2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim kastettiğim 432 tl iki paranın toplamı.. İlk çocukta doğum parası 300 tl, süt parası da 132 tl diye biliyorum.. Bazı yerler süt parasını 149 tl diye de yazmışlar.. Tam bilemiyorum.. Ama en az 432 tl..

Kızlar vajinayla anüs arasına böyle iğne batar gibi ağrım oluyor ara ara acaba açılıyor mu nedir her şeyi doğuma yoruyorum artık
Benimde içten aynı şeyler oldu dün.. Bende açılıyorum herhalde dedim . Bugün randevum vardı.. Bir parmak açıklık var dedi doktor.. Birde sıyırma hareketi yaptı, hızlansın diye.. Demek doğru hissetmişim.

Allah bağışlasın canım, gözün aydın.. Aslında göğüs için herşeyi denemişsin.. Silikon uç ve göğüs kalkanı kalıyor geriye.. Birde onları al bakalım, inşallah düzelir hemen.. Birde garmastan diye bir ilaçta iyiymiş, araştır istersen..
Hemen çıkmışsın hastaneden.. Yürümende Vs sorun yoktu değil mi? Ebeler nasıldı, açıklığı nasıl kontrol ettiler? zorladılar mı seni? Yine dikiş atılırken ağrı Vs hissettin mi? Çok meraktayım.. Bende bugün gittim, bir parmak açıklık var dedi..

Allah yardımcınız olsun canım.. Ne yaptınız, nasılsınız?

Yok canım eşin ssk lı ya, o yüzden süt parasını da alırsınız.. Evli olmak ve evde birinin ssk'sının olması ve daha önce almamış olmak gerekiyor.. Bir defa veriliyormuş yani.. 132 tl mi 149 tl mi ne..

Valla camim bende bugün bir eczaneye gireceğim hem silikon uç hemde emzik için. Daha ikinci günümüz ama çok çok yoruldum bu emme işi veni çok yordu..
Tahmin edebiliyorum canım gerçekten yorucu ama bir o kadarda keyifli birşey :) hele bi alışma evresi geçsin, sütümü z artmaya başlasın daha keyifli hale döner.

Tahmin edebiliyorum canım gerçekten yorucu ama bir o kadarda keyifli birşey :) hele bi alışma evresi geçsin, sütümü z artmaya başlasın daha keyifli hale döner.
Canım bugğn hastaneye gittim, bir parmak açıklık varmış.. Zaten sancım da var.. Nst de de çıktı.. Doktor sıyırma hareketi yaptı.. Benim vaktim yaklaştı artık.. Hoş, yarın önemli bir işim vardı.. İnşallah onu hallettikten sonra gelir.. Sen nasılsın? Var mı birşeyler? İyice sona kaldık valla :)

Oh ne güzel canım, Senin adına çok sevindim. Genelde doktorlar muayene edip kurcaladiktan sonra geliyor bebisler Hadi bakalım artık bugün yarın başlar Dogum , Allah kolaylık versin inşallah. Benim çok sık karında sertlesmelerim var artık sayamıyorum bile baya çok , arada kasık ağrısı oluyor ve ayağa kalktım mi çatı ağrısı galiba bacak aralarim ağrıyor ani giren sanciyla. Valla bu sefer bekliyorum ya benim kız bekletir beni

Bizimki emekli sandığı ondada mi geçerli. Birde ptt ye ikisi birlikte mi yatar acaba daha önce alan varsa daha iyi bilir. Eşim 300 yatacak dedi digerinden hiç bahsetmedi

A
Aynen benim ilk doğumum öyle olmustu elledi ertesi günü nisan geldi sonraki gün dogum 2. Dogumda bebek kanala sancılar başladığında giriyormuş ilk gebelikde 1 kaç hafta oncedenmis. Ben hurma yemeye başladım zeytinyağı sürüyorum bugün ağdaya gitcem artk bekliyirum zabirsizliklq sin günler

Kızlar bu sıyırma işlemi acı veriyor mu nasıl birşey
Bir de ilk bebekleriniz mi bebekler doğum kanalına indi mi
A aeengineer
frhnrfhn
Benim ilk canım.. Frhnrfhn'ın ikinci inşallah.. Bir yerin tozu var mı diye parmağını sürersin ya, öyle birşey.. Çatı muayenesi ya da açıklık bakarken senin etine hafif değiyor.. Çatı da zorlanmadıysan sıyırma da hiçbirşey yok.. Benim beklenen tarih 23 haziran.. Başı aşağıda idi.. Şimdi biraz daha inmiş dedi doktor.. Tam kanalda değil galiba..

Amin canım inşallah.. Sabah seni düşündüm bende. Normalde erkek vaktini bekler kız erken gelir, sizde tam tersi.. İlk çocuk vaktini bekler, ikinci erken gelir derler , sizde tam tersi :) Dedim frhnrfhn ve evlatları tüm kuralları yıktılar. Allah sağlık sıhhat versin de, bekleyelim neler göreceğiz.

Bizimki emekli sandığı ondada mi geçerli. Birde ptt ye ikisi birlikte mi yatar acaba daha önce alan varsa daha iyi bilir. Eşim 300 yatacak dedi digerinden hiç bahsetmedi
Yok canım normalde çalışana hastaneden kayıt girildiğinde yatıyor diye biliyorum. Yatmaz ya da çalışmıyorsa onun da dilekçesi var sgk'ya verilen.. Ziraat bankasına yatıyormuş.. Tabi bunu yaptıran arkadaşlar daha iyi bilirler..

Peki nstde sancı çıktı mı? Beni daha hiç alttan muayene etmediler.. sancı olunca bakıyorlar burada. Ay yarın gidicem bende bir daha heyecanlandım şimdi üstteki mesajını şimdi okudum sancı da var demek Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin artık bizimki de gelsin inşallah yarın 40+5 olacak

Merhaba anneler ve anne adaylari. Benim kuzum da bugun 10 gunluk oldu tam. Maalesef bizde de sarilik çıktı. Hem dee üst sınır 29da yazık cocugu bilemedik. Keskeee önceden götürseydik. Ben hep diyordum yüzü sari gibi diye. Ama annem ve esim abartma diyorlardi. Araya bayramda girdi. Ilk muayesine gidemedik. Ondan bilemedik herhalde.kizimi hemen yatisa aldılar. 2 gün beraber yoğun bakimda kaldik. Maaleseff yine çok ama çok zordu. Işık tedavisi gördü. Geceleri ben sifir uykuyla durdum. Tepemde sürekli bip bip oten makine vardı. Beynim oyuldu. Ama insallah Allah bir daha oralara dusurmez. Bende dua istiyorum. Insallah kizim sariligi tamamen atar. Dua edin ne olur. Allah kimsenin evladina da acı sızı vermesin.

Merak ettiğim siz de 2 saate bir emzirmek için uyandırıyor musunuz? Çok zor olmuyor mu?

Benim de pazar günü günüm doluyor 40+0 oluyor bebek kanalda değildi acaba inecekmi meraktayim canım.p.tesi günü muayene edecek doktor açıklık var mı diye bakacak çatıya falan bakcak herhalde çatı muayenesi yapmadı çünkü ozaman yapacak neden doğmuyor diye kurcalariz dedi kurcalariz deyince acaba sıyırma mi yapacak diye düşündüm ben de

Benim ki kendi acıkınca uyanıyor ortalama 1 bucuk 2 saatte bi ağlıyor bazen çok emerse 3 saat uyuyor. O ağlayınca bende kalkıp emziriyorum

Ç
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar en kısa sürede.biz de de sarılık vardı .Birgün uyandıramadım emmedi sürekli uyudu doktora koştu yüzü göz bebeği sarıydı çok yüksek değil değeri şükür düşmeye başladı emziriyorum bol. Bir de pişik oldu poposu kıpkırmızı yandı dikkat edin bezi değiştirdik. Kızarıklık görürsesinz hemen bez değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…