- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.141
canim cati muaynesine uc parmakla kontrol ediyo rica edersen eldive jel surerse daha iyi olur kendini sıkma en acısız seylerden biri icine korku dusurmeBen de o çatı muayenesinden çok korkuyorum bugün muayene var galiba bakacaklar alttan
Benim kastettiğim 432 tl iki paranın toplamı.. İlk çocukta doğum parası 300 tl, süt parası da 132 tl diye biliyorum.. Bazı yerler süt parasını 149 tl diye de yazmışlar.. Tam bilemiyorum.. Ama en az 432 tl..İlk çocukta 432 değil 200 diye biliyorum ben ikincide 400 üçüncüde 600
Süt parası da 142 TL sanırım
Ben başvurdum kimliğini de çıkarttık 25 temmuzdan sonra ödenecek.kagit verdiler.
Bide çalışan bayanlar
Doğum ödeneğini ne zaman alacağız doğum raporunu işverene verdim
Sskdada gözüküyor temmuzda ödenir mi acaba
Benimde içten aynı şeyler oldu dün.. Bende açılıyorum herhalde dedim . Bugün randevum vardı.. Bir parmak açıklık var dedi doktor.. Birde sıyırma hareketi yaptı, hızlansın diye.. Demek doğru hissetmişim.Kızlar vajinayla anüs arasına böyle iğne batar gibi ağrım oluyor ara ara acaba açılıyor mu nedirher şeyi doğuma yoruyorum artık
Allah bağışlasın canım, gözün aydın.. Aslında göğüs için herşeyi denemişsin.. Silikon uç ve göğüs kalkanı kalıyor geriye.. Birde onları al bakalım, inşallah düzelir hemen.. Birde garmastan diye bir ilaçta iyiymiş, araştır istersen..Kızlar 19 haziran gece saat 02.30 da oğlumu kucağıma aldım.. Normal doğum ile.. zoru bir süreçti çok şükür atlattık. Bugün öğlende hastaneden çıktık . Çok şükür ikimizde saglikliyiz yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz :) yakın zaman da doğum hikayemi yazarım inşallah..
Bu arada emziriyorum ama çok canım acıyorzeytinyağı lansinoh ve tahin üstünde ki yağı sürüyorum ama faydasını hemen göremeyeceğim sanırım . Emzirmek çok zor, bebeğinde sürekli emmek istiyor yavrum . Başka çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi ? Rabbim hepimizin evlatlarına saglik versin. Kavuşmayı bekleyen hamisleredr kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Allah yardımcınız olsun canım.. Ne yaptınız, nasılsınız?Kızlar yarın sabah 8 30 da hasteneye yatışım yapılıyor bize de dua edin ikinci sezeryanım ama Allah’ın izniyle ilk defa bebeğimi kucağıma alacağım sağlıkla kavuştursun rabbim, ilk kızımı kaybetmiştim biliyorsunuz o yüzden biraz daha fazla stres endişe var bi o kadarda heyecan dualarınızı eksik etmeyin
Yok canım eşin ssk lı ya, o yüzden süt parasını da alırsınız.. Evli olmak ve evde birinin ssk'sının olması ve daha önce almamış olmak gerekiyor.. Bir defa veriliyormuş yani.. 132 tl mi 149 tl mi ne..@fpamuk @lolita555beniim Bizim emzik kızlar. Yine philipsin soothie emzik var onu da çok tutuyormuş küçük bebekler. Eki Görüntüle 2158780 Eki Görüntüle 2158782
Canım benim eşim başvurmuş ama 300 tl yatacak sanırım.. süt parası nasıl oluyor o çalışan anneler için sanırım.. değil mi ?
Tahmin edebiliyorum canım gerçekten yorucu ama bir o kadarda keyifli birşey :) hele bi alışma evresi geçsin, sütümü z artmaya başlasın daha keyifli hale döner.Valla camim bende bugün bir eczaneye gireceğim hem silikon uç hemde emzik için. Daha ikinci günümüz ama çok çok yoruldum bu emme işi veni çok yordu..
Canım bugğn hastaneye gittim, bir parmak açıklık varmış.. Zaten sancım da var.. Nst de de çıktı.. Doktor sıyırma hareketi yaptı.. Benim vaktim yaklaştı artık.. Hoş, yarın önemli bir işim vardı.. İnşallah onu hallettikten sonra gelir.. Sen nasılsın? Var mı birşeyler? İyice sona kaldık valla :)Tahmin edebiliyorum canım gerçekten yorucu ama bir o kadarda keyifli birşey :) hele bi alışma evresi geçsin, sütümü z artmaya başlasın daha keyifli hale döner.
Oh ne güzel canım, Senin adına çok sevindim. Genelde doktorlar muayene edip kurcaladiktan sonra geliyor bebislerCanım bugğn hastaneye gittim, bir parmak açıklık varmış.. Zaten sancım da var.. Nst de de çıktı.. Doktor sıyırma hareketi yaptı.. Benim vaktim yaklaştı artık.. Hoş, yarın önemli bir işim vardı.. İnşallah onu hallettikten sonra gelir.. Sen nasılsın? Var mı birşeyler? İyice sona kaldık valla :)
Benim kastettiğim 432 tl iki paranın toplamı.. İlk çocukta doğum parası 300 tl, süt parası da 132 tl diye biliyorum.. Bazı yerler süt parasını 149 tl diye de yazmışlar.. Tam bilemiyorum.. Ama en az 432 tl..
Benimde içten aynı şeyler oldu dün.. Bende açılıyorum herhalde dedim . Bugün randevum vardı.. Bir parmak açıklık var dedi doktor.. Birde sıyırma hareketi yaptı, hızlansın diye.. Demek doğru hissetmişim.
Allah bağışlasın canım, gözün aydın.. Aslında göğüs için herşeyi denemişsin.. Silikon uç ve göğüs kalkanı kalıyor geriye.. Birde onları al bakalım, inşallah düzelir hemen.. Birde garmastan diye bir ilaçta iyiymiş, araştır istersen..
Hemen çıkmışsın hastaneden.. Yürümende Vs sorun yoktu değil mi? Ebeler nasıldı, açıklığı nasıl kontrol ettiler? zorladılar mı seni? Yine dikiş atılırken ağrı Vs hissettin mi? Çok meraktayım.. Bende bugün gittim, bir parmak açıklık var dedi..
Allah yardımcınız olsun canım.. Ne yaptınız, nasılsınız?
Yok canım eşin ssk lı ya, o yüzden süt parasını da alırsınız.. Evli olmak ve evde birinin ssk'sının olması ve daha önce almamış olmak gerekiyor.. Bir defa veriliyormuş yani.. 132 tl mi 149 tl mi ne..
Aynen benim ilk doğumum öyle olmustu elledi ertesi günü nisan geldi sonraki gün dogum 2. Dogumda bebek kanala sancılar başladığında giriyormuş ilk gebelikde 1 kaç hafta oncedenmis. Ben hurma yemeye başladım zeytinyağı sürüyorum bugün ağdaya gitcem artk bekliyirum zabirsizliklq sin günlerOh ne güzel canım, Senin adına çok sevindim. Genelde doktorlar muayene edip kurcaladiktan sonra geliyor bebislerHadi bakalım artık bugün yarın başlar Dogum , Allah kolaylık versin inşallah. Benim çok sık karında sertlesmelerim var artık sayamıyorum bile baya çok , arada kasık ağrısı oluyor ve ayağa kalktım mi çatı ağrısı galiba bacak aralarim ağrıyor ani giren sanciyla. Valla bu sefer bekliyorum ya benim kız bekletir beni
Bide anne adına 115 mi tam bilmiyorum süt parası yatıyorBizimki emekli sandığı ondada mi geçerli. Birde ptt ye ikisi birlikte mi yatar acaba daha önce alan varsa daha iyi bilir. Eşim 300 yatacak dedi digerinden hiç bahsetmedi
Benim ilk canım.. Frhnrfhn'ın ikinci inşallah.. Bir yerin tozu var mı diye parmağını sürersin ya, öyle birşey.. Çatı muayenesi ya da açıklık bakarken senin etine hafif değiyor.. Çatı da zorlanmadıysan sıyırma da hiçbirşey yok.. Benim beklenen tarih 23 haziran.. Başı aşağıda idi.. Şimdi biraz daha inmiş dedi doktor.. Tam kanalda değil galiba..Kızlar bu sıyırma işlemi acı veriyor mu nasıl birşey
Bir de ilk bebekleriniz mi bebekler doğum kanalına indi mi
A aeengineer
frhnrfhn
Amin canım inşallah.. Sabah seni düşündüm bende. Normalde erkek vaktini bekler kız erken gelir, sizde tam tersi.. İlk çocuk vaktini bekler, ikinci erken gelir derler , sizde tam tersi :) Dedim frhnrfhn ve evlatları tüm kuralları yıktılar. Allah sağlık sıhhat versin de, bekleyelim neler göreceğiz.Oh ne güzel canım, Senin adına çok sevindim. Genelde doktorlar muayene edip kurcaladiktan sonra geliyor bebislerHadi bakalım artık bugün yarın başlar Dogum , Allah kolaylık versin inşallah. Benim çok sık karında sertlesmelerim var artık sayamıyorum bile baya çok , arada kasık ağrısı oluyor ve ayağa kalktım mi çatı ağrısı galiba bacak aralarim ağrıyor ani giren sanciyla. Valla bu sefer bekliyorum ya benim kız bekletir beni
Yok canım normalde çalışana hastaneden kayıt girildiğinde yatıyor diye biliyorum. Yatmaz ya da çalışmıyorsa onun da dilekçesi var sgk'ya verilen.. Ziraat bankasına yatıyormuş.. Tabi bunu yaptıran arkadaşlar daha iyi bilirler..Bizimki emekli sandığı ondada mi geçerli. Birde ptt ye ikisi birlikte mi yatar acaba daha önce alan varsa daha iyi bilir. Eşim 300 yatacak dedi digerinden hiç bahsetmedi
Peki nstde sancı çıktı mı? Beni daha hiç alttan muayene etmediler.. sancı olunca bakıyorlar burada. Ay yarın gidicem bende bir daha heyecanlandım şimdiBenim kastettiğim 432 tl iki paranın toplamı.. İlk çocukta doğum parası 300 tl, süt parası da 132 tl diye biliyorum.. Bazı yerler süt parasını 149 tl diye de yazmışlar.. Tam bilemiyorum.. Ama en az 432 tl..
Benimde içten aynı şeyler oldu dün.. Bende açılıyorum herhalde dedim . Bugün randevum vardı.. Bir parmak açıklık var dedi doktor.. Birde sıyırma hareketi yaptı, hızlansın diye.. Demek doğru hissetmişim.
Allah bağışlasın canım, gözün aydın.. Aslında göğüs için herşeyi denemişsin.. Silikon uç ve göğüs kalkanı kalıyor geriye.. Birde onları al bakalım, inşallah düzelir hemen.. Birde garmastan diye bir ilaçta iyiymiş, araştır istersen..
Hemen çıkmışsın hastaneden.. Yürümende Vs sorun yoktu değil mi? Ebeler nasıldı, açıklığı nasıl kontrol ettiler? zorladılar mı seni? Yine dikiş atılırken ağrı Vs hissettin mi? Çok meraktayım.. Bende bugün gittim, bir parmak açıklık var dedi..
Allah yardımcınız olsun canım.. Ne yaptınız, nasılsınız?
Yok canım eşin ssk lı ya, o yüzden süt parasını da alırsınız.. Evli olmak ve evde birinin ssk'sının olması ve daha önce almamış olmak gerekiyor.. Bir defa veriliyormuş yani.. 132 tl mi 149 tl mi ne..
Benim de pazar günü günüm doluyor 40+0 oluyor bebek kanalda değildi acaba inecekmi meraktayim canım.p.tesi günü muayene edecek doktor açıklık var mı diye bakacak çatıya falan bakcak herhalde çatı muayenesi yapmadı çünkü ozaman yapacak neden doğmuyor diye kurcalariz dedi kurcalariz deyince acaba sıyırma mi yapacak diye düşündüm ben deBenim ilk canım.. Frhnrfhn'ın ikinci inşallah.. Bir yerin tozu var mı diye parmağını sürersin ya, öyle birşey.. Çatı muayenesi ya da açıklık bakarken senin etine hafif değiyor.. Çatı da zorlanmadıysan sıyırma da hiçbirşey yok.. Benim beklenen tarih 23 haziran.. Başı aşağıda idi.. Şimdi biraz daha inmiş dedi doktor.. Tam kanalda değil galiba..
Amin canım inşallah.. Sabah seni düşündüm bende. Normalde erkek vaktini bekler kız erken gelir, sizde tam tersi.. İlk çocuk vaktini bekler, ikinci erken gelir derler , sizde tam tersi :) Dedim frhnrfhn ve evlatları tüm kuralları yıktılar. Allah sağlık sıhhat versin de, bekleyelim neler göreceğiz.
Yok canım normalde çalışana hastaneden kayıt girildiğinde yatıyor diye biliyorum. Yatmaz ya da çalışmıyorsa onun da dilekçesi var sgk'ya verilen.. Ziraat bankasına yatıyormuş.. Tabi bunu yaptıran arkadaşlar daha iyi bilirler..
Günaydın kızlar. Dişimde apse oldu sanırım dün ağrıyordu bugün diş etim şişmiş napıcam ben şimdi
Hmm canım hiç bi bilgim yok süt parasıyla ilgiliBide anne adına 115 mi tam bilmiyorum süt parası yatıyor
Merhaba anneler ve anne adaylari. Benim kuzum da bugun 10 gunluk oldu tam. Maalesef bizde de sarilik çıktı. Hem dee üst sınır 29da yazık cocugu bilemedik. Keskeee önceden götürseydik. Ben hep diyordum yüzü sari gibi diye. Ama annem ve esim abartma diyorlardi. Araya bayramda girdi. Ilk muayesine gidemedik. Ondan bilemedik herhalde.kizimi hemen yatisa aldılar. 2 gün beraber yoğun bakimda kaldik. Maaleseff yine çok ama çok zordu. Işık tedavisi gördü. Geceleri ben sifir uykuyla durdum. Tepemde sürekli bip bip oten makine vardı. Beynim oyuldu. Ama insallah Allah bir daha oralara dusurmez. Bende dua istiyorum. Insallah kizim sariligi tamamen atar. Dua edin ne olur. Allah kimsenin evladina da acı sızı vermesin.
Merak ettiğim siz de 2 saate bir emzirmek için uyandırıyor musunuz? Çok zor olmuyor mu?
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar en kısa sürede.biz de de sarılık vardı .Birgün uyandıramadım emmedi sürekli uyudu doktora koştu yüzü göz bebeği sarıydı çok yüksek değil değeri şükür düşmeye başladı emziriyorum bol. Bir de pişik oldu poposu kıpkırmızı yandı dikkat edin bezi değiştirdik. Kızarıklık görürsesinz hemen bez değiştirinMerhaba anneler ve anne adaylari. Benim kuzum da bugun 10 gunluk oldu tam. Maalesef bizde de sarilik çıktı. Hem dee üst sınır 29da yazık cocugu bilemedik. Keskeee önceden götürseydik. Ben hep diyordum yüzü sari gibi diye. Ama annem ve esim abartma diyorlardi. Araya bayramda girdi. Ilk muayesine gidemedik. Ondan bilemedik herhalde.kizimi hemen yatisa aldılar. 2 gün beraber yoğun bakimda kaldik. Maaleseff yine çok ama çok zordu. Işık tedavisi gördü. Geceleri ben sifir uykuyla durdum. Tepemde sürekli bip bip oten makine vardı. Beynim oyuldu. Ama insallah Allah bir daha oralara dusurmez. Bende dua istiyorum. Insallah kizim sariligi tamamen atar. Dua edin ne olur. Allah kimsenin evladina da acı sızı vermesin.
Merak ettiğim siz de 2 saate bir emzirmek için uyandırıyor musunuz? Çok zor olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?