- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #39.761
Canım çok bilgili değilim ama kendimden yola çıkarak bı önerim olacak. Sadece anne sütü veriyorum ve iki üç saate bir acıkıyor. Mamanin sindirimi daha uzun sürdüğü için daha uzun süre tok tutar ve aralarda verdiğin memeyi de bu yüzden zor alıyor ve hemen uyuyor olabilir yani çok tokluk hissi ve ağırlaşmış hissi olduğundan. Diyelim ki 1 de mama verdin 3 saat sonra memeni vermeye çalış yani aciktigini anladığında , memenden çekebildigi kadar süt ceksin. Doymadigini hissettiğinde mamayı ver, yani önce memenden emzir sonra mama ver. Tokken meme verirsen almaz benceKizlar emzirme olayini bi turlu yoluna sokamadim.. en basindan beri sutum az geliyor yetmiyor, dolayisiyla mama takviyesi yapiyoruz 3 saatte bir.. sık sık meme vermeye calisiyorum bu 3 saatin arasinda cok zor aliyor memeyi. Meme ucum yok silikon uc kullaniyorum, cekmeye baslamasi en az 10 dakikayi aliyor resmen mucadele ediyoruz. Cekmek istemiyor, bi sure sonra cekmeye basliyor ve 3-5 dakika sonra memede uyumaya basliyor.. Uzun uzun emmiyor bu sefer pompayla sagip sagdigimi veriyorum... Akil verin banaşu emzirme olayini nasil cozebilirim?