- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.441
Allah yardımcımız olsun bacımBizde ayniyiz canim bebeği kucağımiza alamıyoruz bebise de üzülüyorum onun ne suçu günahı var sevgisiz ilgisiz büyüyor diye...Böyle olacağını hiç dusunmemistim 3 4 çocuğu olanlar ne yapiyolar merak ediyorum
Evet aslında evdeki krizlerin sebebi annenin ılk çocukla ilgilenememesiBen de ikinci çocukla çok ilgilenemiyorum kesinlikle ona daha haksızlık gb emzir ağlıyorsa kucağa aglamiyrosa bırak. Ay ne zor ne zor inan biktim
Ben de hamilelik döneminde kullandığım multivitamine devam ediyorum doktorum kullan dedi bu tür vitaminler hem hamilelik hem de emzirme döneminde kullanılıyor vücut süt üretirken kaybettiği vitamin ve mineral desteğini sağlıyor. Sütün kalitesini arttırıyor.Sekercikiz ve L lady8 kızlar ben hamilelik döneminde kullandığım vitamini(previt pozitive) doğum sonrası da kullanmaya devam ettim ve sütüm 60-70 cc çıkıyordu bebeğim 3 haftalıkken ben son haftadır vitamini kestim korktum bebeğime geçerse sıkıntı çıkarırmı diye(sonuçta ilaç) ve sütüm azaldı.Belki de vitamin yüzünden fazla geliyordu sütüm bilemiyorum.Acaba vitamin kullanımı zararlımıdır eğer denediğim şu (milk plus) içecek işe yaramazsa galiba vitamine dönecem.Vitamin süt yapıyor olabilirmi acaba kızlar ya???
Mamayi neyle veriyorsunuz biz yeni mamaya basladik siringa zor oldu kasikla veriyorum ama.yemek istemiyor.meme ariyor mama yedirirken bile sizde zorlaniyormusunuz yedirikenBen de aynı zamanda mama veriyorum diğer türlü hiç yetmiyor, dediklerini denedim promaltı hiç içemedim, süt artmıyor neden anlamıyorum
Aynen aynı hızla geri doluyor. Gaz potansiyeline hayranım birde ağlamasına. Uykum var diye 7/24 ağlayabilirim bende şu an ayağımda sallıyorum. Yerine koyarsam ağlar sussunda ben uykusuz kalırım modundayım. Babası her zamanki gibi mabadını devirmiş yatıyor. Dün haftasonu evdeydi gece 1 den akşam 5 e kadar uğraştım. Parmağının ucuyla bile yardım etmedi. 5 te çocuğu uyuttum sallada biraz uyuyayım dedim. 6 da seslene seslene uyandırdı. Beli ağrımış beyefendinin ben insan değilim robotum çünkü. Kavga ettik annemlere söyledim 40 ı çıkınca onlara gidicektik kalacağım orda hiç değilse 2 saat uyurum ya da bir bardak su verenim olur. Ona bile of pof yapıyordu oda evinde fosur fosur uyusun.Ben gaz için şekerli kimyon kaynatıp süzüp veriyorum gazını çıkarıyor ama aynı hızla tekrar doluyor bağırsaklarıkronik_unutkan canım normal heralde ağlamaları gaz olmalarıda normal bir süreçten geçiyoruz.Bağırsakları alışana kadar bu sürecek canım galiba.Bak ben istisnasız hergün güzelce ılıksuyla bebeği yıkıyorum o zaman çok güzel uyuyor.8de yıkıyorum 9da uyuyor(yıkanırken her seferinde ortalığı yıkıyor ama sonrası rahat oluyor) akşam çok huzurlu uyuyor en azından 2-4 e kadar emip emip uyuor sonra etkisi geçiyor ama oda birşeydir.o arada sende uyur dinlenirsin.benimkide seninki gibi çok huzursuz hep ayakta sallansın istiyor.Karnı ağrısa ayaklarını karnına çeker.Çekmiyorsa oda iyidir
Ben süt gelsin diye eds yöntemiyle mama veriyordum. Süt geldiği falan yok uykusuzluktan yorgunluktan bunaldım. Biberonla veriyorum artık, mükemmel anne hallerinden çıktım günü kurtarıyorumMamayi neyle veriyorsunuz biz yeni mamaya basladik siringa zor oldu kasikla veriyorum ama.yemek istemiyor.meme ariyor mama yedirirken bile sizde zorlaniyormusunuz yediriken
Bana kadın doğumcum sütüm yok dediğimde imom vitamin vermişti. Normal insanlarda işe yarar bende yaramadıSekercikiz ve L lady8 kızlar ben hamilelik döneminde kullandığım vitamini(previt pozitive) doğum sonrası da kullanmaya devam ettim ve sütüm 60-70 cc çıkıyordu bebeğim 3 haftalıkken ben son haftadır vitamini kestim korktum bebeğime geçerse sıkıntı çıkarırmı diye(sonuçta ilaç) ve sütüm azaldı.Belki de vitamin yüzünden fazla geliyordu sütüm bilemiyorum.Acaba vitamin kullanımı zararlımıdır eğer denediğim şu (milk plus) içecek işe yaramazsa galiba vitamine dönecem.Vitamin süt yapıyor olabilirmi acaba kızlar ya???
Mama başlangıcında memeyi unutmasın diye kaşıkla vermeye çalıştım hiç almadı yenidoğanlar için akışı yavaş biberondam edindim hala o şekilde veriyorum memeyi ş de unutmadıMamayi neyle veriyorsunuz biz yeni mamaya basladik siringa zor oldu kasikla veriyorum ama.yemek istemiyor.meme ariyor mama yedirirken bile sizde zorlaniyormusunuz yediriken
Ben henuz hic mama vermedim bebegime ama gerekli görürse doktor veririm.kendi sutumu sagip veriyorum fazlasını ya da ben evde yokken annem versin diye.avent biberonla veriyorum.kendi sütumun fazlasını da kaşıkla veriyordum ama doktor biberonla ver dediğinde baskadim daha 5gunluktu.ama size tavsiye edemem yine de siz bilirsiniz meme reddi olur mu bilmiyorum bebeğe göre değişiyorMamayi neyle veriyorsunuz biz yeni mamaya basladik siringa zor oldu kasikla veriyorum ama.yemek istemiyor.meme ariyor mama yedirirken bile sizde zorlaniyormusunuz yediriken
Doğumdan 2 yaşına kadar 3 ve 6 yaş arası yapılmasi tavsiye edilmiyor. Ben 3 aylık yaptırmıştım Bi gün ağladı 3 gün mizikladi belki de gazdan sonra tamamen iyileşti iyiki yaptırmışimKızlar, merhaba..
Erkek bebeklerin sünneti ne zamana kadar yapılıyormuş, bileniniz var mı? Birde sünnetten sonra ağrı, sızı çok oluyor mu? Ateş çıkıyor mu? İlaç kullanıyor mu, işe yarıyor mu? Bilgisi olan, yaptıran var mı? Babasını bekleyeyim dedim ama oğlum çok zorlanıyor, idrarını yaparken..
Yerine koymaya çalıştım bastı çığlığı park yatağı boşuna almışım yastıkta işimizi görürmüş
Kızlar benim bebiş kabız mama yiyor sadece zeytin yağıda denedik nafile napabilirizbuna cok guldummm. Cidden öyle benim de kucagimda uyudu. Yerine koymaya korkuyorum. canimi aliyorlar resmen. Her an tetikte o ayri baskın yememeye çalışıyorum
15 günlükken yaptırdık ilk gün ağladı onun dışında rahattı aparat takıldı bizde.jel. fitil.krem . calpol kullandık yeğen im 6 aylıkken oldu haraketli olduğu için daha zorlandı ama o da 4.5 gün sonra iyileşti. Bizde de idrar yaparken ağlıyordu şükür kurtulduk sizinki ne kadarlık bence ne kadar erken olursa o kadar iyiKızlar, merhaba..
Erkek bebeklerin sünneti ne zamana kadar yapılıyormuş, bileniniz var mı? Birde sünnetten sonra ağrı, sızı çok oluyor mu? Ateş çıkıyor mu? İlaç kullanıyor mu, işe yarıyor mu? Bilgisi olan, yaptıran var mı? Babasını bekleyeyim dedim ama oğlum çok zorlanıyor, idrarını yaparken..
Yaa, keşke o bir günü de ağlamasalar.. Çok sağol canım cevabın için.Doğumdan 2 yaşına kadar 3 ve 6 yaş arası yapılmasi tavsiye edilmiyor. Ben 3 aylık yaptırmıştım Bi gün ağladı 3 gün mizikladi belki de gazdan sonra tamamen iyileşti iyiki yaptırmışim
Benimde üç günde yaptığı oluyor.. Ben zeytinyağı içirmenin yanında pamuğa batırılmış zeytinyağı ile makatına masaj yapıyorum..Kızlar benim bebiş kabız mama yiyor sadece zeytin yağıda denedik nafile napabiliriz
Bizim 40ımızın çıkmasına az kaldı canım.. Randevu tarihinde yaklaşık iki aylık olacak.. Benim yavrum da idrar yaparken kıvranıyor.. Çok ateşi, ağlaması olmadı değil mi?15 günlükken yaptırdık ilk gün ağladı onun dışında rahattı aparat takıldı bizde.jel. fitil.krem . calpol kullandık yeğen im 6 aylıkken oldu haraketli olduğu için daha zorlandı ama o da 4.5 gün sonra iyileşti. Bizde de idrar yaparken ağlıyordu şükür kurtulduk sizinki ne kadarlık bence ne kadar erken olursa o kadar iyi
İİğne yapılırken ağladı bacak ve kollarını tuttular bantlamalı olmadı ilk gün çok ağladı herkese göre farklıdır ama ilk birkaç gün zor olur ilk gün pişman oldum ama yapacak birey yoktu hergün ağlıyordu idrar yaparken ateş olmadı hangi yaşta yapılırsa yapılsın ağlayacaklar sonuçtaYaa, keşke o bir günü de ağlamasalar.. Çok sağol canım cevabın için.
Benimde üç günde yaptığı oluyor.. Ben zeytinyağı içirmenin yanında pamuğa batırılmış zeytinyağı ile makatına masaj yapıyorum..
Bizim 40ımızın çıkmasına az kaldı canım.. Randevu tarihinde yaklaşık iki aylık olacak.. Benim yavrum da idrar yaparken kıvranıyor.. Çok ateşi, ağlaması olmadı değil mi?
İşlem sırasında bacaklarını bantlayacaklarmış, iğne ile uyuşturacaklarmış.. Bu bile etkiledi beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?