• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım 15 dk sonra neden diğerini veriyorsun verme asıl sonradan yağlı kısım geliyor.
bebeğine o yarar meme iyice boşalana kadar sadece tek bir memeni ver. Bide mama da versen içiyorlar. Sütun yetse de içer yani
Bir göğsü yarım saatte boşaltabilşr mi diyelim ki öyle, diğer memeye geçilmeli mi

Gece 7 8 saat uyuyor ama gundiz bizle kalkiyor sabah bazen aksam bizlr yatiyor. Eger keyfi yerindeyse gunduz de 3 4 saat uyuyor yani toplasan gunde en fazla 12 saat o da hergun degil..
Benim ki gündüz çok uyuyor , uyanık kalamıyor ağlıyor ama akşam biz yatacagimiz vakit bu sefer uyumuyor :( emzirirken fenalık geliyor uykusuzluktan .
Saatten anlaşılacağı üzere uyumaya değil ağlamaya programlı çocuk yapmışım :kızgın:
Biz de ayni, ağlıyor çok geçe uyanınca , meme versem dahi :(

Sanki bir memeden doymuyo gbi gelio cnm ya:KK43: ne bileyim.evet mamayida iciyor bi guzel.sasirdim kaldim vala.doyma hissi yok sanki.sisiyo kaliyo sora gene rahatsz olup aglio.kaynana kayinbaba basimda mamaya taktilar kafayi doymuyo diye.esime aldirdim evolvia.sende denedinmi mama vermeyi?sen nasil emziriyosun 2 satte birmi?kac dk emziriyosun?
masallah kuzuna annesi. gözümde canlandi simdi senin bıdık emiyo emiyo tostopalak sisiyo karni gülümsettin beni yerim onu tontis gobegini. insallah tez zamanda rahat gunler gelcek strese girme canm

Kızlarrrr ben hâlâ adet olmadım 6 gün geçti yarın test yapıcam :) Orda pozitif olursa kan testi yaptircam hayırlısı :-) Duâ edin bana
allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin kuzum insallah rabbim bebisin icin bu erken gebelik degilde adet gecikmesi falandir hem senin hem kuzun icin zor cunku. tabi ama rabbim en iyisini bilir

Saatten anlaşılacağı üzere uyumaya değil ağlamaya programlı çocuk yapmışım :kızgın:
benimki uyurken bile kontrol elinde igggg viggg diyo uzaklasinca bildigin hemen basina kosturuyo. uyku duzeni yok gaz probleminden gecemiz gunumuz bir gece pış pışla geçiyo. uyuyo besige koyuyorum uyutmak icin bi saat gidiyo gozler fal tasi. miz miz bide benim ki. sonra uyudu diye sewinirken ciyakkk diye bi ses daha ve sar bastan. uyudugundan hic bisi anlamiyorum yani canim. uykusuzluktan karisik anlatmis olabilirim . kusura bakma bol uykulu rahat gunler insallah gelir

tecrübeli anneler evin içinde dolaşırken bebeği bulunduğunuz odaya mutfağa götürmek için tekerlekli portatif bir şeyiniz var mı? bizimkinin kendi beşiği yatak odasında sabit amaevde başka odalara gittiğimde zorluk çekiyorum sizler ne kullanıyorsunuz?

bizim bebiş de gündüz uyuyup gece boyu uynaık kalan tayfadan sebebini anlamadım hala benzer sorun yaşayanlar nasıl çözdünüz?

tecrübeli anneler evin içinde dolaşırken bebeği bulunduğunuz odaya mutfağa götürmek için tekerlekli portatif bir şeyiniz var mı? bizimkinin kendi beşiği yatak odasında sabit amaevde başka odalara gittiğimde zorluk çekiyorum sizler ne kullanıyorsunuz?

bizim bebiş de gündüz uyuyup gece boyu uynaık kalan tayfadan sebebini anlamadım hala benzer sorun yaşayanlar nasıl çözdünüz?
Tiny love ana kucağında yatıyor salondayken, benzer sorunu yaşamaya devam ediyorum çözümü yok gibi görünüyor.

Bu arada kendi canıma okudum. Bebek 7 24 memedeydi zaten o uyurkende sütüm artsın diye sağım yapıyordum. Sol tarafım çok hassaslaşmıştı sonunda yara oldu. Fito krem sürdüm. Bugün akşama kadar emzirmemeyi deneyeceğim.

Taşıma koltuğu olarak geçiyor hem arabada hemde evde kullanılan bir ürün iş yaparken üstüne bırakıyorum çok rahat tavsiye ederim hem gözümün önünde oluyor hemde bir yere giderken acaba nerede. Yatirsam diye sıkıntı etmiyorum

kizlar kalca testi yaptirdinizmi kacinci ayda yapiliyor. bizimki 1 ay sora dediler yaptirdik bugun bi bacagi sinirda digeri sinirin altinda cikikliga meilli dediler ama suan erken normalde 2 ayda yapiyoruz biz daha olusmamis duzelebilir 3 hfta sora bidaha gel bakalim dediler madem erken niye 1 ay soraya cagirdiniz sabahtandir icim icimi yiyor yaa

Back
X