- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.641
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsinSelam kızlar, Bu sabaha karşı kızımı kucağıma aldım normal doğum ile, 3650 gr. Cadaloz Bişey olacak galiba , doğduğu andan itibaren ciril ciril ağladı :) Şimdi yatıyor yanımda. Sancimi herşeyi Evde çektim, hastaneye gelmem ile doğumun yarım saat sürdü çünkü acilmalar Evde oldu. Dikisim var 4 tane, şimdilik bi sıkıntı yok. Insallah böyle devam eder
Canım tahinin üstünde biriken yağ iyi geliyor diye duydum evde varsa sür bi dene bakalımOff sormaya emzirirken canımdan can can gidiyir.sen silvirette mi almistin
Avent Kalkan takıyorum lansinoh sürüyorum garmastan krem duymuştum onu mu alsam acaba bir de elektrikli pompa çok rahatlatırmi daha mı beter eder
Off sormaya emzirirken canımdan can can gidiyir.sen silvirette mi almistin
Avent Kalkan takıyorum lansinoh sürüyorum garmastan krem duymuştum onu mu alsam acaba bir de elektrikli pompa çok rahatlatırmi daha mı beter eder
BenimdeKızlar nasılsınız memeler ne durumda? benimkiler cayır cayır yanıyor
Biraz zaman alıyorMerhaba anneler. Bu gobegimizde ki cizgi dogumdan ne kadar geçiyor ya. Gobek sisken rahatsiz etmiyordu da simdi goruntu olarak hoş durmuyor.
Biraz zaman alıyor
Ama sonuçta geçiyor.
bembeyaz tenin göbeğin yine oluşuyor merak etme
Tek göbek erisinde o çizgi gecer
Bende şu göbeği eritmek istiyorum 15 temmuzda düğün var kilo vermem lazım ve göbeği eritmek lazım
Saçlarının beyazı bayağı var boyatmak ve kesim yaptırmama lazim
Dogumdan ne kadar süre sonra korse tkorse takmaya başladınızBende korse takıyorum hep işe yarıyor bayağı. Benimde temmuzda kardeşimin düğünü var onun için korseyi çıkarmıyorum üstümden. Saçı diplere değdirmeden organik boya ile boyat dedi dr.um emzirirken. .dip boyası önermedi bende boyatamıyorum maalesef..
Neden tavsiye edilmemiş ki ? Ben ilkinde kullandım çünkü süt taşıyordu memeden tisortlerimi ıslatıp leke yapacak kadar, koymassam sütyen falan batıyor ekşi ekşi süt kokuyor o zaman. Bi zararını görmedim ben şükür.
Benim göğüslerim çok yara olmuştu ilk 3 hafta ciddi sıkıntı yaşadım şimdi 36 günlük olduk artık yaralarım geçti ama emzirirken bazen göğüslerim iç tarafından acıyorKızlar nasılsınız memeler ne durumda? benimkiler cayır cayır yanıyor
Ya çizgiyi gectim benim sezeryandan sonra gobek etrafim ve karnim karardi resmen ya. Bu kararma ne zaman nasil gecer acaba. Bir de karnim sünük sünük sarkik durumda :/Merhaba anneler. Bu gobegimizde ki cizgi dogumdan ne kadar geçiyor ya. Gobek sisken rahatsiz etmiyordu da simdi goruntu olarak hoş durmuyor.
wellcare yada ocean oneriyorlar.eczaci wellcare daha dusuk unite yenidogan icin onu tavsiye ederim dedi onu aldim gunde bir fis kullaniyorsunuz.icinde sadece zeytinyagi ve dvit var.Hangi markayı aldın canım ben henüz başlamadım d vitaminine haftaya ptsi kendi doktorumuze götüreceğim ilk defa o zaman soracağım
ben daha cok evdeyken gogus kalkanlari ve delikli kapaklarini kullaniyorum.acim gun be gun azaldi .simdi ozelliklede disarda bu petler iyi olur yoksa kazalar kacinilmaz.yaz sonucta saklamak ne mumkyn ince tsort yada gomlek giyiyorum .Bnde kullanmak istoyorum ama hatta aldim duruyor.korkuyorum ne bileuim kullanmaya.
aynen benimde oyle 8 kilo verebildim.13 kilo almistim.kiloyu yavas yavas veririmde gobek can sikici mayali hamur kivaminda resmen.netten biraz baktim sezeryan sonrasi egzersiz diye.hepsi en erken biraydan once onwrmiyorlar.biraz yerde bisiklet hareketi yapayim dedim biraz zorladi sankiYa çizgiyi gectim benim sezeryandan sonra gobek etrafim ve karnim karardi resmen ya. Bu kararma ne zaman nasil gecer acaba. Bir de karnim sünük sünük sarkik durumda :/
Hamileyken böyle şiş değildim ilaçtan serumdan karnım ağzım burnum şiştiYa çizgiyi gectim benim sezeryandan sonra gobek etrafim ve karnim karardi resmen ya. Bu kararma ne zaman nasil gecer acaba. Bir de karnim sünük sünük sarkik durumda :/
Benim ablam hamileyken de emzirirken de boyattiBende korse takıyorum hep işe yarıyor bayağı. Benimde temmuzda kardeşimin düğünü var onun için korseyi çıkarmıyorum üstümden. Saçı diplere değdirmeden organik boya ile boyat dedi dr.um emzirirken. .dip boyası önermedi bende boyatamıyorum maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?