2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın doğum yapanlara sağlık sıhhat bi an önce güç kuvvet diliyorum. Bebekleri ile musmutlu olsunlar inşallah. Dogum için bekleyenlere de hayırlı doğumlar sağ salim sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah yavrularına. Ben de bugün allahın izni ile saat 8 de gidiyorum hastaneye. Bütün gece uyuyamadım. Sanırım heyecanda. 8 de yatısim yapılacak sonra sezeryana alacaklar. Inşallah kolay sağlıklı bir doğum olur hayırlısı ile k8z8ma kavuşmak nasip olsun. Dualarinizi eksik etmeyin.

Sağol canım benim inşallah..

Kizlar yazamadim kizim hic durmuyor cok agliyor gaz icin onereceginiz neler var birde göğüs uclarim emziremiyorum ağlamaktan

Ay aynı durumdayız sanırım

Oğlum hiç durmuyor sürekli emmek istiyor uçlarım Yara oldu kıyafet giyemiyorum gece sürekli uyandı emmek istedi saat 1 de emmeye bir başladım 4 e kadar emdi. Çekiyorum ağlıyor ortalığı yıkıyor emzik almak şart oldu sanırım.. emzige de çok karşıydım.. başka çözüm önerisi olan var mi kızlar ? Çok zorlu bir geceydi bizim için evimiz de ilk gecemjzdi..4 de uyuduk beraber 5 de kalktık yine emdi şimdi zar zor uyuttum . Biraz uyusa da bende uyusam benden başkasında da durmuyor çünkü çocuk emmek istiyor. Eldivenli elini emiyor. Eşimin tişörtünün üstünden göğsüne yapıştı o derece. Sütüm de geliyor 2 defa kaka yaptı 2 defa da çiş . Bezleri de çok iyi ama doyduğunu mu anlamıyor bir çare bulmam lazım.. zaten dikişlerim çok açıyor oturup kalkarken çok zorlanıyorum . Bebisi emzirmek tamamen çile geliyor .

Canim hayirli olsun seninde Rabbim sag salim kavusturdu cok sukur benim kizimda oyle o kadar emmesine ragmen sanki hep ac ve biyerleri emiyor agzi hep acik biz hala eve cikamadik kan takviyesi yapildi bana. Bu gogus ucunu napicaz dogumdan daha zormus. cok dikisin varmi

O göğüs ucu yaralarını bilirim Gerçekten Dogum sancisindan daha beter , oğlumda emzirmek istemezdim mahvolurdurm daha ikinci günde başlamıştı o fena acı , üçüncü günü eczaneye yollamıştım eşimi o da silikon göğüs ucu almıştı medela marka , Onu kullanmaya bir başladım emzirme dönemini bitirene kadar. Bunda da öyle yapacağım inşallah.

Allah yardımcımiz olsun canım.. dikişlerim var baya ama bakmadım.. bende çok kan kaybettim doğumda . Bebeğim doğduktan sonra 45 dakika doğumhanede kaldım içimdeki kan boşalmadı bir türlü çok uğraştılar doğumdan çok çok daha zordu. daha sonra anlatırım.. hala daha çok kanamam var

Valla camim bende bugün bir eczaneye gireceğim hem silikon uç hemde emzik için. Daha ikinci günümüz ama çok çok yoruldum bu emme işi veni çok yordu..

Günaydın kızlar. Dişimde apse oldu sanırım dün ağrıyordu bugün diş etim şişmiş napıcam ben şimdi

Valla camim bende bugün bir eczaneye gireceğim hem silikon uç hemde emzik için. Daha ikinci günümüz ama çok çok yoruldum bu emme işi veni çok yordu..
Canım gğnaydın internette gümüş meme ucu kapakları satılıyor sanırım yaralara iyi geliyormuş. Tavsiye edenler var. Araştır istersen

Kizlar sezeryandan sonra nerdeyse herkeste kabizlik durumu olmus. Benim sezeryanin 2.gunu baslayan ve hala devam eden su gibi ishalim var :/ Dr.um diyet verdi emzirirken zorlayacak beni bu durum. Pazar gunu de gormek istedi beni. Ishal durumu tehlikeli midir acaba kafama takildi.

cok.sukur ilk gunden sonrw bidhaha bastirma olmadi aminn cok sagolun

Canim benim cok iyi anliyorum seni geçti cok sukur hersey insallah dikislerimiz de gecer benim distan 4 tane ama iceriyi bilmiyorum bana da tampon falan taktilar dogumdan sonra 2 unite kan verildi anca kendime geldim dogum degilde ebelerin o alttan muayeneleri mahvetti beni saat basi geliyolar

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün  darısı başımıza

Ben de o çatı muayenesinden çok korkuyorum bugün muayene var galiba bakacaklar alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…