2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sagolun size de gecmis olsun. Emziriyorum da doymuyor kiii. Hala araniyor. Uykuyu da evet benim kaldirmam nadir oluyor zaten. Kendiliginden kalkıyor cogu zaman. Sanirim uyku duzeni zamanla oturur

Aynen zamanla oturur.Sariligi gecsin uyanmazsa uyandirmazsin.Simdi cok kucuk.
Hic acele etme şu geçsin,bu bitsin,şu da olsun kolay olur fln diye.Inan her zamanin zorlugu tadi baska.
Kurallarini sen belirle cocuguna gore zamanla,evinizin duzenine gore❤
Allah bagislasin yavrunu..
Bende sizleri okuyup okuyup heyecan yapiyorum :)

Kizim 22 gunlk oldu bizdede sarilik 12 ckmisti ilk haftamuzda sıksık emzrdm cok sukur gecti.insallah senin bebegnde atlatir biran once. Ben iki saaatte bir alarm kurup emziriyordum .suanda 2.5 veya 3 saat oluyor arasi zaten alarm calmadan uyaniyor kizim

İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım. Tek istediğim sakin kalabilmek, sürecin en başından bu yana kendi ailem ve arkadaşlarım dışında kimse yanımda olmadı. Kalan kısmıda onlarla tamamlamak istiyorum. Bence bu kadarını hakediyorum ama gelde anlat işte

İnşallah canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için haklısın annelik fedakarlık demek sabır demek

Cok sagol canimmm. Takip edemedim ama senin de yavrun sıkıntıda herhalde sebebini bilmiyorum okuyamadim da. Allah şifa versin . Allah yardimcimcisi olsun insallah. Bende emziriyorum ama mama Takviyesi yapalim dedi. Yeterli gelmiyor sütüm annem yanimda onda da biraz duruyor. Sonra yine agliyor. İnşallah gecer bu zamanlar

Cok teşekkür ederim haklısın canimm. Zamanla tabi oturur düzen. İnşallah gecer. Rabbim seni de saglikla evladina kavustursun

Bende oyle yapıyorum mümkün okdugunca emzirmeye çalışıyorum. Size de geçmiş olsun. Sonradan dusen sarilik seviyesi yeniden cikmaz insallah. Bir de ondan korkuyorum

Haftası benden ileride olan anneler, bebeğinizi nerede hissediyorsunuz ? Ben hamileliğin başından beri neredeyse İlk defa tam göğüs altında hissetmeye başladım ve 3 gündür hem yukarıda hissediyorum hem de boğaz yanması başladı . Sizin de boğaz yanmaniz var mı ? Benim ki aşağı inecegine yukarı mı çıktı ne yaptı acaba

Ewet canim yawrumu dogar dogmaz aldilar bir kere kucaqima almadan kuveze koydular solunum sıkıntısı wardi. bugun 12 gun oldu git gel yapiyoruz iyi olmak zorundayim sende ole yawrularimiz icin sütlerimiz gitmesin diye ilk zamanlar cok asiri agliyodum simdi kendimi cok tutuyorum. elbette gececek canim bu gunler bu gunleri hatirlayip konuscaz hatta gülerek böle cektik ettik diye anne olmak bu iste annelik kolay degil guzelim allahim daha buyuk acilarini gostermesin. ben 2 3 gune emzirmeye insallah cagrilirim da cikar artik kucaqima alirim yawrumu sende insallah hemen atlatirsin sıkıntını ewladinda düzelir annenden allah razi olsun dua et ona iyiki war onun gibi anneler.

Benimde aynı mide yanmam vardi dune kadar bugün iyiyim benim bebiş baya hareketli poposunu surekli kaldırıyor bi oraya bi buraya dayıyor karnım aşağı hafif indi ama benim 2 gündür

Valla ben her yerde hissediyorum artık iyice büyüdü ayakları kaburga da poposu midenin altında başı da aşağıda

Valla ben her yerde hissediyorum artık iyice büyüdü ayakları kaburga da poposu midenin altında başı da aşağıda
Benimki de daha 3 güne kadar yandan yandan tekmelerken bi anda tekmeler göğsümün altına gelmeye başladı, Onun harici popomu sırt mi artık neyse dayiyor hep göbeğime :)) demekki normal :) ben de dedim yukarı mı çıktı döndü mü ne yaptı :) pazartesi kontrolüm var eğer dogmazsa

Benimde aynı mide yanmam vardi dune kadar bugün iyiyim benim bebiş baya hareketli poposunu surekli kaldırıyor bi oraya bi buraya dayıyor karnım aşağı hafif indi ama benim 2 gündür
Ben de yanma 20. Haftalarda ve ortasında oldu biraz ama 3 gündür fena, Sanki ejderha gibi ateş puskurtecegim :)) karnımın da inip inmedigini hiç anlamıyorum ya , bigün bakıyorum aşağıda gibi , bigün yukarıda gibi

Gerçi bende aynı sabah aşağı gibi bazen yukarı gibi daha kanala girdiği yok galiba

frhnrfhn benim haftam senden geridir muhtemelen bende göğsümün biraz altında hissediyorum. Yanlara cok dayıyor kendini hareketleri dışardan izleniyor. 3 gündür daha rahat yiyebiliyorum. Aylardır açtım son bi kaç gündür doyduğumu hissediyorum. Gece çok yanmam oluyor onuda maden suyu yada bol soğuk su içerek geçiriyorum. Son gün ne yapacağım bilmiyorum ama bana yeme içme konusunda birşey demediler. Bende sormayı unuttum. Sanırım 12 de bırakmam gerekiyor susuzluğa nasıl dayanacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…