• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de herhalde yanlış emziriyorum
Emiyor gaz çıkarıyorum yine ksuuyor sonra hıçkırık basliyor dediğin gibi
Surekli bir kısır dongi
Bir çözüm bulursan banada yazarsın ben bacaklarını karnına çekiyorum öyle gazını atıyor ama yine rahat değil.

bugun en son yeri yumrukladim walla sinirim boşaldi resmen canim kendimi cok caresiz hissettim. aglaya aglaya mahfoldu yawrum. emerken homurdaniyo süt agzina doluyo yutmuyo sinirleniyo. uykusuzluktan sütüm bu stresten azalyo. uykusuzluktan tansiyonum dustu. yemegi arslan kucagimda yaptim. yiyemedim istahimda kalmadi kucagimda hala uyuyo kendi kendine uyanyo. insallah 3 aya hersey yerine oturur cok zor oldu bu bebeler allahim sabrimizi kolayliqimizi wersin cok uzuluyorum

Amin cnm.bende cok uzuluyom.devamli agliyo uyaniyo dalamiyo uykuya.bende uyuyamiom tabi sut azaliyo olabilir yeterli dinlenmedgimiz icin..devamli ikiniyo homurdaniyo evet.aynisi yaaa arslanin

Bende chicco yeni çıkardığı ürün var çekmeden süt gelmiyor medela ya göre daha uygun fiyatlı ben o biberon u kullanıyorum meme de gayet alıyor birde ona bak istersen
Bakiyim bi canim ona da, sagolasin. Arastiriyorum simdilik ama memeyi reddetmemesi icin birini temin edecegim.

Ya kizlar, sütü yetmeyen anneler, bebeklerinize kac saat arayla ve kac cc mama veriyorsunuz? Kafama takiliyor ben cok mu mama veriyorum acaba? Şu beslenme olayini oturtamadim gitti :KK43:

Amin cnm.bende cok uzuluyom.devamli agliyo uyaniyo dalamiyo uykuya.bende uyuyamiom tabi sut azaliyo olabilir yeterli dinlenmedgimiz icin..devamli ikiniyo homurdaniyo evet.aynisi yaaa arslanin
çocuklarin agzi var dili yok ki dertlerini anlatsinlar yawrularim. bilmezlerki biz de yanlarinda mahfolyoz allahim sabrimjzi versin bu donem cok zorlancaz uyku duzeni gaz problemi ortadan kalksin hersey daha iyi olcak insallah canim dua ediyorum hepimiz icin

Günaydın uykusuz, cefakar ve fedakar anneler..
Hepimizde aynı sıkıntılar var.. Gazları var, gazlarını çıkarmalarına rağmen.. Kakayı hergün yapmıyorlar.. Erkek bebekler idrar yaparken zorlanıyorlar ekstra.. Memede iken birden memeyi bırakıp, aranıyor, memeyi ağzına vermeme rağmen almıyor.. Her saat uyanıyor.. Gündüz doğru düzgün uyumuyor.. Allah yardımcımız olsun valla..

Kızlar sizin karnınızdaki kahverengi şerit leke gitti mi? Yine karnımın tamamı da kara.. Açılacak mı bunlar?

Günaydın uykusuz, cefakar ve fedakar anneler..
Hepimizde aynı sıkıntılar var.. Gazları var, gazlarını çıkarmalarına rağmen.. Kakayı hergün yapmıyorlar.. Erkek bebekler idrar yaparken zorlanıyorlar ekstra.. Memede iken birden memeyi bırakıp, aranıyor, memeyi ağzına vermeme rağmen almıyor.. Her saat uyanıyor.. Gündüz doğru düzgün uyumuyor.. Allah yardımcımız olsun valla..

Kızlar sizin karnınızdaki kahverengi şerit leke gitti mi? Yine karnımın tamamı da kara.. Açılacak mı bunlar?

Aynen canim gaz cikariyor gunde kac defa kaka yapiyor halaa gazdan kıvranıyor. Artik hicbirsey yemek istemiyorum gaz yapar diye.meyveye soguk iceceklere hasretim valla. Gunduz uyumuyor benimkidd ancak kuş uykusunda zaten.
Kahve leke bende duruyoe halaa dogum yapali 45gun oldu. Kese yapiyorum bwn keseledikce çıkacakmış o leke ama nezaman bilmiyorum.

Ya kizlar, sütü yetmeyen anneler, bebeklerinize kac saat arayla ve kac cc mama veriyorsunuz? Kafama takiliyor ben cok mu mama veriyorum acaba? Şu beslenme olayini oturtamadim gitti :KK43:
Ben ilk çocuğumda mamayi anne sütünden çok verdim hiç sütüm yoktu nerdeyse ilk önce zaten tek bebek işim de yoktu neredeyse 1 saat bazen iki sat oturur meme verirdim uyumasada mama vermezdim bırak midesi dinlensin sonra aradan 2 yada 3saat geçerdi sadece 2 ölçek verirdim genelde pek kaka yapmazdı ama kabizda olmazdi yani kolay yapardı bana kullandığınız mama miktarı fazla geldi arkadaşım hiç anne sütü vermediği halde ayda sadece 2 kutu bitirdi siz takip edin en iyi anne bilir aç mı tok mu diye bide mama arkasında yazıyor beslenme saati ona bakın isterseniz

Bir göğsü yarım saatte boşaltabilşr mi diyelim ki öyle, diğer memeye geçilmeli mi
Yarim saatte boşaltır bence. Eğer hala doymadığını düşünüyorsan diğerine gecebilirsin. Ama bi göğüsten doyar bence sütün az değilse eğer.

Kızlar bgn 20 günlük olduk ve bebeğim meme reddi yapmaya başladı mama günde 2 kez veriyoruz aventin biberonuyla ona alıştı şimdi beni emerken birden çığlığı basıyor memeyi ağzından atıyor ama aranıyorda napcamı şaşırdım şırıngayla vermeye karar verdim ama inşlah unutur bu durumda olan varmı çözüm buldunuz mu
Ben de oyle olmustum ilk baslarda biberona alıştı memeyi almadı. Biberonu o gün kaldırdım bir daha vermedim. Mememi de kavga ede ede zor bela alıştırdım çok zordu ama alıştırdım..

Çok yorgun uykusuz degilsem biberonla değil eds yöntemiyle kateterle veriyorum mama yada sağdıgım sütü. Bazen yorgunluktan tükeniyorum o zaman biberonla verdiğim oluyor. Dr browns ve avent var bende anneyle aynı olduğuna inanmıyorum ama. Eds ile emzirme kadar sürede mama bitiyor biberonla hemen iciyor o iş yalan yani
Eds ilk kez duydum araştırcam canım bbcede biberondan hemen bitiyor

Ya ben aşırı yorgunum, gece 3 te uyandı sabaha kadar nöbet tuttum. 3 te 60 cc mama verdim sabaha kadar memede kaldı. 7 de tekrar 60 cc verdim fazlasını çıkarıyor zaten 9 da sağdıgım sütü verdim 40 ml ama yine memede ayırdığım an basıyor çığlığı gazıda yok sabah tuvaletinide yaptı. Anlamıyorum derdi ne

Kizlar az once annem 2 gunluk bebegimin bezini değiştiriyordu 4 5 damla kan var.Cok panikledik .Boyle bir durum yasayan erkek bebek annesi var mi ya da bilgisi olan ?

Kizlar az once annem 2 gunluk bebegimin bezini değiştiriyordu 4 5 damla kan var.Cok panikledik .Boyle bir durum yasayan erkek bebek annesi var mi ya da bilgisi olan ?
İlk 2 gün benim bebeğimin bezindede görmüştük. Doktoru yenidoğanda normal demişti. Bebeğim kız farkedermi bilmiyorum. Bu arada hayırlı olsun :)

Susuz kalmış olabilir bol bol emzir ya da mama veriyorsan mama ver aç kalmış olabilir
Kızlarda vajinal akıntı oluyor ama erkekse ve idrarda ise kan kız erkek farketmez aç olduğu için oluyor dedi doktor aç yani susuz

İlk 2 gün benim bebeğimin bezindede görmüştük. Doktoru yenidoğanda normal demişti. Bebeğim kız farkedermi bilmiyorum. Bu arada hayırlı olsun :)

Susuz kalmış olabilir bol bol emzir ya da mama veriyorsan mama ver aç kalmış olabilir
Kızlarda vajinal akıntı oluyor ama erkekse ve idrarda ise kan kız erkek farketmez aç olduğu için oluyor dedi doktor aç yani susuz

Cok sağolun kizlar .Cok panikledim dikislerime sanci girdi .Kotuydum iyice kotu oldum .

Aynen canim gaz cikariyor gunde kac defa kaka yapiyor halaa gazdan kıvranıyor. Artik hicbirsey yemek istemiyorum gaz yapar diye.meyveye soguk iceceklere hasretim valla. Gunduz uyumuyor benimkidd ancak kuş uykusunda zaten.
Kahve leke bende duruyoe halaa dogum yapali 45gun oldu. Kese yapiyorum bwn keseledikce çıkacakmış o leke ama nezaman bilmiyorum.
Bende keseledikçe kesiliyorum, sonra da sanki böyle geçecekte diyorum kendi kendime :) çok sinir bozucu yaa, göbek etrafında biriken bir et ve kara, yetmez gibi kara bir çizgi.. Ay bunlarda, bu gazlarda geçer inşallah..

Çok normal canım, bizde gördük.. Doktorumuz kendi sordu hatta, kan gördünüz mü diye.. Evet dedik.. Panik yapmayın çok normal dedi.. Tabi bu her gün olacak değil.. İlk 2-3 günde gördük.. Bebeğim erkek.. Tabi arkadaşlarda demiş, farketmez belki kız, erkek ama sen rahat et diye belirttim..

Back
X