2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

dünde okudum canım yaşadıklarını allah sabır ve kolaylıklar versin. Dost kara günde belli olur diye boşuna dememişler sende insanları tanımış oldun. evewt zorlu bir süreçten geçiyorsun ama bu süreci atlattığında çok daha güçlü bir anne olacaksın. allahm sana güç kuvvet versin yavruların için.

Yine sancı yok 2gün sonra çağırdı bir daha 3.500 olmuş kilosu. Doğuramıcam galiba yemek yedikten sonra soluna yat iki saatte en az 10 hareket say daha azsa hemen acile gel dedi 40 hafta üstü riskli dedi
Ben hiç hareket saymıyorum.. Hep sakindi.. Ayda bir gün daha hareketli oluyor sadece.. O da fazla değil.. Zaten büyüdüğü için hissettiğim hareket, bir dönüş hareketi.. Bende sayayım bakalım ne çıkacak..
Bu arada benim göğsümün altı, tam şişkinliğin olduğu yer inanılmaz ağrıyor, hele kaburgalarım kırılacak sanıyorum..

kaburga ağrısı çocuk ittirdiğinde bana da oluyordu otururken özellikle.şimdi de bacak arama öyle şiddetli ağrı vuruyor ki aşağı baskı yapınca. ama sonuççç gelen giden yok nst çeken hemşireyede 40+3 diyince sezeryan mı olucan kız doğuramıcan mı falan dedi

Gözün aydın sağlıkla büyüt evladını

Onlar öyle dedikçe de insan iyice panikliyor.. Ama burada 41'e doğru doğum yapan birkaç arkadaş olmuştu.. İnşallah kendi sancın gelir, sağlıkla kavuşursun..

Ayy gercekmi cnm ya bende alayim ondan bari.0 3 aymi yazicak uzerinde?damaklimi peki?
Canım 0-6 ay yazıyor damaklı damaksız ayrımı yok sanırım ortodontik emzik.

Kızlar şimdi doktordan çıktım. Çatı muayenem yapıldı. Hiç açılma ve sancı Yok. Günümün dolmasına 6 gün var. Bir anda sancılanan oldu mu öncesinde hiç sancısı olmadan
Ben canım 39+5e kadar açılmam yoktu sancı nisan vs hiçbiri yoktu. O gün sabahtan akşama kadar adet olacakmışım gibi belim ağrıdı gece acile gittim 3 cm açıklık..
ertesi güne doğum yaptım

Gözün aydın canım sona kaldım diyordun bak ne güzel gelmiş allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Çok teşekkür ederim:) 3vet öyle oldu tam zamanlı bayram şekeri geldi herkes çifte bayram yaşadı bizm ailede bayramlık giyen hastaneye koştu çok güzel bi ortam oldu bu kadarını beklemiyordum hayırlı cuma gününde bi bayram sabahı:)

amin canim benim allah razi olsun . dediklerine sonuna kadar katiliyorum allahima sukur diyorum hersey duzelcek insallah tez zamanda

Gözün aydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlarsın yarın da sıra bende Allah’ın izniyle

Çok şükür sürekli emzirdim 15.5ten 9dusmuş doktor artık kontrole gerek yok geçer dedi . Bizimki 2780 doğdu çok küçük hiç sorma o kadar acıyorum ki ona hastanede biri erken doğum mu dedi moralimi çok bozdu onunki tombikti çünkü . Inşallah sütüm yarar bebeğime

Evet canım var zamanım daha ama ilki iki hafta erken gelince ben bunu da erken gelir diye sartladim kendimi :)) sabirsizlaniyor ınsan. benim oğlumda 4 kilo doğdu iki hafta önce doğmasına rağmen, birşey olmaz Allah'ın izniyle canım

Canım ya Allah yardımcın olsun bebis gelince sütün gelsin şakır şakır inşallah

İnşallah canım inşallah. Gün geçtikçe insan iyice stress oluyor. Sağ salim gelsinlerde bakalım ne zaman gelecekler

Aynen ya dün markette bir kız geldi ay karnınız korkunç gözüküyor ikiz mi dedi bi tuhaf oldum şamana diyecektim gene iyi niyetimden bişey demedim bende istiyorum doğurmak sanki içimde tutcam çocuğu okula gidene kdr

Aynen çok az kaldık herhalde .biz gununu bekliyoruz.doktor beklemende sakınca yok okadar bekledin devam dedi.nst de 2-3sancim çıktı.gece sıklaşir sandım ama sabahı etmisim
Ben nst girdim ama sancıyı göstermiyormuş sadece kalp atışına bakmışlar ztn üniversite hastanesine gidiyorum orda gerekmedikçe sezeryana almıyorlar önceden tarih vermiyorlar sabaha karşı adet sancısı çektim bi sevindim kalktım evde dolandım ama sonra gene kesildi hergün sıcak duş alıyorum gögüs uçlarımı uyarıyorum ama yok sancı falan bebeğim de baya üstte hareket ediyor hiç inmiş gibi değil A101 e pilates topu gelecekmiş bide onu alıp üstünde tepineyim bari hahaha iyice manyadım karnım daha da çatlıycak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…