- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.041
annem basi bos biri babamla ayrilar wede daha 6 senelik ewliyim bi kez kapima gelip bi derdimde yanimda olmamistir canim kiz kardesim yok zaten ama yanarim yanarimda safligima yanarim. eltime gorumceme amca kizima hamileliklerinde dogumlarinda nisan dugun cocuklarinin dogum gunlerinde deli gibi döndügüme yanarim hic birinin bi iyiliqini gormedim demekki rabbim bak gor neyin ne olduqunu diyede bunlari gosterdi allahim herseyin hayirlisini bilir
Ben hiç hareket saymıyorum.. Hep sakindi.. Ayda bir gün daha hareketli oluyor sadece.. O da fazla değil.. Zaten büyüdüğü için hissettiğim hareket, bir dönüş hareketi.. Bende sayayım bakalım ne çıkacak..Yine sancı yok2gün sonra çağırdı bir daha 3.500 olmuş kilosu. Doğuramıcam galiba yemek yedikten sonra soluna yat iki saatte en az 10 hareket say daha azsa hemen acile gel dedi 40 hafta üstü riskli dedi
kaburga ağrısı çocuk ittirdiğinde bana da oluyordu otururken özellikle.şimdi de bacak arama öyle şiddetli ağrı vuruyor ki aşağı baskı yapınca. ama sonuççç gelen giden yokBen hiç hareket saymıyorum.. Hep sakindi.. Ayda bir gün daha hareketli oluyor sadece.. O da fazla değil.. Zaten büyüdüğü için hissettiğim hareket, bir dönüş hareketi.. Bende sayayım bakalım ne çıkacak..
Bu arada benim göğsümün altı, tam şişkinliğin olduğu yer inanılmaz ağrıyor, hele kaburgalarım kırılacak sanıyorum..
Gözün aydın sağlıkla büyüt evladınıKızlar merhaba ben bugun dogum yaptım epiduralli normal doğum. Biraz zorlu bi surec oldu suniye başladık acılma olmadı 17 sinde saat 15 de yattık bugün 14:10 da doğduk çok şükür darısı bekleyenlerin başına olsun. Şu an hastanedeyim ayrıntılı olarak sonra yazarım. .
Onlar öyle dedikçe de insan iyice panikliyor.. Ama burada 41'e doğru doğum yapan birkaç arkadaş olmuştu.. İnşallah kendi sancın gelir, sağlıkla kavuşursun..kaburga ağrısı çocuk ittirdiğinde bana da oluyordu otururken özellikle.şimdi de bacak arama öyle şiddetli ağrı vuruyor ki aşağı baskı yapınca. ama sonuççç gelen giden yoknst çeken hemşireyede 40+3 diyince sezeryan mı olucan kız doğuramıcan mı falan dedi
Canım 0-6 ay yazıyor damaklı damaksız ayrımı yok sanırım ortodontik emzik.Ayy gercekmi cnm ya bende alayim ondan bari.0 3 aymi yazicak uzerinde?damaklimi peki?
Ben canım 39+5e kadar açılmam yoktu sancı nisan vs hiçbiri yoktu. O gün sabahtan akşama kadar adet olacakmışım gibi belim ağrıdı gece acile gittim 3 cm açıklık..Kızlar şimdi doktordan çıktım. Çatı muayenem yapıldı. Hiç açılma ve sancı Yok. Günümün dolmasına 6 gün var. Bir anda sancılanan oldu mu öncesinde hiç sancısı olmadan
I!&Mrsy0616 tebrikler, Sen de hayırlısıyla bebeğini kucağına almışsın. Allah sağlıkla , kolaylıkla , güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bol sütlü günler dilerim :)
Gözün aydın canım sona kaldım diyordun bak ne güzel gelmiş allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
amin canim benim allah razi olsun . dediklerine sonuna kadar katiliyorum allahima sukur diyorum hersey duzelcek insallah tez zamandadünde okudum canım yaşadıklarını allah sabır ve kolaylıklar versin. Dost kara günde belli olur diye boşuna dememişler sende insanları tanımış oldun. evewt zorlu bir süreçten geçiyorsun ama bu süreci atlattığında çok daha güçlü bir anne olacaksın. allahm sana güç kuvvet versin yavruların için.
Gözün aydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlarsın yarın da sıra bende Allah’ın izniyleEvett kizlar bu sabah kizimizi sag salim aldik kucagimiza. Gercekten tarifsiz duygular. Spinal biraz sıkıntili gecti cunku cok mide bulantisi yasadim devamli ögurdum. Birde bebegi alirlarken gogsumun altina cok siddetli bastirdirlar en son nefes alamiyorum dedigimi hatirliyorum.. bir de kizlar benim dikis agrilarim cok fazla. Yuruyemeyecek derecede agrim var inliyorum yurumeye calisirken. Sadece dikisimin sol tarafinda tuz basilmis gibi bi yanma yasiyorum o da kabir azabi gibi uzeri kapali o yuzden de sebebini anlayamiyorum, icerde acilan bi dikis falan olabilir mi acaba? Bir de sezeryandan sonra karnimin icinde bebek bi tarafa topanir gibi hareket oluyr sag tarafta. Rahim kasilmasi falan mi bu normal mi?
Onlar öyle dedikçe de insan iyice panikliyor.. Ama burada 41'e doğru doğum yapan birkaç arkadaş olmuştu.. İnşallah kendi sancın gelir, sağlıkla kavuşursun..
Çok şükür sürekli emzirdim 15.5ten 9dusmuş doktor artık kontrole gerek yok geçer dedi . Bizimki 2780 doğdu çok küçük hiç sorma o kadar acıyorum ki ona hastanede biri erken doğum mu dedi moralimi çok bozdu onunki tombikti çünkü . Inşallah sütüm yarar bebeğimeAni sezeryanda lavman yapılıyor ilaçla içi boşaltılıyor hastanin.
xra221 canım biz biraz dut pekmezi veriyoruz ağzına komşum ebe ver dedi ne varsa eskilerde var diyor doğrusu tartışılır ama verdik sarılık 10 çıktı yarın bir daha bakılacak bebeğin kaç kilo doğdu çok sıkıntı ediyordun bizim ki 3100 Gr minicik birşey
Evet canım var zamanım daha ama ilki iki hafta erken gelince ben bunu da erken gelir diye sartladim kendimi :)) sabirsizlaniyor ınsan.Daha zamanı var senin bebişin canım takvimine göre :) 40+3 teyiz biz bir sonraki kontrolde 40+5 olacak... ne zaman gelecek acabaa... mide yanması bende de var malesef bi ara geçer gibi olmuştu yine başladı. Çok beter birşey ya ... bizimkinin kafası baya aşağıda sanırım geceleri zorluyor aşağıyı dışardan da hissediliyor mayo bölgesinden. suni sancı istemiyorum, sezeryan da istemiyorum. bebek büyüyor her geçen gün. ilk kızım 4.000 kg doğdu köprücük kemiğinde kırık oluşmuştu. doğuma bağlıdır demişlerdi iri bebek olduğu için bu da 3.500 şimdi ki ultrasondan daha fazla olma ihtimali var kızıma 3600 demişlerdi.
Canım ya Allah yardımcın olsun bebis gelince sütün gelsin şakır şakır inşallahÇok iyi anliyorum canim seni bende dogum yaptigimdan beri esimle kaldik basbasa hamilelikte ayni dun titreme tuttu beni bugunde dikis yerlerim sismis kizarmis. oglumu bi hafta kadar daha tutcaklarini solediler. süt getirme daha dediler kuzum iyi olmaya calisiyorum ama gun be gun zor dahada zorlasiyo beklemek sütüm kesildi kesilcek o kadar azaldikiama bebegim gelince belki cogalicak diye kendimi teselli ediyorum tum dualarimda sizi de ekliyorum hep ailemizden cogu kisiden daha fazla aniyoruz burda birbirimizi sagol canim
Evet canım var zamanım daha ama ilki iki hafta erken gelince ben bunu da erken gelir diye sartladim kendimi :)) sabirsizlaniyor ınsan.benim oğlumda 4 kilo doğdu iki hafta önce doğmasına rağmen, birşey olmaz Allah'ın izniyle canım
Aynen ya dün markette bir kız geldi ay karnınız korkunç gözüküyor ikiz mi dedi bi tuhaf oldum şamana diyecektim gene iyi niyetimden bişey demedim bende istiyorum doğurmak sanki içimde tutcam çocuğu okula gidene kdrBen de bekliyorum daha, doguramadin mi diyenlere yok diyorum ben fil yavrusu bekliyorum daha çok yolumuz varfillerin Dogum süresi uzun ya :)) Hiç cevap verme kuzum, Doğum tarihini ileri bir zamana şöyle, Yoksa baş edilmiyor insanlarla. Bide moral bozuyorlar
Ben nst girdim ama sancıyı göstermiyormuş sadece kalp atışına bakmışlar ztn üniversite hastanesine gidiyorum orda gerekmedikçe sezeryana almıyorlar önceden tarih vermiyorlar sabaha karşı adet sancısı çektim bi sevindim kalktım evde dolandım ama sonra gene kesildi hergün sıcak duş alıyorum gögüs uçlarımı uyarıyorum ama yok sancı falan bebeğim de baya üstte hareket ediyor hiç inmiş gibi değil A101 e pilates topu gelecekmiş bide onu alıp üstünde tepineyim bari hahahaAynen çok az kaldık herhalde .biz gununu bekliyoruz.doktor beklemende sakınca yok okadar bekledin devam dedi.nst de 2-3sancim çıktı.gece sıklaşir sandım ama sabahı etmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?