- 22 Ocak 2007
- 131
- 96
- 298
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #39.341
Maalesef benim de akşam 9 dan sonra aynı şekilde sütüm azalmaya başlıyor. Bu sefer daha çok emmek istiyor ve sinirlenip ağlıyor. Deneyecek hiçbir şey yok canım çünkü tamamen yorgunluktan oluyor. Doktor bi şekilde mamayla veya emzikle oyala dedi. Emzik almıyor. akşam 10 gibi 40 cc Mama yapıp şırıngayla azar azar yediriyorum ben de. Üzerine yine emziriyorum boş boş emerken 12 gibi uyuyor en azından 2-3 saat. Yatırıyorum sonra ve ben bu arada kendime geliyorum. Bu böyle kısır döngü halinde gidiyor. Başka da bir çözümü yok sanırım.Herkese merhabalar kizlar. Kızım gündüz iki saatte bir kalkip emiyor cok güzel sütüm yetiyor ama gece sabah 6ya kadar uyumuyor sürekli meme istiyor bu yüzden yetmiyor ve memede hiçbisey kalmiyor mama veriyorum şırıngayla parmagimi emzirerek ama agzindan cikariyor hepsini istemiyor. Napicam neden gece sütüm olmuyor böyle olan varmi neler denediniz![]()
bizim minigimizde gece az az uyuyor gündüz uyuyor 40kindan sonra tam tersi olur diyorlar 33. gundeyiz bakalim artik 
Çok heveslisin emzirmeye hevesini kırmak istemiyorum , boyuda uzamış büyüyor demek sana bir ay müddet 2. Ay kontrolüde de kilo almazsa mamaya başlarız dedi.