- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.681
Bize de hiç göbekli ilgili birşey demediTesekkur ederim bize dr bisi yazmadi sasirdim dogrusu
Canım belki içindeki bişeye alerjin vardır bence bitane kullanmaya başla sonuçta sıcak suya karışınca bitkilerdeki etken maddeler açığa çıkıyor belki dokundu bol au içYa kizlar sut yapmasi icin nerdeyse herseyi kullandim abartmis olabilir miyim acaba? 2-3 gundur artarak devam eden alerjim var, kollarim, bacaklarim, sirtim, popom bile kirmizi dokuntu dolu. Deli gibi kasinmaktan kizimla zor ilginiyorum. Hergun 1 bardak Isirgan otu cayi, 3 kez humana sut cayi, 3 kez prolac suya damla, 1 kase incir hosafi, 1 kase kayisi hosafi, yarim kutu malt icecegi.. hergun bu sekilde devam ederken alerji basladi. Ne dokundugunu anlayamiyorum hepsini kestim bugunzaten sutum az geliyor, arttiramadan ara verdim
Gözün aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. Benim oğlum da ilk gün hep uyudu ve hep tükürük çıkardı.. İkinci güne geçti..Selam kızlar biz eve geldik bile aynı gün içinde, ben de bi sıkıntı yok şuan ağrı sızı falan, dikiş var 4 tane. Kızım uyuyor hep ,Şuan bi iki çekti daha emmedi baya oldu ama doktorum sorun değil dedi, hanımın keyfini bekliyor uz :) kusma değil de tükürük çok oluyor kusar gibi , sizde de oldu mu
Çok sevindim adınıza bir sebebi var mıydı? Benim biraz enfeksiyon sebep oldu sanki, dün gece bebeğin suyu iyiydi bugun akşam sınırda dediler ama serum antibiyotik vs yatiyorum hastanede, koyu kıvamlı pembemsi akıntim da geldi, sureci bekliyoruz nasıl ilerler bilmiyorumEvet canım benim de 26. Hafta suyum geldi ama çok şükür sonra tehlike geçti. Bol bol dinlendim bol su içtim. Şimdi her şey normal. Yarın günüm doluyor hatta hadi hayırlısı
Dikişler bilmiyorum canım yapistirmy cizgigibi camasçaizi gibiKızlar yarın spinal sezeryan olcam dua edin inşallah iyi geçer kaç dikiş atılıyor acaba sezeryan sonrasında onun bakımı nasıl oluyor ameliyattan sonrası için tavsiye ettiğiniz bişey varmı
Kaç dikiş oldu bilmiyorum canim çamaşır izi gibi duruyor yapıştırma herhalde.bakimi için doktorum birşey yapmaya gerek yok dedi.cuma kontrole gidicem.ama ağrı yapıyor.sezeryandan sonra birşey içmeye başlayınca ben bol bol sütsüz sade Nescafe içtim ve bitter çikolata baş ağrısını alıyor doktorum ve hemşireler tavsiye etti.en önemli tavsiyem şimdi bu.agrin olursa da ağrı kesici igne yaptır çekinme ben uaptirdim 3-4kez zaten doktor izin veriyor.Kızlar yarın spinal sezeryan olcam dua edin inşallah iyi geçer kaç dikiş atılıyor acaba sezeryan sonrasında onun bakımı nasıl oluyor ameliyattan sonrası için tavsiye ettiğiniz bişey varmı
Tamam canım çok sağol koydum çantama şimdi kahveyi bide depend almıştım normal Doğum olursa diye şimdi acaba normal ped mi koysam diyorumDikişler bilmiyorum canım yapistirmy cizgigibi camasçaizi gibi
Kaç dikiş oldu bilmiyorum canim çamaşır izi gibi duruyor yapıştırma herhalde.bakimi için doktorum birşey yapmaya gerek yok dedi.cuma kontrole gidicem.ama ağrı yapıyor.sezeryandan sonra birşey içmeye başlayınca ben bol bol sütsüz sade Nescafe içtim ve bitter çikolata baş ağrısını alıyor doktorum ve hemşireler tavsiye etti.en önemli tavsiyem şimdi bu.agrin olursa da ağrı kesici igne yaptır çekinme ben uaptirdim 3-4kez zaten doktor izin veriyor.
Çok sevindim adınıza bir sebebi var mıydı? Benim biraz enfeksiyon sebep oldu sanki, dün gece bebeğin suyu iyiydi bugun akşam sınırda dediler ama serum antibiyotik vs yatiyorum hastanede, koyu kıvamlı pembemsi akıntim da geldi, sureci bekliyoruz nasıl ilerler bilmiyorum
Sarilikla ugrasiyoruz canim.. Hastaneden taburcu olurken 11.7 'di degeri. Ertesi gun icin tekrar cagirdi cocuk doktoru, ertesi gun 19'a yukselmisti. O aksam yatisi yapildi ve 1 gece fototerapi aldi ve hastaneden 7,8 degerle cikisi yapildi.. 2 gun sonraki kontrolunde sarilik tekrar 15,8e yukseldi... bu kez yatis yapilmadi, takip edilecek dedi doktor. Simdi duzenli takibi yapiliyor umarim atlatiriz cok yorucu oluyor malesef. Benim de sagdigimda iki memeden toplam 30 cc sut zor cikiyor,bazen daha az cikiyor. Her anne sutunden sonra 40 cc mama takviyesi yapiyoruz mecburen. Cunku sarilikta sık beslenmesi şart canim. Dıskıyı ne kadar yaparsa o kadar hizli atiyorlar. Ve sariliktan dolayi bebek devamli uyuyor ve beslemek ekstra guclesiyor. Pes etme devamli uyandirip besle doktorun onerdigi sekilde.
Sarilikla ugrasiyoruz canim.. Hastaneden taburcu olurken 11.7 'di degeri. Ertesi gun icin tekrar cagirdi cocuk doktoru, ertesi gun 19'a yukselmisti. O aksam yatisi yapildi ve 1 gece fototerapi aldi ve hastaneden 7,8 degerle cikisi yapildi.. 2 gun sonraki kontrolunde sarilik tekrar 15,8e yukseldi... bu kez yatis yapilmadi, takip edilecek dedi doktor. Simdi duzenli takibi yapiliyor umarim atlatiriz cok yorucu oluyor malesef. Benim de sagdigimda iki memeden toplam 30 cc sut zor cikiyor,bazen daha az cikiyor. Her anne sutunden sonra 40 cc mama takviyesi yapiyoruz mecburen. Cunku sarilikta sık beslenmesi şart canim. Dıskıyı ne kadar yaparsa o kadar hizli atiyorlar. Ve sariliktan dolayi bebek devamli uyuyor ve beslemek ekstra guclesiyor. Pes etme devamli uyandirip besle doktorun onerdigi sekilde.
Bence de çok fazla abartmayin hayır sana zarar bukadar neden karıştırdin.fayfDan çok zararı olur.isirgan otu bence yapmıştı olabilir o keskin bir bitkiYa kizlar sut yapmasi icin nerdeyse herseyi kullandim abartmis olabilir miyim acaba? 2-3 gundur artarak devam eden alerjim var, kollarim, bacaklarim, sirtim, popom bile kirmizi dokuntu dolu. Deli gibi kasinmaktan kizimla zor ilginiyorum. Hergun 1 bardak Isirgan otu cayi, 3 kez humana sut cayi, 3 kez prolac suya damla, 1 kase incir hosafi, 1 kase kayisi hosafi, yarim kutu malt icecegi.. hergun bu sekilde devam ederken alerji basladi. Ne dokundugunu anlayamiyorum hepsini kestim bugunzaten sutum az geliyor, arttiramadan ara verdim
Bende merak ettimKaç kere kaka yapması gerektiğini söyledi doktor bir de?
Çok büyük kilot almadiysan depend koyabilirsin.benim altmi birkaç defa bezlediler.sonda çıkınca da normal büyük kilot ve ped koydurdular.zaten sonrada eve geldik.depend almamıştik canım.Tamam canım çok sağol koydum çantama şimdi kahveyi bide depend almıştım normal Doğum olursa diye şimdi acaba normal ped mi koysam diyorum
Depend köy muhakkak lazım olur o iyi oluyor ben ameliyattan sonra onu kullandım hep külot bile gitmeden tak kalak yuruyuseTamam canım çok sağol koydum çantama şimdi kahveyi bide depend almıştım normal Doğum olursa diye şimdi acaba normal ped mi koysam diyorum
Normal mi yani canım , valla oğlum hemen emdi hep memedeydi, kızım bir iki çekti hastanede ondan sonra ağzına bile almadı hiç, Zaten öyle süt değil daha ama çekmiyor hiç hep uyuyor, Yarın düzelir inşallah dimiGözün aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. Benim oğlum da ilk gün hep uyudu ve hep tükürük çıkardı.. İkinci güne geçti..
Spinal neden tercih ediyorsunuz kızlar baş ağrısı bel ağrısı daha zor değilmi birde o ortamı nasıl görerek dayanıyordu izKızlar yarın spinal sezeryan olcam dua edin inşallah iyi geçer kaç dikiş atılıyor acaba sezeryan sonrasında onun bakımı nasıl oluyor ameliyattan sonrası için tavsiye ettiğiniz bişey varmı
Allah Allah bizim değerinin ilk hafta 14 tü doktor yatış falan yapmadı emzir iki saate bir dedi çıktık geldik emziriyorum kızımıTaze anneler...
Ben de 25 haziran da kızıma kavuştum bugün sabah sarılık için kan alındı 10.6 çıktı. Evde emzirmeye devam ama çekemiyosa mama vereceksin dedi 30 cc memeden sonra.
Mamaya alışacak diye korkuyorum sütümü sağı yorum onu veriyorum ama 30 etmiyor. Emiyor ama ne kadar çektiği belli değil 30 60 gr dogdu zayıf ve cenesi yoruluyor.
Siz sarılık değeri kaç olunca hastanede yatıyor. 14 de yatar ama 18 e kadar yolu var dedi doktor.
Sürekli serumu ve tansiyonu kontrol eden bir hemsirenvardi o benimle hep konuştu ve sakinleştirdi.simdi doktoe sunu yapiyor simdi bunu yapiyor.hep anlattı bana.anne bebek teması oluyor doğar doğmaz ve baş ağrısı bel ağrısı herkeste yapmıyor .Spinal neden tercih ediyorsunuz kızlar baş ağrısı bel ağrısı daha zor değilmi birde o ortamı nasıl görerek dayanıyordu iz
Ben ameliyata doğuma yani giderken hiç bir yere bakmadan gözümü çevirmeyen ameliyat sedyesine yattım yukarı baktım hemşireye bile bakamadım kafamı yana çevirip o ortam çok gergin sizleri tebrik ediyorum
Bizimki de ilk hafta 14 du değeri doktor iki saate bir emzir dedi evegeldik emziriyorum yatış yapmadık insalh atlatirsin temmuzun 3 ünde kontrolümuz var bakalimSarilikla ugrasiyoruz canim.. Hastaneden taburcu olurken 11.7 'di degeri. Ertesi gun icin tekrar cagirdi cocuk doktoru, ertesi gun 19'a yukselmisti. O aksam yatisi yapildi ve 1 gece fototerapi aldi ve hastaneden 7,8 degerle cikisi yapildi.. 2 gun sonraki kontrolunde sarilik tekrar 15,8e yukseldi... bu kez yatis yapilmadi, takip edilecek dedi doktor. Simdi duzenli takibi yapiliyor umarim atlatiriz cok yorucu oluyor malesef. Benim de sagdigimda iki memeden toplam 30 cc sut zor cikiyor,bazen daha az cikiyor. Her anne sutunden sonra 40 cc mama takviyesi yapiyoruz mecburen. Cunku sarilikta sık beslenmesi şart canim. Dıskıyı ne kadar yaparsa o kadar hizli atiyorlar. Ve sariliktan dolayi bebek devamli uyuyor ve beslemek ekstra guclesiyor. Pes etme devamli uyandirip besle doktorun onerdigi sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?