- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.081
Bizimki de ikizler burcu:) iki üç saatte bir istiyor, çoğunlukla 60 cc yapıyorum bitirdiği de oluyor bitiremediği de, iki hafta önce kontrole götürdüğümde normal demiştiAnnem sağolsun yardım ediyor cnm ama bizim oğlan devamlı benim kucakta emmek istemiyor ama memeyi de almadan susmuyor , ikizler burcu ne de olsa dengesiz :) sen mamayı ne sıklıkla veriyorsun kilo alımı nasıl mama ile
Canım dersten emzir 2 3 de çekse işe yarar tıkanıklık gider sağ göğüste bebeğin ayakları sağa baksın öyle dene
Tersten emzirCanım dersten emzir 2 3 de çekse işe yarar tıkanıklık gider sağ göğüste bebeğin ayakları sağa baksın öyle dene
U Umutt19Denedim canım onu da , bana en fayda veren şey bi kaba kettle da su kaynattım elimin dayanacağı sıcaklığa kadar soğuttum baya sıcaktı yine de , havluyu batırdım suya sıkmadan göğsüme koydum o zaman işte aktı epey sütüm tabi suyla karışıyor süt biriktiremedim ama baya aktı kendiğilinden . Sıkıntısı olanlar denesin bunu da. Ama antibiyotiksiz kitle gitmedi benden yine de
Sıcak havluyu koyarken makine ile sag o zamn süt de biriktirebilirsinDenedim canım onu da , bana en fayda veren şey bi kaba kettle da su kaynattım elimin dayanacağı sıcaklığa kadar soğuttum baya sıcaktı yine de , havluyu batırdım suya sıkmadan göğsüme koydum o zaman işte aktı epey sütüm tabi suyla karışıyor süt biriktiremedim ama baya aktı kendiğilinden . Sıkıntısı olanlar denesin bunu da. Ama antibiyotiksiz kitle gitmedi benden yine de
Düşük seviyede olursa çok zorlamaz sanırım ama yine de 3 ayı dolduralım bence :) ihmal etme canım ya bi an önce git muhtemelen ameliyat der. İnşallah kolayca atlatırsın.Benim de bisiklet var ama onu da sürmeye korkuyorum sonuçta o da karin kaslarını iyi çalıştırıyor.dikislere zarar vermesin? Canım hamilelikte olmusum göbek fıtığı doktorum söyledi. Doğumdan sonra bi genel cerrah uzmanına görün dedi ben de iyileşmeyi bekledim yakında genel cerrah uzmanına da gitcem o da ameliyat derse ki bence öyle dicek
Canım geçen gün arkadaşımın başına geldi. Mamasına bi iki damla zeytinyağı koyup verdi hemen yaptı kakasını. Doktoru söylemiş. İstersen dene sen de.Doktorun çok haklı canım yaa. Bende deneyeyim dedim ama zaten gaz sesi, ıkınması uyutmuyor ki.. İnşallah bizde düzen kurarız.. Aslında hepsi melek.. Tek sıkıntı gaz işte .. Yavrum mosmor oluyor.. Günlerdir kakasını yapamadı mesela..
Maşallah bizim kızı anason rezene kimyon çayı sersemletti uyudu. 5 saati bulunca uyandırdım. Emdi baya sonra mamasını yedi banyo yaptırdım simdi yine emiyor :) çayı 4 çay kaşığı vermiştim. Bugün başka vermem bundan sonrada 2 kaşık yeter gibikronik_unutkan benim ogluma bu aksam bi haller oldu. Once 5 saat uyudu. Sonra uc saat simdi de 3 saate yaklasti. Şoklardayim
Merhaba anason rezene cayini gaz icin mi veriyorsunuz aktarda satilan tohumlardan mi yapiyorsunuz acaba yoksa eczanelerdeki hazir caylardan mi veriyorsunuz dr rezene kimyon ver ama anason verme demisti size dr mu onerdiMaşallah bizim kızı anason rezene kimyon çayı sersemletti uyudu. 5 saati bulunca uyandırdım. Emdi baya sonra mamasını yedi banyo yaptırdım simdi yine emiyor :) çayı 4 çay kaşığı vermiştim. Bugün başka vermem bundan sonrada 2 kaşık yeter gibi
Çayı nasıl yaptın canım ? Anason tohum olarak aldım ama çayı demleyip vermeye cesaret edemedim. Miktarlarını ne kadar koyuyorsun? Ara sıra vereyim istiyorum. Biraz sakinler belkiA aeengineer bugün annemin misafirleri baya bi artınca evimde kaldım. Eşim her zamanki gibi ben sabaha kadar beklerim ağladığında beraber hallederiz diye sözler verip 00:30 itibariyle erişime kapandı. Bizim kızda saat 2'de kepenkleri açtı. Gaz damlaları annemdeydi veremedim. Kimyon anason rezene tohumuyla çay yaptım. 3 çay kaşığı verdim çıldırması geçti ama hala uyumadı. Bebeğini sırf anne sütüyle besleyen gaz damlası bile vermeyen anneler var ve ben vicdan azabından ölüyorum.
Anasonu doktor değil bi yakınım önerdi yaptım. Teyzemde kuzenlerimin hepsine anason vermiş ama bizim kıza ağır geldi. Eczaneden aldığım rezene kimyon çayı da var tohumda var bende ikiside gaz için etkili oluyorMerhaba anason rezene cayini gaz icin mi veriyorsunuz aktarda satilan tohumlardan mi yapiyorsunuz acaba yoksa eczanelerdeki hazir caylardan mi veriyorsunuz dr rezene kimyon ver ama anason verme demisti size dr mu onerdi
1 er çay kaşığı 1 bardak kaynamış suda 5 dk demliyorsun. İnternette günlük doz 30 ml yazıyo ben 3 4 cay kaşığı kadar verdim sızdı bizimki. Eşimin dayısının da 6 çocuğu var o kullanmış diye eşim ısrar etmisti benim çok icime sinmedi rezene kimyon veririm sıkışınca anason fazla uyutuyorÇayı nasıl yaptın canım ? Anason tohum olarak aldım ama çayı demleyip vermeye cesaret edemedim. Miktarlarını ne kadar koyuyorsun? Ara sıra vereyim istiyorum. Biraz sakinler belki
2 aylık olduk önceleri 2 saatte emziriyordum şimdi 4 saati buluyor kendim kaldırıyorum kolik olduğu için geç uyuyor zaten o yüzden erken kaldırmıyorum40 i geçen anneler geceleri bebekleriniz uyursa emmek için kendiniz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?