• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aslinda lansinoh guzel uc cikariyor ama kizim cok inat :KK43: ben agzina meme vermek icin mucadele ederken meme ucum yine eski halini aliyor. Memeyi tutmasi ve sut gelene kadar cekmesi zaman aliyor. Sut gelmeye baslayinca birakmiyor uyuyana kadar emiyor bir süre. Simdi farkli bisey deneyecegim. Gogus ucu pompasiyla once sut cikana kadar cekecegim oyle verecegim memeyi. Belki daha hizli tutar memeyi
Evet pompa baya çıkartıyor ama benimki nin sağı solu belli olmadığı için bi an uyanıyor aranmaya başlıyor ben elimi yıkayıp hazırlanana kadar zaten sinirleniyor zamanım kalmıyor ona sizin uyanma saatleri belliyse kalkmadan hazırlarsın memeyi

Mama veriyor musun sadece emiyor mu canım?benlmki emiyor doymuyor resmen ardından mama veriyorum onu da içiyor. Uyandığında besleyip geri nasıl uyutuyorsun peki meme de filan mı uyuyor yoksa sallıyor musun canım?
Ben mamayı Gece yatmadan 23:00-00:00 civarlarında veriyorum 50 CC yapıp , Onun harici Tüm gün emiyor uyanık olduğunda sadece memede geçiyor vakti :) memede uyuyor ben de yatağına koyuyorum , maşallah diyeyim en az bir saat uyur , En fazla 3-3,5 saat uyuyor. Hiç kendim uyandırıyorum ama , emzirdigim yerde koltuğa birakiveriyorum.

Aynen benim de sen gibi canım. Kendi sütümle uyursa 1saat uyumuyor bile. Emzirip ardından mama verdim dün 2saat uyudu. Demek tek kendi sütüm yetmiyor diye düşünüyorum doğal olarak. Bazen emiyor 15dk sonra uyanıyor. Deli oluyorum resmen. 7-24 göğüslerim açık gezsem yine yetmiyor oğluma. Sağarken de ikisinden toplamda 30cc çıktı canım. Başta fazla geliyor tazyikli gibi hatta. Sonra yavaşlıyor iyice. İncecik geliyor. Biraz masaj yapıyorum diğerine geçiyorum. Onu sağıp tekrar öbürüne dönüyorum. Öyle dinlene dinlene ancak o kadar çıkarıyorum. 30cc yi de 2dk da içiyor oğlum. Ben yarım saat uğraşıyorum nerdeyse. :KK43:. Nasıl olacak bu emzirme işi ben anlamadım. Mamaya alışıp sütüm yetmezse diye korkuyorum artık.
Benim korkum da bu yönde, önceleri sütümü arttırayım mamadam vazgeçer diye düşünürken şimdi de mama alırsa alsın memeden vazgeçmesin diyorum, hala sütü arttıramadım ve emzirme zamanlarını ayarlayamadım bu arada bir aylık olduk üstüne kolik de eklendi oh mis :)

Kızlar ya benim oğlan bol bol çiş yapıyor ama kaka haftada 1 yapıyor hatta geçen hafta dr fitil verdi öyle yaptı kakası katı değil sıvı. Dr a söylediğimde sadece fitil ver dedi başka yorum yapmadı. Ne yapabilirim? Siz hergün düzenli meyve yiyor musunuz? Ben sebze yiyorum ama meyve olarak kuru incir hurma dut yiyorum. Kv benim meyve yemediğim için tuvalete çıkmadığını söylüyor.

Kızlar ya benim oğlan bol bol çiş yapıyor ama kaka haftada 1 yapıyor hatta geçen hafta dr fitil verdi öyle yaptı kakası katı değil sıvı. Dr a söylediğimde sadece fitil ver dedi başka yorum yapmadı. Ne yapabilirim? Siz hergün düzenli meyve yiyor musunuz? Ben sebze yiyorum ama meyve olarak kuru incir hurma dut yiyorum. Kv benim meyve yemediğim için tuvalete çıkmadığını söylüyor.
Canım ben pek meyve yemem kakanineybe ile ilgisi yok bide her Dr farklı bizim doktor asla fitil onermiyor kilo alımı nasıl bebeğin ben yapmadım ama hemşire arkadaşım var o sabunla yaptırmıştı baş olduğunu tam bilmiyorum sanırım popoya biraz sürüyor bebek kolay yapıyordu azıcık mama versen belki doymuyordur yada başka hekime görün

Anne sütü mu yoksa mama ağırlıklı mi besleniyor bebeğin ? Eğer mama daha ağırlıklı işe kabızlık yapabiliyor bazı mamalar, marka değiştirmeyi deneyebilirsin yani senin meyve yiyip yememenle alakalı değil canım, ben hiç yiyemiyorum hatta sebze bile nadir yerim ama bebeğim yapıyor günde iki kez masallah

Canım ben pek meyve yemem kakanineybe ile ilgisi yok bide her Dr farklı bizim doktor asla fitil onermiyor kilo alımı nasıl bebeğin ben yapmadım ama hemşire arkadaşım var o sabunla yaptırmıştı baş olduğunu tam bilmiyorum sanırım popoya biraz sürüyor bebek kolay yapıyordu azıcık mama versen belki doymuyordur yada başka hekime görün
1 ayda tam 1 kilo aldı gece uyanıp mememi tutamazsa mama veriyorum. Bundan önceki dr 15 güne kadar olmayabilir demişti ama bu bi yorum yapmadı fitil ver dedi. Sağol cevabın için. Ne olsa kendimi suçluyorum etraftakiler de tuz biber ekiyor.

Anne sütü mu yoksa mama ağırlıklı mi besleniyor bebeğin ? Eğer mama daha ağırlıklı işe kabızlık yapabiliyor bazı mamalar, marka değiştirmeyi deneyebilirsin yani senin meyve yiyip yememenle alakalı değil canım, ben hiç yiyemiyorum hatta sebze bile nadir yerim ama bebeğim yapıyor günde iki kez masallah
Maşallah canım anne sütü veriyorum günde 1 kez mama gece uyurken. İçimi rahatlattın çok sağol.

Maşallah canım anne sütü veriyorum günde 1 kez mama gece uyurken. İçimi rahatlattın çok sağol.
Benim kizimda hergun yapmiyor dogdugundan beri böyle doktor normal dedi hiç mama vermedik 5-10gun arası kilo kontrolü yaptı normal dedi.sadece annesutu olduğu için 10gune kadar normal dedi.fitil falan verme bağırsaklari boyle calisacaç demekki dedi .çok yapmazsa da sadece zeytinyağı dedi ama şimdilik sakin müdahale etme dedi ikinmayi öğrensin dedi

Kızlar süt sağmak sütü artırıyor mu? Aranızda sütü az olupta sağıp çoğalan varmı? Ona göre pompa siparişi vermek istiyorum ama işe yarar mı emin değilim.

Benim kızımda 7 gün yapmadı canım sonra kendisi yaptı doktor fitil verdi ama kullanmaya kıyamadım çok minik daha diye 10 güne kadar normal dedi 1-2 gün daha yapmasaydı verecektim.

Kızlar sütüm az mama başladım aptamil verdim iki gün çok gaz yaptı herhalde önerdiginiz başka mama varmı acil yardımcı olursanız sevinirim

Ben sma kullanıyorum doymazsa veriyoruz bazen 2gunde 1 bazen hiç vermiyorum sıkıntı yaşamadım bide Aptamil mama gdo ile gündeme gelmişti bir ara aklınızda olsun

Kızlar sütüm az mama başladım aptamil verdim iki gün çok gaz yaptı herhalde önerdiginiz başka mama varmı acil yardımcı olursanız sevinirim
Canım boşver milleti benim oğlumda 1 kilo almış binde bir mama veriyorum hiç takma onları sana tavsiyem kaka yapmazsa yer fıstığı ye sütten geçiyor bebek rahat yapıyor en azından benim oğlum öyle sen kendini rahat bırak bence meyve yerine et ve yumurta kaliteli süt yapıyor
1 ayda tam 1 kilo aldı gece uyanıp mememi tutamazsa mama veriyorum. Bundan önceki dr 15 güne kadar olmayabilir demişti ama bu bi yorum yapmadı fitil ver dedi. Sağol cevabın için. Ne olsa kendimi suçluyorum etraftakiler de tuz biber ekiyor.

Benim oğlumda öyle bir yudum çekse kusuyor yada hıçkırık tutuyor gazı atamıyor sanırım ben yanlış emziriyorum ki bebek gaz yutuyor

Kızım emdikten sonra çok kusuyor gazını çıkartsam bile sizin bebeklerinizde durum nssil

Ben sma kullanıyorum doymazsa veriyoruz bazen 2gunde 1 bazen hiç vermiyorum sıkıntı yaşamadım bide Aptamil mama gdo ile gündeme gelmişti bir ara aklınızda olsun

Canım boşver milleti benim oğlumda 1 kilo almış binde bir mama veriyorum hiç takma onları sana tavsiyem kaka yapmazsa yer fıstığı ye sütten geçiyor bebek rahat yapıyor en azından benim oğlum öyle sen kendini rahat bırak bence meyve yerine et ve yumurta kaliteli süt yapıyor

Benim oğlumda öyle bir yudum çekse kusuyor yada hıçkırık tutuyor gazı atamıyor sanırım ben yanlış emziriyorum ki bebek gaz yutuyor
Ben de herhalde yanlış emziriyorum
Emiyor gaz çıkarıyorum yine ksuuyor sonra hıçkırık basliyor dediğin gibi
Surekli bir kısır dongi

Biberonla mi veriyosun mamayi? Bak tehlikeli sinirdasin silikon ucu da çok kullanma göğüs ucu çıkartıcı al ya da emzirmeden hemen önce pompa ile göğüs ucunu çıkar öyle ver bebeğe. Biberon kullaniyosan da su sıralar onu verme. Meme reddine gidiyosun.
Canim sariliktan dolayi 2 saatte bir 60 cc mama demisti doktor ve mecbur biberon kullandik uzun zaman surdu sariligin gecmesi. Eylulde de işe baslayacagim, anneme sagip birakacagim o da mecburen biberonla verecek gun icinde ve takviye mama.. gogus ucu cikaricim var ama anlik olarak uc cikariyor bebek memeyi alana kadar sönüyor ucu. Hic uc yok dumduz malesef :/

Evet pompa baya çıkartıyor ama benimki nin sağı solu belli olmadığı için bi an uyanıyor aranmaya başlıyor ben elimi yıkayıp hazırlanana kadar zaten sinirleniyor zamanım kalmıyor ona sizin uyanma saatleri belliyse kalkmadan hazırlarsın memeyi
Sinirlenip cok agladigi zaman memeyi reddettigi oluyor mu peki? Eger cok inat yapip agliyorsa memeyi veremiyorum ne yapsamda

Back
X