- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.964
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.461
Canım hemoroid mi bilmiyorum ama hala zorlanıyorum sanki yırtık gibi orası canım çok yanıyor afedersin yaparken( zeytinyağı iyi gelir mi ki
Bende de hamilelikte vardı geçti sanıyordum geçmemiş meğerBen oldum krem kullandım geçti diyordum şimdi tekrar oldum
Dufalak ic. Duphalak yaziyorCanım hemoroid mi bilmiyorum ama hala zorlanıyorum sanki yırtık gibi orası canım çok yanıyor afedersin yaparken( zeytinyağı iyi gelir mi ki
benimki de 2 gün evde diye dün gece 1 kere kalktı sağıp bırakmıştım sabah 11 e kadar uyudu kalktı hala uykusunu alamamış beyefendi ben napim gecede 3 kere kalkıyorum, 40 çıkana kadar yalnız bırakılmazmış ya annesi ile aynı sitedeyiz geçen hafta eşim gececiydi gecelere bizde kaldı kayınvalide gece kalkmayı bırak sabah önüme bi kahvaltı bile koymadı eşim 9 da geliyor geldiği gibi yatıyor, kayınvalide gece bizde kaldığında ne yapıyor dersiniz tablette okey oynuyor bende eşime bi gün yatsı da akşam yemeği yiyince çıldırdırm çocuğun çamaşırları duruyor ütülenecek her yet her yerde anneme gidicem en azından önüme yemek konur kızımın çamaşırları ütülenir dedim o da ayarı verdi kayınvalide ye birkaç gün iyi gitti sonra yine aynıAynen aynı hızla geri doluyor. Gaz potansiyeline hayranım birde ağlamasına. Uykum var diye 7/24 ağlayabilirim bende şu an ayağımda sallıyorum. Yerine koyarsam ağlar sussunda ben uykusuz kalırım modundayım. Babası her zamanki gibi mabadını devirmiş yatıyor. Dün haftasonu evdeydi gece 1 den akşam 5 e kadar uğraştım. Parmağının ucuyla bile yardım etmedi. 5 te çocuğu uyuttum sallada biraz uyuyayım dedim. 6 da seslene seslene uyandırdı. Beli ağrımış beyefendinin ben insan değilim robotum çünkü. Kavga ettik annemlere söyledim 40 ı çıkınca onlara gidicektik kalacağım orda hiç değilse 2 saat uyurum ya da bir bardak su verenim olur. Ona bile of pof yapıyordu oda evinde fosur fosur uyusun.
Benimki tinylove çok araştırarak almıştım ama memnun kalmadım. Biraz daha para verip otomatik sallanan birşey alabilirmişim. Bunu elle sallamak gerekiyor sadece titreşim özelliği var sözde sindirimine yardım etmesi için ama çok az titriyor bebeğe bir etkisi yok. Dönence müzik falan şu an işime yaramıyor zatenKızlar ev tipi anakucağı alıcam kullanıp memnun kaldığınız veya keşke bunu almasaydım dediğiniz var mı
Ben yarın geçiyorum annemlere eşimin aptal halleriyle uğraşacak sabrım yokbenimki de 2 gün evde diye dün gece 1 kere kalktı sağıp bırakmıştım sabah 11 e kadar uyudu kalktı hala uykusunu alamamış beyefendi ben napim gecede 3 kere kalkıyorum, 40 çıkana kadar yalnız bırakılmazmış ya annesi ile aynı sitedeyiz geçen hafta eşim gececiydi gecelere bizde kaldı kayınvalide gece kalkmayı bırak sabah önüme bi kahvaltı bile koymadı eşim 9 da geliyor geldiği gibi yatıyor, kayınvalide gece bizde kaldığında ne yapıyor dersiniz tablette okey oynuyor bende eşime bi gün yatsı da akşam yemeği yiyince çıldırdırm çocuğun çamaşırları duruyor ütülenecek her yet her yerde anneme gidicem en azından önüme yemek konur kızımın çamaşırları ütülenir dedim o da ayarı verdi kayınvalide ye birkaç gün iyi gitti sonra yine aynı
Bende tinylpve düşünüyordum ama benim anne yanı beşik titreşimli ama pek işe yaramıyor,bizim oturma odasında da bir beşik var ama benim kız hep etrafa bakınmak istiyor o yüzden hep kucakta dik duracak ana kucağında bakınır belki hep kucak istemez diye düşündümBenimki tinylove çok araştırarak almıştım ama memnun kalmadım. Biraz daha para verip otomatik sallanan birşey alabilirmişim. Bunu elle sallamak gerekiyor sadece titreşim özelliği var sözde sindirimine yardım etmesi için ama çok az titriyor bebeğe bir etkisi yok. Dönence müzik falan şu an işime yaramıyor zaten
En iyisi birde benim görümce var 2 kızı var 21 ay arası hep o tek başına bakmış kimseyi aramamış bende tek başıma bakıyorum kayınvalide geliyor tablet elinde okey oynuyor balkonda daha eşim kapıdan girmeden çoktan gidiyorBen yarın geçiyorum annemlere eşimin aptal halleriyle uğraşacak sabrım yok
Avent biberon ben de kullanıyorum memnunum, sütünüzün fazlasını nasıl sağıyorsunuz emzirdikten sonra hala sütünüz mü oluyor yani kc cc cıkarıyordunuz, maşallah benim sütüm epey az da merak ediyorum süt depolamayı:)Ben henuz hic mama vermedim bebegime ama gerekli görürse doktor veririm.kendi sutumu sagip veriyorum fazlasını ya da ben evde yokken annem versin diye.avent biberonla veriyorum.kendi sütumun fazlasını da kaşıkla veriyordum ama doktor biberonla ver dediğinde baskadim daha 5gunluktu.ama size tavsiye edemem yine de siz bilirsiniz meme reddi olur mu bilmiyorum bebeğe göre değişiyor
Oyle gelecegne gelmesin. Sonra herkese ben yardim etdim der. Ben yaparim merak etme diyip gonderinEn iyisi birde benim görümce var 2 kızı var 21 ay arası hep o tek başına bakmış kimseyi aramamış bende tek başıma bakıyorum kayınvalide geliyor tablet elinde okey oynuyor balkonda daha eşim kapıdan girmeden çoktan gidiyor
Kızlar ev tipi anakucağı alıcam kullanıp memnun kaldığınız veya keşke bunu almasaydım dediğiniz var mı
Memede uyuyor hala 40 ta hikaye, 40 ımız hayırlı olsun bu aradaZaman geçtikçe salinleşeceğine huysuzlaşıyor çocuk yaa.. Atak dönemi filan hikaye.
Bebek ilk günler çok yoruluyo emmiyor tam emdikten sonra sagiyordum şimdide bazen çok sisiyor goguslerim ozaman sagiyorum.Avent biberon ben de kullanıyorum memnunum, sütünüzün fazlasını nasıl sağıyorsunuz emzirdikten sonra hala sütünüz mü oluyor yani kc cc cıkarıyordunuz, maşallah benim sütüm epey az da merak ediyorum süt depolamayı:)
Hangi şehirdesin cnm onu da yazKizlar isinden ayrilip dogum yapanlar ise feri gidince bebege bakici ariycaksaniz beni simdiden not alin. Zaten yabanci digilim hamilelikden beri bu grupta derdimizi paylastik. Inonude oturuyorum kensi bebegimin yaninda bakarim yada kizimi alip size gelir yatili bile ikisine bakarim. Kisacasi durum kritik fikri olan varsa yazsn bana
Aynen canım yaa, düşünmesi bile zor.. İnşallah kolay atlatırız bizde..İİğne yapılırken ağladı bacak ve kollarını tuttular bantlamalı olmadı ilk gün çok ağladı herkese göre farklıdır ama ilk birkaç gün zor olur ilk gün pişman oldum ama yapacak birey yoktu hergün ağlıyordu idrar yaparken ateş olmadı hangi yaşta yapılırsa yapılsın ağlayacaklar sonuçta
Kız 40 bugün mü, yarın mı? Cuma günü akşam 7de Doğum yaptım ya, cumartesi akşamı 1. Gün bitti diyorum ben.Memede uyuyor hala 40 ta hikaye, 40 ımız hayırlı olsun bu arada
Saol canım aklımda bulunsun. Zor vallaDufalak ic. Duphalak yaziyor
Tatli şurup 3 saate etkiliyor.
Canım kırk hesaplama aracı varmış.. 22 haziranı yazınca, 1 Ağustos olarak verdi 40'ı..Memede uyuyor hala 40 ta hikaye, 40 ımız hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?