- 22 Ocak 2007
- 131
- 96
- 298
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.341
Maalesef benim de akşam 9 dan sonra aynı şekilde sütüm azalmaya başlıyor. Bu sefer daha çok emmek istiyor ve sinirlenip ağlıyor. Deneyecek hiçbir şey yok canım çünkü tamamen yorgunluktan oluyor. Doktor bi şekilde mamayla veya emzikle oyala dedi. Emzik almıyor. akşam 10 gibi 40 cc Mama yapıp şırıngayla azar azar yediriyorum ben de. Üzerine yine emziriyorum boş boş emerken 12 gibi uyuyor en azından 2-3 saat. Yatırıyorum sonra ve ben bu arada kendime geliyorum. Bu böyle kısır döngü halinde gidiyor. Başka da bir çözümü yok sanırım.Herkese merhabalar kizlar. Kızım gündüz iki saatte bir kalkip emiyor cok güzel sütüm yetiyor ama gece sabah 6ya kadar uyumuyor sürekli meme istiyor bu yüzden yetmiyor ve memede hiçbisey kalmiyor mama veriyorum şırıngayla parmagimi emzirerek ama agzindan cikariyor hepsini istemiyor. Napicam neden gece sütüm olmuyor böyle olan varmi neler denediniz
Emziriyorsan su sakın verme canım. Bütün ihtiyaçlarını sütten karşılıyorlar. Benim ikinci bebeğim, ilkinde de 6 aydan sonra su vermiştim doktorumuzun kontolünde tabi. Hıkırtı sesi bizde de var. Doktorumuza sordum. Bebekler ilk aylarda yalnızca burundan nefes alabildikleri için normalmiş. Gaz için ise senin yediklerinle alakalı olabilir.
Gunde 1 kere 100 mlGünde kaç sefer kaç damla yazmış size?
35 gündür çekiyorum denemesigim sey kalmadı, hala geçmedi.. bi tek gümüş kalkanlar biraz iyi geldiKızlar bu göğüs ucu yaraları sezeryan ameliyatından daha betermiş Allah aşkına çözüm bulan yazsın bebeğimi emzirirken kendimi kasnaktan bi hal oldum
35 gündür çekiyorum denemesigim sey kalmadı, hala geçmedi.. bi tek gümüş kalkanlar biraz iyi geldi
Canım zeytinyağı sürüp sonra acık bırakıp kurutun ucunu emzirirken de ucuna biraz sür sürün emzirmeye başlamadan önce emzirme işlemi bitince tekrar zeytinyağı sürüp göğüs ucunu hava ile temas ettirip kurutun35 gündür çekiyorum denemesigim sey kalmadı, hala geçmedi.. bi tek gümüş kalkanlar biraz iyi geldi
Bizimde çok gazımız var.. Çıkarıyor ama tekrar sıkıntı çekiyor.. Kızarıp, morarıyor oğlum.. İnsan onlar ağladığında ne yapacağını da bilemiyor..Kiar bebegimin cok gazi var.Gunde bi kere kakasini yapiyo normal mi sizce bu
Biogaia damla verdi doktoru ama nekadar işe yaradığı tartışılır. Sabaha kadar 5 dk uyutmadı sürekli memede kalmak istediKızlar bu gaz sancısı ne beter bişey yaa. Kıpkırmızı oluyor oğlum çatlıyor nerdeyse acıdan. Damla veriyorum ama çok etkili olmuyor gibi ve her gün sürekli vermek de istemiyorum. Göbeği daha düşmediği için karnına masaj da yapamıyorum. Sadece omzuma alıp sırtını ovalıyorum pıt pıt yapıyorum ama bi işe yaramıyor.
Gazı olan bebekler için ne yapıyorsunuz kızlar???
Malesef canim sanirim düzeni oturana kadar boyle olacak. Senin yine uyuyormus benimki geceden sabah 7ye kadar uyumadi ve surekli emmek istedi süt olmadigi icin aglayip durdu. Mamayi hic kabul etmiyor artik üzülüyorum böyle oluncaMaalesef benim de akşam 9 dan sonra aynı şekilde sütüm azalmaya başlıyor. Bu sefer daha çok emmek istiyor ve sinirlenip ağlıyor. Deneyecek hiçbir şey yok canım çünkü tamamen yorgunluktan oluyor. Doktor bi şekilde mamayla veya emzikle oyala dedi. Emzik almıyor. akşam 10 gibi 40 cc Mama yapıp şırıngayla azar azar yediriyorum ben de. Üzerine yine emziriyorum boş boş emerken 12 gibi uyuyor en azından 2-3 saat. Yatırıyorum sonra ve ben bu arada kendime geliyorum. Bu böyle kısır döngü halinde gidiyor. Başka da bir çözümü yok sanırım.
Gogus ucun var mıbebeğim 5 günlük, sütüm gelmediği için mama verdik, sarılık değeri 13 olmuş. Artık emziremiyom, istemiyor çok ağlıyor. Bi yol gösterecek olan var mı
Benim oğlumda 6 yaşında ama çok zorIkinci çocuğu olan anneler Benim de 2 yaşında oğlum var evde yanımda kalan kimse yok nasıl idare ediyorsunuz şimdi eşim izinli çocuğu alıp hep dışarı çıkarıyor ama ise başlıcak
Acile gitsem ölçerler mi canınMutlaka ölçtür canım. Bizim de hastanede 8 olan sarılık eve geldikten 3 gün sonra 16 olmuştu. Bol emzirmeyle geçti çok şükür. Yüzünde ve gözlerinde varsa ölçtür bence. Hastaneye gittiğinde ölçüyorlar
Sen bol bol reZene çayı içip emzir rahat çıkarırKızlar bu gaz sancısı ne beter bişey yaa. Kıpkırmızı oluyor oğlum çatlıyor nerdeyse acıdan. Damla veriyorum ama çok etkili olmuyor gibi ve her gün sürekli vermek de istemiyorum. Göbeği daha düşmediği için karnına masaj da yapamıyorum. Sadece omzuma alıp sırtını ovalıyorum pıt pıt yapıyorum ama bi işe yaramıyor.
Gazı olan bebekler için ne yapıyorsunuz kızlar???
Gümüşleri ne zamandır kullanıyorsun canım gerçekten işe yarıyor mu35 gündür çekiyorum denemesigim sey kalmadı, hala geçmedi.. bi tek gümüş kalkanlar biraz iyi geldi
Günde kaç sefer kaç damla yazmış size?
Bizimde çok gazımız var.. Çıkarıyor ama tekrar sıkıntı çekiyor.. Kızarıp, morarıyor oğlum.. İnsan onlar ağladığında ne yapacağını da bilemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?