- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.121
Ben de aventin buna benzerini sldım ama verdiğim gibi öğürüyor@fpamuk @lolita555beniim Bizim emzik kızlar. Yine philipsin soothie emzik var onu da çok tutuyormuş küçük bebekler. Eki Görüntüle 2158780 Eki Görüntüle 2158782
Canım benim eşim başvurmuş ama 300 tl yatacak sanırım.. süt parası nasıl oluyor o çalışan anneler için sanırım.. değil mi ?
Gözün aydın canım bugün aklıma geldin dedim doğurdu kesin yazmadığını göre :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kızımda hatırlamıyorum nasıl emzirmeye başladığımı vallahi. Çok acı olmamıştı sanırım. Kanallar açıldığından acıyor olabilir umarım zamanla geçer. Tekrar gözünüz aydın darısı başımıza
Beybisi123 Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün , sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah.
Kizlar yazamadim kizim hic durmuyor cok agliyor gaz icin onereceginiz neler var birde göğüs uclarim emziremiyorum ağlamaktan
Canim hayirli olsun seninde Rabbim sag salim kavusturdu cok sukurAy aynı durumdayız sanırım
Oğlum hiç durmuyor sürekli emmek istiyor uçlarım Yara oldu kıyafet giyemiyorumgece sürekli uyandı emmek istedi saat 1 de emmeye bir başladım 4 e kadar emdi. Çekiyorum ağlıyor ortalığı yıkıyor emzik almak şart oldu sanırım.. emzige de çok karşıydım.. başka çözüm önerisi olan var mi kızlar ? Çok zorlu bir geceydi bizim için evimiz de ilk gecemjzdi..4 de uyuduk beraber 5 de kalktık yine emdi şimdi zar zor uyuttum . Biraz uyusa da bende uyusam benden başkasında da durmuyor çünkü çocuk emmek istiyor. Eldivenli elini emiyor. Eşimin tişörtünün üstünden göğsüne yapıştı o derece. Sütüm de geliyor 2 defa kaka yaptı 2 defa da çiş . Bezleri de çok iyi ama doyduğunu mu anlamıyor bir çare bulmam lazım.. zaten dikişlerim çok açıyor oturup kalkarken çok zorlanıyorum . Bebisi emzirmek tamamen çile geliyor .
O göğüs ucu yaralarını bilirimAy aynı durumdayız sanırım
Oğlum hiç durmuyor sürekli emmek istiyor uçlarım Yara oldu kıyafet giyemiyorumgece sürekli uyandı emmek istedi saat 1 de emmeye bir başladım 4 e kadar emdi. Çekiyorum ağlıyor ortalığı yıkıyor emzik almak şart oldu sanırım.. emzige de çok karşıydım.. başka çözüm önerisi olan var mi kızlar ? Çok zorlu bir geceydi bizim için evimiz de ilk gecemjzdi..4 de uyuduk beraber 5 de kalktık yine emdi şimdi zar zor uyuttum . Biraz uyusa da bende uyusam benden başkasında da durmuyor çünkü çocuk emmek istiyor. Eldivenli elini emiyor. Eşimin tişörtünün üstünden göğsüne yapıştı o derece. Sütüm de geliyor 2 defa kaka yaptı 2 defa da çiş . Bezleri de çok iyi ama doyduğunu mu anlamıyor bir çare bulmam lazım.. zaten dikişlerim çok açıyor oturup kalkarken çok zorlanıyorum . Bebisi emzirmek tamamen çile geliyor .
Canim hayirli olsun seninde Rabbim sag salim kavusturdu cok sukurbenim kizimda oyle o kadar emmesine ragmen sanki hep ac ve biyerleri emiyor agzi hep acik biz hala eve cikamadik kan takviyesi yapildi bana. Bu gogus ucunu napicaz dogumdan daha zormus. cok dikisin varmi
O göğüs ucu yaralarını bilirimGerçekten Dogum sancisindan daha beter , oğlumda emzirmek istemezdim mahvolurdurm daha ikinci günde başlamıştı o fena acı , üçüncü günü eczaneye yollamıştım eşimi o da silikon göğüs ucu almıştı medela marka , Onu kullanmaya bir başladım emzirme dönemini bitirene kadar. Bunda da öyle yapacağım inşallah.
Canım gğnaydın internette gümüş meme ucu kapakları satılıyor sanırım yaralara iyi geliyormuş. Tavsiye edenler var. Araştır istersenValla camim bende bugün bir eczaneye gireceğim hem silikon uç hemde emzik için. Daha ikinci günümüz ama çok çok yoruldum bu emme işi veni çok yordu..
cok.sukur ilk gunden sonrw bidhaha bastirma olmadi aminn cok sagolunCanım banada yaptılar ilk doğumda ebe tüm gücüyle bastırdi ama bu sefer ebe dediki sürekli karnına masaj yap onları beklemeden ben yaptım şükür üstüme bastirmadikar sende sürekli masaj yap bide bebek emdikce toparlanır dediler Allahım analı babalı büyütsün inşallah.
bilmemki kum torbasimi koydular sana ?Hayirli olsun canim. Benim hiç bastırmadılar neden acaba ?
Canim benim cok iyi anliyorum seniAllah yardımcımiz olsun canım.. dikişlerim var baya ama bakmadım..bende çok kan kaybettim doğumda . Bebeğim doğduktan sonra 45 dakika doğumhanede kaldım içimdeki kan boşalmadı bir türlü çok uğraştılar doğumdan çok çok daha zordu. daha sonra anlatırım.. hala daha çok kanamam var
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün Kızlar 19 haziran gece saat 02.30 da oğlumu kucağıma aldım.. Normal doğum ile.. zoru bir süreçti çok şükür atlattık. Bugün öğlende hastaneden çıktık . Çok şükür ikimizde saglikliyiz yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz :) yakın zaman da doğum hikayemi yazarım inşallah..
Bu arada emziriyorum ama çok canım acıyorzeytinyağı lansinoh ve tahin üstünde ki yağı sürüyorum ama faydasını hemen göremeyeceğim sanırım . Emzirmek çok zor, bebeğinde sürekli emmek istiyor yavrum . Başka çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi ? Rabbim hepimizin evlatlarına saglik versin. Kavuşmayı bekleyen hamisleredr kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Hayirli geceler kizlar çok şükür yavrumu kucağima sağ salim aldım Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah
Ben de o çatı muayenesinden çok korkuyorum bugün muayene var galiba bakacaklar alttanCanim benim cok iyi anliyorum senigeçti cok sukur hersey insallah dikislerimiz de gecer benim distan 4 tane ama iceriyi bilmiyorum bana da tampon falan taktilar dogumdan sonra 2 unite kan verildi anca kendime geldim dogum degilde ebelerin o alttan muayeneleri mahvetti beni saat basi geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?