2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benimki de 2 gün evde diye dün gece 1 kere kalktı sağıp bırakmıştım sabah 11 e kadar uyudu kalktı hala uykusunu alamamış beyefendi ben napim gecede 3 kere kalkıyorum, 40 çıkana kadar yalnız bırakılmazmış ya annesi ile aynı sitedeyiz geçen hafta eşim gececiydi gecelere bizde kaldı kayınvalide gece kalkmayı bırak sabah önüme bi kahvaltı bile koymadı eşim 9 da geliyor geldiği gibi yatıyor, kayınvalide gece bizde kaldığında ne yapıyor dersiniz tablette okey oynuyor bende eşime bi gün yatsı da akşam yemeği yiyince çıldırdırm çocuğun çamaşırları duruyor ütülenecek her yet her yerde anneme gidicem en azından önüme yemek konur kızımın çamaşırları ütülenir dedim o da ayarı verdi kayınvalide ye birkaç gün iyi gitti sonra yine aynı

Kızlar ev tipi anakucağı alıcam kullanıp memnun kaldığınız veya keşke bunu almasaydım dediğiniz var mı

Kızlar ev tipi anakucağı alıcam kullanıp memnun kaldığınız veya keşke bunu almasaydım dediğiniz var mı
Benimki tinylove çok araştırarak almıştım ama memnun kalmadım. Biraz daha para verip otomatik sallanan birşey alabilirmişim. Bunu elle sallamak gerekiyor sadece titreşim özelliği var sözde sindirimine yardım etmesi için ama çok az titriyor bebeğe bir etkisi yok. Dönence müzik falan şu an işime yaramıyor zaten

Ben yarın geçiyorum annemlere eşimin aptal halleriyle uğraşacak sabrım yok

Bende tinylpve düşünüyordum ama benim anne yanı beşik titreşimli ama pek işe yaramıyor,bizim oturma odasında da bir beşik var ama benim kız hep etrafa bakınmak istiyor o yüzden hep kucakta dik duracak ana kucağında bakınır belki hep kucak istemez diye düşündüm

Ben yarın geçiyorum annemlere eşimin aptal halleriyle uğraşacak sabrım yok
En iyisi birde benim görümce var 2 kızı var 21 ay arası hep o tek başına bakmış kimseyi aramamış bende tek başıma bakıyorum kayınvalide geliyor tablet elinde okey oynuyor balkonda daha eşim kapıdan girmeden çoktan gidiyor

Avent biberon ben de kullanıyorum memnunum, sütünüzün fazlasını nasıl sağıyorsunuz emzirdikten sonra hala sütünüz mü oluyor yani kc cc cıkarıyordunuz, maşallah benim sütüm epey az da merak ediyorum süt depolamayı:)

Bana oyun halisi lazim ama acikcasi param yok .besigide arkadas verdi.elbiseler akrabadan. Zaten kiraciyim tasiyacagm yok .
Alipda begenmeyeniniz var mi ikinci el alirim vaĺlah. Yani gerek kalmayan falan. Yalniz bakiyorum oraya birakib baska ise kosarim bari. Cok sakin zaten odaklana biliyor artk 1 aylik .

Oyle gelecegne gelmesin. Sonra herkese ben yardim etdim der. Ben yaparim merak etme diyip gonderin

Kizlar isinden ayrilip dogum yapanlar ise feri gidince bebege bakici ariycaksaniz beni simdiden not alin. Zaten yabanci digilim hamilelikden beri bu grupta derdimizi paylastik. Inonude oturuyorum kensi bebegimin yaninda bakarim yada kizimi alip size gelir yatili bile ikisine bakarim. Kisacasi durum kritik fikri olan varsa yazsn bana

Vala canim bende alcaktim hediye geldi bizede anakucagi.kiwi marka nete bak.vala benim oglan onda uyuyor desem yeridir.besige bakan yok.elle salliyosun

Bebek ilk günler çok yoruluyo emmiyor tam emdikten sonra sagiyordum şimdide bazen çok sisiyor goguslerim ozaman sagiyorum.
Emdikten sonra sagdiginda 5-10 ml çıkarsa sağma dedi doktor.25 çıkartiyordum.sumdi bazen önce sagiyorum yanlismis galiba onsutu arttiriyormud ama bazen çok sisiyorlar tutamıyor

Hangi şehirdesin cnm onu da yaz

Aynen canım yaa, düşünmesi bile zor.. İnşallah kolay atlatırız bizde..

Memede uyuyor hala 40 ta hikaye, 40 ımız hayırlı olsun bu arada
Kız 40 bugün mü, yarın mı? Cuma günü akşam 7de Doğum yaptım ya, cumartesi akşamı 1. Gün bitti diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…