- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.481
Gittin mi.canim dr yeB
Benim.vajinada çok batmam var canım orası sizliyor ve bebek kasılıyor . belimde ağrı yok kasiklarimda da evdeyim gitmedim birkaç saat sonra gitmeyi düşünüyorum ama bakalım.sagol canım dediğin gibi olursa dk tutucam ama doğum sancısı değil sanırım bunlar arada oluyordu geçiyordu böyle
Gittim tatlım pimpirik yaptım ilk olunca sanki haraketleri azaldı gibi geldi.nst çektiler birtane büyük sancim çıktı.ebe muayene etti alttan ilk muayenenin oldum birşey yok açılma yok aktif doğum değil.doktorumu aradılar gönderdiler.agrin olursa kanaman artarsa suyun gelirse gece gel dediler.zaten yarın doktor randevum var.sancim çok aralıklı oluyor nerdeyse 2saatte bir.sen nendurumdasinGittin mi.canim dr ye
Eğer ikinci isim yazmıyorsun maalesef zor bunu düzeltmekKizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya
Bende evvelsi gün gittiğimde aynı dediler açılma yok şancı da yoktu alttan ilk muayne ettiler ertesi gün sabah hafif kanla karışık akıntı geldi . Bugünde bel ağrısı var sadece arada kasiliyor bebek ama birşey olduğu yok yarın randevum var bakkalın ne dicekGittim tatlım pimpirik yaptım ilk olunca sanki haraketleri azaldı gibi geldi.nst çektiler birtane büyük sancim çıktı.ebe muayene etti alttan ilk muayenenin oldum birşey yok açılma yok aktif doğum değil.doktorumu aradılar gönderdiler.agrin olursa kanaman artarsa suyun gelirse gece gel dediler.zaten yarın doktor randevum var.sancim çok aralıklı oluyor nerdeyse 2saatte bir.sen nendurumdasin
Siringayla falan verselermis keşke veya kaşıkla haklisin yaniKızlar bana bi akil werin ben sinirlerime hakim olamiyorum. Dun aksam 4 gibi emzirmeye basladim oglumu cocuk 15 gun biberona alismis oldugundan meme ucunu iskence gibi zorlaya zorlaya werdim simdi emzirmeden ciktim bugun iki kez emzirdim bir 12 de oglen bide demin kafayi yedim goguslerim dokdu oglum sarilik zaten teni gozlerinin ici sari hatta emmeyi daha beceremiyo biberon yuzunden. normalde emzirmeden cikinca 4 saatte bir cagrilmam lazim uyandikca hem bana alissin diye hem emmesi kuwetlensin diye hemde sariligi gecsin diye emmesi lazim demi ordaki hemsire hanimlar bana yarin saat oglen birde gelmemi solediler bende cildirdim tabi bide demezmi o saate kadar ac kalmuycak biz biberonla senin sutunu wercez dedi ben biberon werilsin istemiyorum anlamiyolar benim zaten sutum gelmis
Ay hakkımızda hayırlısı günümde doldu bakalım doktor ne kadar bekletecekBende evvelsi gün gittiğimde aynı dediler açılma yok şancı da yoktu alttan ilk muayne ettiler ertesi gün sabah hafif kanla karışık akıntı geldi . Bugünde bel ağrısı var sadece arada kasiliyor bebek ama birşey olduğu yok yarın randevum var bakkalın ne dicek
Amin hayırlısı bende geciksin istemiyorum 5 gün kaldı benimde bekletmez inşallah seni de beni deAy hakkımızda hayırlısı günümde doldu bakalım doktor ne kadar bekletecek
Ben ilk günden beri kullanıyorum farkında olmadan süt geliyor çünkü üstüm başım süt olmasın diye kullanıyorum neden tavsiye edilmediğini de hiç anlamadım be mantıkla tavsyr edilmiyormuş?Kizlar selam.iyi pazarlar.aranizda gogus pedi kullananlar warmi ya?kraftin jelli gogus pedini aldim fakat daha hic kullanmadim.kimse gogus pedi kullanmayi tavsiye etmemis.
Akıntın devam ediyor mu peki canım benim lavaboya gittigimde oluyor hepAmin hayırlısı bende geciksin istemiyorum 5 gün kaldı benimde bekletmez inşallah seni de beni de
Canım senin normal doğum mu olcak bebeğinin kilosu basıl bu hafta daAkıntın devam ediyor mu peki canım benim lavaboya gittigimde oluyor hep
En son geçen hafta 3350 idi canım yarın doktor kontrolü var ama bugün gittik acile sabah Nişan geldi hoş hala devam ediyor anlamadım akşam da bebeğin haraketleri az gibi geldi diye gittik.ebe muayene etti açılma falan yok nst de 1 ağrım çıktı.eve geldim bekkiuorim.kilosu yarın belli olcak çatı muayinesi de yapacak kısmetse doktorCanım senin normal doğum mu olcak bebeğinin kilosu basıl bu hafta da
Hayırlısı olsun canım belki yarın olur doğumun hayırlı haberler el gel inşallah bazen birden geliyormuş sancıEn son geçen hafta 3350 idi canım yarın doktor kontrolü var ama bugün gittik acile sabah Nişan geldi hoş hala devam ediyor anlamadım akşam da bebeğin haraketleri az gibi geldi diye gittik.ebe muayene etti açılma falan yok nst de 1 ağrım çıktı.eve geldim bekkiuorim.kilosu yarın belli olcak çatı muayinesi de yapacak kısmetse doktor
Akıntı çok yok kan hiç yok 1 kez geldi dün sabah azdı amaAkıntın devam ediyor mu peki canım benim lavaboya gittigimde oluyor hep
Kızlar sünnet için çarşambaya randevu aldık ama düşündükçe yüreğim sıkışıyor ya minnacık yavruya nsl kıyacağım diye ama eninde sınunda olacak ve şimdi olması en doğrusu olacak ilk oülumu da 50 günlükken yaptırmıştım bu kadar korktum mu hatırlamıyorumAmazing_Queen sen de yaptıracaktın canım karar verdin mi?
Bize ilk oğlumda doktorumuz 2 ayı geçmeden yaptırın demişti bu seferki hastane doktoru 1 ay geçmeden yaptırın dedi aslına bakarsan ne kadar erken o kadar iyi... evet 50 günlükken lokal olmuştu genel olsa yaptırmazdım zatenBende yaptiricam ama daha firsat bulamadik ya. Bende karakara dusunuyorum bu yavruya nasil kiycam ama bir an once yaptirmak lazim. 50gunlukken de lokal mi uyusturmuslardi?
Bize ilk oğlumda doktorumuz 2 ayı geçmeden yaptırın demişti bu seferki hastane doktoru 1 ay geçmeden yaptırın dedi aslına bakarsan ne kadar erken o kadar iyi... evet 50 günlükken lokal olmuştu genel olsa yaptırmazdım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?