- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.181
Sagolun size de gecmis olsun. Emziriyorum da doymuyor kiii. Hala araniyor. Uykuyu da evet benim kaldirmam nadir oluyor zaten. Kendiliginden kalkıyor cogu zaman. Sanirim uyku duzeni zamanla oturur
Şu an 39+2. Henüz sancım ve açıklığım Yok. Bebeğim 2 ay öncesinde Doğum pozisyonunu aldı ama hala karnım yukarıda .Kızlar 40 haftasını doldurmuş doğumu bekleyen kaç kişi var acaba aramızda? Yarın yılın en uzun günü olacak bakalım gelecekler mi :)
Merhaba canim ben 2 kez acik havaya 3 kezde ev gezmesine goturdum kizimi 22 gunlk olduk bu aradaKızlar bebekleriniz nasıl
Sizler dışarı çıkıyormusunz bebeğinizin kırkı cikmadan.
Merhaba anneler ve anne adaylari. Benim kuzum da bugun 10 gunluk oldu tam. Maalesef bizde de sarilik çıktı. Hem dee üst sınır 29da yazık cocugu bilemedik. Keskeee önceden götürseydik. Ben hep diyordum yüzü sari gibi diye. Ama annem ve esim abartma diyorlardi. Araya bayramda girdi. Ilk muayesine gidemedik. Ondan bilemedik herhalde.kizimi hemen yatisa aldılar. 2 gün beraber yoğun bakimda kaldik. Maaleseff yine çok ama çok zordu. Işık tedavisi gördü. Geceleri ben sifir uykuyla durdum. Tepemde sürekli bip bip oten makine vardı. Beynim oyuldu. Ama insallah Allah bir daha oralara dusurmez. Bende dua istiyorum. Insallah kizim sariligi tamamen atar. Dua edin ne olur. Allah kimsenin evladina da acı sızı vermesin.
Merak ettiğim siz de 2 saate bir emzirmek için uyandırıyor musunuz? Çok zor olmuyor mu?
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım. Tek istediğim sakin kalabilmek, sürecin en başından bu yana kendi ailem ve arkadaşlarım dışında kimse yanımda olmadı. Kalan kısmıda onlarla tamamlamak istiyorum. Bence bu kadarını hakediyorum ama gelde anlat işteYa bu eşler de kendi kendilerine iş yapıyorlar ya şaşıyorum.. Üstelik anlatıyorsun anlatıyorsun buna rağmen yapıyorlar.. Boşuna konuşmuşum demek ki diyorsun.. Senin onları istemeyeceğini biz bile biliyoruz :) Benim eşim yanımda yok.. Ailesi geldi bana ama temiz evimi mahvettiler kibar tabirle.. En son bayram geliyor diye evlerine gittiler.. Ama giderken evime bir makine bile tutmadılar.. Halılar yamuk yumuk, her taraf toz pislik içinde.. Oturup ağlayacaktım ama yine şükrettim kendim temizledim.. Benim kocam ise annemlerde doğumda yanında olsunlar bari demeye başladı.. Ne işim var babanla, bacınla.. Bir kişi lazım diyoruz üç kişi geliyorlar.. Amaann canım.. Boşverelim yaa.. Düzelmez onlar..
Cumaya birşey kalmamış sen bebeğine odaklan.. İnşallah sağlıkla kavuşun canım..
kuzular icin o kadar buyuk acılar durumlar yasiycaz yasiyoruz ki canim emin ol olup gecince yawrunuda kucagina alinca kendi guclulugune hayret etceksin kendine
sekil ornek ben
igne olmaya gitsem kan aldirsam bebek gibi miz mizlanir bahane uydururdum ki iki sezeryan oldum acisi zorlugu gitti gecti sende agrisi, sancisiz herseyini atlatirsun insallah tum hamile arkadaslarda insallah
Cok sagol canimmm. Takip edemedim ama senin de yavrun sıkıntıda herhalde sebebini bilmiyorum okuyamadim da. Allah şifa versin . Allah yardimcimcisi olsun insallah. Bende emziriyorum ama mama Takviyesi yapalim dedi. Yeterli gelmiyor sütümGecmis olsun canim allahim yardimcin olsun kuzun hemen toparlansin insallahçok zor biliyorum. emzirme konusuda iki saati bile bekleme uyandir uyandir emzir atlatmasi süte bagli kuzunun uykuya dusuyodur simdi oda zor olur iki ceker uyur kesin yaninda yardim etcek kimse warmi. uykusuzsun kesin halsiz yorgun yemek bile yemiyosundur tahmin edebiliyorum halini ama tek kalma sen uyusan o uyumaz sen dinlenirsin az bebegi emzirmen icin
Cok teşekkür ederim haklısın canimm. Zamanla tabi oturur düzen. İnşallah gecer. Rabbim seni de saglikla evladina kavustursunAynen zamanla oturur.Sariligi gecsin uyanmazsa uyandirmazsin.Simdi cok kucuk.
Hic acele etme şu geçsin,bu bitsin,şu da olsun kolay olur fln diye.Inan her zamanin zorlugu tadi baska.
Kurallarini sen belirle cocuguna gore zamanla,evinizin duzenine gore❤
Allah bagislasin yavrunu..
Bende sizleri okuyup okuyup heyecan yapiyorum :)
Bende oyle yapıyorum mümkün okdugunca emzirmeye çalışıyorum. Size de geçmiş olsun. Sonradan dusen sarilik seviyesi yeniden cikmaz insallah. Bir de ondan korkuyorumKizim 22 gunlk oldu bizdede sarilik 12 ckmisti ilk haftamuzda sıksık emzrdm cok sukur gecti.insallah senin bebegnde atlatir biran once. Ben iki saaatte bir alarm kurup emziriyordum .suanda 2.5 veya 3 saat oluyor arasi zaten alarm calmadan uyaniyor kizim
Ewet canim yawrumu dogar dogmaz aldilar bir kere kucaqima almadan kuveze koydular solunum sıkıntısı wardi. bugun 12 gun oldu git gel yapiyoruz iyi olmak zorundayim sende ole yawrularimiz icin sütlerimiz gitmesin diye ilk zamanlar cok asiri agliyodum simdi kendimi cok tutuyorum. elbette gececek canim bu gunler bu gunleri hatirlayip konuscaz hatta gülerek böle cektik ettik diye anne olmak bu iste annelik kolay degil guzelim allahim daha buyuk acilarini gostermesin. ben 2 3 gune emzirmeye insallah cagrilirim da cikar artik kucaqima alirim yawrumu sende insallah hemen atlatirsin sıkıntını ewladinda düzelir annenden allah razi olsun dua et ona iyiki war onun gibi anneler.Cok sagol canimmm. Takip edemedim ama senin de yavrun sıkıntıda herhalde sebebini bilmiyorum okuyamadim da. Allah şifa versin . Allah yardimcimcisi olsun insallah. Bende emziriyorum ama mama Takviyesi yapalim dedi. Yeterli gelmiyor sütümannem yanimda onda da biraz duruyor. Sonra yine agliyor. İnşallah gecer bu zamanlar
Benimde aynı mide yanmam vardi dune kadar bugün iyiyim benim bebiş baya hareketli poposunu surekli kaldırıyor bi oraya bi buraya dayıyor karnım aşağı hafif indi ama benim 2 gündürHaftası benden ileride olan anneler, bebeğinizi nerede hissediyorsunuz ? Ben hamileliğin başından beri neredeyse İlk defa tam göğüs altında hissetmeye başladım ve 3 gündür hem yukarıda hissediyorum hem de boğaz yanması başladı . Sizin de boğaz yanmaniz var mı ? Benim ki aşağı inecegine yukarı mı çıktı ne yaptı acaba
Valla ben her yerde hissediyorum artık iyice büyüdü ayakları kaburga da poposu midenin altında başı da aşağıdaHaftası benden ileride olan anneler, bebeğinizi nerede hissediyorsunuz ? Ben hamileliğin başından beri neredeyse İlk defa tam göğüs altında hissetmeye başladım ve 3 gündür hem yukarıda hissediyorum hem de boğaz yanması başladı . Sizin de boğaz yanmaniz var mı ? Benim ki aşağı inecegine yukarı mı çıktı ne yaptı acaba
Benimki de daha 3 güne kadar yandan yandan tekmelerken bi anda tekmeler göğsümün altına gelmeye başladı, Onun harici popomu sırt mi artık neyse dayiyor hep göbeğime :)) demekki normal :) ben de dedim yukarı mı çıktı döndü mü ne yaptı :) pazartesi kontrolüm var eğer dogmazsaValla ben her yerde hissediyorum artık iyice büyüdü ayakları kaburga da poposu midenin altında başı da aşağıda
Ben de yanma 20. Haftalarda ve ortasında oldu biraz ama 3 gündür fena, Sanki ejderha gibi ateş puskurtecegim :)) karnımın da inip inmedigini hiç anlamıyorum ya , bigün bakıyorum aşağıda gibi , bigün yukarıda gibiBenimde aynı mide yanmam vardi dune kadar bugün iyiyim benim bebiş baya hareketli poposunu surekli kaldırıyor bi oraya bi buraya dayıyor karnım aşağı hafif indi ama benim 2 gündür
Gerçi bende aynı sabah aşağı gibi bazen yukarı gibi daha kanala girdiği yok galibaBen de yanma 20. Haftalarda ve ortasında oldu biraz ama 3 gündür fena, Sanki ejderha gibi ateş puskurtecegim :)) karnımın da inip inmedigini hiç anlamıyorum ya , bigün bakıyorum aşağıda gibi , bigün yukarıda gibi
Yani o kadar zorki o dikisleri nasil patlatmiyolar anlamiyorumBen de o çatı muayenesinden çok korkuyorum bugün muayene var galiba bakacaklar alttan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?