- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.081
Doğum yapan annelere geçmiş olsun allah sağlık versin bebeklerimize uzun zamandır giremiyorum yawrum evinde sukurBenim sütüm birden arttı ama humana sayesinde bilmiyorum tam emin değilim A aeengineerucurtma_avcisi
Ilk iki gün benin oğlum da cok uyuyordu biz uyandırıp emzirmeye çalıştık . Hastanedeki hemşireler topugunu sıkıp uyandırıyorlardi yazik yavrum ağlıyordu . Kucağına al yüzüne ufle canim gözlerini acıyor yada bizimkisi altini açınca uyanıyor . 2 saati geçmesin sarılık olur dediler biz uyandırıp durduk emmeyi bilmesede denedik hepBende 38+4 te spinal sezeryanla kizimi kucahima aldim darisi bekleyenlerin basina su an emme sorunu var uyumaktan emmiyor uyandiriyoruz tam cekemiyor
Canin benim sütumde geç geldi üzülme hiç ,stajer ogrenciker mama yapti geldi iki gunde birer kez sadece mama verdiler . Ama doktor ebeler mamaya karsiydi vermeyeceksin emecek mama yok dediler. Zaten iki gün tok olurlarmis benim bebegimde üçüncü Gün acliktan cok ağladı . Bwn hemen hastaneden çıkışta göğus ucum yok diye göğüs kalkani , süt sagma makinasi alip eve öyle gitmistim eczanedende şiringa almıştık . Gogus kalkanini kabul etmedi mememide kavrayamadigi icin cok sinirlenip aglamaya basliyordu. Bense olmayan sütümü sagip damlalari siringayla cekip göğsüme damlata damlata göğsümu kavradi. Sana tavsimem sut sagma makinasi ve şiringa al sütünü sag şiringayla cekip göğsüne damlat ordan almaya çalışsin . Mamada vereceksen bu yöntemle ver . Yoksa kolaylığı alışır emmez . Bebegin eme eme sen göğsünü saga sagada göğüs ucun cikacaktir . Zor bir süreçti benim icinde bende çoook agladim çoook şükür atlattik . Bebek ogrenesiye kadar uğraştık böyle , sana da kolay gelsin inşallah cabuk atlatirsiniz emer hemen yavrunAnneler, bebisleriniz emiyor mu? Sütunüz ne zaman gelmeye basladi? Dünden beri bebisi emzirmeye calisiyorum ama tam bir iskence.. kızım emmeye cok hevesli fakat benim gogus ucum yok, süt gelmiyorgogus ucu aldim silikon, onunla veriyorum aliyor memeyi. Fakat sütüm gelmiyor. Incecik 1 damla sivi geliyor sıkınca. 2 gundur az da olsa mama veriyolar hastanede cunku ac kalinca agliyor cok uzuluyorum. Var mi tavsiyeleriniz?
Canim oncelikle çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu erken farketmissiniz ilac içtiğini .Allahima sukur kizlar yawrumu gormeye gittim herseyi cikarilmis kuzum uyuyo acikinca uyanyomus cok uysal bi bebek miz miz degil dediler 4 gunu war dolmasi gereken antibiyotik icin onu atlatinca kavuscam yawruma insallah emzirmeye cagircaklar bu sewinci yasatan rabbime sukurler olsun sariydi teni isik weryolarmis oda cok az kalmis sukur
allah razi olsun canim benim walla annelik duygusu uyku çökmedi allahim korudu. icime dustu bi kurt yoksa cok gec kalabilirdim.Canim oncelikle çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu erken farketmissiniz ilac içtiğini .
Mink yavrun icinde gözün aydinemzireceksin mis kokunu cekersin icine. Tez zamanda da evinize gidersiniz.
Biz 1 Haziran doğumluyuzda uzun kolluKızlar merhaba 5 haziran doğumluyuz bugün 14 günlük olduk kıyafet olarak ne giydiriyorsunuz? Gün olarak aynı olan var mı?
Bende lansinohun sut sagma makinasi var ama hastaneye getirmedim. Evde bende onu deneyecegim. Faydasi olur insallah.Canım ben hastane tipi pompayla sağdım goguslerimi 3 gün gelmemişti hastanede pompayla sağınca damarlar açıldı heralde gelmeye başladı. Tabi sağarken şişeye 1 damla bile dolmadı boş boş sağdım. Eve gelince akmaya başladı
Kayisi hurma hosafi iciyorum canim, humana basladim. Gogus uclarim kotu oldu simdiden ya, cok aciyor. Lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum. Hastane pompasi farkli mi oluyor bilmiyorum, ben de lansinoh gogus pompasi var evde onu deneyecegim.azmet canim stres yapiyosun ondan oluyo kuzunu emzir bebek emdikce gelcek acilcak süt kanallari bide ilk bebeginse sezeryansan iki gun icinde geliyo uzum hosafini suyunu bol aliyomusun peki allahim yardimcin olsun bol bol fiskirarak gelsin sütlerin insallah yawruna bol sütünü kana kana emzirmeyi nasip etsin rabbim yara olacak acıycak ama asla wazgecme lutfen. pompayla da sag amaBlackbluee1 kuzumun dedigi gibi elektirikli hastane pompasi war ayarina bak ama en yuksek ayarda bi anda cektirme lop diye cekiyo yara yapma hemen dusuk ayarda basla mutlaka gelcek
Evet canim yeni basladim humanaya. Olumlu dusunuyorum insallah olacak.Geç gelebilir canım takma kafana.. Pozitif düşün.. Humananın çayını denedin mi?
Ben de yenj basladim canim, faydasini gorursem yazarim.Benim sütüm birden arttı ama humana sayesinde bilmiyorum tam emin değilim A aeengineerucurtma_avcisi
Pompa için evi bekleme canım.. Hemşirelerden iste, hastane pompası hem daha kuvvetli oluyor zannımca..Bende lansinohun sut sagma makinasi var ama hastaneye getirmedim. Evde bende onu deneyecegim. Faydasi olur insallah.
Kayisi hurma hosafi iciyorum canim, humana basladim. Gogus uclarim kotu oldu simdiden ya, cok aciyor. Lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum. Hastane pompasi farkli mi oluyor bilmiyorum, ben de lansinoh gogus pompasi var evde onu deneyecegim.
Evet canim yeni basladim humanaya. Olumlu dusunuyorum insallah olacak.
Ben de yenj basladim canim, faydasini gorursem yazarim.
Canım hastanedeki pompalarla bizim aldıklarımızın gücü aynı olmuyor yine de bi deneBende lansinohun sut sagma makinasi var ama hastaneye getirmedim. Evde bende onu deneyecegim. Faydasi olur insallah.
Kayisi hurma hosafi iciyorum canim, humana basladim. Gogus uclarim kotu oldu simdiden ya, cok aciyor. Lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum. Hastane pompasi farkli mi oluyor bilmiyorum, ben de lansinoh gogus pompasi var evde onu deneyecegim.
Bende lansinohun sut sagma makinasi var ama hastaneye getirmedim. Evde bende onu deneyecegim. Faydasi olur insallah.
hayir atma kuzum sakin sakin sakin kirki cikmamis bebegin ne fotosu gormesi gereken gormustur bi toparlansin yawrucak gorme mesajlari bi sureliqine gecistir bebekler cok hassas oluyolar nazar da cok oluyo kotuluqune olan war iyiliqine de nazar eden war o yuzden lutfen atmaYa kizlar sinir oluyorm resmen "Bebegin fotosunu atsana " diyenlere bi kere attik yetmedi ikiyi istiyolar Zatn korkuyo bebegim Nazar degiyo diyorum Bide ustune kiziyolar
hayir atma kuzum sakin sakin sakin kirki cikmamis bebegin ne fotosu gormesi gereken gormustur bi toparlansin yawrucak gorme mesajlari bi sureliqine gecistir bebekler cok hassas oluyolar nazar da cok oluyo kotuluqune olan war iyiliqine de nazar eden war o yuzden lutfen atma
En çok korktuğum konulardan.. En yakın kardeşim dediğim kişilerden dahi istemedim.. Kendi uygun görürse atar dedim.. Ki çocukları birkaç aylık olunca ben demeden attılar.. Sor halini hatırını, ne fotosu?? Ben belki arkadaşım uyuyordur diye telefon ile aramazdım, mesaj atardım, uygun olduğunda dönsün diye ya da evine gideceksem, kapıya vardığımda mesaj atardım zile basmazdım çocuk uyanmasın diye.. İnsan az düşünceli olur.. Birde sen ına yolluyorsun, o da ya profil yapıyor ya duruma koyuyor ya başkasına yolluyor.. Öyle de bir hak görüyorlar kendilerinde..Ya kizlar sinir oluyorm resmen "Bebegin fotosunu atsana " diyenlere bi kere attik yetmedi ikiyi istiyolar Zatn korkuyo bebegim Nazar degiyo diyorum Bide ustune kiziyolar
En çok korktuğum konulardan.. En yakın kardeşim dediğim kişilerden dahi istemedim.. Kendi uygun görürse atar dedim.. Ki çocukları birkaç aylık olunca ben demeden attılar.. Sor halini hatırını, ne fotosu?? Ben belki arkadaşım uyuyordur diye telefon ile aramazdım, mesaj atardım, uygun olduğunda dönsün diye ya da evine gideceksem, kapıya vardığımda mesaj atardım zile basmazdım çocuk uyanmasın diye.. İnsan az düşünceli olur.. Birde sen ına yolluyorsun, o da ya profil yapıyor ya duruma koyuyor ya başkasına yolluyor.. Öyle de bir hak görüyorlar kendilerinde..
Eşim istemiyor de canım.. Bende ona attırmıyorum, inatlaştık de.. İsteyen gelsin görsün evde..
Bak birde kendi de doğum yapmış.. Artık, demek ki bende gariplik var diyorum.. Sen boşver canım.. Rabbim şifa versin yavruna da sana da.Aynenn canm bnde istemiyorm kimseden Arkadasimla aramizda bi gun var dogum yapali O bnden istedi Bn ondan istemedm Bn atmayinca anca anladi.Gercekten fotografi baskalarinada atiyolar.Su an bebegim uyuyo ve nefes alip verirken bile zorlaniyo korkarak alip veriyoBunu dedigim halde Gulucuk atiyoalr hayirdir gecmis olsun diyicekleri yerde :/
Bak birde kendi de doğum yapmış.. Artık, demek ki bende gariplik var diyorum.. Sen boşver canım.. Rabbim şifa versin yavruna da sana da.
Çok görmek isteyen gelsin görsün. Bu insanlardaki bebek merakı da yaniiiAtmiyorm cnm kim kiziyosa kusuyosa kussun umrumda degil.Bebegim hala korkuyo agliyo ruyasinda Ne zaman gecicekki cok uzuluyorm bu haline korkuyorm daSn bnim bebegimdede olmuatu demistn canm nasil gecti Yardim edermisn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?