapıyor. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün insallah

O önlüğü giyeceğiz yani.. Cidden bende ebe baksın istemem ama mecbur ebe bakacak galiba.. Hele gece gidersek kaçışımız yok.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..
Bizde hayırlıca doğum yapsaydık..

Yarin sabah ben de doguma giriyorum Rabbim herkese kolaylik versin iyi geceler
Amin canım.. Allah yardımcınız olsun..

Aa sende erken kavuşmuşsın canım.. Gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah.. 4.-5. Gün sağlık ocağında topuk kanı alınıyor zannımca, o kadarlık olduysanız oradaki ebede diyebilir sarılık var mı yok mu diye.. İkinci bir doktora gidebilirsiniz.. Tabi ben yaşamadım bunları, bilen arkadaşlar net yazarlar.. İlla ölçülüyor mu, göz ile fark edildikten sonra mı ölçülüyor diye..

Allah bağışlasın canım, gözünüz aydın.. Gelmeye niyeti yoktu zaten, 24 saat bekletmiş resmen :)

Gözünüz aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. Bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah..

Kızlar doğuramayan 3 5 kişi kaldık heralde ya en zoru da herkesin arayıp daha doğmadı mı demesi herkes beni bekliyor sanki
Herkes doğum yaptıkça bizde istiyoruz.. Benimde normal tarihi 23 haziran.. Senin 30 haziranmış.. İçerde kalabildikleri kadar kalsınlar canım.. Vakitli, sağlıkla doğusundan inşallah.. Soranlara temmuzun başında doğum de.. Ben haziranın sonu diyorum aramasınlar diye.. Hoş annem ısrarla Haziran 20 si gibi diyor, aradıkça arıyorlar.. Her gün rüyasında gören biri çıkıyor.. Bunda öğrendim .bundan sonra bir ay sonrasını söyleyeceğim :)

Kızlar doğuramayan 3 5 kişi kaldık heralde ya en zoru da herkesin arayıp daha doğmadı mı demesi herkes beni bekliyor sanki
Aynen çok az kaldık herhalde .biz gununu bekliyoruz.doktor beklemende sakınca yok okadar bekledin devam dedi.nst de 2-3sancim çıktı.gece sıklaşir sandım ama sabahı etmisim

Ben de bekliyorum daha, doguramadin mi diyenlere yok diyorum ben fil yavrusu bekliyorum daha çok yolumuz varfillerin Dogum süresi uzun ya :)) Hiç cevap verme kuzum, Doğum tarihini ileri bir zamana şöyle, Yoksa baş edilmiyor insanlarla. Bide moral bozuyorlar

Fil yavrusu çok iyiymis canim.gun geçmiyor ki daha dogurmadin mi diye soran olmasın.sanki dogursam duymayacaklar

Karnı burnunda görüp yinede geçip karşına doğurmadın mı diyen versiyonlarıda mevcut, geçen birine doğurdum bak yerine yenisini bile koydum dedim bön bön baktı zaten gerim gerim geriliyorum yetmezmis gibi bunlarla ugraşıyoruz. Bir de çok mübarek insanmışım farkında değilim heralde o rüya senin bu rüya benim geziyorum bu ara

boyle cevaplar vermek lazım bazılarına hakediyorlar valla canim

Yine sancı yok 2gün sonra çağırdı bir daha 3.500 olmuş kilosu. Doğuramıcam galiba yemek yedikten sonra soluna yat iki saatte en az 10 hareket say daha azsa hemen acile gel dedi 40 hafta üstü riskli dedi

Yine sancı yok 2gün sonra çağırdı bir daha 3.500 olmuş kilosu. Doğuramıcam galiba yemek yedikten sonra soluna yat iki saatte en az 10 hareket say daha azsa hemen acile gel dedi 40 hafta üstü riskli dedi
Benim bebe de Sanki yukarı çıktı gene hareketleri yukarı da hissetmeye başladım ve boğaz yanmalarim geri geldi iki gündür

iki kere kusturduk esim acile goturdu sukur bisey yok canim cok sagol. bende yüksege koydum sen sandalye koy cik al olacak ya beni mahfetti sinirlerim alt üst sinir krizi gecirdim resmen korkudan
Babam hep olacakla öleceğin önüne geçilmez der. Keşke yanında birileri olsa da dinlenebilsen. Eşim yanımda olmasa ben de mahvolurdum. Annenler ve kız kardeşlerin uzakta mı canım?

Babam hep olacakla öleceğin önüne geçilmez der. Keşke yanında birileri olsa da dinlenebilsen. Eşim yanımda olmasa ben de mahvolurdum. Annenler ve kız kardeşlerin uzakta mı canım?
annem basi bos biri babamla ayrilar wede daha 6 senelik ewliyim bi kez kapima gelip bi derdimde yanimda olmamistir canim kiz kardesim yok zaten ama yanarim yanarimda safligima yanarim. eltime gorumceme amca kizima hamileliklerinde dogumlarinda nisan dugun cocuklarinin dogum gunlerinde deli gibi döndügüme yanarim hic birinin bi iyiliqini gormedim demekki rabbim bak gor neyin ne olduqunu diyede bunlari gosterdi allahim herseyin hayirlisini bilir

Benim bebe de Sanki yukarı çıktı gene hareketleri yukarı da hissetmeye başladım ve boğaz yanmalarim geri geldi iki gündür

Daha zamanı var senin bebişin canım takvimine göre :) 40+3 teyiz biz bir sonraki kontrolde 40+5 olacak... ne zaman gelecek acabaa... mide yanması bende de var malesef bi ara geçer gibi olmuştu yine başladı. Çok beter birşey ya ... bizimkinin kafası baya aşağıda sanırım geceleri zorluyor aşağıyı dışardan da hissediliyor mayo bölgesinden. suni sancı istemiyorum, sezeryan da istemiyorum. bebek büyüyor her geçen gün. ilk kızım 4.000 kg doğdu köprücük kemiğinde kırık oluşmuştu. doğuma bağlıdır demişlerdi iri bebek olduğu için bu da 3.500 şimdi ki ultrasondan daha fazla olma ihtimali var kızıma 3600 demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…