• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sünnet için çarşambaya randevu aldık ama düşündükçe yüreğim sıkışıyor ya minnacık yavruya nsl kıyacağım diye ama eninde sınunda olacak ve şimdi olması en doğrusu olacak ilk oülumu da 50 günlükken yaptırmıştım bu kadar korktum mu hatırlamıyorum @Amazing_GNC sen de yaptıracaktın canım karar verdin mi?
Canım bizde erken yaptıracagız idrarı yaparken ağlıyor dar mış bizimkinin p ucu nerde ysptıracaksınız daha 12 günlük oğlum ama çok bekleyemeyecek

Selam kızlar, sorması ayıp doğumdan bir kaç gün önce ishal olan varmıydı ? 9 aydan beri ilk defa ishal durumu yaşıyorum afedersiniz:oops:

39+2 sen selam kızlar aylardır normal normal diye diye geldim bgn doktorum bana perşembe sezeryan olmam için gün verdi geçen hafta olduğum çatı muaynesi çok güzeldi hiç açıklık yoktu bgn 2 kere alttan muayne etti öldüm resmen zorladı ama 1 cm açıklık varmış ve bebeğim 4020 olmuş suyumu ölçtü 2 kez daha ultrasona aldı başka hocasına danışyı akşama kdr uğraştı ama sezeryana karar verildi üzüldüğüm şey çatımın müsayit olması ama bebek kanala İnmemiş ve bekledikçe kilo alıyor spinal yapıyolarmış çok korkuyorum sezeryan den bana sezeryan olanlar süreç nasıl işliyor anlatabilirmisiniz kaç günde taburcu oluyor

Arkadaşlar merhaba
Bugün doğum yaptım.normal doğumla başlayan meceramiz sezeryanla sona erdi.kizimiz Deniz dünyaya geldi darisi tüm bekleyenlerin basina:dua::anne:
Ay canım gözünüz aydın aklımdaydın sen n’aptın diye merak ediyordum nasıl geçti sezrryanın babada bgn gün verdiler bebeğim büyük diye çok korkuyorum hiç istemiyordum ama mecbur olcak şimdi bebeğin nasıl sütün geldimi hemen

Hiçbir ağrı Yok canım. Bebek bir günde bile aşağı inebilirmiş ama benim hiç sancım Yok:)
Nst ye girdim.bebek aşağı çok baskı yaptı o sırada doktora tekrar girdim alttan bakayım dedi 1 cm açıklık varmış bebek baskı yapmaya başlamış dedi bakalim hala belim ağrıyor ama şancı yok

Arkadaşlar merhaba
Bugün doğum yaptım.normal doğumla başlayan meceramiz sezeryanla sona erdi.kizimiz Deniz dünyaya geldi darisi tüm bekleyenlerin basina:dua::anne:
gözünüz aydın canım kavusmussunuz bebeginize şükür, Bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor ama önemli olan sonucu , Çok şükür demek. Peki neden sezeryan oldu ?

39+2 sen selam kızlar aylardır normal normal diye diye geldim bgn doktorum bana perşembe sezeryan olmam için gün verdi geçen hafta olduğum çatı muaynesi çok güzeldi hiç açıklık yoktu bgn 2 kere alttan muayne etti öldüm resmen zorladı ama 1 cm açıklık varmış ve bebeğim 4020 olmuş suyumu ölçtü 2 kez daha ultrasona aldı başka hocasına danışyı akşama kdr uğraştı ama sezeryana karar verildi üzüldüğüm şey çatımın müsayit olması ama bebek kanala İnmemiş ve bekledikçe kilo alıyor spinal yapıyolarmış çok korkuyorum sezeryan den bana sezeryan olanlar süreç nasıl işliyor anlatabilirmisiniz kaç günde taburcu oluyor
Hakkınızda hayırlısı olsun canım ama neden catin müsait olduğu halde sezeryan dendi, bebeğin kilosu gayet iyi. Bir de ilk doğum mu olacak ? Bebeğin baş aşağı ise bir anda kanala inebilir sancilarla , bakarsın çatı muayenesi başlatır sancı vs. Tabi yine de bebeğin ve senin için hayırlısı olsun inşallah canım:dua:

Kizlar selam.iyi pazarlar.aranizda gogus pedi kullananlar warmi ya?kraftin jelli gogus pedini aldim fakat daha hic kullanmadim.kimse gogus pedi kullanmayi tavsiye etmemis.

Ben kullanıyorum ama sık sık değiştiriyorum yoksa tahriş eder. Sütüm akıp çamaşırımı islatiyor onu takmazsam

Hakkınızda hayırlısı olsun canım ama neden catin müsait olduğu halde sezeryan dendi, bebeğin kilosu gayet iyi. Bir de ilk doğum mu olacak ? Bebeğin baş aşağı ise bir anda kanala inebilir sancilarla , bakarsın çatı muayenesi başlatır sancı vs. Tabi yine de bebeğin ve senin için hayırlısı olsun inşallah canım:dua:
Evet canım ilk doğumum ve üniversite hastanesine gidiyorum orda gerekli olmadıkça ztn sezeryane almıyorlar bgn 3 kez ultrason çektiler bana ve başka Kişiler çekti başka hocalarına danıştı eğer öyle olmasa ztn bende çok güvenmezdim başka yere giderdim bebeğimin başı da büyük hep önde gidiyordu öğlen gittim akşam 5 e kdr benle ilgilendiler 2 kez çatıma baktılar. Çatı müsayit ama bebek gelmiyor 40 haftam. Cumartesi günü doluyor 1 hafta daha beklesek ztn normal daha da zorlaşcaltı o yüzden sezeryana karar verildi bakalım Perşembe’ye kdr. Kendi gelir mi bilmem ama o çatı muayenesinden sonra anneme ben normal sanırım doğuramazdım dedim ortalığı yıktım çnkü çok zorladı beni sanırım sıyırma hareketi deniyor onu yaptı ama gelen giden yok

Nst ye girdim.bebek aşağı çok baskı yaptı o sırada doktora tekrar girdim alttan bakayım dedi 1 cm açıklık varmış bebek baskı yapmaya başlamış dedi bakalim hala belim ağrıyor ama şancı yok
Canım aynı gündeyiz 1 cm açıklık benim de ama bebek 4020 olmuş Perşembe’ye gün verildi bana hayırlısı diyorum artık o güne kadar geldi geldi

Kızlar bana bi akil werin ben sinirlerime hakim olamiyorum. Dun aksam 4 gibi emzirmeye basladim oglumu cocuk 15 gun biberona alismis oldugundan meme ucunu iskence gibi zorlaya zorlaya werdim simdi emzirmeden ciktim bugun iki kez emzirdim bir 12 de oglen bide demin kafayi yedim goguslerim dokdu oglum sarilik zaten teni gozlerinin ici sari hatta emmeyi daha beceremiyo biberon yuzunden. normalde emzirmeden cikinca 4 saatte bir cagrilmam lazim uyandikca hem bana alissin diye hem emmesi kuwetlensin diye hemde sariligi gecsin diye emmesi lazim demi ordaki hemsire hanimlar bana yarin saat oglen birde gelmemi solediler bende cildirdim tabi bide demezmi o saate kadar ac kalmuycak biz biberonla senin sutunu wercez dedi ben biberon werilsin istemiyorum anlamiyolar benim zaten sutum gelmis

Canım neden oyle yapılıyo ki. 3 saatte bir çağırmaları lazım. Ben sabah 8 buçukta geliyorum hasteneye gece 1 de çıkıyorum burdan. 9 da başlıyorum emzirmeye her e saatte emziriyorum . Sizinde öyle olması lazım özel hastane mı ? Ben 3 saatte 1 emzirmek istiyorum biberona gerek yok ben bebeğime alışmak istiyorum sütüm var emzirdikçe çoğalır de.

Back
X